2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
o nedemek ya oyle nsıl bı soz cok sasırdım neye dayanarak soyluyokı bunu

benim aşılama yoluyla oldu cevresinde birçok kişi varmış aşılama yaptıran hep ikiz olmus asılamalar hepsininde bitanesi düşmüş bana ılk ogrendıgımde sevincim kursagımda kaldı biri düşücek onların dedi bende kızdım ama ıyıgın için kendine buna alıştır dedi

benim aşılama yoluyla oldu cevresinde birçok kişi varmış aşılama yaptıran hep ikiz olmus asılamalar hepsininde bitanesi düşmüş bana ılk ogrendıgımde sevincim kursagımda kaldı biri düşücek onların dedi bende kızdım ama ıyıgın için kendine buna alıştır dedi

:KK53::KK53:ilginç:KK53::KK53:

Ben dün çok kötüydüm kızlar.
2Ayın sonunda yoğurt çorbası yapayım dedim. Alt tarafı ayran kaynayacak yani.İlk defa mutfağa girdim.
Saat 17:30 da bir bulantı başladı. Gece11 e kadar inat ettim, ama o kazandı.
Bundan sonra kendimi tutmayacağım çünkü hep aynı şey.

Mutfağımı özledim. Yemek yapmayı,buzdolabımı karıştırmayı....
Eşime hizmet etmeyi...

bende hilbara katılıyorum ne kadar cahil insanlar var sırf seni üzmek için söylemiş tövbe tövbe ..benim kaynanamda dengesiz . 6 aylık dogum yapmısım bebegimi kaybetmişim eltim rüyasında benim yatak odamda s,yah beşik görmüş gelmiş kaynanamda bana diyoki sen bidaha hamile kalcan yine bebegini kaybedicen diyo. takmamak laım böyle insanları ben eşime söyledim eşim konuyu halletti ama içimdeki nefret son bulmuyo sendetakma onu bebeklerini büyütmeye bak:KK49::KK49:

canım haklısın cahil insanlar gercekten ben aglıyodum o an eşim aradı bende anlattım eşime eşimde o an kaynanamı arayıp bagırmış hemen sonra aşağı indi benimi şikayet ediyosun sen diye ugrasamıyorum artık salldım kendı kendıne ama yıne aynı hala soyluyo bıde benım zor oldu hamile kalmam erken menopoz riskim vardı daha yasım 24 bıraz sıkıntılı bı donemden sonra hamıle kaldım okadar mutluyumkı bozamaz benım mutlulugumu inşallah cocugun olmaz dıyen bı ınsandan buda beklenır zaten

Merhaba arkadaşlaaar. Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzden geçen her duayı en hayırlı şekillerde kabul etsin. Öncelikle Bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin:KK16:

Benim geçen çarşamba sabahı adet kanaması şeklinde geldi. Her tuvalete gittiğimde çok kahverengi damlalar geliyordu. Öğlene kadar geçmeyince doktora gittim. Proluyon depot iğne kullandım ve şu anda da progestan kullanmaya devam ediyorum. Evde yemek yapmak haricinde hiç bir iş yapmıyorum. Kanamalar kesildi zaman zaman akıntı ile karışık çok az geliyor, kahverengi lekeye dönüyor sonrada kesiliyor. Sanırım kendimi zorladığım zamanlarda oluyor. Şükür hiç devam etmedi. Günde bir pedi dolduracak şekilde yoğun gelirse tehlikeliymiş.

Kendi doktorumda hareketlerini kısıtlayıp dinleneceksin sürekli dedi. Doktor sitesinde bir doğum uzmanına da sordum o da aynı tavsiyeleri verdi. Birde benim idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı enfeksiyon varsa da kanama olabiliyormuş.

Bakalım cumartesi kontrolüm var umarıım Meleğim iyidir.

Sende kendini yorma hareketlerini azalt. Doktora gitmeyide ihmal etme. Çok geçmiş olsun :KK16:

Gittim canım doktora iğne falan vermedi bana sadece progestan verdi. umarım iyidir meleklerimiz.

bende hilbara katılıyorum ne kadar cahil insanlar var sırf seni üzmek için söylemiş tövbe tövbe ..benim kaynanamda dengesiz . 6 aylık dogum yapmısım bebegimi kaybetmişim eltim rüyasında benim yatak odamda s,yah beşik görmüş gelmiş kaynanamda bana diyoki sen bidaha hamile kalcan yine bebegini kaybedicen diyo. takmamak laım böyle insanları ben eşime söyledim eşim konuyu halletti ama içimdeki nefret son bulmuyo sendetakma onu bebeklerini büyütmeye bak:KK49::KK49:

NASIL YAAA.kalkmış bunu sana mı anlatıyorum.İnanamıyorum.
Büyüğe saygımdan konuşmuyorum şuan.
Böyle şey bizim gibi insanlara söylenir mi?
Bırak sen hiç dinleme kasıt var sanki.
Eşin yanında ya.Ondan destek al canım.
Çok sinir oldum bak yemin ederim!!

canım haklısın cahil insanlar gercekten ben aglıyodum o an eşim aradı bende anlattım eşime eşimde o an kaynanamı arayıp bagırmış hemen sonra aşağı indi benimi şikayet ediyosun sen diye ugrasamıyorum artık salldım kendı kendıne ama yıne aynı hala soyluyo bıde benım zor oldu hamile kalmam erken menopoz riskim vardı daha yasım 24 bıraz sıkıntılı bı donemden sonra hamıle kaldım okadar mutluyumkı bozamaz benım mutlulugumu inşallah cocugun olmaz dıyen bı ınsandan buda beklenır zaten

Allah şu mübarek günde kaynana hidayet versin de sende huzurlu ol inşallah . böyle bi insana ancak böyle dua edilir

2Ayın sonunda yoğurt çorbası yapayım dedim. Alt tarafı ayran kaynayacak yani.İlk defa mutfağa girdim.

Eşime hizmet etmeyi...

Aynen yaaa bi döşendim sofrayı Allahhhh :)
Ben birde banyo temizlemeyide cok severdimmm
2 günde bir ovalardım kuvveti her yeri parlayınca içim açılırdı.
Şimdi çişe bile zor gidiyorum. Hemen kaçıyorum banyodan
Geçsin ilk işim banyoya girişmek olucak. Kayınvalideme dedim klozete çamaşır suyu döktü fln
Eşimde sildi ama bnm gibi olmiiiiiiiiii :)
Kızlar ben bugün daha iyiyim cok şükür Rabb'ime
Geciomu acepppp:KK52:

çift yumurta ıkızı canım bırı bırınden 3 gun kucukdu sonra arayı kapattı 2 gun kaldı bodahakı gıdsımzdede 1 gun kalmısdı arasında :KK4: yetıstı bebeişim dierine hareketlerınıde gordum cok guzel bı duygu ınsan hangısıne bakıcagını sasırıyooo.. dimi eşim cok mutlu herkes saskın ıkız bebek dıyınce okadar sevınıyolarkıı ultrasonda bı ona bı ona bakıyoruz :KK31: gurur verıcı bıseyy yaa allah herkese nasip etsın işallah benımde bugun kasıklarımda batmalar oluyo rahim genıslıyo galıbaaa.... ara ara oluyo boylee... bıde ben cok fena kustum 2 haftadır öluyodum... son ıkı gundur biraz iyiyim ama yınede mıde bulantılarım var

hayırlı olsun sağlıkla kucağında olsunlar :KK16:

ay ne güzel çifte mutluluk :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlaar. Herkese günaydın.İyi kandiller dilerim. Bugün ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah=)

Canım Zaten ilk 3 ay omega 3, folik asit alamadığımız için (bulantılardan)DR'lar folik asit başlatıyor.
O nedenle ilk 3 ay sadece folik asit alsak yeter.
ceviz balık yersen ekstra olr o kadar.
Hiç takma kafaya.Şu bulantılar geçsin güzelce besleyeceğiz zaten.

sanada hayırlı kandiller :KK16:

banada verdi düzenli kullanmıyorum ceviz ,don balık sabah yumurta ay ne bulursanm yiyorum dana gibi olcam sonunda:KK9:

valla saçlarını başlarını yolardım :KK47:

Eşime hizmet etmeyi...

çok geçmiş olsun düzelirsin merak etme:KK17:

iyi kandiller kızlar :KK3::KK3: ben iyim dr gittim utrasona girdik herşey yolunda allaha şükür göstermedi kesin kız diyorlar hayırlısı olsun

Gelmez gelmez sen getirme az kaldi yakında bitecek ins ac kalmamaya caliş meyve filan ye meyveden de bulanmaz herhalde:)

Evet kızlar meyve cok iyi gelio ferah ferah.
Ben bugün maşallah yemek yedim kusmadım meyvede yedim
Aç kalınca hemen öğürüyorum.
Bügünde cok öğürdüm ama kusmak yokkkkk:KK52:

herkese selamlar koca göbüş adayları :)
kaç gündür giremiyorum.okuldan çok yorgun geliyorum.saolsun annem öyküyle ilgileniyor ben küüüüt yatıp uyuyorum 2-3 saat.sonra yemek telaşı vs.haftasonu yani ctesi günü.günübirlik ödemiş-izmir seyahati yaptık.gezdik tozduk geldik.öyle işte yok bi yaramazlık.birazdan dr a gidiyoruzzzz inş ii haberlerle dönerim.mucksssss

Aynen yaaa bi döşendim sofrayı Allahhhh :)
Ben birde banyo temizlemeyide cok severdimmm
2 günde bir ovalardım kuvveti her yeri parlayınca içim açılırdı.
Şimdi çişe bile zor gidiyorum. Hemen kaçıyorum banyodan
Geçsin ilk işim banyoya girişmek olucak. Kayınvalideme dedim klozete çamaşır suyu döktü fln
Eşimde sildi ama bnm gibi olmiiiiiiiiii :)
Kızlar ben bugün daha iyiyim cok şükür Rabb'ime
Geciomu acepppp:KK52:

Hepsinin eline sağlık. maşallah.
Şimdi ya tuvalet için ya bulantı için gidiyoruz.
Benim kayınvalidem bırak yardımı bir kez olsun nasılsın var mı ihtiyacın diye aramadı bile.
Kıymetini bil arkadaşım.

Kendine nazar değdirme.İnşallah geçiyordur.

arkadaşlar herkese slm : )) bu mübarek gün allah ım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin :nazar:

Hepsinin eline sağlık. maşallah.
Şimdi ya tuvalet için ya bulantı için gidiyoruz.
Benim kayınvalidem bırak yardımı bir kez olsun nasılsın var mı ihtiyacın diye aramadı bile.
Kıymetini bil arkadaşım.

Kendine nazar değdirme.İnşallah geçiyordur.

Yok cnm hep söylerim Allah razı olsun
Kendi annem uzakta diye bana süper bakıo
Dun evi supurdu. Ki dizleri cok agrıo yürürken bile zorlanan biri
Sagolsun.
Bende kendi annemden ayırmadım hiççç oğlu düşünmez ben alırım herseyi
Valla ilk hamileliğimde de cok baktı.
:nazar:
Ama bazıları cok fena oluyorlar yaaa Allah korusun:KK53:

ayyyy sölicek bişey bulamıyorum gercekden cok şaşkınım:KK53: o oyle yaptıgında aslında bı daha arıcakdın kocanııı yeter artık geldı bıde ustune benı azarladı dıceksınnn sen benımı sıkayet edıyosun dıyeee bak ozamn bıdaha yapıyomuu... bune yaaa gosterın kendınızı canım aaa olurmu oyle seyy allaha sukur benım eşim kımseye soz soyletmess kım olursa olsun zaten bunu herkes bıdlıgı ıcın kımse bana bısey dıyemez bıraz hey heylerı tepesınde kocam var benı koruma gudulerı fazla .... benımı sıkayet edıyosun dedıgınde evet dıceksın senı sıkayet edıyorum benı rahatsız etme uzuyosun konusmak ıstemıyorum bu konuları de ...
herkese selamlar koca göbüş adayları :)
kaç gündür giremiyorum.okuldan çok yorgun geliyorum.saolsun annem öyküyle ilgileniyor ben küüüüt yatıp uyuyorum 2-3 saat.sonra yemek telaşı vs.haftasonu yani ctesi günü.günübirlik ödemiş-izmir seyahati yaptık.gezdik tozduk geldik.öyle işte yok bi yaramazlık.birazdan dr a gidiyoruzzzz inş ii haberlerle dönerim.mucksssss

fazla gezme kız :KK37: hadi guzel haberlrını beklıyoruz

mrb kızlarrrrrr..
iyisinizdir inş hepiniz. Kandilinizde mübarek olsun.
sizin bulantılarınızı okuyunca çok üzülüyorum valla. Allah yardımcınız olsun ve tez zamanda atlatırsınız umarım.
benim bulantılar 9. haftada bitti. ama hiç kusmadım. sadece geçen hafta 1 defa. ben hayatımda nerdeyse hiç kusmadım. kusmaktan çok korkuyorum nedense ürküyorum, kusan inasana da bakamıyorum.
sizler çok fedakar anneler olacaksınız..:))
ben baya iyi yiyorum ya. 1,5 kilo falan aldım. dr beni öldürecek acilen biraz zayıflamalıyım. 5 ayda 2 kilo alacaksın dedi. üzerine basa basa. ama çalışınca malesef çok dengeli ve sağlıklı yiyemiyorum artık ne bulursam.
ikizleri olanlar telaş etmeyin. annem 45 kilo falandı ikiz doğurdu. kardeşlerim maşallah 20 yaşındalar ve sağlıklıydılar doğduklarında. hurafelere kulaklarınızı tıkayın.
kaynanalarıda takmayın. hep aynı model istisnalar hariç benim kayınvalide hayırlı olsun bile demedi. tamam yaşlı pek konuşmaz ama hayırlasa iyi olurdu yani.
dr kontrolüm var haftaya belki cinsiyet hakkında yorum yapar. 1 ay sonra gel demişti. sabrettim bu zamana kadar ama bir hafta geçmeyecek gibi sanki.
arada batmalar oluyor kasıklarımda, bazen sol tarafımda pıt pıt damar atıyor sanki. bazen bel ağrım oluyor ama çok üzerinde durmamaya çalışıyorum. Rabbime emanet miniğim.
bayadır yazmadığım için uzun oldu. hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

ayyyy sölicek bişey bulamıyorum gercekden cok şaşkınım:KK53: o oyle yaptıgında aslında bı daha arıcakdın kocanııı yeter artık geldı bıde ustune benı azarladı dıceksınnn sen benımı sıkayet edıyosun dıyeee bak ozamn bıdaha yapıyomuu... bune yaaa gosterın kendınızı canım aaa olurmu oyle seyy allaha sukur benım eşim kımseye soz soyletmess kım olursa olsun zaten bunu herkes bıdlıgı ıcın kımse bana bısey dıyemez bıraz hey heylerı tepesınde kocam var benı koruma gudulerı fazla .... benımı sıkayet edıyosun dedıgınde evet dıceksın senı sıkayet edıyorum benı rahatsız etme uzuyosun konusmak ıstemıyorum bu konuları de ...

fazla gezme kız :KK37: hadi guzel haberlrını beklıyoruz

iyi hoş diyosun ama eşime herseyi soylemek istemiyorum sagolsun oda beni çok koruyo ama kadın normal degil nekadar kacga ettim tatlı dillede anlattım bagıra bagıra da anlattım ama anlatamıyosun bagzı şeyleri eşim konusmadıda herseyı yaptı anlamıyo bende artık eşime şikayet etmektende bıktım sonucta oda onun annesi sürekli kavga etmeleride hoşuma gıtmıyo eşimde kızssa bende kıssam anlamıyo yapcak bişi yok ben artık kendi evimin mutluluguna bakıyorum onun yuzunden kocamıda kendımıde uzmemeye karar verdım

X