- 25 Eylül 2011
- 607
- 0
evet cnm bende tup bebekle gebe kaldım turgut beye mi gittin
yok ben istanbulda memorial tüp bebek merkezine gititim
Turgut bey kayseri acıbademde mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm bende tup bebekle gebe kaldım turgut beye mi gittin
evet cnm kayseri acıbadem
Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın çok zor bir süreç.
meraba kızlar bende 10. Haftamın içindeyim. Daha öncede yazmıştım buraya benimde çok fazla bulantı ve hiç bir şey yiyememe problemim vardı. Geçen gün farklı bi doktora gittim. Midemin çok bulandığını, pek bişey yiyemediğimi süt fln içemediğimi söyledim . Bu arada folik asitimde bitmişti folidoce ile devam mı ediyim diye sordum. Oda bana premesis diye bir ilaç verdi. Ilacın hem mide bulantısına iyi geldiğini hem de folikasit- b12-b6 ve kalsiyum içerdiğini söyledi. Bununla devam et dedi. Sabah aç karnına bir tane içiyorum. Bulantılarıma çok iyi geldi. Bence doktorunuza bu ilacı söyleyin bi sakınca yoksa deneyin derim. Zaten folik asit almak zorundayız . Ben bana iyi geldiği için paylaştım ama dediğim gibi doktora danışmadan almayın kızlar.
Kızlar midem çok bulanıyo kusmuyorum ama bişeyde yiyemiyorum ilaçlarımı içebilmek için zorla az bişey yemeye çalışıyorum az yediğim için bebekte beslenmez diye kokuyorum kaçıncı haftadan sonra anneden beslenmeye başlıyo bebek bilen varmı ben daha 8+4 deyim
Cnm 8 haftalıkken 148 idi dun 175 idi bunu Dr a sorduğumda her an değişebilir kalp atışları 10 dk sonra farklı çıkar
Bunlar normal dedi.
inşallah normaldir papatyam aslında dr.um da sorun değil dedi de insan merak ediyo işteESSELA
Arkadaşım benim7.haftada 110,11.hafta içinde en son gittiğimde140 çıktı.ama normalmiş o yükseklikler sıkıntı yapma bence
kızlar mide bulantısından daha çok şişkinlik beni rahatsız ediyor,
karnım 9 aylık oluyor ve birde kabızlık
ben geçen sene beyin kanaması geçirdiğim için bana her türlü ıkınma zorlanma yasak
çok rahatsızım çok, sizin var mı tavsiyeniz ?
çok su içiyorum, siyah çay içmiyorum, lifli gıda ve kayısı da yiyorum
selam kızlar nasılsınız ... bulantılar ne durumda kılo aldınızmı? bebişleriniz nasıl ? Ben 3 kılo verdım ama doktorum serumlarla desteklıyo benı bebişlerde bı problem yok allaha sukur ... 10 gun sonra ıkılı test için gidicez ense kalınlıgını ölcucek ısallah sorun cıkmaz cok endıselıyım
Kızlar kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam.. yatip hic kalkmamak istiyorum
canim hic korkma bende 4 kilo verdm ama masallah bebegmn gelisimi yolunda hatta 2 gun onden gidiyomus yiyemiyorum bnde ama yapck bisey yok o her turlu aliyo bizden baksana :)
aynen elimde değil zorluyorum ama yapılacak bişey yok cuma günü gidicem doktora bakalım ne diycek :)
null[/QU