- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
Bana 2 saat müsade=)
Kaynata durun siz=)
dur 5 dk şu şeyi bana at bi sonra müsade senin
atıyorum şimdiii mesaj kutuna bakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 2 saat müsade=)
Kaynata durun siz=)
evet canım geğirdiğim için midem rahatlıyor.sodayı eşim de söyledi ama sevemedim bi türlü onu.en iyisi zorlamak biraz
Bende Kadıköy medipole gittim küçük bi hastane Perihan hanıma iyi güleryüzlü bir dr du..
tamam soruyorum
ben hamileliği öğrendiğimden beri hiç halvet olmadı en son çalışmalar olmuştu yani.korkuyorum ben.benim gibi olanınız varmı acebaaaaaaaaaa:44:
olmazmı benımde hıç olmadı :) doktor 3 ayın dolana kadar yok halvet malvet dedı :) gecn hafta gıttıgımde dusuk tehlıkenı atlattık dedı ama halvet olabılırsınız demedı bende soramadım kocama yazıkkkk ama napsın mecbuurrr sormadıgım içinde bişi yapamıyoruz korkuyoz artık bıdahakı kontrolde sorucam yanı bı aysonra
tamam soruyorum
ben hamileliği öğrendiğimden beri hiç halvet olmadı en son çalışmalar olmuştu yani.korkuyorum ben.benim gibi olanınız varmı acebaaaaaaaaaa:44:
dr bişey olmaz dedi ama benimkinin bundan haberi yokkkk
uuf ne biliyim ya çok üşenmeli bi konu bu neyse ya düşüniyim bikaçgün bari
bende sendnm cnm yaa.hamile oldumu öğrrnnce durdu bi kre oldu bidad yok olmdıı..dr 3 ay yok dedi ztn
kızlar gecen haftaya kadar bende afedersın ama delı gıbı ıstek vardı :) suan sarıldıgında bıle boguluyo gıbı oluyorum yanı ısteksızlık bendde hat safhada normalde cok ısteklıyımdır hatta esımden daha fazla ama nıe boyle oldu anlamadım
Ben daha evvelde öyleydim vallahi hamilelikle beraber hadsafalarda böyle olması iyii zaten eşimde çok yoğun onunda aklına gelmiyordurdimiii benimde öyle hiç istemiyorum bide ya valla soğudum o işten çok
hamilelik sendromuna yakalandım heralde
Aa bende perihana gidiyorum özden olana ama 2 tane var sanırımmm
Ben daha evvelde öyleydim vallahi hamilelikle beraber hadsafalarda böyle olması iyii zaten eşimde çok yoğun onunda aklına gelmiyordur
Bir tane olması lazım ben tesedüf gittim medicalden almıştım randevu dr iptal etti işi varmış bizde medipole gittik boşlık perihanda vardı
Kısa boylu genç bir kadın..
ay kızlar ben bebmn kalp atışını ii dinledimde ..ultrason resmi çok komk bişe benzemiyoo ya
evet canım aynı doktora gitmişiz.bi perihan özden var bide perihan özertürk.bizimki özden :):)
devam etcekmisin ona pekii
Orda 4 d sanırım ultrason var benim bebik minik zaten 10 haftalık geçen hafta 9 haftalıktı..benimkindede son ultrason resmnde ayakları belli ama gerisi bi garip yani anlamadım neresi olduğunu
ay kızlar ben bebmn kalp atışını ii dinledimde ..ultrason resmi çok komk bişe benzemiyoo ya
Aslında hoşuma gitti kadın çok doğaldı
Kalp atışlarını zor bela dinletti bebeğe zarar verir ona gidiyor dedi eşim vidoaya çekcicem unuttum dedi, tekrar dinletti Allahım yarebbim ya diyo
Sen memnunmusun? Ben hastaneyi beğenmedim doğumhane hemen o katta ve bekleme salonu küçük daracık..
Ama dr sevdim..
Orda 4 d sanırım ultrason var benim bebik minik zaten 10 haftalık geçen hafta 9 haftalıktı..
Eşim videoya çekiyor en güzeli o aslında cd veren hastaneler var ama bulamadık biz..Bira daha büyüsün bebeğin ozaman daha çok belli olur ultrasonda..
Orda 4 d sanırım ultrason var benim bebik minik zaten 10 haftalık geçen hafta 9 haftalıktı..
Eşim videoya çekiyor en güzeli o aslında cd veren hastaneler var ama bulamadık biz..Bira daha büyüsün bebeğin ozaman daha çok belli olur ultrasonda..
Benim o konularda bilgim yok öyle olmasınını özellikle istiyorum yoğun bakım iyi olsun..gebişler hep ayakta kalmıştı orda bende hatta oturamdım odaları güzeldir inşallah.Doğum fiyatları nasıl bilgin varmı??Bende çok sevdim canım bekleme salonu cidden dediğin gibi aşırı dar 2 kişi yanyana yürünmez ama yogun bakımı falan iyiymiş Allah korusun bilmiyorum içime sindi sanki benim.güleryüzlü bi doktor e önemli olanda bu :)
Beni 3 hafta sonra çağırdı dr ozamna gidicem yani 2 hafta sonra tahlilleri devlette yaptırıcam ben şuan çok sıkışıgız çünkii 2li test istemediğimi söyledim dr sen bilirsin aldırma tabi amacuma günü 2li test randevum var benim.doktorların hepsi ordaki hakan apaydına yönlendiriyomuş ikili testlerde falan.ona aldım randevuyuda.çok iyiymiş bu konuda
bende bişe belli değil kız du attmda görr ba bbeekmi ne belli dğeil :)))
Eki Görüntüle 723752