- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
merhaba kızlar bugun 12+2 kontrolumuz vardı cinsiyetimiz belli oldu erkek olcak inşallah.darısı sizlere inşallah sizlerde erkenden öğrenirsiniz
merhaba kızlar bugün doktora gittim, 12+4 olmuşuz bebeğim aradaki farkı kapatmış, doğum tarihi şimdilik 8 aralık görünüyor dedi ikili test yaptırdım sonucu haftaya çıkacak, boyu 6 cm olmuş vee en önemlisi doktor kıza benziyor dedi eşimle deli gibi kız istiyoruz inşallah doğrudur ama kesin sonucu 1 ay sonra söylerim dedi yaa daha çok var:18:
Merhabalar uzun zamandır yazmıyorum ben facebook grubunda takılıyorum daha çok kızlar eğer oraya üye olmayan varsa gelin mutlaka iletişim daha güzel ve daha etkili bence :) Ben de bugün 2'li taramaya gittim sizinle de paylaşmak istedim. Herşey yolunda çok şükür cinsiyeti de erkek olabilir dedi ama kesin değil tabi henüz. Herkesin gönlüne göre olur inşallah.
cinsiyetler kesin olmamakla birlikte öğrenilmiş ne güzel gözünüz aydın Allah sağlık versin bebişlerinize
merhabalar bende aralık annesi olucm Allah izin verirse . bişey sormak istiyorum 12 haftalıkken tarama testine gidicem cinsiyeti belli olma olasılığı olur mu çok merak ediyorum:))
kızlaar 19 haziranda stajım başlıyo ve bana hamile kumaş pantlonu lazımm ağlicam nerdeyse nasıll bulucammmm
internetten alamam çünkü totom büyüükkk imkansız denemeden almam napıcam bilmiyorummmm
canım eğer var olan pantolarının bacak kalça kısımları hala oluyorsa terzide hamile pantolonu gibi göbeğini kapatan yerini ekletip diktirebilirsn bir fikir sadece.
Bende dun ogrendim aralik annesi olacagimi daha once test yapmisdim ama aralikta olacagini yeni ogrendim hepimize hayirli olur umarim!!!
hayırlı olsuun Allahım saglıkla kucağına aldırsın meleğini
Mrb kizlar, aslinda fazla takip edemiyorum ama girdikce gecmiside okumaya calisiyorum.. Genelde girdigim topic erken dogumda bebegini kaybeden anneler.. Ben ilk bebegimi 26 haftalik erken dogumda 3gun yasadiktan sonra kaybettim.. Oglumu kaybedeli 28 temmuzda 2yil olacak.. RABBİM tekrat anne olma firsati verdi cok sukur.. İnşALLAH hepimize saglikli,sihhatli,uzun ömürlü, hayirli evlatlar nasip eder.. Birazcik kendimden bahsedeyim dedim, umarim basinizi agritmadim..
canım Allah sabır versin. ne güzel yeniden anne oluyorsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kez