- 26 Ocak 2010
- 3.957
- 2
valla istanbulda öğretmenlik yapılmaz.hele biraz gevşek bir idare varsa.boğazım kısıldı resmen bu gün.8.sınıfların yaşında çocuk duvardan atlayıp girmiş içeri.8.sınıflar gelmiyor okula.bir kaç kişi belge almaya diye girmiş okula o çocukla girmişler sınıfa ne yaptıkları belli değil.karnımdaki bebeğe acıyorum gün boyu sinir küpü bağıran çağıran biri olduğum için.bazen öğrencilerde çocuk masumiyetini göremiyorum.
ereğlide çalışırken ne güzeldi.ama istanbulda nefret ettim öğretmenlikten.ve aslında çocukların bazılarına da acıyorum anne baba öyle ilgisizki.manevi olarak da çok zor bir iş.ama herkese göre yarım gün tatil çok vs vs.hangi iş eve iş getirir,benim her gün değilsede çoğu gün evde okulla ilgili işim var..işten çıkıp işi işde bırakabilenlere çok imreniyorum bende..
çok güzel açıklamışsın canım, üstelik benim gibi bir meslek lisesinde çalışsan inan daha berbat ve okulum şişhanede belki bilirsin kasımpaşada tarlabaşında ömer hayyamda oturuyor öğrencilerin hepsi, şiddet gören hap kullanan ne ararsan var