- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
evet ikiz bebek olması hem cok güzel hemde cok tuaf bi duygu benimkilerinin arasında gecen ay gittiğimde 4-5 gun falan vardı normel dedı doktor inşallah benim bebıslerımde yetişmişlerdir gecen ay kalp atışlarını gördüm hemde duydum hakiketen yani anlatılamıycak bi duydu evet ikiz olduklarını duyanlar sasırıyo bırde ben biraz minyonum uzun boyluda değilim bide 43 kiloyum goren dahada sasırıyo aaa ıkızmı dıyo benım gobeğim cıkmaya basladı acaba bebeklerdenmi anlayamadım ama hep var normel şişligede benzemi asagıdan baslıyo cunku hazıranı ıple cekıyorum biran önce gesede gitsem dıyorum bıde bendede acayiyip batmalar herhalde rahim buyuyo dıye bıde arada cok yatınca belımde cok agrıyo
batmalar normal gebelıkden daha fazla olur bızde cunkı rahım ıkı katı genıslıyooo... bendede bel agrısı kemık agrısı oluyo bazenn özellıkle kalca kemıgım nedense cok agrıyo bazen... bebıslerımız bızı somuruyolar benımde cıkmaya basladı yavas yavs e normal ıkızız erken cıkıcak mılletın 6 aylık halı bızım 4 aylık halımız olcak