2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar emzirme bittikten sonra sac dokulmeniz durdu mu.
Avuc vuc dokuluyor benimki.
Caganida 27 aylik olana kadar mzirdigim icin anlamadim ne zaman bittigini dokulmenin.
Ondada cok dokulmustu.
Emzirme bitince mi acaba durdu dokulme hatirlamiyorim..

canım ege 1 kere emmesine rağmen benim saçlarım fena döküldü, 1 hafta oluyor tamamen bırakalı hala dökülüyor, zamanla azalırsa söylerim sana. zaten kalanları da ege yoluyo..

Bugün Azrayı kendi yatağına geçirdim artık... Memede hafif sallanarak uyumaya alışkın Azra tam 40 dakika direndi ama zafer şimdilik benim:) bakalım sabaha kadar ne olacak.. Ben yan odadaki Azrayı duyabilecek miyim bir de:KK37:

tebrik ederim öznur, çok doğru bir karar almışsın, sakın yılma... biliyorsun ben 2,5 aylıkken ayırdım çok rahatım. Azra'nın gün içerisinde kendi kendine oynamasına da fırsat veriyorsun zaten kendi kendine uyumayı da yakında çok kolay öğrenecektir bence.
canım ben yazmıştım burda akıllı telefonun varsa baby monitor indir çok güzel bir program, uyanırsa, ağlarsa hemen eşine arama yapar.

canım ege 1 kere emmesine rağmen benim saçlarım fena döküldü, 1 hafta oluyor tamamen bırakalı hala dökülüyor, zamanla azalırsa söylerim sana. zaten kalanları da ege yoluyo..

tebrik ederim öznur, çok doğru bir karar almışsın, sakın yılma... biliyorsun ben 2,5 aylıkken ayırdım çok rahatım. Azra'nın gün içerisinde kendi kendine oynamasına da fırsat veriyorsun zaten kendi kendine uyumayı da yakında çok kolay öğrenecektir bence.
canım ben yazmıştım burda akıllı telefonun varsa baby monitor indir çok güzel bir program, uyanırsa, ağlarsa hemen eşine arama yapar.

Evet kararlıyım hastalığı araya girdi yoksa geçen hafta başlayacaktım... Valla zorunlu oldu zaten, hala beşiğe yatırıyoduk artık sığmıyordu çocuk dönmek istiyor dönemiyordu... Baby monitorü indirmiş denemiştik hatta... Dur onu kuralım yine olmadı...

pusetiyle biniyorsun di mi uçağa? bi de sıvı almıyorlar ya artık uçaklara, herhalde bunların mamaları, suları bu kurala dahil değildir di mi??
Canım uçağa kadar arabayla götürdüm bagaja vermedim yani uçağın tam kapısında bıraktım indiğimde aynen teslim ettiler.el çantana istedini koyabilirsin benim sular mamalar doluydu.
belli bir gramaja kada aliyorlar.
Caganda almistik am n kadardi hatilamiyorum

Gizmcim iyi tatiller. Ne guzel istedign saat hazir olcak ymgi.
Uykuyu donuste ayarlarsin

Süpermiş zıpzıp Egecim :)

Hayırlı olsun damatlığını görün inşallah:)

Canım buradaki tecrübeli anneler yorum yazsın mutlaka ama muzda siyah iplikçikler normal sanırsam...

İyi tatillerrrr:))

Çok teşekkür ederiizz :))

Bugün Azrayı kendi yatağına geçirdim artık... Memede hafif sallanarak uyumaya alışkın Azra tam 40 dakika direndi ama zafer şimdilik benim:) bakalım sabaha kadar ne olacak.. Ben yan odadaki Azrayı duyabilecek miyim bir de:KK37:

Oh supert

Bende yaklasik 1 ay oldu kendi kendine uyuyor.
En fzla bir muzik aciyorum oyle cok daha kolay uyuyor
Ama yer sıkıntisi yuznden ani yatakta uyuyoruz simdilik.
Izmire gidince kv. Dem bizim odamiza besik getirtmiz onda yatar..bende rahat yatarim.

Bizde 12 ağustosa aldık uçak biletimizi
Eşim arabayla gidecek orada lazım olur diye
Ben Arasla uçakla:KK35:
Tırsıyorum ama arabayla 15saay yolu gitmekten daha az tırsıyrum
O yüzden daha rahatım. Araba da sefil olurduk eminim

Oh supert

Izmire gidince kv. Dem bizim odamiza besik getirtmiz onda yatar..bende rahat yatarim.

maşallah maşallah ayçaya da :)))
en güzeli kızlar uyku eğitiminin tam zamanı :))
ege de hastayken ilk defa pışpışlayarak uyuttum ve çok korktum alışacak diye.
ama çok şükür bugün yine kendi kendine uyudu :)

Bizde 12 ağustosa aldık uçak biletimizi
Eşim arabayla gidecek orada lazım olur diye
Ben Arasla uçakla:KK35:
Tırsıyorum ama arabayla 15saay yolu gitmekten daha az tırsıyrum
O yüzden daha rahatım. Araba da sefil olurduk eminim

ya biz çok rahat gittik geldik akçay'a ama 9 saatlik yol oldu 12 saat :KK43:
artık siz 15 saatlik yolu 20 saatte giderdiniz en doğru karar uçak :))
siz nereye tatile anıl?
biz de kısmetse ağustos sonu, eylül başı düşünüyoruz denizin en güzel ısındığı, havaların az daha rahatladığı aylar :))

Herkeselere mirabaaaaa :KK66:

Gülay im balım 2013 aralık anneleri grubuna kabul etti (facebook) herkesi kesiyorum şimdi :p

Gene berbat bir gece yaşıyoruz.
11 den beri ağlıyo uuuyamıo
Başım çatlamak üzere. Ne derdi bar ki

Dr diş falan yok daha beklemeyin dedi. Nedir bu o zaman uykusunda durmadan ağlıo yaaaaa

Dr diş falan yok daha beklemeyin dedi. Nedir bu o zaman uykusunda durmadan ağlıo yaaaaa

geçmiş olsun anıl. ya arada ege huysuzlanınca ben de diş herhalde diyorum ama benim doktorum da diş belirtisi yok diyo :KK43:(
arada ege bile huysuzlanıyor sen düşün artık... niye oluyor ben de çözemiyorum.. allahtan öyle ağlayan bir bebek değil de kafam rahat, şişmiyo, gerilmiyorum sinirden.
hasta olmasın tekrardan sizin hastalık tamamen geçmiş miydi?

Saol cnm önerin için ama pişik yok çok şükür de isilik oldu hep kolları karnı acaba ise yarar mı isilik için de?

Çok geçmiş olsun cnm. Ege ye şifalar olsun inş.

canım benim kızımda da isilik vardı çok şükür geçti ben Ovadril losyon diye bir krem almıştım eczaneden ve çok iyi geldi 2 günde tamamen geçirdi isiliklerini

Ayni sorun bizdede var aklimi kacirmak uzereyim.gece yatana kadar lokum gibi olan bebegim gece cildiriyo hicbi hastalik sıkınti yok cok sukur ama sebebini bilememek iyice perisan ediyo insani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oh supert

İnşallah kolaylıkla atlatırız biz de bu süreci:)

Mete hep emerek uyuyor emmeyi redderese koluma yatryrm uyyor gbi oluyor yine emmk istyr emerek uyiyor. Emmeden uydugu cok az ben simdi nasil uyku egt. Verebilrmki?

Mete hep emerek uyuyor emmeyi redderese koluma yatryrm uyyor gbi oluyor yine emmk istyr emerek uyiyor. Emmeden uydugu cok az ben simdi nasil uyku egt. Verebilrmki?

canım eğer ciddi bir şekilde uyku eğitimi vermek istiyorsan, biran önce başla, çünkü senin için zor olacaktır. ve eylülde işe başlayınca onunla uğraşmaya çok dermanın kalmayacaktır, işte o zaman aman memede uyuyosa uyusun yeterki uyusun diyeceksindir.
memede uyumasına izin verme, yatağına koy pışpışla, bikaç gün çok direnir memede uyumak ister ama sonra yavaş yavaş alışırlar.
ben bu bebeklerin öğrenme yetilerine hayran kaldım, ege yaptığı bir davranışı hemen alışkanlık ediniyor, ya da öğrendiği şeyleri hemen tekrara geçiyor.
herşey öğrenilebilir uyku da buna dahil..

Azra daöyleydi uyku eğitimine geçmeden evvel emzikeğitimi verdim:) ona alıştırdım yoksa Azra da uyumazdı heralde ya da çokdaha uzun sürerdi..

ege'yi kontrole götürdüm şimdi girdim eve.
ege'nin tam iyileşmediğini ama daha iyi olduğunu söyledi, ilaçlara 5 gün daha devam haftaya bi daha görelim dedi. geçer haftaya kadar zaten baya toparlamış dedi. zaten keyfi de baya yerine geldi çok şükür.
yarın 7 aylığız;
geçen ay 72 cm ölçülen boy bu ay 69 ölçüldü.. denize fazla soktum herhalde çekti :))
5. ayda zaten 68 cm'di, 2 ayda 1 cm mi uzadı bu çocuk?! uzadığını ben kucağımda tuttuğumda, bebek arabasına ya da oto koltuğuna koyduğumda anlıyorum.
akşam eşim gelince tutsun kendim ölçcem...
geçen ay 8000 gr olan ege bu ay sadece 200 gr alarak 8200 olmuş... hastalığından dolayı 3 gün yememek aldığını da verdirdi diye düşündüğümden buna takılmıyorum şuan...

Alaa sen oyuncakların fotolarını istemiştin anca çektim desem:KK17:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Azra daöyleydi uyku eğitimine geçmeden evvel emzikeğitimi verdim:) ona alıştırdım yoksa Azra da uyumazdı heralde ya da çokdaha uzun sürerdi..

canım sizin gece nasıldı? duymuşsundur kesin tilki uykusuna yatmışsındır :))
bu arada ben senin uyku eğitiminin 1 hafta içerisinde rayına oturacağına inanıyorum. senin için de şuan asıl önemli olan, işe döndüğün zaman KV'nin de aynı kararlılıkları uygulayabiliyor olması azra'ya... ilk bırakırken mutlaka özendiklerini, senin için önemli olanları anlat ve seni anladığına emin ol. o da herşeyi aynen uygulayabilirse azra da düzenini bozmaz.

X