2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Milupa gönderiyor bu numuneleri..
Diper bebek sayfalarıda gönderiyor prima filan..
Arkadaşlar ben üyü olmaya üşendim çok uzun üyelik :KK1:

kızlar işler karıştı herkes birbirine göndermeye başladı bana pembe göndermişti bende suay'a gönderdim:KK9::KK9:

Bizim sitede komşuluk sıfırdır.
Demin yürüyüşe çıktığımda üst komşumdan öğrendim. Alt komşum 9 ay önce düşük yapmış.Şİmdi 5 aylık hamileymiş.
Yani bebeğini kaybeden arkadaşlar üzülmeyin inşallah sizlerinde tekrar olacak.
Biz artık alttaki komşumba bebişlerimizin ağlamalrını yarıştırırız.=)Benimki onun bebeğini uyandırır,onun bebeği benimkini.
İnşallah o günleri görürüz.

akşama yemek yapıcam haftalar sonraa ilk kez yapıyomuş gibi heyecanlıyım ama korkudannn çıkarmam inşş :KK1:

Kaç haftalıksın cnm sen ? Belki cinsiyetini öğrenirsin
Hadi bekliyoruzzz

bana yazdın cnm sanırım ama daha çoook erken cinsiyet için. kızımda 12.haftada %100 demiyorum ama kız gibi demişti ve kızım oldu :) bakalım bu ne zaman gösterecek

fazla gezme kız :KK37: hadi guzel haberlrını beklıyoruz [/B]

geziyorum kız bişi olmaz.2. hamilelikte insan ilki kadar sakınamıyo kendini zaten.kızım 12 kilodan fazla ama günde kaç kez kucaklıyorum.mecburen oluyo böyle şeyler.ilkinde su şişesi kaldırmıyodum neredeyse :)

sağ kasıgımda bugun hep batmalar olduu devamda edıyoo acaba kotu bıseymı var yoksaa olabılır bıseymı buuu... bı anda boyle yanıyo gıbı oluyo sonra gecıyoo

cnm olabilir sıkma canını yoktur bişi

buarada drdan geldim. 8+4 çıktı.kalp atışını tekrar gördük.hatta dinletti dr.herşey normal sağlıklı dedi.3 hafta sonra 2li test için (ense pilisi+kan tahlili) çağırdı

Ay evet kızlar ya bugün kandil boşverinnn
Bu mübarek günde şeytan durtuo valla susalım en iyisi :))

Hilbar dun mu gittin Dr at kızlar ben cok heyecanlıyım
Eşimde yanımda yok bu hafta. gecmiokiiiii gunler ptesi gelsin

canım senindemi randevun p.tesi benimde sabah 9,30 da satlarımızda aynı haberleşiriz inş.

Bu arada kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim tüm hamiş ve bebişlerine sağlık sıhhat versin kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah.

akşama yemek yapıcam haftalar sonraa ilk kez yapıyomuş gibi heyecanlıyım ama korkudannn çıkarmam inşş :KK1:

Vaaay=) aştın kendini arkadaşım ya=)Nerden geldi bu cesaret.Ben makarna ve patates haşlayabiliyorum o kadar.
Düşünmeden yap,eski zamanları düşün ha ha=)
Darısı başımıza bulantılı kızlar

yok ya ben uğraşamam suan bulantılarm gecsın herseyı yapiciğiiiimmmmmmmm inşallah :))

:emir_bebek:

bnm randevum ptesi sabah11,30 da:KK49:

Vaaay=) aştın kendini arkadaşım ya=)Nerden geldi bu cesaret.Ben makarna ve patates haşlayabiliyorum o kadar.
Düşünmeden yap,eski zamanları düşün ha ha=)
Darısı başımıza bulantılı kızlar

biyerden başlamak lazım hayatım :KK9:
bide canım günlerdir patlıcan istiyo bayılıcam yedimde yani yemesem hadi dicem pazar pzt yedim ama istiyorum onuuuuuuuuuu:KK9::KK9:

yok ya ben uğraşamam suan bulantılarm gecsın herseyı yapiciğiiiimmmmmmmm inşallah :))

:emir_bebek:

bnm randevum ptesi sabah11,30 da:KK49:

ben bi deniyim bakiyim bişey olmuyosa sizede söylerim ahah:KK9:

X