Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar konumuz açıldı tekrar ama diğer açılan gruptan bahsedilmesin lütfen tekrar kapatılcak yoksa
İyi ki yaz hamişiyiz ya.
Tüm meyveler var ne güzel.Çeşit çeşit.Kış olsa ne yapardık.
Zaten bi yediğim meyve var..
şeyyyy kızlar o paylaşım sitesinde ben de üye değilim yani feysim meysim yok
lütfen grubumuz dağılmasın ben herkes burda olsun istiyorummm :92:
slm arkadaşlar, ben aranıza yeni katılım :) cumartesi ikili test için doktora gideceğim.çok pinpirikli biriyim bu nedenle ikili teste 2 farklı doktora yaptırsam mı diyorum.benim gittiğim doktor op.dr. ama kendisine güvenir ve severim.ancak ne olur olmaz diye birde profesöre gidip testi tekrar ettirmeme gerek var mı? bu yaşadıklarım normal mi yoksa ben mi abartıyorum:)
yorumlarınızı bekliyorum.
kış meyvelerinden yerdikkkk
benimde yok yetim öksüz gibi kalmayalım burda bi bakıma iyi düşünülmüş bi kural bence :)
slm arkadaşlar, ben aranıza yeni katılım :) cumartesi ikili test için doktora gideceğim.çok pinpirikli biriyim bu nedenle ikili teste 2 farklı doktora yaptırsam mı diyorum.benim gittiğim doktor op.dr. ama kendisine güvenir ve severim.ancak ne olur olmaz diye birde profesöre gidip testi tekrar ettirmeme gerek var mı? bu yaşadıklarım normal mi yoksa ben mi abartıyorum:)
Ya gizo ya sanki kış meyvesi çok varda,
Çilek erik karpz kavun kirazın yerini diğerleri tutar mı ya
Sen portakal elma yer dururdun=)
Hıh=)
mandalinayı unuttun bide muz
Muz şimdide var da kısss.
Doğru söylüyorsun ama mandalina güzel bak=)
kızlar en çok nelere aşeriyosunuz? benim miğde bulantımdan aşermem de olmuyo siz anlatın belki canım çeker
canım hoşgeldinn
ama bence hiç gerek yok
biz yapıp yapmama konusunda kararsızdık, o kadar pimpirik yapma için ferah olsun
güvendiğin bi dr. a yaptır ama olumlu bi sonuçta hiç kafanı bulandırma, allaha emanet bebişler
allahım hepsini sağlıklı eli yüzü düzgün nur topu gibi kucağımıza almayı nasibetsin
yine de sen bilirsin benimki naçizane öneri