görusuruz canım hafta sonu sorarlarsa benı haber verırsın gormeyenler ıcın hafta sonu esım ızınlı o yuzden yanında bulnuyorum gırmıcem pazartesi gorusuuz
doktordan geliyorum kızlar 8+5 ultrasona göre. doktor erkek gibi gözüküyor dedi :)
doktordan geliyorum kızlar 8+5 ultrasona göre. doktor erkek gibi gözüküyor dedi :)
Aynı durum bende de var ara ara kırmızıya dönüyor benimde. Neden almak zorunda kaldı kalbi falanmı durmuştu canım
hıh bana böyle bilgilerle gelin
ya cemrecim ben normal doğum istiyorum çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve özeller hemen sezeryana alabiliyor maalesef bazen basit bahanelerle bilesenin özelde mi olmuştu? son yıllarda özelde normal doğum yapan hiç kimse duymuyorum valla :26:
buarada kitabının adı ve yazarı neydi canım öğrenebilir miyim?
geçmiş olsun canım allah sabır versin bende aynı şeyi yaşadım ilk gebeliğimde.
kendini çok üzmemeye çalış canım zaman herşeye ilaç oluyor allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden...
inşallah tekrar güzel haberlerini duyarız, allaha emanet ol...
hoşgeldin canım bulantısı olmayan bizler de varız ama genelde bu konudaki şikayetler yazıldığından, yeni gelenler herkesin öyle olduğunu sanıyor doğal olarak... çok şükür yok bulantımız çünkü olanlar çok zor günler geçiriyor maalesef allah yardımcıları olsun
benim de karnım şişti ufak göbeğim büyüdü vallabenim de çoğu kıyafetim daraldı
bebişlerimiz saağlıklı olsun da kilolara da katlanıcaz...
progestan rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş doktorunuz vermediyse doktorunuzu dinleyın vardır bir bildiği ben hamile kaldığımda ilaç kullanıyordum hormon ilacı belki de ondan verdi bana bilemıyorum. birde adetimden önce bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu onu da söylemiştim doktora. genelde kanama olanlar ve lekelenme yaşayanlara veriliyor. kafanı karıştırma endişelenme canım. sağlıklı bir gebelik dilerim .
tesekkur ederim canim. dedigin gibi suana kadar lekelenme vs bi problem yasamadık. bugun doktora gittim 8+3 teyiz. bebegim 19mm olmus. artik cm hesabı yapabiliriz:) bu mubarek gecede allahin herkesin bebeklerini kucagina almasin nasip etmesini diliyorum
kızlar ben alaturka tuvalete gittiğimde hemen karnıma ve kasıklarıma kramp giriyor ve çok korkuyorum.
ama alafrangayı da hiç sevmiyorum, evde kimse kullanmıyor ama gene de rahatsız ediyor beni.
ne yapsam bilemedim, korkuyorum da açıkcası.
sizde de oldu mu böyle bişey ?
benim basıma boyle bir sey gelmedi. ancak vucudumuzun bize yapılmaması gerekenlerin sinyallerini verdigini dusunuyorum. agrın oluyorsa zorlama kendini derim. cok ayakta durunca benimde kasigima kramp giriyor okulda.hemen oturuyorum. midem yaninca biseyler atistiriyorum. vucudumuzu dinlememiz lazim canim sende dikkate almalisin
off ne üzüldüm cnm ya...ne yıkıldım..sendeydi aklım..kaç gndürde giremiyordum cnmm..allh sabır versin arkdaşım ne diimkii..ne desem faydası yok...allhım en yakın zamanda sağlıklı bebeğini kucana versin meelğimm benmmmKizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum arada girer bakarim guzel haberlerinizle sevinirim dikkat edin kendinize ve bebisleinize dee
ben bu hamiliğime kadr hep erkk istedim ..her hamillmdede içime erkk doğdu nedndir bilmm bu sefer eşimde bende hep kız diyoruzz...kız bebekmi gördün erkek bebekmi merak ettim
allh sabır versin cnm..kaç günüdr giremiyrodum..bu gece gece ne kdrda üzüldüm yaa...kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
cnm bende hamile oldumu öğrendim gbi kendim kullndım..tansiyonu çok düşürüyorç...kısacası sarhoş oluyorsun o yüzden ben vajinal alıyordum..sabah ve öğlen vajinal alıyordum...akşm içip yatıyordum cnmm..bebeğe zarrı yok ama en iisini drun bilir ..danışmadan bir şey yapmagünde bir tane almam yeterli olurmu acaba doktor günde 2 tane ama vajinal yoldanda alınıyor diye okudum nette varmı öyle kullanan bebeğe bir zararı olurmu ki
ztn cnm sağlıklı gerek yoksa strese gerk yok..ben kullndım 6 haftalıkken kalp atışını duydum..kullnnnıyımmı dedim dr..kendine eziyet etme..sıkıntıya strese sokma dedi..kulnnmadım..8 haftlıkken kahverengi bulnıkk akıntım geldi şmdi haftada 2 tane olmak üzere iğne kullnıyorum..sennde 12 haftalık oldu snaırım ..hiç sıkıntı yapma kendine cnmBen ilk bebeğimi düşükle kaybettim doktoruma da söyledim ama bana progestan vermedi.Bebeğin sağlıklı gerek yok stres yapma dedi sadece.
Merhaba anneler :) dün normal kontrol diye gittim fakat doktorum bebeğimin kalbinin atmadığını söyledizaten geç döllen me olmuştu bende 2hafta kadar.uzun bi süre de görünmemişti taa ki 6 hafta 5 günlük olana kadar.dün 11 hafta olarak gitmiştim.sata göre 13 haftalıktı bebiş ama ultrasona göre de 8 hafta 1 günden sonra gelişmemiş malesef bebeğim ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)