o nedemek ya oyle nsıl bı soz cok sasırdım neye dayanarak soyluyokı bunu
benim aşılama yoluyla oldu cevresinde birçok kişi varmış aşılama yaptıran hep ikiz olmus asılamalar hepsininde bitanesi düşmüş bana ılk ogrendıgımde sevincim kursagımda kaldı biri düşücek onların dedi bende kızdım ama ıyıgın için kendine buna alıştır dedi
bende hilbara katılıyorum ne kadar cahil insanlar var sırf seni üzmek için söylemiş tövbe tövbe ..benim kaynanamda dengesiz . 6 aylık dogum yapmısım bebegimi kaybetmişim eltim rüyasında benim yatak odamda s,yah beşik görmüş gelmiş kaynanamda bana diyoki sen bidaha hamile kalcan yine bebegini kaybedicen diyo. takmamak laım böyle insanları ben eşime söyledim eşim konuyu halletti ama içimdeki nefret son bulmuyo sendetakma onu bebeklerini büyütmeye bak
Merhaba arkadaşlaaar. Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzden geçen her duayı en hayırlı şekillerde kabul etsin. Öncelikle Bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Benim geçen çarşamba sabahı adet kanaması şeklinde geldi. Her tuvalete gittiğimde çok kahverengi damlalar geliyordu. Öğlene kadar geçmeyince doktora gittim. Proluyon depot iğne kullandım ve şu anda da progestan kullanmaya devam ediyorum. Evde yemek yapmak haricinde hiç bir iş yapmıyorum. Kanamalar kesildi zaman zaman akıntı ile karışık çok az geliyor, kahverengi lekeye dönüyor sonrada kesiliyor. Sanırım kendimi zorladığım zamanlarda oluyor. Şükür hiç devam etmedi. Günde bir pedi dolduracak şekilde yoğun gelirse tehlikeliymiş.
Kendi doktorumda hareketlerini kısıtlayıp dinleneceksin sürekli dedi. Doktor sitesinde bir doğum uzmanına da sordum o da aynı tavsiyeleri verdi. Birde benim idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı enfeksiyon varsa da kanama olabiliyormuş.
Bakalım cumartesi kontrolüm var umarıım Meleğim iyidir.
Sende kendini yorma hareketlerini azalt. Doktora gitmeyide ihmal etme. Çok geçmiş olsun
Gittim canım doktora iğne falan vermedi bana sadece progestan verdi. umarım iyidir meleklerimiz.
bende hilbara katılıyorum ne kadar cahil insanlar var sırf seni üzmek için söylemiş tövbe tövbe ..benim kaynanamda dengesiz . 6 aylık dogum yapmısım bebegimi kaybetmişim eltim rüyasında benim yatak odamda s,yah beşik görmüş gelmiş kaynanamda bana diyoki sen bidaha hamile kalcan yine bebegini kaybedicen diyo. takmamak laım böyle insanları ben eşime söyledim eşim konuyu halletti ama içimdeki nefret son bulmuyo sendetakma onu bebeklerini büyütmeye bak
canım haklısın cahil insanlar gercekten ben aglıyodum o an eşim aradı bende anlattım eşime eşimde o an kaynanamı arayıp bagırmış hemen sonra aşağı indi benimi şikayet ediyosun sen diye ugrasamıyorum artık salldım kendı kendıne ama yıne aynı hala soyluyo bıde benım zor oldu hamile kalmam erken menopoz riskim vardı daha yasım 24 bıraz sıkıntılı bı donemden sonra hamıle kaldım okadar mutluyumkı bozamaz benım mutlulugumu inşallah cocugun olmaz dıyen bı ınsandan buda beklenır zaten
Ben dün çok kötüydüm kızlar.
2Ayın sonunda yoğurt çorbası yapayım dedim. Alt tarafı ayran kaynayacak yani.İlk defa mutfağa girdim.
Saat 17:30 da bir bulantı başladı. Gece11 e kadar inat ettim, ama o kazandı.
Bundan sonra kendimi tutmayacağım çünkü hep aynı şey.
Mutfağımı özledim. Yemek yapmayı,buzdolabımı karıştırmayı....
Eşime hizmet etmeyi...
çift yumurta ıkızı canım bırı bırınden 3 gun kucukdu sonra arayı kapattı 2 gun kaldı bodahakı gıdsımzdede 1 gun kalmısdı arasındayetıstı bebeişim dierine hareketlerınıde gordum cok guzel bı duygu ınsan hangısıne bakıcagını sasırıyooo.. dimi eşim cok mutlu herkes saskın ıkız bebek dıyınce okadar sevınıyolarkıı ultrasonda bı ona bı ona bakıyoruz gurur verıcı bıseyy yaa allah herkese nasip etsın işallah benımde bugun kasıklarımda batmalar oluyo rahim genıslıyo galıbaaa.... ara ara oluyo boylee... bıde ben cok fena kustum 2 haftadır öluyodum... son ıkı gundur biraz iyiyim ama yınede mıde bulantılarım var
Kızlaar. Herkese günaydın.İyi kandiller dilerim. Bugün ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah=)
Canım Zaten ilk 3 ay omega 3, folik asit alamadığımız için (bulantılardan)DR'lar folik asit başlatıyor.
O nedenle ilk 3 ay sadece folik asit alsak yeter.
ceviz balık yersen ekstra olr o kadar.
Hiç takma kafaya.Şu bulantılar geçsin güzelce besleyeceğiz zaten.
Ben dün çok kötüydüm kızlar.
2Ayın sonunda yoğurt çorbası yapayım dedim. Alt tarafı ayran kaynayacak yani.İlk defa mutfağa girdim.
Saat 17:30 da bir bulantı başladı. Gece11 e kadar inat ettim, ama o kazandı.
Bundan sonra kendimi tutmayacağım çünkü hep aynı şey.
Mutfağımı özledim. Yemek yapmayı,buzdolabımı karıştırmayı....
Eşime hizmet etmeyi...
Gelmez gelmez sen getirme az kaldi yakında bitecek ins ac kalmamaya caliş meyve filan ye meyveden de bulanmaz herhalde:)
Aynen yaaa bi döşendim sofrayı Allahhhh :)
Ben birde banyo temizlemeyide cok severdimmm
2 günde bir ovalardım kuvveti her yeri parlayınca içim açılırdı.
Şimdi çişe bile zor gidiyorum. Hemen kaçıyorum banyodan
Geçsin ilk işim banyoya girişmek olucak. Kayınvalideme dedim klozete çamaşır suyu döktü fln
Eşimde sildi ama bnm gibi olmiiiiiiiiii :)
Kızlar ben bugün daha iyiyim cok şükür Rabb'ime
Geciomu acepppp
kaç haftalıksın cnm sen ? Belki cinsiyetini öğrenirsin
hadi bekliyoruzzz
Hepsinin eline sağlık. maşallah.
Şimdi ya tuvalet için ya bulantı için gidiyoruz.
Benim kayınvalidem bırak yardımı bir kez olsun nasılsın var mı ihtiyacın diye aramadı bile.
Kıymetini bil arkadaşım.
Kendine nazar değdirme.İnşallah geçiyordur.
benim aşılama yoluyla oldu cevresinde birçok kişi varmış aşılama yaptıran hep ikiz olmus asılamalar hepsininde bitanesi düşmüş bana ılk ogrendıgımde sevincim kursagımda kaldı biri düşücek onların dedi bende kızdım ama ıyıgın için kendine buna alıştır dedi
ayyyy sölicek bişey bulamıyorum gercekden cok şaşkınımcanım haklısın cahil insanlar gercekten ben aglıyodum o an eşim aradı bende anlattım eşime eşimde o an kaynanamı arayıp bagırmış hemen sonra aşağı indi benimi şikayet ediyosun sen diye ugrasamıyorum artık salldım kendı kendıne ama yıne aynı hala soyluyo bıde benım zor oldu hamile kalmam erken menopoz riskim vardı daha yasım 24 bıraz sıkıntılı bı donemden sonra hamıle kaldım okadar mutluyumkı bozamaz benım mutlulugumu inşallah cocugun olmaz dıyen bı ınsandan buda beklenır zaten
herkese selamlar koca göbüş adayları :)
kaç gündür giremiyorum.okuldan çok yorgun geliyorum.saolsun annem öyküyle ilgileniyor ben küüüüt yatıp uyuyorum 2-3 saat.sonra yemek telaşı vs.haftasonu yani ctesi günü.günübirlik ödemiş-izmir seyahati yaptık.gezdik tozduk geldik.öyle işte yok bi yaramazlık.birazdan dr a gidiyoruzzzz inş ii haberlerle dönerim.mucksssss
ayyyy sölicek bişey bulamıyorum gercekden cok şaşkınımo oyle yaptıgında aslında bı daha arıcakdın kocanııı yeter artık geldı bıde ustune benı azarladı dıceksınnn sen benımı sıkayet edıyosun dıyeee bak ozamn bıdaha yapıyomuu... bune yaaa gosterın kendınızı canım aaa olurmu oyle seyy allaha sukur benım eşim kımseye soz soyletmess kım olursa olsun zaten bunu herkes bıdlıgı ıcın kımse bana bısey dıyemez bıraz hey heylerı tepesınde kocam var benı koruma gudulerı fazla .... benımı sıkayet edıyosun dedıgınde evet dıceksın senı sıkayet edıyorum benı rahatsız etme uzuyosun konusmak ıstemıyorum bu konuları de ...
fazla gezme kızhadi guzel haberlrını beklıyoruz