Rabbim hepinizden razı olsun , dualarınızı esirgemeyin üzerimden nolur
yerdemiyim göktemiyim hiç bilmiyorum dünden beri, burda okumuştum bi kaç arkadaşın durumunu üzülmüştüm çok dua etmiştim hiç aklıma gelmezdi benim bebegiminde kalbinin duracagı ama herşey nasip kısmet herkesin söylediği dua etki seni zahirlememiş 3 hafta içinde diye
3 hafta bilmememizin nedeni ben 8 haftalıkken dr a gitmiştim kalp atışını dinlemeye herşey normal demişti dr , atıyordu kalbi geldikten 1-2 gün sonra durmuş kalbi ve o şekilde kalmış karnımda
3 gün sonra 3 aylık olcaktı ikili teste gitcektik sabah 6 da kanamam başladı apar topar gittik ben hala dua ediyorum bi progesteron vururlar geçer diye megerse çoktan ölmüş , doktor muayene etti keseyle beraber rahim agzına kadar inmiş çocuk dedi ben anlamadım tabi ne demek oldugunu ilk oldugu için , alttan kamerayla defalarca baktılar 8 haftalık diyolar ben diyorum hayır 11 haftalık , kalbi durmuş doktordan gelince dediler 3 doktor baktı farklı hastanelerde hepsi aynısını söyledi ve aldılar ,
belki belirtisi oldu ben anlamadım ilk oldugu için bilmiyorum ama şimdi aklıma geliyor bazen geceleri karnım davul gibi şişiyordu sancıdan kıvranıyordum ama ben hep gaz sanıyordum sabaha kadar sürüyordu hiç aklıma gelmedi belki de onun agrısıydı bilemedim
dualarınız için çok tşk ederim rabbim inş en kısa zamanda yeni bi evlat nasip eder bana da saglıklı ve hayırlı , rabbim size ve bebeklerinize de uzun saglıklı ömür versin inş. çok iyi beslenin hiç üşenmeyin derim kilo felan da düşünmeyin yerinizde olup dvm etmek için nelerimi vermezdim inanın , baya hassas bi konuymuş ögrenmiş oldum saglıcakla kalın