- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
hastaneye yerleşelim bizi anca o paklar
bende dıyorumkı keske bu doktorların yanında calısan asistan kızların yerınde olsam kendıme bakar bakar dururdum ne guzel hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastaneye yerleşelim bizi anca o paklar
elimden gelse eve ultrason makınesı alcam
bende dıyorumkı keske bu doktorların yanında calısan asistan kızların yerınde olsam kendıme bakar bakar dururdum ne guzel hahaha
psikopat ben yarına randevu aldım yine haha 11.15e
uuf dayanamıyorum napiyim amaaa
doktor en sonunda yeter gelme dıyıp kovucak senı :):)):):):)):
aa canım bilmiyodum öyle bişey olabildiğiniiii mal gibi dolanıyorum cidden 3 saat ee zaten günde 3 defa alınca bütün güne yayılıyo bu hal
Yok bak sabah kalkınca alttan bir tane vajinanın girişine yerleştir. yat uzan ama yarım saat, vücudun onu emsin iyice. bir kısmı geri çıkar çünkü.merak etme çıkınca. uzunca yatınca çok etkili oluyor. sonra akşam üzeri ve yatarken birer adet daha aldın mı alıştırıyorsun kendini.
biraz uğraştırıcı ama hem zombiye dönmüyorsun hem de 400 kat daha etkiliymiş alttan alınması.
hem akıntının rengini de temizliyor, ağızdan alınca yine koyu renk akıntı olabiliyor.
doktor bana 8. haftada kanamam olunca vermişti. böyle yap dedi. şimdi 13'e giriyorum kes dedi. çünkü iyileşmiş, öyle diyor kanama bölgesi..
değiştim doktorumu yarınkine ilk defa gidicem bişey diyemez ama ilerleyen zamanlarda olabilir
Bugün doktora gittik. Bebeğin durumu çok iyiymiş düşük tehlikem yokmuş. Yolculuk yapabilirsin ilişkide serbest dedi.crl 4.78 mis. Kalbi atıyordu kolları da hareket ediyordu çok güzel yaa
hahahah evet doktor kovacak sonunda ben artık bebişlerin içerde kıpır kıpır oynadıgını gorunce rahatladım... gun sonra gıdıcem artık
Kovsun valla, çok güzel bir rehabilitasyon valla bebişleri görmek..:)
hem ses dalgası ile gördüğü için zarar vermiyormuş, öğrendim en son gittiğimde,istersen her gün bak dedi bi de bana:)
Bu haftalarda artık ellerini gözlerine götürmeye, parmağını da ağzına sokmaya başladılar...çok tatlı izleniyorlar ..
Kizlar kitabim geldi bugun :) kim onermisti hatirlamiyorum ama kitap gercektn cok guzel geldiginden beri. Birakmiyorum elimden Hamilelik Dogum ve Bebek Bakim Kitabi adi :) ayse onerin sayfalari falan kaliteli cok arti cok guzel bilgiler var icinde siddetle tavsiye ediyorum :)