Cnm assa yukari ayni durumdayiz bende tam ogretmenlige atanmistim hamile kaldim we cok uzun zamandr bekliyosum kuafor ogretmenligi icin herzaman kadro olmuyo hamileligim kanamali gecti her neyse yagizim dogdu kv cok gezen biri her gun gunu war we yasli guwenemem zaten annemde calisiyo we baktircak kimsem yok bakiciya asla guwenmiyorum 2 sene once karsi komsumun bakicisi wardi bakici cocuga tokat atmis cocugun kulak zari patlamis we hala hastane hastsne geziolar we cocuk duymadigi icin geriledi walla 2000 tl maas alip yol parasi yemek parasi bakici parasina gittikten sonra 300 lira icinde calisilmaz en azindan icim rahat ogluma prensler gibi bakiyorum tabi ben cok yiprandim pskolojik olarak ama olsun bu bi surec sukurler olsun iyiki warlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma kadını çok severdim sırf elimden alır korkusuyla sinir oluyorum arada birpsikolojim cidden iyi değil bu konuda...
Ayça gözlerimi doldurdun canım ya
Bana aslında yazdığın tokat gibi geldi...
Kv demi hep çok sevdim hala da severim.. Azra için aklı çıkıyor.. Evi bizim eve uzak diye hafta içi bizde kalacak.. Üniversiteye giden bir oğlu çalışan bir eşi var ama sağolsun hepsi göze aldı hafta içi yoklukları oynamayı... Çok eski kafalı bir kadın da değildir... Takip eder yeni şeyleri hele şimdi ben çok titizleniyorum altta kalmayayım diyerekten iyice takipte... İçi gidiyor azrayı görünce resmen kadın içten içe de gün sayıyor bakmak için... Aklım geride kalmaz iyi bakacağına da çok eminim.. Annem ise malesef çalışıyor.. Emekliliğine birkaç sene var garibim bırakamıyor da işi... Ama bir imkan versen hemen bırakır işi ki Azraya baksın diye... İçten içe o kadar üzülüyor ki keşke ben bakabilsem diye... O da ayrı bir dava.. İşim desem çok şükür iyi... Sevdiğim işi yapıyorum en azından... Hayalimdeki işi... Sizlerin annelerine gerçekten çok şaşırdım ve çok üzüldüm.. Keşke böyle olmasalardı ama bu da sizin imtihanınız ve siz Allahın izniylr hepsini atlatacaksınız... Allah yardımcınız olsun...
Kuzum ailenle benim gibi sorunlarin oldugunu dusunmedm acikcasi bilmedigim icin borclar vs ozman gercekten kaderimiz aynj kirmadm umarm kalbini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazacağım cevabı anıl çoook güzel özetlemiş.
sen çok şanslı annelerdensin, maşallah..
ben de hep diyorum keşke KV'dem yaşasaydı da eşimin ailesini toparlasaydı biraz.
bizde de ege'ye en düşkün babam, çok seviyor, çıldırıyor. aklına eser işten erken çıkar eşiyle beraber atlar gelir izmitten, 1 saat de olsa egeyi görür, her geldiğinde az da olsa para bırakıp, egeye bişey alayım diye. eşi desen annemden daha düşkün. anneme 3. torun olduğu için ege çok kıymetli olmadı, çok üzdü bu durum beni, ama babama 300. torun bile olsa aynı severdi, hiç birini ayırmaz, sever, ayda 1 ankara'ya diğer 2 torunu görmeye gider, ayda 1-2 kere de bana gelir, sağolsun. kimseden bişey beklediğim yok, kimseye demiyorum ki benim çocuğuma hediyelerle gelin falan, sadece böyle babam gibi gönülden sevsinler mutlu ediyor insanı. eşimin babasına gelirsek, sadece 1 kere doğumda gördü ege'yi, sonra hiççç arayıp sormadı bile.
ya ben bazen düşünüyorum benim çocuğumu aileler bile, akrabalar bile, sevip bağrına basmadı, el insanı nasıl bakacak salla bakıcıyı diyorum. ama ben de çalışmayı çok istiyorum. iş hayatını özlüyorum, kendi ayaklarım üzerinde durmak, kendini güçlü hissetmek, bu duyguların üstüne duygu yok sanırım.
valla kızlar, hepimiz eşlerin ailelerinden KV, KP, görümceden, kendi ailelerimizden bile çektik, bunları okudukça, hep ege'yi nasıl yetiştirmem gerektiğini, ege evlenince nasıl olmam gerektiğini düşünüyorum. hep dua ediyorum, allah çocuğumun karşısına çok kıymetli insanlar çıkarsın, kendi yuvasında bizsiz hayatını kursun, ihtiyaçları olan her daim koşabileyim. hayalimde ege evlendiği zaman gelinime kızım diyebilmeyi ve gerçekten kızım gibi davranabilmeyi çok ama çok istiyorum. bu yaşadıklarımız bize hep ne olmamız ve ne olmamamız gerektiğini gösteriyor bence.
Canim tokat olsun diye yazmadm kirilma lutfen olurmu sadece sian yerinde bak kac kisi olmak isterdi azraya cok baglisin ama unutma en azndan annen ve kv yana sanslisin ben iki taraftandan bahtsizim
Biz silmisiz annelerimi bu saattwn sonra gelsede farketmez asla unutmam yapilanlari
Allah buyuktur bu sinavi kazanicam sabredicem
Bugun is gorusmem vardi cokta guzel gecti herseyde anlastk
Bir bakici buldm fiyatta anlasamadik tanidigm mahallem lden birisi bakalm anlasirsak sanrm guzel olcak hersey
Bir bakici buldm fiyatta anlasamadik tanidigm mahallem lden birisi bakalm anlasirsak sanrm guzel olcak hersey
Off off
Naçizane nasıl yetiştireceksiniz biliyor musun? Eşinize ve size değer veren insanlara sıkı sıkıya bağlanarak.. Çocuk sevgi dolu birbirlerini seven ve birbirlerine bağlı bir ailede ister istemez bu değerlerle büyüyor zaten... Ben Egenin de Arasın da Masalın da karşısına onlar kadar iyi insanlar çıkacağına eminim.. Çünkü onları çok seven anne babaları var ve mutlu birer birey olarak yetişecek ve çok düzgün adam ve kadınlar olacaklar...( ohh alkışı da yaptım:))
Yaa o değil de diğer taraftaki grup geldi burada muhabbet ediyor hani bakayım buradakiler:)... Yok anam bizde çene çok:)
oy kızlar ya nerden okudum geçmişi ağlattınız beni akşam akşam sümklerim BİLE AKTI afedersınzı ama. nasıl bırakçaz bu bebeleri ellere. tek bzimiyız sankı nasıl bırakıyorlar diyorum ama olmuyır daha iki ay var işe başlamama şimdiden ağlıyoom zaten benım kız yabanının teki kimsye pas vermıyo
oy kızlar ya nerden okudum geçmişi ağlattınız beni akşam akşam sümklerim BİLE AKTI afedersınzı ama. nasıl bırakçaz bu bebeleri ellere. tek bzimiyız sankı nasıl bırakıyorlar diyorum ama olmuyır daha iki ay var işe başlamama şimdiden ağlıyoom zaten benım kız yabanının teki kimsye pas vermıyo
ya çeneler gerçekten maşallahlık :))
bugün az oldu zaten öznur ya, anca anılı, ayçayı, yelizi çekiştirebildik, daha çok dedikodusunu yapacaklarımız vardı :))
neyse bi dahakine evde kalabalık kalabalık toplaşırız, iyi laklaklarız :))
yaa mecbur alışacaklar canım. üzülme allah sabrını verir. karşınıza iyi bakıcılar çıksın o yeter..
Mrb kızlar. Görüyorum ki herkes arabeske bağlamış.
Bakıcı arayanlar bulursunuz Allah ın izniyle çok sıkmayın bakim kendinizi.
Ailesi minikleriyle ilgilenmeyenler boşverin onlar mahrum kalıyorlar. Hem biz kendimiz için yaptık kuzuları Rabbim sağlık sıhhat uzun ömürler versin hepsine inş.
İşe başlayacaklar korkmayın alışıyor bebisler de bizler de.
Ben nisanda başladım ağlamaklı oldu ama hersey yolunda çok şükür.
Onların geleceği için evimizin psikolojisi düzgün anneyle olması için çalışıyoruz
Çalışmayan anneler yanlış anlatmayım alisinca insan calismaya evde olmak eşten para almak zor oluyor.
Mrb kızlar. Görüyorum ki herkes arabeske bağlamış.
Bakıcı arayanlar bulursunuz Allah ın izniyle çok sıkmayın bakim kendinizi.
Ailesi minikleriyle ilgilenmeyenler boşverin onlar mahrum kalıyorlar. Hem biz kendimiz için yaptık kuzuları Rabbim sağlık sıhhat uzun ömürler versin hepsine inş.
İşe başlayacaklar korkmayın alışıyor bebisler de bizler de.
Ben nisanda başladım ağlamaklı oldu ama hersey yolunda çok şükür.
Onların geleceği için evimizin psikolojisi düzgün anneyle olması için çalışıyoruz
Çalışmayan anneler yanlış anlatmayım alisinca insan calismaya evde olmak eşten para almak zor oluyor.