2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bugün Aras la pek ilgilenmedim bakıcı ilgilensin diye yanında olmama rağmen çok kötü hissediyorum kendimi
Ağlıyorum devamlı. Ne olur yadırgamayın kınamayın
Tek bırakab ben miyim hayır. Ama nasıl alışcam bilmiyorum
Kimseye de anlatamıyorum.
İşe gitsem ne olcak acaba. Daha yan odadayken ne yapıyo uyutabildi mi kibarca mı yan yatırıyo çeviriyo diye düşünürken
İşte ne yapacağım. Zamanla aşacağım elbet ama anladom ki bu sıralar gözümün yaşı kurumayacak
Bunları yazarken bile zorlandım....
Canim yaa bende aklima geldkce aglmkli olyrm. Kv bakack ustelk. Yabanci da degil ama İste ilk kez ayrilcz ya... Benm daha var eylulde baslycm ogrt. Oldgm icin. İlk gunku dersleri nasil ypcgnm bilmyrm. Gecen esraylada konstk alscz artk kendmi avtck bsler buluyrm ilk sen degilsin diye..

Yok zaten evde de duramam Esra:) (ne yaptığım belli değil:)) iş yerinden arkadaşıma konuşunca hemen koşarak çalışasım geliyor özledim aslında:) ( hakikatten tutarsızım:))

Basla canim basla valla iyi geliyor gerc benmki yarim gn ama...:KK51:
Evde colk cocukla daha zor ya. Nsan kafayi yiyor.
Anil rahatla canm sende artik. Cagani ilk verdigmde benm bakicinnda is tecrubrsi yktu. UC cocugun buyutmys.

Ben yediremiyodum aksam yemegini hooop asagi ndiriyodm aksam aksam bil olsa o yediriyodu..
Birlkte ogrenecek arasla..

Merhaba hanımlar. Ben bu forumda yoktum. 2014 Ocak annesi olmayı umut ederken 24 Aralık'ta prensesimi kucağıma aldım. Bizim foruma bahtımda şimdi tat tuz kalmamış. Eskiler yok olmuş. Size katılabilirmiyim :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selam ben face de katıldım aranıza arzu öcal :) oğluşum da yiğit. size bişi soracağım. tatile otele gidenler ek gıdayı nasıl organize ettiniz? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hosgeldiniz kizlar...:KK54::KK55:

Bugün Aras la pek ilgilenmedim bakıcı ilgilensin diye yanında olmama rağmen çok kötü hissediyorum kendimi
Ağlıyorum devamlı. Ne olur yadırgamayın kınamayın
Tek bırakab ben miyim hayır. Ama nasıl alışcam bilmiyorum
Kimseye de anlatamıyorum.
İşe gitsem ne olcak acaba. Daha yan odadayken ne yapıyo uyutabildi mi kibarca mı yan yatırıyo çeviriyo diye düşünürken
İşte ne yapacağım. Zamanla aşacağım elbet ama anladom ki bu sıralar gözümün yaşı kurumayacak
Bunları yazarken bile zorlandım....

Oyle dusunme anilcim biz anneler evladimiza kimse bizim gibi bakamaz hissi yasiyorz ben kendi kocama bile yeri geliyor guvenmiyorm senin yerinde olsam ayni hisleri yasardim bu yuzden kendini suclama ama zamana birak herkesin alismasi sadece zamanla olur lutfen aglamada bunu aras hissseder emin ol daha huysuzlasir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba hanımlar. Ben bu forumda yoktum. 2014 Ocak annesi olmayı umut ederken 24 Aralık'ta prensesimi kucağıma aldım. Bizim foruma bahtımda şimdi tat tuz kalmamış. Eskiler yok olmuş. Size katılabilirmiyim :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selam ben face de katıldım aranıza arzu öcal :) oğluşum da yiğit. size bişi soracağım. tatile otele gidenler ek gıdayı nasıl organize ettiniz? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hosgeldiniz bebisleri tatli annislerr:)

Çok tşk ederimm kızlar. Eşim bile bu kdr anlayışşı olamıyor hemen parlıyo
Be istiyorsun karar ver iş mi çocuk mu diye iyice üstüme geliyo

Ama bakıcıya ısınamadım belki başkası da olsa ısınamıcam bilmiyorum
Gerçekten çaresiz kaldım....
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Evet Öznur kv baksa inan bende aynılarını düşümürdüm aynennn
BiZde psikopatlık mı var ne. Ne alakaysa oysa ki
Ama onla daha çok vakit geçirecdğini düşündükçe kıskanırım
Ama bizim aramız iyi olmadığı için öyşe düşünüyorum
Sen bence takılma. Durumlarımız farklı cano

Bebek dostu oteller var onlardan seçerseniz bebek menüleri ve bebek için ayrıca bissürü imkanı sağlıyolar sana.belek çevresinde çok genelde bebek dostu oteller. Ben çok memnun kaldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oznur ve anilcim ve bebeklerini bakici yada krese vermek zorunda olan anneler
Cok guzel isi olan meslegi olan birisiyken birden bire eve hapsolmus bir anne benn...
Peki neden?
Annem ve kvdem bes para etmez vicdandan yoksunlar
Neden?
Annem karsi dairemde oturmasina ragmen 5 dakika cok cok ciddiyim 5 dk masali almaz bakmaz birakamazssn tutmaz annem cnki gezmeyi yemeyi seven birisi asla dara gelemez neden cnki annemin anneligini anne olunca anladm.Hani herkes derya annemin kiymetini anne olunca anladm bende diyormki annemin anneligi nasil bir vicdandan yoksunlugunu megersem anne olunca anlamisim uzatmayim meltem ve gizem bircogunu bilir
Evet ustun zekali bir kizim var belki zaptedilmesi kolay degil ama asla kimseyede yuk degil en azindan hayir evet nedir bilen aciktiginda mamasini isteyebilen bakilmasi belki guc belkide cok rahat bir bebek
Kv gelincee o ise alllah ona oyle bir kalp vermiski tas catlar o hala tas kalir kizimi bile hala yuzunu gormemis bir lanet kadin diyorm
Gel gelelim bunu neden yazdim kizlar dert dokmeye degil aslnda nekadar belki sansli oldugunuzu anlamak icjn yazdim
Simdi onumde ise donmek icin secenek kres bakicj
Kresler uzak
Bakicilar 1,000 tl ustu bakiyorlar
Pki ayca nekadar maas aliyor hadi gulelim hep beraber 1,300 ben simdi bakiciya 1,000 versem sizce calismamin anlami varmk?yok
Sizce krese versem ise yetisme luksum varmi yok?
Peki ayca neyapsin?
Ayca calisma ne zarar ne kayip diyeceksiniz dimi
Hayir olmuyor tum omrunu calismaya vermek meslek edinmis birisi evde duramiyor kizlar maddi manevi zarar.evde kaldikca esinizle daha cok kavga eder bazi seyleri daha cok buyutur hale geliyorsunuz
Ailenizin yaptiklari yeri geldiginde bebeginjzin mamasi yada bezi bittiginde sadece caresizce agliyorsunuz
Simdi isten mecbur istifa ettm
Bugun yeni bir gorusmeye gittm artk calismak istiyorm paradan ziyade kendjme olan guvenimi toplamak siradanliktan belki strestwn kurtulmak belki cebime 100 tl kalsa kar demek icin
Simdi deli gibi bana ucuza bebegime bakmaya bakici ariyorm tam 3haftadir
Hayatim boyunca emekli olabilecegim uzun sureli cok saglam ama maasi dusuk bir is teklifi almisken ben neden elinde telefin kirkyeri arayip bebegime bakicak insann lazimm diye agliyormmmm
Kv veya annem varken ben neden caresizim
Peki oznurcum ve anilcim
Sizi anliyorm ama imkansizlikla birseyler olmiyorken imkaninkz varsa yipratmayin kendinizi neolur
Suan sizin yerinizde olmak ickn belki neler yapmazdim
Ben deli gibi bakici ariyorm kizlar siz elinizdekinn lutfen kiymetini bilin hersey bir gecis sureci ve gecicek yaein azra diger gun aras anne babannem bana bunu dedi yada aras anne bakicimjz beni itti diyebilecek sadece sabir ve sukur
Inanin ben yerinjzde olamk icin suan neler feda ederdim....
Sizi seviyorm kzilar

:KK15:
Cok guzel isi olan meslegi olan birisiyken birden bire eve hapsolmus bir anne benn...
Peki neden?
Neden?
Annem karsi dairemde oturmasina ragmen 5 dakika cok cok ciddiyim 5 dk masali almaz bakmaz birakamazssn tutmaz annem cnki gezmeyi yemeyi seven birisi asla dara gelemez neden cnki annemin anneligini anne olunca anladm.Hani herkes derya annemin kiymetini anne olunca anladm bende diyormki annemin anneligi nasil bir vicdandan yoksunlugunu megersem anne olunca anlamisim uzatmayim meltem ve gizem bircogunu bilir
Evet ustun zekali bir kizim var belki zaptedilmesi kolay degil ama asla kimseyede yuk degil en azindan hayir evet nedir bilen aciktiginda mamasini isteyebilen bakilmasi belki guc belkide cok rahat bir bebek
Kv gelincee o ise alllah ona oyle bir kalp vermiski tas catlar o hala tas kalir kizimi bile hala yuzunu gormemis bir lanet kadin diyorm
Gel gelelim bunu neden yazdim kizlar dert dokmeye degil aslnda nekadar belki sansli oldugunuzu anlamak icjn yazdim
Kresler uzak
Pki ayca nekadar maas aliyor hadi gulelim hep beraber 1,300 ben simdi bakiciya 1,000 versem sizce calismamin anlami varmk?yok
Peki ayca neyapsin?
Hayir olmuyor tum omrunu calismaya vermek meslek edinmis birisi evde duramiyor kizlar maddi manevi zarar.evde kaldikca esinizle daha cok kavga eder bazi seyleri daha cok buyutur hale geliyorsunuz
Ailenizin yaptiklari yeri geldiginde bebeginjzin mamasi yada bezi bittiginde sadece caresizce agliyorsunuz
Bugun yeni bir gorusmeye gittm artk calismak istiyorm paradan ziyade kendjme olan guvenimi toplamak siradanliktan belki strestwn kurtulmak belki cebime 100 tl kalsa kar demek icin
Hayatim boyunca emekli olabilecegim uzun sureli cok saglam ama maasi dusuk bir is teklifi almisken ben neden elinde telefin kirkyeri arayip bebegime bakicak insann lazimm diye agliyormmmm
Peki oznurcum ve anilcim
Sizi anliyorm ama imkansizlikla birseyler olmiyorken imkaninkz varsa yipratmayin kendinizi neolur
Ben deli gibi bakici ariyorm kizlar siz elinizdekinn lutfen kiymetini bilin hersey bir gecis sureci ve gecicek yaein azra diger gun aras anne babannem bana bunu dedi yada aras anne bakicimjz beni itti diyebilecek sadece sabir ve sukur
Sizi seviyorm kzilar

Ya benim kafam durdu sanırım ben bu yazodan hiç birşey anlamadım
Daha doğrısı farkını göremedim
Annelerimiz bi kere tıpa tıp aynı. Eksiği yok fazlası var. Tuğba ve GiZo çok iyi bilir
Bende aynen maddi manevi çalışmal istiyorım
Elimde birşey yok ki kıymetini bileyim vaşşahi anlamadım
2 günlük bakıcıyı diyorsan kuzıcum sanmıyorum diyeceğini sırf bırakmış olmak için bırakamam. Hadi bıldum birini deyip asla bırakamam

Evet evde kaldıkça eşimle daha çok kavga ediyorım
Evet 100-200 kalacak bana. Belki kalmayacak bile
Evet emekli olacağım günü iple çekiyorum ama çooook var daha :)
Borçsa gırtlağa kdr borçtayız. Çalışmam şart. He çalışmasam batar mıyız yoo

Farkı cidden anlayamadım fıstıkım:44:
Yani neye şükretmem gerektiğine??

Kizlar bebeklerin camasirlarini neyle yikiyorsunuz? Ben sivi dalin kullanıyorum ama hem kaka hem meyve lekeleri oldugu gibi geri cikiyor hadi meyve tamam ama bu hicbir lekeyi cikarmiyor

Cnm ben dogdugundan beri makinada sabun tozunun matik olanlari war onla yikiyorum hacisakirin 40 derecede lekeye gore az lekeyse 30

Peki neden?
Neden?
Kresler uzak
Peki ayca neyapsin?
Peki oznurcum ve anilcim
Sizi seviyorm kzilar

Cnm assa yukari ayni durumdayiz bende tam ogretmenlige atanmistim hamile kaldim we cok uzun zamandr bekliyosum kuafor ogretmenligi icin herzaman kadro olmuyo hamileligim kanamali gecti her neyse yagizim dogdu kv cok gezen biri her gun gunu war we yasli guwenemem zaten annemde calisiyo we baktircak kimsem yok bakiciya asla guwenmiyorum 2 sene once karsi komsumun bakicisi wardi bakici cocuga tokat atmis cocugun kulak zari patlamis we hala hastane hastsne geziolar we cocuk duymadigi icin geriledi walla 2000 tl maas alip yol parasi yemek parasi bakici parasina gittikten sonra 300 lira icinde calisilmaz en azindan icim rahat ogluma prensler gibi bakiyorum tabi ben cok yiprandim pskolojik olarak ama olsun bu bi surec sukurler olsun iyiki warlar

Çok tşk ederimm kızlar. Eşim bile bu kdr anlayışşı olamıyor hemen parlıyo
Be istiyorsun karar ver iş mi çocuk mu diye iyice üstüme geliyo

Ama bakıcıya ısınamadım belki başkası da olsa ısınamıcam bilmiyorum
Gerçekten çaresiz kaldım....
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Evet Öznur kv baksa inan bende aynılarını düşümürdüm aynennn
BiZde psikopatlık mı var ne. Ne alakaysa oysa ki
Ama onla daha çok vakit geçirecdğini düşündükçe kıskanırım
Ama bizim aramız iyi olmadığı için öyşe düşünüyorum
Sen bence takılma. Durumlarımız farklı cano

Sorma kadını çok severdim sırf elimden alır korkusuyla sinir oluyorum arada bir:KK17: psikolojim cidden iyi değil bu konuda...

Peki neden?
Neden?
Kresler uzak
Peki ayca neyapsin?
Peki oznurcum ve anilcim
Sizi seviyorm kzilar

Ayça gözlerimi doldurdun canım ya:KK43:
Bana aslında yazdığın tokat gibi geldi...
Kv demi hep çok sevdim hala da severim.. Azra için aklı çıkıyor.. Evi bizim eve uzak diye hafta içi bizde kalacak.. Üniversiteye giden bir oğlu çalışan bir eşi var ama sağolsun hepsi göze aldı hafta içi yoklukları oynamayı... Çok eski kafalı bir kadın da değildir... Takip eder yeni şeyleri hele şimdi ben çok titizleniyorum altta kalmayayım diyerekten iyice takipte... İçi gidiyor azrayı görünce resmen kadın içten içe de gün sayıyor bakmak için... Aklım geride kalmaz iyi bakacağına da çok eminim.. Annem ise malesef çalışıyor.. Emekliliğine birkaç sene var garibim bırakamıyor da işi... Ama bir imkan versen hemen bırakır işi ki Azraya baksın diye... İçten içe o kadar üzülüyor ki keşke ben bakabilsem diye... O da ayrı bir dava.. İşim desem çok şükür iyi... Sevdiğim işi yapıyorum en azından... Hayalimdeki işi... Sizlerin annelerine gerçekten çok şaşırdım ve çok üzüldüm.. Keşke böyle olmasalardı ama bu da sizin imtihanınız ve siz Allahın izniylr hepsini atlatacaksınız... Allah yardımcınız olsun...

Sorma kadını çok severdim sırf elimden alır korkusuyla sinir oluyorum arada bir:KK17: psikolojim cidden iyi değil bu konuda...

Kv demi hep çok sevdim hala da severim.. Azra için aklı çıkıyor.. Evi bizim eve uzak diye hafta içi bizde kalacak.. Üniversiteye giden bir oğlu çalışan bir eşi var ama sağolsun hepsi göze aldı hafta içi yoklukları oynamayı... Çok eski kafalı bir kadın da değildir... Takip eder yeni şeyleri hele şimdi ben çok titizleniyorum altta kalmayayım diyerekten iyice takipte... İçi gidiyor azrayı görünce resmen kadın içten içe de gün sayıyor bakmak için... Aklım geride kalmaz iyi bakacağına da çok eminim.. Annem ise malesef çalışıyor.. Emekliliğine birkaç sene var garibim bırakamıyor da işi... Ama bir imkan versen hemen bırakır işi ki Azraya baksın diye... İçten içe o kadar üzülüyor ki keşke ben bakabilsem diye... O da ayrı bir dava.. İşim desem çok şükür iyi... Sevdiğim işi yapıyorum en azından... Hayalimdeki işi... Sizlerin annelerine gerçekten çok şaşırdım ve çok üzüldüm.. Keşke böyle olmasalardı ama bu da sizin imtihanınız ve siz Allahın izniylr hepsini atlatacaksınız... Allah yardımcınız olsun...

Ne kdr şanslısın
Ayça nın dediği gibi gerçekten çok şamslısın Öznur gerçekten
Hem de gelcek ve kalcak
Bizimki sevmeye bile gelmiyo:KK43:((
İkisininde emekliliği geçeli yıllaaaaarrr oldu
Bulduğum iş desem öyle hayal mayal değil. İş işte. Eve destek olayım yeter
Düşün halimizi. İnan sevgi çok önemli anane babaanne dede. Ama bizde 3ü de yok rahmetli kp m olsaydı o iyi dede olurdu bemce ama
Kv yi de yola getirebilirdi. Kısmet...

Gerçekten kıymetini bil. Maşallah. Allah nazarlardan saklasın

Son düzenleme:
Ne kdr şanslısın
Ayça nın dediği gibi gerçekten çok şamslısın Öznur gerçekten
Hem de gelcek ve kalcak
Bizimki sevmeye bile gelmiyo:KK43:((
İkisininde emekliliği geçeli yıllaaaaarrr oldu
Bulduğum iş desem öyle hayal mayal değil. İş işte. Eve destek olayım yeter
Düşün halimizi. İnan sevgi çok önemli anane babaanne dede. Ama bizde 3ü de yok rahmetli kp m olsaydı o iyi dede olurdu bemce ama
Kv yi de yola getirebilirdi. Kısmet...

Gerçekten kıymetini bil. Maşallah. Allah nazarlardan saklasın

Üzülme Anılcım her sıkıntının arkasında bir aydınlık vardır... Allah gerçek bir annenin duasını kabul eder.. Siz de gerçek birer annesiniz... Herşey iyi olacak bak gör...

Peki neden?
Neden?
Kresler uzak
Peki ayca neyapsin?
Peki oznurcum ve anilcim
Sizi seviyorm kzilar

ah ayçacım ah ne düşündüğünü ne hissettiğini ben o kadar iyi anlıyorum ki... malum benim de bi farkım yok :KK43:(
umarım sen de gönlüne göre bir bakıcı ve iş bulursun ve bu psikolojiden çıkarsın.

Üzülme Anılcım her sıkıntının arkasında bir aydınlık vardır... Allah gerçek bir annenin duasını kabul eder.. Siz de gerçek birer annesiniz... Herşey iyi olacak bak gör...
Meltem kuzum bunu sende oku
Tabi ki istisnalar vardır da. Arka bahçede yazacaktım fırsat olmadı buraya yazayım dedim

Beni annem 40 günlükken çalıştığı için babaaneme bırakmış
Cuma akşam getirmiş pazat akşam götürmüş ama o günler de kalmış babaannem annemlerde
Ben asla hatırlamam annemlerde çocukluğumu
Bu konuda yaram büyük. Kısa yazmaya çalışacağım
Babaanneme düşkünlüğüm anneminkinin kat be katıdır
Annemin de bana öyle olduğunun farkındayım erkek kardeşime göre
Hatta bazen öyle ki acaba evlatlık mıyım diyorım
Hiç bebek büyütmemiş kardeşime de 5yaşına kdr babaanmem bakmış o yüzden kardeş gibi değiliz. Yani arasa emziği ters verir ütü masasının üstünde altını değiştirir masa yere kapaklanır aras düşer galan filan. Bu kdr ki anlamaz yani
Neyse
İlişkilerimiz çok kötü.annemle bBam zaten ayrı biliyorsunuz. Babam allahlık evlendi çoluk çocuk sahibi kendi dünyasında

Demem o ki Meltem imkanın varsa hafta içi bırakma fikrine sıcak bakma kuzucum
Evet belki 1 yaşına kdr sen bakmış olacakson ama esas hatırladığı zamanlar sen ol ne olur
Benim içimde uktedir. İnsanın ailesiyle bir tane mi anısı olmaz ya bir tane??

Babaannem geçen bana dedi ki. Kızım arası kv ne bırak tatile öyle gidin birşey anlamazsın bebekle
Babaanne olur mu öyle şey a a dedim. E niye ki dedi annem bi hafta sonu beni aradı sen 4aylıktınn. Anne anılı bu hafta sonu bana getirme biz mehmetle antalyaya gidiyorız bi hafta tatile dedi

Bu içine ateş düşüreb en son olay. Geçen hafta falan oldu

İnş kırıcı olmamışımdır yanlış birşey söylememişimdir
Sadece yaşadığımı anlatmk istedim

yazacağım cevabı anıl çoook güzel özetlemiş.
sen çok şanslı annelerdensin, maşallah..
ben de hep diyorum keşke KV'dem yaşasaydı da eşimin ailesini toparlasaydı biraz.
bizde de ege'ye en düşkün babam, çok seviyor, çıldırıyor. aklına eser işten erken çıkar eşiyle beraber atlar gelir izmitten, 1 saat de olsa egeyi görür, her geldiğinde az da olsa para bırakıp, egeye bişey alayım diye. eşi desen annemden daha düşkün. anneme 3. torun olduğu için ege çok kıymetli olmadı, çok üzdü bu durum beni, ama babama 300. torun bile olsa aynı severdi, hiç birini ayırmaz, sever, ayda 1 ankara'ya diğer 2 torunu görmeye gider, ayda 1-2 kere de bana gelir, sağolsun. kimseden bişey beklediğim yok, kimseye demiyorum ki benim çocuğuma hediyelerle gelin falan, sadece böyle babam gibi gönülden sevsinler mutlu ediyor insanı. eşimin babasına gelirsek, sadece 1 kere doğumda gördü ege'yi, sonra hiççç arayıp sormadı bile.
ya ben bazen düşünüyorum benim çocuğumu aileler bile, akrabalar bile, sevip bağrına basmadı, el insanı nasıl bakacak salla bakıcıyı diyorum. ama ben de çalışmayı çok istiyorum. iş hayatını özlüyorum, kendi ayaklarım üzerinde durmak, kendini güçlü hissetmek, bu duyguların üstüne duygu yok sanırım.
valla kızlar, hepimiz eşlerin ailelerinden KV, KP, görümceden, kendi ailelerimizden bile çektik, bunları okudukça, hep ege'yi nasıl yetiştirmem gerektiğini, ege evlenince nasıl olmam gerektiğini düşünüyorum. hep dua ediyorum, allah çocuğumun karşısına çok kıymetli insanlar çıkarsın, kendi yuvasında bizsiz hayatını kursun, ihtiyaçları olan her daim koşabileyim. hayalimde ege evlendiği zaman gelinime kızım diyebilmeyi ve gerçekten kızım gibi davranabilmeyi çok ama çok istiyorum. bu yaşadıklarımız bize hep ne olmamız ve ne olmamamız gerektiğini gösteriyor bence.

Meltem kuzum bunu sende oku
Tabi ki istisnalar vardır da. Arka bahçede yazacaktım fırsat olmadı buraya yazayım dedim

Beni annem 40 günlükken çalıştığı için babaaneme bırakmış
Cuma akşam getirmiş pazat akşam götürmüş ama o günler de kalmış babaannem annemlerde
Ben asla hatırlamam annemlerde çocukluğumu
Bu konuda yaram büyük. Kısa yazmaya çalışacağım
Babaanneme düşkünlüğüm anneminkinin kat be katıdır
Annemin de bana öyle olduğunun farkındayım erkek kardeşime göre
Hatta bazen öyle ki acaba evlatlık mıyım diyorım
Hiç bebek büyütmemiş kardeşime de 5yaşına kdr babaanmem bakmış o yüzden kardeş gibi değiliz. Yani arasa emziği ters verir ütü masasının üstünde altını değiştirir masa yere kapaklanır aras düşer galan filan. Bu kdr ki anlamaz yani
Neyse
İlişkilerimiz çok kötü.annemle bBam zaten ayrı biliyorsunuz. Babam allahlık evlendi çoluk çocuk sahibi kendi dünyasında

Demem o ki Meltem imkanın varsa hafta içi bırakma fikrine sıcak bakma kuzucum
Evet belki 1 yaşına kdr sen bakmış olacakson ama esas hatırladığı zamanlar sen ol ne olur
Benim içimde uktedir. İnsanın ailesiyle bir tane mi anısı olmaz ya bir tane??

Babaannem geçen bana dedi ki. Kızım arası kv ne bırak tatile öyle gidin birşey anlamazsın bebekle
Babaanne olur mu öyle şey a a dedim. E niye ki dedi annem bi hafta sonu beni aradı sen 4aylıktınn. Anne anılı bu hafta sonu bana getirme biz mehmetle antalyaya gidiyorız bi hafta tatile dedi

Bu içine ateş düşüreb en son olay. Geçen hafta falan oldu

İnş kırıcı olmamışımdır yanlış birşey söylememişimdir
Sadece yaşadığımı anlatmk istedim

anılcım yanlış bişey ne söyleyeceksin aşkolsun, çok güzel yazmışsın. burda tecrübelerimizi, psikolojimizi paylaşıyoruz zaten ki daha iyi anne olalım.
ya yok canım bırakamam zaten ben ege'yi. yani yatılı bırakamam. babam diyo, pazartesi sabah alayım, cuma getireyim diye, ama ben onsuz uyuyamam. ha çok iyi bakar adım kadar eminim, çok çok iyi bakar, ama ben çocuğum benim kurallarımla, düzenimle, disiplinimle büyüsün istiyorum.
haa 1 yaşına geldikten sonra iş bakıcam gönlüme göre bişey bulursam kreş düşünücem, yok bulamazsam babamla çalışıcam, öyle bir durumda izmit'e taşınıcam, eşim oradan git, gel yapacak, babamın eşi bakıcak gündüzleri. ama yatılı zaten imkanı yok bırakamam, babam konuşuyo da çok zor benim için o iş..

:KK15:
Ya benim kafam durdu sanırım ben bu yazodan hiç birşey anlamadım
Daha doğrısı farkını göremedim
Annelerimiz bi kere tıpa tıp aynı. Eksiği yok fazlası var. Tuğba ve GiZo çok iyi bilir
Bende aynen maddi manevi çalışmal istiyorım
Elimde birşey yok ki kıymetini bileyim vaşşahi anlamadım
2 günlük bakıcıyı diyorsan kuzıcum sanmıyorum diyeceğini sırf bırakmış olmak için bırakamam. Hadi bıldum birini deyip asla bırakamam

Evet evde kaldıkça eşimle daha çok kavga ediyorım
Evet 100-200 kalacak bana. Belki kalmayacak bile
Evet emekli olacağım günü iple çekiyorum ama çooook var daha :)
Borçsa gırtlağa kdr borçtayız. Çalışmam şart. He çalışmasam batar mıyız yoo

Farkı cidden anlayamadım fıstıkım:44:
Yani neye şükretmem gerektiğine??

Kuzum ailenle benim gibi sorunlarin oldugunu dusunmedm acikcasi bilmedigim icin borclar vs ozman gercekten kaderimiz aynj kirmadm umarm kalbini:KK43:

ah ayçacım ah ne düşündüğünü ne hissettiğini ben o kadar iyi anlıyorum ki... malum benim de bi farkım yok :KK43:(
umarım sen de gönlüne göre bir bakıcı ve iş bulursun ve bu psikolojiden çıkarsın.

Saol balim derdime ortak guzel arkadasim

X