Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim o konularda bilgim yok öyle olmasınını özellikle istiyorum yoğun bakım iyi olsun..gebişler hep ayakta kalmıştı orda bende hatta oturamdım odaları güzeldir inşallah.Doğum fiyatları nasıl bilgin varmı??
Beni 3 hafta sonra çağırdı dr ozamna gidicem yani 2 hafta sonra tahlilleri devlette yaptırıcam ben şuan çok sıkışıgız çünkii 2li test istemediğimi söyledim dr sen bilirsin aldırma tabi ama
Hastaysa öğrenmiş olursun dedi bende üzücem kendimi 6 ay bu defa dedim oda doğunca şok olucaksın belki kabullenmezsin bile dedi kararsızım ama yaptırım büyük ihtimal..İnşallah sağlıklı olsunlar yavrularımız..Sen nerede oturuyorsun peki?Ben Maltepe'deyim..
Benimki bundan daha beter hiç belli olmuyo senin belli yine maşallah bebeğine..
Bende başkalarında görüyorum eller ayaklar belli ama bizim küçük sanırım onunla alakalı böle olması..
normal doğum 1650
sezeryan 2650 dediler canıımm..
maltepede mağazamız var babamlar adatepede oturuyo ben orda büyüdüm ama üsküdar da oturuyorum şuan ve hiç sevmiyorum burayıı
SSK'LI fiyatlar sanırım bunlar neyse inşallah durmumuz düzelirde doğumuda orda yaparım..
Bizimde Maltepe camisinin yanında dükkanımız var.sizin mağaza nerde biliyorumdur kesin..
Üsküdar güzel bir semt aslında niye sevmiyosunki.??
SSK'LI fiyatlar sanırım bunlar neyse inşallah durmumuz düzelirde doğumuda orda yaparım..
Bizimde Maltepe camisinin yanında dükkanımız var.sizin mağaza nerde biliyorumdur kesin..
Üsküdar güzel bir semt aslında niye sevmiyosunki.??
adese vardı ya canım rahmetli
onun karşısında bücürük var onun yanındaki mağaza tam köşe :)iç giyim pijama eşofman vs vs.
sevmiyorum burda olmak zorundayız çnkü burdada bi mağaza var ama ben oraya alıştım orda büyüdüm sokaklar bile bana berbat geliyo nefret ediyorum inan..
adese vardı ya canım rahmetli
onun karşısında bücürük var onun yanındaki mağaza tam köşe :)iç giyim pijama eşofman vs vs.
sevmiyorum burda olmak zorundayız çnkü burdada bi mağaza var ama ben oraya alıştım orda büyüdüm sokaklar bile bana berbat geliyo nefret ediyorum inan..
kızlar hangı hastaneden bahsedıyosunuz
Eki Görüntüle 723823
Benimkide bu canım baksana hiç belli bile değil karanlık çok daha fasülye kadar dedi dr boyut olarak ..
Biz oraya kesin yemek veriyoruzdur for aşk filan var orda onlara veriyoruz
ADESEDENDE ALIŞVERİŞ YAPIYODUK RAHMETLİDEN ama piyasa çok durgun felaket o nedenle bizde rahmetli olabiliriz..
Simit sarayı filan bizden yiyo yemek ordakii kız gelince buraya görüşelim istersen yakınmışız..
Eki Görüntüle 723823
Benimkide bu canım baksana hiç belli bile değil karanlık çok daha fasülye kadar dedi dr boyut olarak ..
Benim içim kararmış sanırım resim nekadar karanlık ve sizin keseler kalpli malpli şekilli benimki sabit anası gibi üşengeç olcak benim bebik sanırım
Geç kaldıınn=)Çıkmıştım bile ama geldim.dur 5 dk şu şeyi bana at bi sonra müsade senin
atıyorum şimdiii mesaj kutuna bakk
Haha pazarlık yapıyor şuna bak=)amaaan bu zamana kadar olanlara saysınlar
bu arada ben face kullanmıyorum ve bilmiyorum canım sayfayı :)
Kızlar ben geldim ve çok yoruldum...çok sükür ikili testimiz temiz çikti dr folik asiti de bırak dedi burun çıkıntımiza bakti kalp atışına bakti kıpır kıpır karnını kaldırıp duruyor buda bizim bidik
Geç kaldıınn=)Çıkmıştım bile ama geldim.
Atıyorum şimdi.
Haha pazarlık yapıyor şuna bak=)
Öncekilere saysınlarmışmış.
Bu istatistiğini duymasın yakar çıranı!
Benim içim kararmış sanırım resim nekadar karanlık ve sizin keseler kalpli malpli şekilli benimki sabit anası gibi üşengeç olcak benim bebik sanırım
dr bişey olmaz dedi ama benimkinin bundan haberi yokkkk
uuf ne biliyim ya çok üşenmeli bi konu bu neyse ya düşüniyim bikaçgün bari