2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Selamın aleykümmmm :KK3:

Kızlarrrrrr ya burası nolmuş böyle gülsün bakimmmm yüzleriniz
Bi girdim herkes aglamaklı..
İnanın şuan benden beter değilsinizdirrrrr

Aşırı yorgun ve sıfır moral ile Ali keremin yanında uzanıyorum
Çok sevdiğim bi Söz var
su akar yatağını bulur diye ..

Bu arada kendime ait tek bir anım yok şu günlerde
Şimdi burda yatağımda en mutlu ve huzurlu oldugum yerdeyim
Beynimden ayak ucuma kdr zonkluyorum..

Amaaa... Cocuk büyütmek hiç kolay değil
Neler çektiğimi bir ben bir Allah birde yakın bi iki arkadasım bilir
Biride ztn gizemim.

valla deniz sorma herkes depresyona girdi, ben de hazır regl olmuşken tam ayak uyduracak zamanım dedim ben de dahil oldum, benim bi suçum yok :)))
senin işin de gerçekten zor, 2 çocuk, 1 koca ve ev, herşeyi de hakkıyla yapıyorsun valla helal olsun sana.

Mrb kızlar. Görüyorum ki herkes arabeske bağlamış.

Bakıcı arayanlar bulursunuz Allah ın izniyle çok sıkmayın bakim kendinizi.
Ailesi minikleriyle ilgilenmeyenler boşverin onlar mahrum kalıyorlar. Hem biz kendimiz için yaptık kuzuları Rabbim sağlık sıhhat uzun ömürler versin hepsine inş.

İşe başlayacaklar korkmayın alışıyor bebisler de bizler de.
Ben nisanda başladım ağlamaklı oldu ama hersey yolunda çok şükür.

Onların geleceği için evimizin psikolojisi düzgün anneyle olması için çalışıyoruz
Çalışmayan anneler yanlış anlatmayım alisinca insan calismaya evde olmak eşten para almak zor oluyor.

Haha arabeske bağladık hakikatten haa:)
Neyse gündem oldu canlandı burası braz:KK37:

Selamın aleykümmmm :KK3:

Kızlarrrrrr ya burası nolmuş böyle gülsün bakimmmm yüzleriniz
Bi girdim herkes aglamaklı..
İnanın şuan benden beter değilsinizdirrrrr

Aşırı yorgun ve sıfır moral ile Ali keremin yanında uzanıyorum
Çok sevdiğim bi Söz var
su akar yatağını bulur diye ..

Bu arada kendime ait tek bir anım yok şu günlerde
Şimdi burda yatağımda en mutlu ve huzurlu oldugum yerdeyim
Beynimden ayak ucuma kdr zonkluyorum..

Amaaa... Cocuk büyütmek hiç kolay değil
Neler çektiğimi bir ben bir Allah birde yakın bi iki arkadasım bilir
Biride ztn gizemim.

Deniz ne çektin şu çatı kemiğinden be bacım:) bak bugün aklıma geldi yazdım zaten diğer tarafa:))

Merhaba hanımlar. Ben bu forumda yoktum. 2014 Ocak annesi olmayı umut ederken 24 Aralık'ta prensesimi kucağıma aldım. Bizim foruma bahtımda şimdi tat tuz kalmamış. Eskiler yok olmuş. Size katılabilirmiyim :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa kim demiş eskiler yok olmuş diye :KK66:)
:KK24:

Hoşşgeldinnnnn aramıza canımmmmm:KK52:

Yok güzelim kırılmadım zaten.. İyi oldu üzerinde düşünmüş oldum..
Aynen öyle Allah büyük sabır canım

Ay inşallah Ayça senin için dua edeceğim hepiniz için.. İnşallah bak herşey yavaştan aydınlanıyor..:21:

valla ben zaten, eşime dedim ne benim ailemden ne senin ailenden ege'ye değer vermeyen kimseyi etrafında istemiyorum, onu gerçekten seven insanlar olsun etrafında, mutlu bir çocukluk yaşasın istiyorum dedim. sağolsun eşim de aynı şekilde düşünüyor. biz çok fazla kimseyle görüşmüyoruz, gelenimiz gidenimiz çok yok, ama maşallah ege gerçekten çok mutlu bir bebek, keyfim olmayınca falan geçiyorum karşısına öylece izliyorum, mutlu ve huzurlu oluşu bana da huzur veriyor.
Azra da çok mutlu ve düzgün bir hanfendi olacak efendim, niye onu söylemiyorsun!!!
oooh alkışımı da aldım, canlı canlı gibi geldi valla :))

hadi ayçacım hepimizin duaları seninle..

Sagol oznurcm sevndm kirilmamana canimsinn duan icin tsk ederm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deniz ne çektin şu çatı kemiğinden be bacım:) bak bugün aklıma geldi yazdım zaten diğer tarafa:))

yaa çok eskilerden bahsetmeyin, ben yoktum o zamanlar, kıskanıyorum :)))

Yaaaa mirammmmm susss hatırlatma
Aklıma geldikçe deli oluyorum tüylerim dikeliyorrrr ayağa
Hataa kukudakiler de dahil :KK52:

Cokkk çektim gercekten
Regl olunca oram ağrıyo halaa öykkk

ya çeneler gerçekten maşallahlık :))
bugün az oldu zaten öznur ya, anca anılı, ayçayı, yelizi çekiştirebildik, daha çok dedikodusunu yapacaklarımız vardı :))
neyse bi dahakine evde kalabalık kalabalık toplaşırız, iyi laklaklarız :))

yaa mecbur alışacaklar canım. üzülme allah sabrını verir. karşınıza iyi bakıcılar çıksın o yeter..

Teeeee kulaklarimin neden cinladiginj anladm simdi ben dedikoducular sizi :)
Saka biryana cok can attm be gelmeye ise bende baslamadan meltemkus bekliyorm bak ona gore:KK66:yikarim valla topigi:)

valla ben zaten, eşime dedim ne benim ailemden ne senin ailenden ege'ye değer vermeyen kimseyi etrafında istemiyorum, onu gerçekten seven insanlar olsun etrafında, mutlu bir çocukluk yaşasın istiyorum dedim. sağolsun eşim de aynı şekilde düşünüyor. biz çok fazla kimseyle görüşmüyoruz, gelenimiz gidenimiz çok yok, ama maşallah ege gerçekten çok mutlu bir bebek, keyfim olmayınca falan geçiyorum karşısına öylece izliyorum, mutlu ve huzurlu oluşu bana da huzur veriyor.
Azra da çok mutlu ve düzgün bir hanfendi olacak efendim, niye onu söylemiyorsun!!!
oooh alkışımı da aldım, canlı canlı gibi geldi valla :))

hadi ayçacım hepimizin duaları seninle..

Sagol kusum suanlik is okey bakicida okeylenirse degmeyin bana bu gazla gider europarkta kahve icer new yorkta ayakkabi boyatirim:):)

Ya onu sordum cevap atmadın!!!:)
Şaka bi yana ne ara baktın da buldum benden hızlısın. Nerde otıruyorsun ben bulurım belki?

Kiz telefonumu degistrdm alintilanan msj gormek icin tiklayin diyor linkleri acamiyorm ancak tek tek gecmisi okuyup yazdigimdan gozumden kaciyor bebegim
Ama
Son dakkilarim feda olsun kusum
Konustuk durum budur:)

valla deniz sorma herkes depresyona girdi, ben de hazır regl olmuşken tam ayak uyduracak zamanım dedim ben de dahil oldum, benim bi suçum yok :)))
senin işin de gerçekten zor, 2 çocuk, 1 koca ve ev, herşeyi de hakkıyla yapıyorsun valla helal olsun sana.

Estagfurullah canım meltemim
Ztn onlara iyi bakıcam diye (sadece gıda anlamında doymalarını sağlamak değil) buraya cok giremiyorum işte
Ama insan bişeylerden feragat etmeli..
Gecen gun kuaför e gittim
1 saat sonra aral kerem ve eşim karşıma dikildiler içerde:KK53:

Allammm kabus gibiydiler ya :))

Teeeee kulaklarimin neden cinladiginj anladm simdi ben dedikoducular sizi :)
Saka biryana cok can attm be gelmeye ise bende baslamadan meltemkus bekliyorm bak ona gore:KK66:yikarim valla topigi:)

tamam canım, söz verdim gelicem, sen evini bi toparla, şu badana tantanan falan bitsin, bana yaz ben şu günden sonra müsaitim diye, gelicem ben. az da masal'ı mıncıriim, bugün azra çok güzeldi :))

Gunaydin kizlar.
Yeni kahvaltimizi yaptik biz simdi uyudu ayca...duzen iyice gitti.
Gece 12 de yatar oldu sabah 11 de kalkiyor.
Tabi aralarda emmeye kalkiyor.

Dun kontrole goturdum aycayi ablamn saglik ocagina

7500 gr
65.5 cm boy

Gecen ay 65 cm di. Uzamamis...:18: ablamin hemsiresi muhakkak sabak gunese cikar dedi.
Devit i hic ihmal etme dedi.
Tamam bende minyonm ama yinede ne bilim iste nsan uzuluyor. Kilo hic onemli degil boyu accik uzasa..:KK16:

Esracim palamut baligi yedir ama sirt bolgesindeki kahverengi eti 1 ay sonra farki gor
Masala haftada birkez yediriyiem suan massallah boyumuz 73 cm

Estagfurullah canım meltemim
Ztn onlara iyi bakıcam diye (sadece gıda anlamında doymalarını sağlamak değil) buraya cok giremiyorum işte
Ama insan bişeylerden feragat etmeli..
Gecen gun kuaför e gittim
1 saat sonra aral kerem ve eşim karşıma dikildiler içerde:KK53:

Allammm kabus gibiydiler ya :))

yaa bizim de bu topiğe giremeyeceğimiz günler gelecek canım sen merak etme :))
özellikle aral'la geçirdiğin vakit herşeyi dolduruyordur.
sadece doyurmaktan bahsetmediğini çok iyi biliyorum.
ve gerçekten iyi ve kaliteli bir anne olduğunu görüyorum denizcim.

ya ben 2 aylık falandı ege doğduğunda, yazdım ben de aralık annesiyim diye, önceden hiç bilmiyodum topiği, bigün googleda 2013 aralık bebekleri diye baktım da çıktı, sonra 3-3,5 aylıktı ege yazmaya başladım. keşke hamileliğimde de burda olsaydım. çok yalnız bir hamilelikti. şimdi de yalnızım hep ama buranın varlığı bana çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
tamam canım, söz verdim gelicem, sen evini bi toparla, şu badana tantanan falan bitsin, bana yaz ben şu günden sonra müsaitim diye, gelicem ben. az da masal'ı mıncıriim, bugün azra çok güzeldi :))

Kusum dun resim attimya bittiki ev misler gibiyim gelde az kirletek:)kirlenmek guzeldir:KK66:
Bu hafta sonu iftara misafirlerim var ma pazartesiden sonra persembeleri haric hergun musaitm kuzum
Esim.persembeleri izinlide :KK70:

Azraninn cok guzel.olduguna cok eminim kus annesi kadsr tatlidir eminmm

Yaaaa mirammmmm susss hatırlatma
Aklıma geldikçe deli oluyorum tüylerim dikeliyorrrr ayağa
Hataa kukudakiler de dahil :KK52:

Cokkk çektim gercekten
Regl olunca oram ağrıyo halaa öykkk

Yuhahah :KK36:

Uyku tutmuyorrrrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay beni de şimdiye çoktan sızmıştım yarın bir de yolculuk var ama uyku yok kesnlikle..:KK33:

Sagol kusum suanlik is okey bakicida okeylenirse degmeyin bana bu gazla gider europarkta kahve icer new yorkta ayakkabi boyatirim:):)

Aycacımm işedi başlıyorsun
Cok sevindim canım. Allah utandırmasın. Kuzunda önce Allah a sonra temiz iyi kalpli bi bakıcıya emanet olur inş.
Darısı başıma diyorum

Ben kv konusunda aşırı şanslı oldugum için huzurluyum
O kısmı cok düşünmüyorum.
Bakıcı fln hiç bana göre değil Rabbim biliyor ya içimi
Ama anneminde dizleri ağrıyo ben işe girersem onun evini temizletirim haftada bir
Aral da okulda olacak akşama kdr

Bakıcı tutsam içim içimi kemirirdi cok guvensizim ama annem sürekli çıkar yukarı kontrol ederdi :))
Bnm tek tasam iş bulabilmek inşallah o da olucak..!
Yoksa evde cıldırıcammmm

Kusum dun resim attimya bittiki ev misler gibiyim gelde az kirletek:)kirlenmek guzeldir:KK66:
Bu hafta sonu iftara misafirlerim var ma pazartesiden sonra persembeleri haric hergun musaitm kuzum
Esim.persembeleri izinlide :KK70:

tamam haftaiçi bigün gelirim, konuşuruz whatsupta :)

X