- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Aaa çok az kalmış kuzum ya bitmiş hatta şükürler olsunValla benim de gözlerim doldu hastaneye gidince zaten halime şükür eder oldum göz kayması bizde de var Dr 1 yaşına kadar geçer dedi suan iyiyim zaten ilk alçı takılcagi zaman dünya başıma yıkıldı 15 ağustosta çıkacak inşallah sonra korse kullanacakmisiz
Evet tam manyaklar Meltembizim de duruyor aşımız.
canım verem savaşta ne söyledilerse doğrudur. onlar daha iyi anlar. takılma sen de.
ay manyaklar ya, benim başıma gelmedi daha öyle dokunup bastırma da , hemen soruyorlar sinek mi ısırdı diye orayı göstererek, ulan zaten çocuğun her yeri sinek ısırığı bi oraya mı takılıyosunuz...
Meltem bu sözü unutmayalım. Nerde yesek aceeebaaaaAyy uyku eğitimi dediğin gibi olsunda size yemek ısmarlicam ne isterseniz yapcamm 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana hava hoş ıhhh. Vur ensesine al ekmeğini Egeninben de gizeme uyku eğitimini bozma dedim zaten. hatta dedim bayramda çok geziyo musunuz diye, yok dedi. iyi bari aksamasın çünkü uyku eğitimi dedim. benim tahminimce gizem 2-3 hafta içinde eylül'ü uyku konusunda dize getirecek :))
sen de bakıcıyı hallet görüşürüz bigün. ben heep müsaitim zaten uyarım size :))
Cnm beni yanlış anlama ama dokunmasinlar sakın bana hemşire kendi kendine kabuk bağlar şu toplar patlar iyileşir siz kesinlikle müdahale etmeyin dedi.
Ayrıca Afedersin ne salaklık var aşı nedir bilmiyorlar mı sinek ısırmış mı diye bakiyorlar
hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
yok canım sen 1.sin :)) şuan senin gibi bir kaza kurşunu olmazsa şimdilik kimse 2'yi düşünmüyor, herkes ayrı bi tırlattı, uykusu, yemesi, içmesi, huysuzluğu...
Hamilelikte konuşmuştuk seninle bir iki kez kilolardan konuşmuştuk cinsiyetler belli olduğunda konuşmuştuk senin 2.erkek benim de 2. Kız diye allahtan bizim çocuk Dr. Muz farketti geç kalsaydı hem ameliyat olacakti hem de yine alciya alınacakti şimdi bile inan çok zordu ayda bir anestezi altında değişti alcisiBen seni hatırlıyorum canım sanki ya nickini aşağıda görüyordum Yada yazıyordun
Kızına cok üzüldüm içim çız etti okuyunca.
Ama artık cogu gitmiş azı kalmış. İnşallah o şa özgürlüğüne kavuşacak ve arkadaşları gibi sende onun
Guzel hareketlerini anlatacaksın bize..
Sabrın sonu selamettir
Bnm anlamında varmış küçükken neler çekmiş o
Geç götürmüşler hastaneye fln
Ama şuan turpppp gibi tabi orası ayrı :))
Meltem bu sözü unutmayalım. Nerde yesek aceeebaaaa
Sana hava hoş ıhhh. Vur ensesine al ekmeğini Egenin
Burda bunlar imanımızı gevretiyo
Neyse canları sağ olsun. Bakalım işe girince özlemden ağlama krizlerim kaç gün sürecek
Aaa çok az kalmış kuzum ya bitmiş hatta şükürler olsun
Bize yaz naptın çıktı mı falan
İnsan ilk başta şok etkisi oluo ama sonradan alışıyomsanırom
Aras ilk kasılmalarında ağlama krizlerşne girmiştim
Ama temiz çıktı. Gene de hemen hemen her gün kasılıyor ama artık kafaya çok takmıyorum
Sadece nefesi kesilince korkuyorum anlık o kdr
Evet tam manyaklar Meltem
Gidip oraya takılıyorlar anlamıyorum ki. Bi daha biri yapsın ona patlıcam
Bakalım kim o şanslı:)
Meltem bu sözü unutmayalım. Nerde yesek aceeebaaaa
Sana hava hoş ıhhh. Vur ensesine al ekmeğini Egenin
Burda bunlar imanımızı gevretiyo
Neyse canları sağ olsun. Bakalım işe girince özlemden ağlama krizlerim kaç gün sürecek
Alinti yapmistim ama olmadi nedense. Bugun yazmistim ya oglumun dr.una gittik kilo boy 1 yasinda cocuk gibi dedi. Son ay hic kilo almamis bide. 6.aydaki kilo ile ayni boyu uzamis sadece.
Domates ve baharat verme dedi, kimyonuda sordum gerek yok verme daha erken dedi.taze nane olabil
Bizde isteyerek yapmadik zaten canim cok agladim ilk öğrendiğim zaman ikincisi de kiz olacak allahın izniyle inşallah hatta doğum günleri bile ayni olacak büyük ihtimalle alıştım artik bu fikre tadini cikarmaya çalışıyorum
kız sen nerelerdesin kaç oldu seni ve naturelli soruyorum buralarda, özelde görüşen var mı diye bile sordum. nerdesin herşey yolunda mı
Mrbb kizlar bnm kizimda 18aralik dogumlu. Acaba nasil uyutuyosunuz bebislerinizi ben ne yaptiysam uyutamiyorum ve acaba benmi beceremiyorum diye dusunmeye başladım. Inanin her bi yolu denedim benim kiz uykuyu sevmiyo heralde:)
Canikom beni mi merak ettin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün aile hekimligine goturdum zeynep i 8300gr boyu 68 cm cikti . Ben kisayim ama eşim gayet uzun boy taki takintim yok . Buaralar 2derdim var en onemlisi uyku düzeni digeride ek gida basarisizligi.. yumurta sariso veriyorum 2 gunde bir çeyrek yumurta yani hergün sebze puresi seftaludfn badka meyve yemiyo gerçi sadece elma muz seftali vermiştim muz dokundu elmayı sevmiyor yogurt ASLA yemiuorl
Kiraz vercem yarın. Labne aldim pınar in ama meltencim senin bahsettiğinorgu peynir dahami iyi acaba diye düşünüyorum. Bende biskuviyi kendim yapmak isiyorum.
Landloves sen tam bugday kullandinmi hic
Bugün aile hekimligine goturdum zeynep i 8300gr boyu 68 cm cikti . Ben kisayim ama eşim gayet uzun boy taki takintim yok . Buaralar 2derdim var en onemlisi uyku düzeni digeride ek gida basarisizligi.. yumurta sariso veriyorum 2 gunde bir çeyrek yumurta yani hergün sebze puresi seftaludfn badka meyve yemiyo gerçi sadece elma muz seftali vermiştim muz dokundu elmayı sevmiyor yogurt ASLA yemiuorl
Kiraz vercem yarın. Labne aldim pınar in ama meltencim senin bahsettiğinorgu peynir dahami iyi acaba diye düşünüyorum. Bende biskuviyi kendim yapmak isiyorum.
Landloves sen tam bugday kullandinmi hic
maşallah oğluşuna canım..
ya bana ve her bebeğe de aynı geyikleri yapıyor doktorlar, maşallah 1 yaş çocuk boyu diyorlar.
1 yaş çocuk boyu 78 cm zaten bi çoğumuzunki bu ay o boyu çok rahat görecek.
bence bu boy çizelgelerini değiştirmeleri lazım artık, anasını satayım benim bebekliğimdeki ortalama boy ölçüleriyle aynı, ama yeni nesil küresel ısınmadan dolayı ve yediklerinden dolayı evrimleşiyor zaten. ve bizim tıp buna ayak uyduramıyor.
benim yaş grubumun ortalaması 1.65 falan, şuanda kızlar ortaokulda görüyorlar bu boyları. benim yeğenim 9 yaşında 1.39 boyu var..
ben baharat vermiyorum. ama domates veriyorum. domates alerjen grupta olduğu için acele etme demiştir.
ama kimyon kullanıyorum, hiç zararı yok, faydaları da var. ve çorbalara bi lezzet katıyor.
balık en önemlisi ya, ben 1 aydır veriyorum bayılıyor.
Benimki dün tam 7 aylik oldu 9500gr 73.5cm. Ama gecen ay yani 6.ayinda da 9500gr di kilosu.