- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
Merhaba arkadaşlaaar. Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzden geçen her duayı en hayırlı şekillerde kabul etsin. Öncelikle Bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Benim geçen çarşamba sabahı adet kanaması şeklinde geldi. Her tuvalete gittiğimde çok kahverengi damlalar geliyordu. Öğlene kadar geçmeyince doktora gittim. Proluyon depot iğne kullandım ve şu anda da progestan kullanmaya devam ediyorum. Evde yemek yapmak haricinde hiç bir iş yapmıyorum. Kanamalar kesildi zaman zaman akıntı ile karışık çok az geliyor, kahverengi lekeye dönüyor sonrada kesiliyor. Sanırım kendimi zorladığım zamanlarda oluyor. Şükür hiç devam etmedi. Günde bir pedi dolduracak şekilde yoğun gelirse tehlikeliymiş.
Kendi doktorumda hareketlerini kısıtlayıp dinleneceksin sürekli dedi. Doktor sitesinde bir doğum uzmanına da sordum o da aynı tavsiyeleri verdi. Birde benim idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı enfeksiyon varsa da kanama olabiliyormuş.
Bakalım cumartesi kontrolüm var umarıım Meleğim iyidir.
Sende kendini yorma hareketlerini azalt. Doktora gitmeyide ihmal etme. Çok geçmiş olsun
Canım benim umarım tez zamanda atlatırsın. Benim eşim bile burnuma kokuyordu o anları tarif edemem. 1 gün duş almasın banyoya yolluyodum. Her yer kokuyodu yastığım, yatağım çok şükür atlattım. İnşallah tez zamanda sizde atlatırsınız
aynen benimde öyle işte şuan hemen geçsin yoksa zaafiyet falan geçircez açlıktannn :)
Ben dün çok kötüydüm kızlar.
2Ayın sonunda yoğurt çorbası yapayım dedim. Alt tarafı ayran kaynayacak yani.İlk defa mutfağa girdim.
Saat 17:30 da bir bulantı başladı. Gece11 e kadar inat ettim, ama o kazandı.
Bundan sonra kendimi tutmayacağım çünkü hep aynı şey.
Mutfağımı özledim. Yemek yapmayı,buzdolabımı karıştırmayı....
Eşime hizmet etmeyi...
al bendende o kadar valla canımmm buzdolabını haftalar sonra ilk kez bugün açtım.temizledim öğüre öğüre herşey bozulmuş tabi aldıklarımızı yerleştirdim biraz olsun hafifledim dolap artık o kadar kötü gelmiyo bana
benim kv'de çapraz binada oturuyo evinde yatılı yardımcısı var kendi arayıp sormasını geçtim hiç demiyo gönderiyim sana yardım etsin bişeyler hazırlasınn ye düşünen yok yani.herkes kendine müslüman olmuş.bebek olduğunda zor gelirler evime.şimdi gelmeyen insanlar hiç gelmesin.ayy nasıl dolmuşum valla