2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ay kusura bakma ama eşinin söylediğine ne güldüm yaaa iyi demiş aynen oyle yasları gıtmıs oturup ıyılık yapıyım namaz kılıyım dua edeyım dıyceklerıne hala dedıkodu pesındeler sen dogrusunu yapıyosun saygıyı koruyarak fazla yuz goz olmamak lazım bencede

kızlarr ben bir kaç siteye üye oldum adını vermem doğru olur mu bilemıyorum reklama mı girer. ama kısaca bebeklerle ilgili bez mama siteleri diyeyım anlayın siz. bunlara üye oldum ve bir tanesi numunelerini göndermiş bile daha erkenden . kargo şimdi geçti elime.akşama eve gidince bakıcam neler göndermişler. sizde üye olun numuneler bilgiler dergiler falan gönderiyorlar:)

bende aynı sekılde cok fazla stresle gıdıyorum ultrasonda hareketını gorunce rahatladım enson hep kotu haber duycam gıbı bende travma oldu zaten ultrason . Carsamba saat kacta gıdıcez bellı degıl daha randevu almadım ınsallah hayırlı haberlerle donerız .

Buarada benım sulalemde okadar fazla ıkızlık varkı benım erkek kardeslerım ıkız teyzelerım ıkız en buyuk teyzemın ıkız kızları vardı bır suru bır suru ıkızımız var mahallede 3 tane ıkızımız var herkes akraba belkı banada vurur benım bu gebelıgımde ılk gıttıgımde ıkız gıbı bı goruntı vardı ama ıkıncıye gıttım tek basınaydı

ayyy hayırlısı olsun canımmm işallah guzel haberler alırsın ıkızle gelırsın belkı

kızlar dayanamadım açtım içinden mavi bir bebek çantası çıktı kocaman (oğluşum mu olcak ne?) bir dergi bebeklerle ilgili . pişik kremi şampuan numunesi. emziren anneler için bitki çayı numunesi.bebek maması numuneleri (son kullanma tarihleri de 2014) ve migros ve tansaş marketlerde kulanabileceğim indirim kuponları ve ücretsiz hediye çeki çok güzel yaaa çok mutlu olduuum.

yok canım bu saatten sonra ıkız olurmu tek bebek =) allah ısteyene versın ne kadar zahmetlı oldugunu ben bırebır yasadım bılıyorum cok zor

sağ kasıgımda bugun hep batmalar olduu devamda edıyoo acaba kotu bıseymı var yoksaa olabılır bıseymı buuu... bı anda boyle yanıyo gıbı oluyo sonra gecıyoo

özelden yazsana kız merak ettim şimdi ballandırınca

ay siteyi inanılmaz merak ettim ya özelden mesajla yazabilirmisin bana acaba

Ayyy evet özelden yaz da bilelim=)Güle güle kullan

Aaaa kızlar bakın şimdi geldi aklıma.Bu gece rüyamda(hayır olsun) Kırmızı pembe rujlar fazlar sürüyordum.
Olayı abartıp kaşlarımıda pembeye boyuyorum çok komik=)
Totom açıkta kalmış kesinde. Acaba kızım mı olacak=)
Bak bende merak yoktu siz beni de meraklandırdınız

kızlar papatyaya gönderdim 5 dakıka da bir mesaj atabiliyormusun rica etsem papatya senden diğer arkadaşlara gönderirmisn benım mesaim bitmek üzere

hayırlı olsun güle güle kullan canım.
ama bende çok merak ettim.
önüme gelen her yere üye oluyorum ama ne hediye ne bişe
bana gönderirmisin

hayır olsun canım allah önce hepimezi saglıklı evlatlar nasip etsin sonrada gönlümüze göre versin ben catlıycam meraktan bu merakta yeni yeni başladı yoktu canım

canım şimdi öğrendim sakıncası yokmuş diğer topikler hep paylaşıyor yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…