2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Aaa çok az kalmış kuzum ya bitmiş hatta şükürler olsun
Bize yaz naptın çıktı mı falan

İnsan ilk başta şok etkisi oluo ama sonradan alışıyomsanırom
Aras ilk kasılmalarında ağlama krizlerşne girmiştim
Ama temiz çıktı. Gene de hemen hemen her gün kasılıyor ama artık kafaya çok takmıyorum
Sadece nefesi kesilince korkuyorum anlık o kdr
Evet tam manyaklar Meltem
Gidip oraya takılıyorlar anlamıyorum ki. Bi daha biri yapsın ona patlıcam
Bakalım kim o şanslı:)
Ayy uyku eğitimi dediğin gibi olsunda size yemek ısmarlicam ne isterseniz yapcamm 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meltem bu sözü unutmayalım. Nerde yesek aceeebaaaa
Sana hava hoş ıhhh. Vur ensesine al ekmeğini Egenin
Burda bunlar imanımızı gevretiyo
Neyse canları sağ olsun. Bakalım işe girince özlemden ağlama krizlerim kaç gün sürecek

Salak işte hayatım ne bekliyorsun. Mantıklı hareket mi deli ediyorlar adamı
Niye yanlış anlayayım ama onlar dokunuyo şak diye ben tahmin edemiyorum ki
Dokunduktan sonra aaa lütfen ellemeyin diyorum
Patlasa tmm birşey demicem evde falan
Alinin falan da patladı ama mikroplu elleri değecek kana karışcak falan
Hemşire bana da demişti kızarır şişer kabuk bağlar. sakın müdahele edip patlatmayın patlarsa kendi patlasın diye

Ahahahahah Meltem çok güldümmmmm
Tam dediğin gibi gerçekten oyhhhh

Hamilelikte konuşmuştuk seninle bir iki kez kilolardan konuşmuştuk cinsiyetler belli olduğunda konuşmuştuk senin 2.erkek benim de 2. Kız diye allahtan bizim çocuk Dr. Muz farketti geç kalsaydı hem ameliyat olacakti hem de yine alciya alınacakti şimdi bile inan çok zordu ayda bir anestezi altında değişti alcisi

valla gizem yanlış bir şey söyledi zaten, ege'nin iştahı da anasından geliyor, sen düşün artık :))
o günler gelsin senle kafa kafaya verir düşünürüz, gizem bizi şuraya götür deriz :))))

ya ege de uysal, uyur, yer, içer maşallah da ele avuca gelmiyor, her yeri kurcalıyor, sanırım sakin ama muzur bir çocuk olacak :))

Evet az kaldı gün sayıyorum senin için de çok zor nedenini bilmemek yigenimin de bebekken inlemesi vardı kaç doktora gittiler sonuç yok ablam kafayı yiyecekti sarà mi diye düşündü allaha şükür büyüdükçe inlemesi geçti inşallah sizin de öyle olur

Alinti yapmistim ama olmadi nedense. Bugun yazmistim ya oglumun dr.una gittik kilo boy 1 yasinda cocuk gibi dedi. Son ay hic kilo almamis bide. 6.aydaki kilo ile ayni boyu uzamis sadece.

Domates ve baharat verme dedi, kimyonuda sordum gerek yok verme daha erken dedi.taze nane olabil

Alinti yapmistim ama olmadi nedense. Bugun yazmistim ya oglumun dr.una gittik kilo boy 1 yasinda cocuk gibi dedi. Son ay hic kilo almamis bide. 6.aydaki kilo ile ayni boyu uzamis sadece.

Domates ve baharat verme dedi, kimyonuda sordum gerek yok verme daha erken dedi.taze nane olabilir 3 gün beklemek şartiyla dedi.

Balik ver dedi et ver dedi. Tavuk köy tavugu bulursan sadece yoksa verme dedi. Labne beyaz peynire göre daha fazla kalsiyum iceriyormus bende zaten sütaş labneye gecmistim. Icme suyunu cam sisede alın dedi, plastik damacana ve plastik sise sularinda fosfor kalmiyormus. Cam sisede olanlarda da pinarin cam sise suyu en iyisiymis. Tabi yine kaynatilacak.

Bebe bisküvisini kendim yaptigim icin hazir kutudaki tahilli mamalara gerek yokmus alma dedi. Bebe bisküvisinide bir hafta yulafli yapiyorsam bir hafta pirinc unu ve irmikli yapacakmisim.

Aklima gelenler bunlar. Yine gelirse yazarim arkadaslar

maşallah oğluşuna canım..
ya bana ve her bebeğe de aynı geyikleri yapıyor doktorlar, maşallah 1 yaş çocuk boyu diyorlar.
1 yaş çocuk boyu 78 cm zaten bi çoğumuzunki bu ay o boyu çok rahat görecek.
bence bu boy çizelgelerini değiştirmeleri lazım artık, anasını satayım benim bebekliğimdeki ortalama boy ölçüleriyle aynı, ama yeni nesil küresel ısınmadan dolayı ve yediklerinden dolayı evrimleşiyor zaten. ve bizim tıp buna ayak uyduramıyor.
benim yaş grubumun ortalaması 1.65 falan, şuanda kızlar ortaokulda görüyorlar bu boyları. benim yeğenim 9 yaşında 1.39 boyu var..

ben baharat vermiyorum. ama domates veriyorum. domates alerjen grupta olduğu için acele etme demiştir.
ama kimyon kullanıyorum, hiç zararı yok, faydaları da var. ve çorbalara bi lezzet katıyor.

balık en önemlisi ya, ben 1 aydır veriyorum bayılıyor.

Son düzenleme:

Canım ozletti kendini maşallah size huma kocsman olmus katnin da buyuk gorunuyor muhtemelen humadan kalanları veremeden supriz geldiği icin. Rabbim saglikla kucagina alnayi tavrularini sağlıkla buyutmeyi nasip etsin valla en güzeli saglik problemin olmadigi surece ikisi ayni anda buyuyecek ne guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız sen nerelerdesin kaç oldu seni ve naturelli soruyorum buralarda, özelde görüşen var mı diye bile sordum. nerdesin herşey yolunda mı

Mrbb kizlar bnm kizimda 18aralik dogumlu. Acaba nasil uyutuyosunuz bebislerinizi ben ne yaptiysam uyutamiyorum ve acaba benmi beceremiyorum diye dusunmeye başladım. Inanin her bi yolu denedim benim kiz uykuyu sevmiyo heralde:)

Bugün aile hekimligine goturdum zeynep i 8300gr boyu 68 cm cikti . Ben kisayim ama eşim gayet uzun boy taki takintim yok . Buaralar 2derdim var en onemlisi uyku düzeni digeride ek gida basarisizligi.. yumurta sariso veriyorum 2 gunde bir çeyrek yumurta yani hergün sebze puresi seftaludfn badka meyve yemiyo gerçi sadece elma muz seftali vermiştim muz dokundu elmayı sevmiyor yogurt ASLA yemiuorl
Kiraz vercem yarın. Labne aldim pınar in ama meltencim senin bahsettiğinorgu peynir dahami iyi acaba diye düşünüyorum. Bende biskuviyi kendim yapmak isiyorum.
Landloves sen tam bugday kullandinmi hic

Mrbb kizlar bnm kizimda 18aralik dogumlu. Acaba nasil uyutuyosunuz bebislerinizi ben ne yaptiysam uyutamiyorum ve acaba benmi beceremiyorum diye dusunmeye başladım. Inanin her bi yolu denedim benim kiz uykuyu sevmiyo heralde:)

canım burda çoğu anne uyutamıyor merak etme yalnız değilsin.

Canikom beni mi merak ettin?

yok kız livalindaya yazmıştım, keşke özelden mesaj atsaydım, çevrimiçi gördüm hemen kaçmış..
seni ne merak etcem hergün uğruyosun :)))
şaka ha alınma sakın..

canım ben o örgü peyniri arkadaşlarda verdim eline güzel sömürüyor, oyalansın falan dersen al ver eline.
ama ben kahvaltıda, beyaz inek peyniri ya da koyun peyniri veriyorum.
bu sabah bi de ona lor kavurdum az zeytinyağıyla, kaşık kaşık yedirdim bayıldı..
ben labne sevmiyorum, ne yalan söyleyeyim çok dandik, peynir gibi gelmiyor bana.
egeden önce de hiç almazdım, egeye de hiç almadım.
peynir daha iyi hem de çiğneme refleksini en güzel geliştiren ek gıda bana göre.

Bende ona sasirdim kendimi ozletmiyorum ben yazdiktan sonra yazinca ondan sordum.valla kendime ayirdigim tek zaman dilimi foruma takildigim sure
Labneyi bende sevmiyorum bebeklere veriliyordiye aldim. Inek peyniri veriliyorsa veririm yarin evde icim beyazpeynir var olur herhalde. Buarada biraz once buraya yazdiktan sonra elmayi dilip verdim eline biraz yalandı hamladi ama koktum koparirda boğazına kacar diye gerci hic dis yok ama

Evet bebe bisküvilerini tam bugday unuyla yapiyorum zaten. Tam bugday unu, pirinc unu veya yulaf unu, irmik, ruseym, yumurta sarisi, tereyag bunlarla yapiyorum. Bundan sonrakilere bir hafta yulaf unu kullandiysam bir hafta pirinc unu kullanacagim. Bu unlarida migros marketlerin organik reyonundan bulabilirsin.

Benimki dün tam 7 aylik oldu 9500gr 73.5cm. Ama gecen ay yani 6.ayinda da 9500gr di kilosu.

Benimki dün tam 7 aylik oldu 9500gr 73.5cm. Ama gecen ay yani 6.ayinda da 9500gr di kilosu.

canım boyu uzamış demişsin ama, boy uzarken kilo almıyorsa çok da dert değilmiş, gelişimi devam ediyormuş. zaten maşallah oğlunu da gördüm, pırıl pırıl tam maşallahlık.

Arkadaşlar benim kızım 6.5 aylık oldu ama ben hala hastalanmadım. Sizlerdede böyle olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…