2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydıın hayırlı cumalar kızlar. sitelere üye oldunuz mu benım de birkaçtane daha var üye olmam gereken hepsine üye olmamıştım.

günaydın canım hayırlı cumalar
bana kız kardeşim söylemişti bir ay önce bir kaçına üye olmuştum ama hangilerine oldum hatırlamıyorum deneyerek bulacağım artık üye olmadıklarımı:KK37:

kızlar günaydın ve hayırlı cumalar ve tatıl geldi cumartesi pazarı cok seviyorum ne güzel işe gelmiyoruz :KK16: sizler nasılsınız annişler kızlar starbayb üye olun

görusuruz canım hafta sonu sorarlarsa benı haber verırsın gormeyenler ıcın hafta sonu esım ızınlı o yuzden yanında bulnuyorum gırmıcem pazartesi gorusuuz

canım benım bende tatılım ıkıgün malum cumartesi oazar çalışmıyoruz netede giremiyorum evde yok bende p.tesi burdayım :KK54:

gece gece ne kdrda üüzldüm yaa...
ben iim sanırım bilmiyorum..2 gndür miğdme bulnmıyor..tafik sıkışıklığındaki hariççç
kahverengi akıntılrım baya azldı hatta yok gbi..annmdeyim şimdi yarın iğne vurulcam ..burda kalıcammm..hepicinize sağlıklı sıhtli hamiilik diliyorumm..kandiliniz mübrek olsun..bol bol su içmeyi ihml etmeyinn annlerr

oy kuzum benım nasılsın şeydam sen ıyı olda uzun süre hiç ugrama yeterkı bol bol dınlen canım benım senı ve bebişini kocaman öpüyorum :KK54:

Biraz dinleneyim diye rapor almaya gitmistim ultrasonda kesenin seklinin bozuldugunu gordu kalbide durmustu iyiki geldin yoksa 1 2 gune asiri bi agri ve kanamayla gelirdin dedi

Biraz fazla soru soruyorum ama bende korkuyorum canım ilk başta düzgündü demi kesen :KK43: inşallah benim de öyle olmaz

Valla karnim patlicak gibi kilomda bi degisiklik yok ama karnim cok cikti daha dogrusu hazimsizlik ve gazdan oluyor sanirim sabahlari ilik suya zeytinyagi katip iciyorum bakalim umarim bi faydasi olur

ceem papatya seninle aynı dertten muzdaribim:KK43: bugün 8+0ım ama sanki 5-6 aylık gibi karnım. su içsem de şişiyor, nefes alamıyorum, karnım yırtılacakmış gibi ağrıyor bazen yediğime bağlı olarak. doktora sordum bir çaresi yok dedi. zeytinyağını nerden duydun?

Biraz dinleneyim diye rapor almaya gitmistim ultrasonda kesenin seklinin bozuldugunu gordu kalbide durmustu iyiki geldin yoksa 1 2 gune asiri bi agri ve kanamayla gelirdin dedi

çok üzülüyorum böyle haberlere.. Allah yardımcımız olsun sana da sabır versin canım.. umudunu hep yüksek tut. Peki herhangi bir değişiklik farketmişmiydin??

günaydınn kızlar herkesee bugün nasılsınız bakalım biz bugün biraz halsiziz :KK43:(( neden çözemedim ama zor kalktık sabah yataktan bebeğimle sizler nasılsınız bu aarada hayırlı cumalar hepinize ve dün iş yoğunluğundan hiç siteye giremedim geçmiş kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız da kabul olsunnn

Allahım hepimize herkese aratmadan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasıp etsin hayırlısıyla çok zor hakkımızda hayırlısı sabır versin Allahım en iyisini en doğrusunu en hayırlısını o bilir

2003 te annem 3 aylarda hamile kalmış menapoza girdim diye gitti meğersem hamileymiş 14 yıl sonra tekrar bi mucize yaşattı ona kardeşim down sendromlu doğdu şuan 9 yaşında ama o bi mucize gerçekten bi mucize evimizin neşe kaynağı

o yüzden vercek olduktan sonra 2 çocuktan sonra 14 yıl korunmayan anneme rabbim onu bize bağışladı ama olmucaksa olmuyo
mübarek 3 aylarda hepimizin bebeklerine ailelerine sağlık versin ...

kızlar benım de şiş şimdi ilk göbiş resmimi eklıyorum hem şiş hem bebiş hangi göbiş sitesine ekliyeceğim 2 tane var

Günaydın kızlar. bişiy sorucam sizlere hamileyken böbrek ağrısı çeken var mı ? benim böbreklerimde taş vardı mide bulantılarımdan dolayı bi süre su içemediğim için malesef susuz kaldı sanırım. ilaçta içemiyorummmm ben ne yapıcam dokununca bile çürük gibi ağrıoo her iki böbreğimde. önerileriniz var mı bu konuda arkadaşlar?

Anneler günaydın.
Bugün çok kötü uyandım.Hala ağlıyorum.
Burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer yanlışım varsa özür dilerim.Çok detaya girmeyeceğim zaten .
Ama yardıma çok ihtiyacım var.
Bana birşeyler musallat oldu.Duaların hiç biri fayda etmiyor.Çok çaresizim.
En son geçen hafta oldu dikkate almadım ama bugün mahvettiler beni.Karnım hala sancıyor.

Böyle bir konuyla sizi huzursuz etmek istemezdim çok özür dilerim ama belki aranızda bunu çözümünü bilen vardır.Buradan yazıp tadımızın kaçmasını hiç istemiyorum.Özelden mesaj atarsanız öyle sevinirim ki.

Şimdiden Allah razı olsun.

Anneler günaydın.
Bugün çok kötü uyandım.Hala ağlıyorum.
Burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer yanlışım varsa özür dilerim.Çok detaya girmeyeceğim zaten .
Ama yardıma çok ihtiyacım var.
Bana birşeyler musallat oldu.Duaların hiç biri fayda etmiyor.Çok çaresizim.
En son geçen hafta oldu dikkate almadım ama bugün mahvettiler beni.Karnım hala sancıyor.

Böyle bir konuyla sizi huzursuz etmek istemezdim çok özür dilerim ama belki aranızda bunu çözümünü bilen vardır.Buradan yazıp tadımızın kaçmasını hiç istemiyorum.Özelden mesaj atarsanız öyle sevinirim ki.

Şimdiden Allah razı olsun.

Canım üzerinde mutlaka bir cevşen taşı bence.

X