2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Arkadaşlar benim kızım 6.5 aylık oldu ama ben hala hastalanmadım. Sizlerdede böyle olan varmı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de hala hastalanmadım. 7.5 aylık kızım...

Oy kızlar ne konuştunuz beee:)) anca okuyorum atka bahçeyi pek okuyamıyorum bile

Arkadaşlar benim kızım 6.5 aylık oldu ama ben hala hastalanmadım. Sizlerdede böyle olan varmı ?

canım benim oğlum da 7,5 aylık, geçen ay ilk defa oldum, 2 hafta kadar sürdü, bi de bu ay oldum, o da 3 gün çok az sürdü.
ama takılma canım, bazı anneler emzirme döneminde adet olamayabiliyor.
benim kız kardeşimin dana oğlu 4 yaşına kadar emdi, kız kardeşim o süre boyunca hiç adet olmadı.

Ben de hala hastalanmadım. 7.5 aylık kızım...

Oy kızlar ne konuştunuz beee:)) anca okuyorum atka bahçeyi pek okuyamıyorum bile

amaaan boşver arka bahçeyi orası çorba oluyor, en güzel bizim KK :)))
ilk gözağrımız

Hormonal ve normal olan birsey.kisiden kisiye degisiyo arkadasimla ayni ay dogum yaptik benim logusaligim 38. Gun bitti 43. Regl oldum ama arkadasim hala olmadi kimi 3 ay sonra kimi 5 ay sonra oluyo bazen 1 sene olmayan var bi kadin dogumcuya gorun eger sıkıntı yapiyosa rahatsizlik hissediyosan canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnmde kirkimdan sonra hemen basladi suan duzene bile girdim yani doktorumda heran hamile kalabilirsin dikkat et dedi.

Merhaba hanımlar. Ya ben bişey sormak istiyorum size. Benim kızım 24 Aralık doğumlu kilo 9.200 falan. Sizce fazlamı ayrıca katı gıdaya beraber 500 ml süt öneriliyor ya hesaplıyorum kızım günde 360 ml mama alabiliyor sadece katı gıdalar yüzünden. Aklım almıyor hem meyve hem kahvaltı hem çorba hem yoğurt verip bide günde 500 ml mama nasıl verebilirim diye.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnmde kirkimdan sonra hemen basladi suan duzene bile girdim yani doktorumda heran hamile kalabilirsin dikkat et dedi.

bu arada bi dip not ekleyeyim, ben geçen kadın doğuma gittim, mantar olmuşum diye (
kadınla konuşurken dedi ki adet olmuyorum diye rahat davranma, süt korur diye de düşünme, her türlü hamile kalabilirsin dedi.
herkesin aklında olsun adet olmamak hamile kalmamak değilmiş...

canım, doktorlar diyorki, önce emzirin sonra ek gıda verin. ki sen emziremiyorsun anladığım kadarıyla önce biraz mama ver, sonra ek gıda ver.
ben uyku önceleri veriyorum mamayı, sabah, öğlen, akşam, 3 kere 150 cc lik mama içiyor. o da günde 450 cc yapıyor. bi de oğlum su içmediği için, kahvaltı öncesi uyandığında 90'a 1 ölçek mama hazırlıyorum, hem yalandan da olsa su alıyor, hem mama hem de ben kahvaltıyı hazırlayana kadar o onu oyalıyor.

Günaydın canlar
Dün gece babamız eve elinde ilk düdütüyle geldi. Ama oğlum gene dişini kaşımak için kullanıyo direksiyonu

Yoğurt ve peynir de o ölçünün içinde olması lazım, yani 500 ml süt ürünü alması gerekiyor

Günaydın canım, aras paşam güle güle kullansın düt dütünü :)

Ben oglum 4 aylikken 1 kere hastalandim bir aybsonra tekrar oldum ama 2 ay oldu bir daha da hastalanmadim. Karnimda şiş acayip korkuyorum test yapamiyorum. Ha bugun ha yarin diye diye bekliyorum

saat 3de doktor randewumuzwar kızlar genel kontrol sormak istediğiniz şeyler warsa sorabilirim doktora

Ben oglumun eline ne versem agzina sokuyor tamam dis kasiyor agzina alarak kesfediyor de. Herseyi ama herseyi agzina sokmaya calisiyor mama sandalyesine oturtuyorum yana dogru dönüp sandalyeyi kemirmeye calisiyor kucagima aliyorum ceneme yapisiyor mama önlügünü hic bisey bulamasa ayagini. Oyuncaklariyla oynamayi bilmiyor incelemiyor bile direk agiza. Niye bu kadar boyle ya sizinkiler böyle degildir dimi

saat 3de doktor randewumuzwar kızlar genel kontrol sormak istediğiniz şeyler warsa sorabilirim doktora

Ya ben dün sormayi unutmusum. Bulgur, şehriye eklemek iyi mi corbalarina besleyici degeri var mi? Makarna icin çunkü 9 ay diyorlar..
Birde avakadoyu haftada kać kez verebiliriz? Yarim yese fazla mi?
Çig sarimsagin midesine bi zarari olur mu sarimsakli yogurt yediriyorum bazen ama aklima takildi.

Bunlari sorabilirsen çok sevinirim

tmm cnm notlarımın arasına alıyorum hemen bulgur ben weriyorum bi sorun olmadı sebze püresine bulgur pirinç tel sehriye we irmik koyuyorum azar azar gelince yazarım çok iş war bayramlık alcaz oğlusa

ah canım süpersin,
kabız bebişe ne yapmak lazımdır bi sorar mısın?
zeytinyağı, erik hoşafı, salatalık, kabak, yulaf hiçbir işe yaramadı..

ay aynı aynı benim oğlan da öyle... herşeye uzanıp el atıp ağıza sokuyor. geçen örümceğiyle geziyordu, mutfakta yemek yapıyordum, sesi kesildi dedim bu bi işler çeviriyor, aa bi baktım ki yatak odasında dolabın kapağını açmış, uzanıp uzanıp bişeyler alıyo ağzına sokuyo, sonra başka birine geçiyo, bütün dolabı indirmiş yere, ordan çektim, örümceğini kemire kemire içeri gitti, koltuğun üzerinden kumandayı aldı onu kemiriyor, onu aldım çektim, gitti sehpanın üstünde kulaklığı aldı, en son herşeyi toparladım eline oyuncak verdim, ufak iç içe geçen kutulardan, onu da kemiriyordu. oyuncakları yemek için kullanıyoruz biz, oynamıyoruz.

canım benim doktorum haftada 1-2 avakado verebilirsin demişti. ben 1 bütün veriyorum yarısını bigün, diğer yarısını 2 gün sonra veriyorum. 1 bütün çok geliyor bize yemiyor. yarım yarım hallediyorum.
ben dün ege'ye cacık yaptım, sarımsaklı falan, ben çok veriyorum sarımsaklı yoğurt hiç bişey olmuyor. sadece bol su içirmeye çalış, yanar çocuk. biz bile çılgın gibi su içiyoruz ya..

Son düzenleme:

Cnm benim oglanda tam tersi ishal diil ama gunde 5 kere falan kaka yapiyo onu sorcam bende neden diye gecen ay kabiz olmustu sordum doktora zeytin yagi kat mamalarina we ciwik seyler wer dedi katilari kes cnm we hosaf dedi aynen kayisi puresi yap dedi we dahada gecmezse fitil yazicam dedi ki fitile gerek kalmadan gecti cnm

ya yok hiç bişey işe yaramadı, ben de baklicem bu hafta geçmezse ben de doktora götürücem. ege de günde 4-5 kere kaka yapıyordu, ishal değilsi, doktoru normal dedi. ishal olmadığı sürece kaka sayısı önemli değil dedi. şimdi yazık yavrum ıkınıyo ıkınıyo 3 günde 1 kere kaskatı yarım ceviz büyüklüğünde anca çıkıyo ((
katı şeyler vermiyorum zaten aynı şekilde düşündüm, bi tek çorba veriyorum. ama yok ya yapamıyor.

Yok iyice yıprandım meltem
Dün kü kadın gelmedi aradım açmadı saatlerce
Sınra o ablayı aradım öğrenci kızı
Bayıldı çok sevindi başla dedim diye
12 dw gelecekti gelmedi arıyorum telwfonu kapalı
Ben napcam ya. Sinirlerim iyice bozuldu iyice. Çaresizim çok....

ya anıl inanmıyorum ya bu ne?!! şaka gibi valla..
çok üzüldüm ya (
sorumsuz insanlar. hayır iş yapıyosun bu nasıl sorumsuzluk.
ya anıl ben sana diyorum getir ben bakarım aras'a kafana göre birini bulana kadar ben bakarım, egeyle de arkadaş olurlar. oooh aras'tan iyisi olur mu..
işin ne tarafta bilmiyorum da sabahları bırakıver bana nolcak..

İş burnumun dibi cnm olmaz öyle çok sağ ol gene de
Aradı kız. Oruç sarsmış uyuyakalmış elli kere özğr diledi
Dedim sen ben işe giderken de uyuyakalırsın
Bi sürü laf ettim ama muhtacım ne yapayım çaresizim tamam dedim(
Sanki bedavaya yapıyo dünyanın parasınıda alcak

Offf. Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten.. Sorumsuzca bi davranış ama gerçekten başka çarem yok
Eyvallah demek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…