2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ayy hayırlısı olsun benım doktorum cok katı kurallı daha erken dıyo bebeklere zarar veremem onları strese sokuyo kalp atıslarını dısarı vermek dedı bende beklıyorum artık 3 aylık olunca dınletıcek nasıl olsa goruyoruz sıkıntı yok dedı doplorr mu ne ona gırıyomssuun kalp atısı ıcın yapmıyorum dedı baska doktorda bakın ama ben o mesulıyetı alamam dedı bılıyorum cunkı bebege zarar verıyo dedı

ay bende bi tek patlıcan yiyorum arada o da.. hani unlu bi yemeği vardır onu yapmış k.validem onu yedim dun

Ya şimdi eşim geldi yazık.
Ne yiyeceksin dedim,yoğurt çorba ve haşlanmış patates dedi güldü=)
Çok üzüldüm ya.
Sonra ona dedim kendine şunu şunu al evde pişirişin(Şimdi söylemiyorum mideniz bulnaır diye)Et türevi.
Kızlar sayarken öğürmeye başladım bu ne ya.
3.nün ismini dİyemedim bile.

gönderdim kıızz gelmedimi

gönderdim.Sen suay'a gönderebilirsin

kızlar işler karıştı herkes birbirine göndermeye başladı bana pembe göndermişti bende suay'a gönderdim

teşekkürler kızlar şimdi burdan herkese göndermek sıkıntı tüm sorumluluğu üzerime alıyorum kazen bırsey demez sonuçta burası paylaşım sıtesi

kargoyu gönderen milupa ayrıca prima, hero baby, huggiess, hip, komili, aklınıza gelen sitelere üye olun numune hemen hemen hepsi gönderiyormuşş.

kızlar mesai bitti ben kaçar yarın görüşürüz hepinizi ve bebişlerinizi öptüm hayırlı kandıller

valla en çok onlara üzülüyorum biliyomusun.bizim yüzümüzden aç kalıyolar
benimki dışardan söyleye söyleye hasta olcak artık.bi dur demek lazım bu durumlara:44:
et deme hiç zatenn ayy

kızlar mesai bitti ben kaçar yarın görüşürüz hepinizi ve bebişlerinizi öptüm hayırlı kandıller

görusuruz canım hafta sonu sorarlarsa benı haber verırsın gormeyenler ıcın hafta sonu esım ızınlı o yuzden yanında bulnuyorum gırmıcem pazartesi gorusuuz

canım banada atsana şu siteyi

Kızlar 2013 mayıs annelerinin forumuna baktım da biraz çok hoşuma gitti. Kimisi doğurmuş, kimisi doğurmak üzere paylaşmışlar ilk günlerini bebekleriyle. Rabbim bize de nasip etsin hayırlısı ile :)

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşaalah bu hafta gittiğim kontrolde doktor 5 haftalık dedi benim miniğim ocak bebeği olacak galiba sat ıma göre değil benim haftam galiba

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşaalah bu hafta gittiğim kontrolde doktor 5 haftalık dedi benim miniğim ocak bebeği olacak galiba sat ıma göre değil benim haftam galiba

Sata göre kaç haftalıktıki canım. Ben de de aynı durum var 8 hafta 1 günlükken gitmiştim doktor 6 hafta 5 günlük dedi şok oldum.

Sata göre kaç haftalıktıki canım. Ben de de aynı durum var 8 hafta 1 günlükken gitmiştim doktor 6 hafta 5 günlük dedi şok oldum.

Benimde 9 haftaya giricek bebek satıma göre ama dr 6 haftalık dedi geç döllenmeymiş
P.TESİ TEKRAR BAŞKA DR GİDİCEM bu defa ne diycek bakalım insan ister istemez sitrese giriyor neden bu kadar geride die..
Size dr bişey söylemedimi?Normalmiymiş böyle olması..

Kızlar 2013 mayıs annelerinin forumuna baktım da biraz çok hoşuma gitti. Kimisi doğurmuş, kimisi doğurmak üzere paylaşmışlar ilk günlerini bebekleriyle. Rabbim bize de nasip etsin hayırlısı ile :)

Bende bakıyorum sohbetleri çok hoş inşallah bizde ozamanlara geliriz Aralık ayına ve doğum hikayelerini anlatırız..

Ben 4 doktora gittim canım üç tanesi bu durumu göz önünde bile bulundurmadı en son gittiğime artık ben sordum neden geriden geliyor diye geç döllenmeden kaynaklıdır ilerleyen haftalarda düzelir dedi ama yine de dediğin gibi stres faktörü bizim için herşey.

bende sat tarihime göre 7+5 iken doktora gittim ve benimde 6+2 olduğunu söyledi doktor yani 10 gün falan geride çıktı... ve doğum tarihini öğrenmek içinde 2 hafta sonra tekrar gel hesaplayalım tekrar bakalım dedi.. ama benim regl günlerimin arası 34 gün sürüyor..

6+2 olmasına rağmen kalp atışlarını duyduk görmedik bişey belli değildi ama sesini açtı doktor çok net duyuluyordu çok şaşırdık sevindik. birde bir önceki hafta başka doktora gittiğimizde keseyi görmüştük bu doktorun hesabına göre eğer 6+2 ise biz keseyi gördüğümüzde de 4+5 oluyor, o kadar küçükken kese görünürmüydü sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım hep aynı olmuyor canım aradaki fark. çünkü ben ilk gittiğimde 6 günlük bi fark vardı diğer gittiğimde 10 günlük. o yüzden kese gözüktüğünde haftan daha da büyük olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…