Günaydın arkadaşlar,
dün itibariyle aranızdan ayrıldım
11+3 tüm kanamam başladı dr a gittim çocuk 8 haftalık göründü meger 8 haftalıkken kalbi durmuş bebeğimin 3 haftadır içimde ölüymüş bebeğim, inanamadım 3 dr gördü ama hepsi aynısını söyledi , hastaneye yatırdılar sonra kürtajla aldılar yavrumu psikoloim alt üst durumda aglamaktan gözlerim balon gibi oldu çok hevesliydim eşyalar kıyafetler bakıyordum hiç beklemiyordum ama herşey insanlar için , kısmeti yokmuş meleğimin ekmeği suyu yokmuş hayırlısı olsun diyorum artık
ilk gebeliğimdi umarım yeniden bebeğim olur ve saglıklı bir şekilde dünyaya gelebilir dua edin nolur sizin dualarınız kabul olur , rabbim bebeklerinize uzun saglıklı ömür versin
listeden beni çıkarabilirsiniz 6 aralıktı dogum tarihim , hayırlı dogumlar diliyorum(((((
Kızlar midem çok bulanıyo kusmuyorum ama bişeyde yiyemiyorum ilaçlarımı içebilmek için zorla az bişey yemeye çalışıyorum az yediğim için bebekte beslenmez diye kokuyorum kaçıncı haftadan sonra anneden beslenmeye başlıyo bebek bilen varmı ben daha 8+4 deyim
Kız hamileliklerinde cidden bulantı daha fazla sürüyor sanki
Ya hiç olmuo Yada olunca uzun sürüyor ve daha ağır oluyor kişi sanki
Bnm gözlemim bu yonde
Erkek bebekte ise bulantı aynı ya olmuo Yada olunca kısa suruo
Ama istisnalar var tabikide..
İsim düşündünüzmü melek cim :)
COk sagol içimi rahatlattın inşallah rabbim bizede kolay dogumlar nasip eder.
canım dorukta sühendan hnm var ona gittim ben ama evrim hanımıda duydum da gitmedim doruk hastenside cok aşırı kalabalık ya çekilcek gibi degıl randevuna en az 1 saat sonra girebiliyorsun oyuzden orayıda denedim ama memnum kalmadım şuan için en makul bahar hastnesi geliyor bana ordada nagihan hanımı iyi dediler ama bide gönül hanım varmış benim yengem kendi hamileliğini dogumunu onda yaptı memnun oldugunu filan soyledı ben de önumde tecrübe etmiş biri var nede olsa diyerek ona güvenmeye ve ona gitmeye karar verdim inşallah bende memnun kalırım ama orasıda epey dolu 1 ay sonrasına randevu aldım oyuzden son bir kez daha jimere gideyim dedim haftaya 1 kez daha gidecegim ondan sonrada bahara gitcem bakalım hakkımızda da hayırlısı olsun ...
sen sanşılısın İilk dogumunu yapan ve güvenebilecegin bi doktorun var bence hiç kafanı karıştırma aynen devam et tabi sen bilirsin bahra gittikten sonrada yazarım yine sana
meraba kızlar bende 10. haftamın içindeyim. daha öncede yazmıştım buraya benimde çok fazla bulantı ve hiç bir şey yiyememe problemim vardı. geçen gün farklı bi doktora gittim. midemin çok bulandığını, pek bişey yiyemediğimi süt fln içemediğimi söyledim . bu arada folik asitimde bitmişti folidoce ile devam mı ediyim diye sordum. oda bana premesis diye bir ilaç verdi. ilacın hem mide bulantısına iyi geldiğini hem de folikasit- b12-b6 ve kalsiyum içerdiğini söyledi. bununla devam et dedi. sabah aç karnına bir tane içiyorum. bulantılarıma çok iyi geldi. bence doktorunuza bu ilacı söyleyin bi sakınca yoksa deneyin derim. zaten folik asit almak zorundayız . ben bana iyi geldiği için paylaştım ama dediğim gibi doktora danışmadan almayın kızlar.
meraba kızlar bende 10. haftamın içindeyim. daha öncede yazmıştım buraya benimde çok fazla bulantı ve hiç bir şey yiyememe problemim vardı. geçen gün farklı bi doktora gittim. midemin çok bulandığını, pek bişey yiyemediğimi süt fln içemediğimi söyledim . bu arada folik asitimde bitmişti folidoce ile devam mı ediyim diye sordum. oda bana premesis diye bir ilaç verdi. ilacın hem mide bulantısına iyi geldiğini hem de folikasit- b12-b6 ve kalsiyum içerdiğini söyledi. bununla devam et dedi. sabah aç karnına bir tane içiyorum. bulantılarıma çok iyi geldi. bence doktorunuza bu ilacı söyleyin bi sakınca yoksa deneyin derim. zaten folik asit almak zorundayız . ben bana iyi geldiği için paylaştım ama dediğim gibi doktora danışmadan almayın kızlar.
Sühendan un da iyi die duydum sen memnun kaldın mı ondan
Ultrasonu nasıldı evrim Hn a arkadasım gidio dedim ya bende beraberinde gitmiştim cihazı çok eski gibi geldi bana
Birde çok beklemiştik cidden
Eşimde yok dio kafanı karıştırma şimdiden sonra sonra dio
Ahmet beyde çok iyi ama 2. Gebeliğim die sanki cok ilgilenmiyormuş gibi gelio bana
Yada bnm duygusallığım bu sadece.
Gizem canım günaydın,,
İnşallah iyisin bugün. bende nedense bir mide bulantısı sorma, ne güzel bir haftadır geçti sanmıştım.(
Sadece çay kesiyor beni. Doktor da günde 5 bardaktan fazla içme dedi, ben de 3 bardak çok açık çay içiyorum.
Senin nasıl gidiyor beslenme? süt içebiliyor musunn?
Vajinal muayene açıkcası biraz can acıtıyor. Bir de onu rahimi görebilmek için sağa sola kıvırınca sorma( ama doktor bana hep rahim duvarımı görebilmek için ilk günden beri alttan baktı. Hatta kanama olduğu günün ertesi günü bile alttan baktı. dün ilk defa karnımdan gördük bebişi. belki o yüzden görüntü pek güzel değildi:)
Cinsel ilişki için hiçbir sıkıntı yok demişti ama biz gene de öğrendiğimiz ilk günden beri denemedik. Sonra kanama olunca yasakladı doktor :) şimdi zaten korktuğumuz için hala o konuyu açmıyoruz evde :)
Kızlar bakin benim minigimemaşallah diyin haa bunda pek detayli değil cuma gunu detayli olarak eklerm ins:)
tabiki canım maşallahsız olurmu 1000 kere maşallah
Kızlar bakin benim minigimemaşallah diyin haa bunda pek detayli değil cuma gunu detayli olarak eklerm ins:)
cnm kac haftalık burda pek belli değil... maşallahhh annesi
maşallah sağlıkla büyüsün doğsun
cnm sende tüp bebek tedavisıyle gebe kaldın dimi