2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
görusuruz canım hafta sonu sorarlarsa benı haber verırsın gormeyenler ıcın hafta sonu esım ızınlı o yuzden yanında bulnuyorum gırmıcem pazartesi gorusuuz

canım benide eklermisin listeye sat:13 mart tahmini doğum tarihi 18 aralık. yaş 25 ilk bebiş. şehir istanbul :)

İyi aksamlar kızlar ne yapıyorsunuz bakim bugün bebeğiniz için kendiniz için bol bol dua edin kızlar kuran okuyun siz okursaniz bebişler de okur:)

Ne güzel bulantılarım geçti derken 2 gündür yine başladı kızlar. İşin enteresanı beyaz peynir , sarımsak, ve yoğurt yediğimde mutlaka kusuyorum. İnat gibi de canım onları istiyor. Sanırım benim ufaklık sevmiyor bunları. İnatlaşıyoruz:)

Aynı durum bende de var ara ara kırmızıya dönüyor benimde. Neden almak zorunda kaldı kalbi falanmı durmuştu canım

Biraz dinleneyim diye rapor almaya gitmistim ultrasonda kesenin seklinin bozuldugunu gordu kalbide durmustu iyiki geldin yoksa 1 2 gune asiri bi agri ve kanamayla gelirdin dedi

Valla karnim patlicak gibi kilomda bi degisiklik yok ama karnim cok cikti daha dogrusu hazimsizlik ve gazdan oluyor sanirim sabahlari ilik suya zeytinyagi katip iciyorum bakalim umarim bi faydasi olur

kızlar ben alaturka tuvalete gittiğimde hemen karnıma ve kasıklarıma kramp giriyor ve çok korkuyorum.
ama alafrangayı da hiç sevmiyorum, evde kimse kullanmıyor ama gene de rahatsız ediyor beni.
ne yapsam bilemedim, korkuyorum da açıkcası.
sizde de oldu mu böyle bişey ?

benim basıma boyle bir sey gelmedi. ancak vucudumuzun bize yapılmaması gerekenlerin sinyallerini verdigini dusunuyorum. agrın oluyorsa zorlama kendini derim. cok ayakta durunca benimde kasigima kramp giriyor okulda.hemen oturuyorum. midem yaninca biseyler atistiriyorum. vucudumuzu dinlememiz lazim canim sende dikkate almalisin

doğru söylüyorsun, bende vücudumu anlamaya çalışıyorum ve gerçekten de işe yarıyor.
okulda hiç kullanamam alafranga ama artık evde kullanarak idare edeceğim,
çok şükür tatile az kaldı.

kızlar bugun doktora gittim. ogrendigim birkac seyi sizinle paylasayım.

1) Cinsel iliski hamilelik suresince sıkıntı yaratmazmıs. spermin hijyen acisindan vajinaya temas etmemesi gerekiyomus.iliskiden sonra ufak lekelenme olabilirmis ki bu normalmis. bu gibi durumlarda 1-2hafta iliskiye ara verilirmis.

2) yuzde ve ozellikle sırt bolgesindeki sivilcelenmeler ve cabuk kıllanma erkeklik hormanlarının hamilelik sirasinda salgilanmasindan kaynaklaniyormus. bu durumda da endiselenmeye gerek yok.

3) ucaga binmek ilk aylarda problem degilmis. ucaklarda uygun basinc ayari oldugu icin bebege zarar gelmezmis. 24 haftadan sonra hava yolu sirketleri ucaga binebilir kaydi gormek istermis. henuz degil.

4) havalar sicak gunde en az 2bucuk litre su icilmeliymis. ayrica karindan ultrasonda bebegin net gorulmesi icin idrara sıkısık gidilmesi gerekiyormus. vajinal ultrasonda ise tam tersi.

su an 8+3 teyiz. bebis 19 mm. simdilik bir problem cok sukur.. tum hamislere sevgiler

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum arada girer bakarim guzel haberlerinizle sevinirim dikkat edin kendinize ve bebisleinize dee
off ne üzüldüm cnm ya...ne yıkıldım..sendeydi aklım..kaç gndürde giremiyordum cnmm..allh sabır versin arkdaşım ne diimkii..ne desem faydası yok...allhım en yakın zamanda sağlıklı bebeğini kucana versin meelğimm benmmm
kız bebekmi gördün erkek bebekmi merak ettim
ben bu hamiliğime kadr hep erkk istedim ..her hamillmdede içime erkk doğdu nedndir bilmm bu sefer eşimde bende hep kız diyoruzz...
o sebeple sanrım rüyamda kzı bbebek girdi cnmm
allh sabır versin cnm..kaç günüdr giremiyrodum..bu gece gece ne kdrda üzüldüm yaa...
rabbm kmseye bir daha ya da hiç yaşatmasın kuzum yaa..gerçekten çok üüzldüm...rabbm tekrrdan sabır versin
günde bir tane almam yeterli olurmu acaba doktor günde 2 tane ama vajinal yoldanda alınıyor diye okudum nette varmı öyle kullanan bebeğe bir zararı olurmu ki
cnm bende hamile oldumu öğrendim gbi kendim kullndım..tansiyonu çok düşürüyorç...kısacası sarhoş oluyorsun o yüzden ben vajinal alıyordum..sabah ve öğlen vajinal alıyordum...akşm içip yatıyordum cnmm..bebeğe zarrı yok ama en iisini drun bilir ..danışmadan bir şey yapma
Ben ilk bebeğimi düşükle kaybettim doktoruma da söyledim ama bana progestan vermedi.Bebeğin sağlıklı gerek yok stres yapma dedi sadece.
ztn cnm sağlıklı gerek yoksa strese gerk yok..ben kullndım 6 haftalıkken kalp atışını duydum..kullnnnıyımmı dedim dr..kendine eziyet etme..sıkıntıya strese sokma dedi..kulnnmadım..8 haftlıkken kahverengi bulnıkk akıntım geldi şmdi haftada 2 tane olmak üzere iğne kullnıyorum..sennde 12 haftalık oldu snaırım ..hiç sıkıntı yapma kendine cnm

rabbim öteki tarftada bulştrsun denizle snei cnm...allh sabır versin..
ne kdr çok oluyor böyle..bi yandan iimiş bebeğin sakat olmsından dolyı kalp durabiliyor düşük oluyormuş..ama gelde biz annlere anlat..ben iki kez düşük yaşadım..biliyordum ama işte hale içimde yaradır...rabbbm tez zamnda kucana yen,i bebek nasip eylesin cnm..sağlıklı sıhatliii....

kıxzlar bu arad kalbi durn bebeklere mutlaka yani annelere kan pırtılşma testi yapılıyor bilginize mutlaka arştrılsın...

gece gece ne kdrda üüzldüm yaa...
ben iim sanırım bilmiyorum..2 gndür miğdme bulnmıyor..tafik sıkışıklığındaki hariççç
kahverengi akıntılrım baya azldı hatta yok gbi..annmdeyim şimdi yarın iğne vurulcam ..burda kalıcammm..hepicinize sağlıklı sıhtli hamiilik diliyorumm..kandiliniz mübrek olsun..bol bol su içmeyi ihml etmeyinn annlerr

Günaydın güzel anneler....

Bugün cuma nihayettt 2 gun sonra kocama
3 gün sonrada bebeğime kavuşucam inşallah...
Ptesi kontrolumuz var..

günaydıın hayırlı cumalar kızlar. sitelere üye oldunuz mu benım de birkaçtane daha var üye olmam gereken hepsine üye olmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…