2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

çok geçmiş olsun Allah sabır versin hayırlısı böyleymiş demek öyle düşün .Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin

meraba kızlar bende 10. haftamın içindeyim. daha öncede yazmıştım buraya benimde çok fazla bulantı ve hiç bir şey yiyememe problemim vardı. geçen gün farklı bi doktora gittim. midemin çok bulandığını, pek bişey yiyemediğimi süt fln içemediğimi söyledim . bu arada folik asitimde bitmişti folidoce ile devam mı ediyim diye sordum. oda bana premesis diye bir ilaç verdi. ilacın hem mide bulantısına iyi geldiğini hem de folikasit- b12-b6 ve kalsiyum içerdiğini söyledi. bununla devam et dedi. sabah aç karnına bir tane içiyorum. bulantılarıma çok iyi geldi. bence doktorunuza bu ilacı söyleyin bi sakınca yoksa deneyin derim. zaten folik asit almak zorundayız . ben bana iyi geldiği için paylaştım ama dediğim gibi doktora danışmadan almayın kızlar.

evet aklımda bir kaç isim var ailelerimize de danışalım dedik ama melek olabilir

Sühendan un da iyi die duydum sen memnun kaldın mı ondan
Ultrasonu nasıldı evrim Hn a arkadasım gidio dedim ya bende beraberinde gitmiştim cihazı çok eski gibi geldi bana
Birde çok beklemiştik cidden
Eşimde yok dio kafanı karıştırma şimdiden sonra sonra dio
Ahmet beyde çok iyi ama 2. Gebeliğim die sanki cok ilgilenmiyormuş gibi gelio bana
Yada bnm duygusallığım bu sadece.

teşekkürler canım. ben folik asiti bıraktım elevit kullanıcam... 2. trimester a girdim artık. 3 ay dolunca folik asit bırakılıyormuş. onun yerine başka vitamin veriyor doktorlar

Aynı ilacı bana Dr umda verdi yeni bi ilaçmış hatta SSK karşılamıyor
Aldım 3 kere kullandım ama tok karnına aldım daha beter oldum ben ilaç öyle duruo ihtiyacı olan birine vericem ben.
Belkide aç karnına almamgerekiodu ama tok yazıo kutnun uzerınde
Off yaa

bu arada kızlar karınlarınız ne alemde? benim 4-5 aylık gibi göbeğim var. daha 2.5 aylık ama. gerçi o göbek mi bebek mi bilemiyorum ama sizde durumlar nasıl? şimdiden göbek çıkar mı?

sühendan hnm da doktor olarak iyi oldugunu duydum bende oyuzden gittim ama cok soguk davranıyor tamam herşeyi güzel anlatıyor ama hızlı hızlı muayne olduk cıktık hemde 1 saat beklemiştik cok seri gerçekleşdi.ultsonuda dediğin gıbı eskiydi bende pek begenmedim hem kalabalık hem boyle dedim bende tamamen eledim dorugu..bence eşin haklı doktorun tanıdıgın bildiğin bi doktor hem sen alışmıssındır da bu saat sonra yeni bi doktrora alışmak zor gelir bencede hiç karıştırma kafanı

günaydın canımm dün yoktum şimdi gördüm yazdığını.ben haftada 1-2 çay içiyorum çok sevmezdim zateen:) süt sadece pınarın çocuk sütü var tadı diğerleri gibi değil onu içiyorum
ilişki konusu bizdede hiç açılmıyo neyse böyle devam edelim biraz daha

Günaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeee

günaydın güzel anneler
pc yi açar açmaz hemen buraya bakıyorum.
bu gün suay ve intelligent çok üzdü beni.
Allah yardımcınız olsun kızlar.

Kızlar bakin benim minigime maşallah diyin haa bunda pek detayli değil cuma gunu detayli olarak eklerm ins:)

Eklentiler

• $IMG-20130521-WA0000.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 40
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-12-2013
Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 194 gün kaldı.
Bebeğinizin bağırsakları artık karın bölgesinde. Bebeğinizin cildi artık pembe ve hasas bir durum almıştır. Geçen 2 ayda olduğu gibi kendinizi normalden daha yorgun hissetmeye devam edeceksiniz. Vücudunuzu dinleyerek, ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda dinlenebilmek için programınızda ayarlamalar yapın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

kızlar burda 54mm yazıyo bm bebe 61.8 uzun mu :18lack yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…