aa çok geçmiş olsun canım, bilmiyorum ki ben
( kaçırmışım ya a ben foruma takılmazken yazmışsındır. 6 saat ayrılık bişey değil canım masal hanımın iyiliğine bu..
ya yok canım yollardan değil ya, yeğenim hastaydı, egeyi de çok kıskanıyor neler neler yapıyor çocuğa, babamlarda bağırmış ''egeden nefret ediyorum, ölsün gebersin, o olduktan sonra teyzem beni sevmiyor artık'' demiş. çok üzüldüm, 9 yaşında artık az buz da değil, elimde büyüdü, okula benim yanımda başladı, 1 yıl ayrıydı annesinden, çok bağlı bana, ben de ona ama aşırı bir şekilde egeyi kıskanıyor. hastaydı ırmak, öksürüyordu, burnu akıyordu, egeye yaklaşma, elleme hastasın dedikçe inadına çocuğun yüzüne yüzüne öksürdü. kızdım en sonunda, hasta olacak ırmak dedim. bişey olmaz teyze ben de hastayım geçer diyo.. dedim senle o bir mi?! yok anlamadı, sattı çocuğa rahatladı. akçayda burnu akmaya başlamıştı da önemsememiştim, ırmaktan bulaştı sanırım. hava çok sıcak böyle mikroplar çılgın gibi yayılıyor.
iyi çok şükür azra da iyi.. döküntü de geçermiş zaten bikaç güne rahatlarsın. keyfi de yerinde olsun inşallah.
ya uyku saatini açması çok normal, ege sabah uykusunu aynı saatte devam ama öğlen uykusu kafasına göre.. hastalıkla beraber 4 gündür gece uykusuna geçiş de saati de şaştı
( çocuğumun ne güzel uyku alışkanlığı vardı, hastalıktan uyuyamadı hiç, ilk defa pışpışlayarak uyuttum çocuğu, canım çıktı
(
derler ya ''çocuğumun hasta olduğuna değil, huyunun değiştiğine yanarım'' diye. umarım hastalıktan sonra tekrar kendi kendine uyumaya devam eder. bi de herşeyi sil baştan yapmam..