2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba arkadaşlaaar. Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzden geçen her duayı en hayırlı şekillerde kabul etsin. Öncelikle Bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin:KK16:

Benim geçen çarşamba sabahı adet kanaması şeklinde geldi. Her tuvalete gittiğimde çok kahverengi damlalar geliyordu. Öğlene kadar geçmeyince doktora gittim. Proluyon depot iğne kullandım ve şu anda da progestan kullanmaya devam ediyorum. Evde yemek yapmak haricinde hiç bir iş yapmıyorum. Kanamalar kesildi zaman zaman akıntı ile karışık çok az geliyor, kahverengi lekeye dönüyor sonrada kesiliyor. Sanırım kendimi zorladığım zamanlarda oluyor. Şükür hiç devam etmedi. Günde bir pedi dolduracak şekilde yoğun gelirse tehlikeliymiş.

Kendi doktorumda hareketlerini kısıtlayıp dinleneceksin sürekli dedi. Doktor sitesinde bir doğum uzmanına da sordum o da aynı tavsiyeleri verdi. Birde benim idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı enfeksiyon varsa da kanama olabiliyormuş.

Bakalım cumartesi kontrolüm var umarıım Meleğim iyidir.

Sende kendini yorma hareketlerini azalt. Doktora gitmeyide ihmal etme. Çok geçmiş olsun :KK16:

Canım benim umarım tez zamanda atlatırsın. Benim eşim bile burnuma kokuyordu o anları tarif edemem. 1 gün duş almasın banyoya yolluyodum. Her yer kokuyodu yastığım, yatağım çok şükür atlattım. İnşallah tez zamanda sizde atlatırsınız:KK16:

aynen benimde öyle işte şuan hemen geçsin yoksa zaafiyet falan geçircez açlıktannn :)
Ben dün çok kötüydüm kızlar.
2Ayın sonunda yoğurt çorbası yapayım dedim. Alt tarafı ayran kaynayacak yani.İlk defa mutfağa girdim.
Saat 17:30 da bir bulantı başladı. Gece11 e kadar inat ettim, ama o kazandı.
Bundan sonra kendimi tutmayacağım çünkü hep aynı şey.

Mutfağımı özledim. Yemek yapmayı,buzdolabımı karıştırmayı....
Eşime hizmet etmeyi...

al bendende o kadar valla canımmm buzdolabını haftalar sonra ilk kez bugün açtım.temizledim öğüre öğüre herşey bozulmuş tabi aldıklarımızı yerleştirdim biraz olsun hafifledim dolap artık o kadar kötü gelmiyo bana:KK1:
benim kv'de çapraz binada oturuyo evinde yatılı yardımcısı var kendi arayıp sormasını geçtim hiç demiyo gönderiyim sana yardım etsin bişeyler hazırlasınn ye düşünen yok yani.herkes kendine müslüman olmuş.bebek olduğunda zor gelirler evime.şimdi gelmeyen insanlar hiç gelmesin.ayy nasıl dolmuşum valla:KK9:

iyi hoş diyosun ama eşime herseyi soylemek istemiyorum sagolsun oda beni çok koruyo ama kadın normal degil nekadar kacga ettim tatlı dillede anlattım bagıra bagıra da anlattım ama anlatamıyosun bagzı şeyleri eşim konusmadıda herseyı yaptı anlamıyo bende artık eşime şikayet etmektende bıktım sonucta oda onun annesi sürekli kavga etmeleride hoşuma gıtmıyo eşimde kızssa bende kıssam anlamıyo yapcak bişi yok ben artık kendi evimin mutluluguna bakıyorum onun yuzunden kocamıda kendımıde uzmemeye karar verdım

şükür bari eşin koruyor arkanda destekliyor. Ya birde ondan darbe alsaydın. Allah kaynanana hidayet versin. Sende bir anne evladısın. Senide bir anne doğurdu. Tek ana kendi değil yani. Demekki zerre kadar kalbinde merhamet yok. Seni düşünmüyor karnındakinide mi düşünmüyor. O onun kanından canından. Allah gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günlerde çekilen sıkıntılar yetmezmiş gibi. Oğullarını kıskanıyolar ne olcak. Evlendirmeyeydiniz madem. Sen sıkma canını üzülmen sana da bebeğede zararlı kendini ferah tut. Kimsenin yaptığı, ettiği yanına kar kalmaz merak etme. Allah yardımcın olsun canım. Nasıl sinirlendim anlatamam. Kusura bakma senin kaynananın kalbi kararmış

aynen benimde öyle işte şuan hemen geçsin yoksa zaafiyet falan geçircez açlıktannn :)

al bendende o kadar valla canımmm buzdolabını haftalar sonra ilk kez bugün açtım.temizledim öğüre öğüre herşey bozulmuş tabi aldıklarımızı yerleştirdim biraz olsun hafifledim dolap artık o kadar kötü gelmiyo bana:KK1:
benim kv'de çapraz binada oturuyo evinde yatılı yardımcısı var kendi arayıp sormasını geçtim hiç demiyo gönderiyim sana yardım etsin bişeyler hazırlasınn ye düşünen yok yani.herkes kendine müslüman olmuş.bebek olduğunda zor gelirler evime.şimdi gelmeyen insanlar hiç gelmesin.ayy nasıl dolmuşum valla:KK9:

İyi hal buldun da temizledin.Eşim hallediyor Allahtan
Kıyamam ya.Hepimiz bazı konularda doluyuz tabi.
Hassas da dönemdeyiz zaten.1i 1000 görüyoruz.
İster istemez beklenti içine giriyoruz.
Kızma değil de kırılma benim ki. Ama artık takmıyorum kafama çünkü kendime daha önemlisi bebeğime zarar veriyorum.
İnşalah sonra sıra bize de gelecek gzmmmmm=)sabır

Kızma değil de kırılma benim ki. Ama artık takmıyorum kafama çünkü kendime daha önemlisi bebeğime zarar veriyorum.

bana normalde batmayan şeyler şiimdi nasıl batıyo rahatsız ediyo anlatamam.ama halden anlasınlar.ben annemi 10 yaşında kaybettim onun bana öz annem gibi olması gerekirken yok anam gram vicdan yok bunlarda.akşam eşimi arıyo gel ye burda evde bişey yoktur diyo benimki gitmiyo tabi ama biz neciyiz burda acaba.ayy valla anlatsak roman olurda Allah'a havale edelim biz :)

aynen sıra bızede gelıcek benıde arayıp sormuyolar esımden haber alıyolar bebek ıcınde esımden haber alırlar =)

ben de aralık annesiyim ama erken doğum yapıcam ve ekim de doğurcam gibi geliyo bana :) cinsiyeti belli değil ama o da erkek gibi geliyo:) mide bulantısı baş dönmesi beni çok yoruyorr..2 haftadır raporluyum boyuna yatıyorum.bişey yemek istemiyorum,eşim yemek yapıyo yiyeyim diye ama o yerken bile öğürüyorum:KK1:
nolcak bu halimmmmmm:KK49:

iyi hoş diyosun ama eşime herseyi soylemek istemiyorum sagolsun oda beni çok koruyo ama kadın normal degil nekadar kacga ettim tatlı dillede anlattım bagıra bagıra da anlattım ama anlatamıyosun bagzı şeyleri eşim konusmadıda herseyı yaptı anlamıyo bende artık eşime şikayet etmektende bıktım sonucta oda onun annesi sürekli kavga etmeleride hoşuma gıtmıyo eşimde kızssa bende kıssam anlamıyo yapcak bişi yok ben artık kendi evimin mutluluguna bakıyorum onun yuzunden kocamıda kendımıde uzmemeye karar verdım

haklısın oda var huyu oyleyse deıstremessın ozamn gormemeslıkden gell amaaan ne takıcaksın ... dedıgın gıbı sen kendı mutlkulugunu huzurunu dusun ne derse desın kulak asma he de gec... kocanla mutlu mesut ol işallah hamılesın stres yapma sakın ...

aynen sıra bızede gelıcek benıde arayıp sormuyolar esımden haber alıyolar bebek ıcınde esımden haber alırlar =)

Ha ha ha ha =))koptumm ya=)
Bu düşüncen çok mantıklı. Evet benimkilerde eşimi arıyormuş öyle diyo yazık o da arada kalmamak için=)
Süpersin ya=)Keyfim yerime geldi

kesinlikle bende aynı fikirdeyim :)
telefonda severler artık.hastaneye bile gelmezler adım gibi eminim gelmesinlerde zaten benim ailemle :KK9:nefret ediyolar birbirlerinden 1 nişanda 1 düğünde görüştüler :KK70:

Son düzenleme:
şükür bari eşin koruyor arkanda destekliyor. Ya birde ondan darbe alsaydın. Allah kaynanana hidayet versin. Sende bir anne evladısın. Senide bir anne doğurdu. Tek ana kendi değil yani. Demekki zerre kadar kalbinde merhamet yok. Seni düşünmüyor karnındakinide mi düşünmüyor. O onun kanından canından. Allah gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günlerde çekilen sıkıntılar yetmezmiş gibi. Oğullarını kıskanıyolar ne olcak. Evlendirmeyeydiniz madem. Sen sıkma canını üzülmen sana da bebeğede zararlı kendini ferah tut. Kimsenin yaptığı, ettiği yanına kar kalmaz merak etme. Allah yardımcın olsun canım. Nasıl sinirlendim anlatamam. Kusura bakma senin kaynananın kalbi kararmış

nasılda güzel anlatmıssın ben evlenmeden once ogluyla olan kendi ailesine olan bir baglılıgı yok annelıgın nedemek oldugunu bilen biri değil kalbi körelmiş sevmenin sevilmenin anlamını bilmeyen biri olduğu için artık yapabileceğimiz birsey yok ınsallah allah hidayet verir sevgi verir kendi mutlulugu için en azından yoksa hayyatta her mutluluktan mahrum kalıyor

kesinlikle bende aynı fikirdeyim :)
telefonda severler artık.hastaneye bile gelmezler adım gibi eminim gelmesinlerde zaten benim ailemle :KK9:nefret ediyolar birbirlerinden 1 nişanda 1 düğünde görüştüler :KK70:

allaha sukur bızımkıler ıyı anlasıyorlar hıc bırseyde sıkıntı yasamadık ama bılmıyorum kaynanam bı acayıp butun sulalesı kaynanamın butun kardeslerı benı cok severler bayılırlar benım ıcın arkamdan kotuleyemıyoda herkes benı sevıyo dıye =) hahahahaaaa bırde en son bırıne benım arkamdan konusmus konustugu kısıde geldı bana anlattı bende esıme anlattım cok uzuldum ama bısey demedım esım annesını aramıs demıs ılk once dedıkoduyu bırak ondan sonra hacca yazıl demıs o ona yettı ozur dıledı benden agladı ama daha 3 ay oldu yuzunu bıle gormedım ararsa konusuyorum yoksa ısım yok esımde karısmıyo ben gerekenı yaparım saygısızlık yapmam ama kendımı de aptal yerıne koydurtmam

:KK52::KK52: kandil kandil dedikodu yapmayın bakıyım:KK53::KK53::KK53:
konuyu deıstırın hadıı bebeıslerımızden bulantılarımızdan pıtpıtlarımızdan bahsedelım hareketlerını goren varmı ben gordum harektlerını kıpır kıpırdı haftaya carşamba bıdaha gıdcemm ozamn tam net gorurum işallah hareketlerını :KK16:

konuyu deıstırın hadıı bebeıslerımızden bulantılarımızdan pıtpıtlarımızdan bahsedelım hareketlerını goren varmı ben gordum harektlerını kıpır kıpırdı haftaya carşamba bıdaha gıdcemm ozamn tam net gorurum işallah hareketlerını :KK16:

ben bu pazartesı gıttım ultrason resımlerınıde koymustum dr bey baya ugrastı cınsıyet gormek ıcıın ama kıpır kıpır yerınde durmuyodu kolları bacakları kafasını bıle sallıyodu o derece =dhaftaya carsamba bızımde kontrolumuz var allahın ıznıyle

allaha sukur bızımkıler ıyı anlasıyorlar hıc bırseyde sıkıntı yasamadık ama bılmıyorum kaynanam bı acayıp butun sulalesı kaynanamın butun kardeslerı benı cok severler bayılırlar benım ıcın arkamdan kotuleyemıyoda herkes benı sevıyo dıye =) hahahahaaaa bırde en son bırıne benım arkamdan konusmus konustugu kısıde geldı bana anlattı bende esıme anlattım cok uzuldum ama bısey demedım esım annesını aramıs demıs ılk once dedıkoduyu bırak ondan sonra hacca yazıl demıs o ona yettı ozur dıledı benden agladı ama daha 3 ay oldu yuzunu bıle gormedım ararsa konusuyorum yoksa ısım yok esımde karısmıyo ben gerekenı yaparım saygısızlık yapmam ama kendımı de aptal yerıne koydurtmam

ahahaha çok iyi demiş eşin valla ağzına sağlık cuk oturmuş yani:KK9::KK9: kendimizi ezdircek değiliz ya onlar kim oluyomuş biz kendi ailemizi huzurumuzu düşüncez tabikiii :)amaaan kafamıza takmamız gereken son şey bile değiller aslında ama işte elde olmuyo :)

ben gördüm ama çok az hareket ediyodu poposunu hoplatıyodu sadecee:KK9:
eşimde diyoki daha sabah ya ondandır hee dedim onun sabah akşam ayrımımı var:KK9::KK9:

bana normalde batmayan şeyler şiimdi nasıl batıyo rahatsız ediyo anlatamam.ama halden anlasınlar.ben annemi 10 yaşında kaybettim onun bana öz annem gibi olması gerekirken yok anam gram vicdan yok bunlarda.akşam eşimi arıyo gel ye burda evde bişey yoktur diyo benimki gitmiyo tabi ama biz neciyiz burda acaba.ayy valla anlatsak roman olurda Allah'a havale edelim biz :)

İnanmıyorum yaaa
Bana normalde de batardı bu durum kaldı ki sen hamilesin yaa
Nasıl dayanıyosun bişey demeden. Ben duramazdım dogrusu.
Kendi oğlunu arayıp çağırmayı akıl edio bilioki hamilesin miden iyi değil
Senide çağırsa arasa yollasa çalışanını sana yardım etse
Ne kdr sevap kazanır.
Okuyunca delirdim burda ya of offf

İnanmıyorum yaaa
Bana normalde de batardı bu durum kaldı ki sen hamilesin yaa
Nasıl dayanıyosun bişey demeden. Ben duramazdım dogrusu.
Kendi oğlunu arayıp çağırmayı akıl edio bilioki hamilesin miden iyi değil
Senide çağırsa arasa yollasa çalışanını sana yardım etse
Ne kdr sevap kazanır.
Okuyunca delirdim burda ya of offf

napcaksın canım işte ne diyim koca kadın sonuçta beyinsiz işte yapcak bişey yok..bi kendi akıllı ona göre düşüncesiz.dicek hiçbişey inan bulamıyorum söyliyim diyorum ne diceksin ki desen anlarmı o da var.amaaan böyle işte :)

ben bu pazartesı gıttım ultrason resımlerınıde koymustum dr bey baya ugrastı cınsıyet gormek ıcıın ama kıpır kıpır yerınde durmuyodu kolları bacakları kafasını bıle sallıyodu o derece =dhaftaya carsamba bızımde kontrolumuz var allahın ıznıyle
ayyyy kacda randevun bırlıkde guzel haberler verırız ısallah ben hep korkuyorum ya her doktora gıdısımde sonra guzel oldugunu saglıklı oldugunu gorunce cok rahatlıyorum... carşamba sabah benım randevum 9:30 da erkenden gıdıcem ikisinede bakıcam oynayana kadar doktora dıcem bıtmesın hemen bıtıyo yaa bakmaya doyamıyorum bu sefer kocam vıdeoya cekıcek evde bol bol izleriz hehehe :KK1:
ben gördüm ama çok az hareket ediyodu poposunu hoplatıyodu sadecee:KK9:
eşimde diyoki daha sabah ya ondandır hee dedim onun sabah akşam ayrımımı var:KK9::KK9:

sabah aksam ayrımı yok ama sen dınc ve tok olursan oda kıpır kıpır olur :KK1: yerim ben onlarıı carşamda gıttıgımde sabahdan ckolata yıcem belkı oynarlar :KK9:

Ay evet kızlar ya bugün kandil boşverinnn
Bu mübarek günde şeytan durtuo valla susalım en iyisi :))

Hilbar dun mu gittin Dr at kızlar ben cok heyecanlıyım
Eşimde yanımda yok bu hafta. gecmiokiiiii gunler ptesi gelsin

Ay evet kızlar ya bugün kandil boşverinnn
Bu mübarek günde şeytan durtuo valla susalım en iyisi :))

Hilbar dun mu gittin Dr at kızlar ben cok heyecanlıyım
Eşimde yanımda yok bu hafta. gecmiokiiiii gunler ptesi gelsin

salı gunu gıtım bırı popişini donmus yatıyoduu oburude hoplayıp zıplıyodu :KK9: anlaşamıcaklar bunlar herlade :KK22:

X