2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben uyanmaktan şikayetçi değilim de canım eşimin uyanmamasından şikayetçiyim.:)ben beraber kahvaltı yapalım istiyorum ama o uykuyu tercih ediyor.biliyorsun normalde bebekten temizliğe kadar herşeye yardımcı olur.o yüzden fazla da zorlamak istemiyorum.bir de ben 12yi bile göremiyorum .en fazla 10 buçuk 11 de uyuyakalıyorum.eşimle hiç başbaşa kalamıyoruz artıkk.

düzelir canım sıkma canını... dediğim gibi yap sen tatilde sorumluluk ver, bir gün sen birgün eşin kalkıp ilgilensin eymenle, kalkan kahvaltıyı hazırlasın.. senin eşin sorumluluk alabilen bir adam, sana gelip de ben uyucam, kalkmam, höt döt demez. böyle yap canım en azından 2 günde 1 erken kalkmış olur, bu sürede de sen azıcık dinlenirsin.

Çok sağol Esracım ben de Ayçayı öpüyorum...:KK54:

Geçmiş olsun size de Meltemcim yaaa kuşlara çok üzülüyorum:KK43:

Hehe siz de o kervana katıldınız desene.. Geçmiş olsun canım...

Ayyy Alaa pes yani bu kadar olur...bizim kızların her birşeyi aynu olmak zorunda mı yaaa:) canım aynı dediğin gibi oldu bizde de cuma akşamı ateş başladı önce 37.5 ile başladı sonra cumartesi sabahtan 38 lere çıktı hemen doktora götürdüm... Kanda crp idrar ve gaita testi istedi... Crpsi düşük idrar ve gaita da temiz çıktı.. Ateş düşürücü fitil kullandık ama yok kesinlikle düşmedi... Pazar günü 39 laa kadar çıktı hemen yine acile götürdük... Acildekş gerzek doktor tahlil sonuçlarını gösterdiğim halde güya kulağınabaktı ve orta kulak iltihabı olabilir dedi... Allerjisini tekrar tekrar söylediğim halde portakal ve çilek aromalı şuruplar yazdı! Hadi diyelim ki ateş düşürücü yazdın ya antibiyotik!! Benim tabi içime sinmedi o antibiyotiği vermek allerji doktorumuzu aradım... Pazar günü teli kapalıydı... Yani varya içim şişti içim... Çocuk ateşler içinde bir türlü ateşi düşmüyor... Derdimizden anlamayan bir doktor bize ilaç yazıyor bunlardan biri de antibiyotik... O kadar çaresiz kaldım ki anlatamam dedim verecez o halde ne yapayım çocuk yanıyor... Ama içimden ir his de verme ilacı diyor... Allah büyük tekrar şansımızı deneyeyim dedim ve allerji doktoruna ulaştım... Dediki " e kanda crp düşükse antibiyotiğe ne gerek var ne alaka, verme dedi. Ateş düşürücü içinse ver fitille düşmüyorsa ama allerji yönünden dokunabilir ona birşey diyemem" dedi... Allaha şükür o ilaç işe yaradı ve çocuğun ateşi düştü ilaçla birlikte.. Etkisi azalınca tekrar çıktı tabi... Oldu pazartesi dedim ki ortakulak iltihabı olmayabilir.. Bu salak doktor bize yanlış yunluş antibiyotik verdiyse teşhisi de yanlış olabilir... Dün tekrar doktora götürdüm önce kbb ye... Adam baktı kulağında hiçbir sorun yok tertemiz boğazı burnu heryeri son derece iyi alakası yok dedi... E dedik niye düşmüyor ateşi viral birleydir dedi... Tekrar döndük bizden tahlil isteyen doktora dediki bugün3. Gün artık testi tekrarlayalım crpsine bakalım eğer yüksekse vereceğiz antibiyotiği açarı yok dedi... Bu sırada ishal de başladı ve ateş 38.2 den aşağıya kesinlikle düşmüyor yeni ateş düşürücü de kar etmiyordu... Hemen ateş düşürücü iğne yapalım olmaz böyle dedi... Çocuğum iğneyi yedi mahvoldu ağlamaktan iyice ateşi çıktı biz hastanenin içinde sadece bezle bir o ana bie bu ana dolanıyoruz... Üstüne bir de test için kan aldılar orada da ağla ağla bir oldu:KK43: sinirlerim acayip yıprandı anlatamam oturdum ağlıyorum... Millet bana üzülüyor o derece:) neyse test temiz çıktı doktor dediki tamam antibiyotiğe gerek yok... Ay çok mutlu oldum anlatamam,... O pazar günkü şapşik doktoru dinleseydim çocuğuma boşu boşuna antibiyotik vermiş olacaktımhem de çilekli!!! Zaten bizim bağırsaklarınızda problem var bir de bağırsak florasını bozan antibiyotik verecektim!! Gelelim sonuca doktor dediki bu dedi viral bir rahatsızlık büyük ihtimal de 6. Hastalık... Sizin 3. Gününüz doluyor yarın döküntünüz olabilir dedi anlayınki bu hastalıktır korkmayın dedi... Ateşini düşürün vs. Hakikatten de dünden sonra gece ateşi düştü bugün de 37 lerde o kadar önemli değil ve dahası suratında sırtında döküntüler var... Hakikatten de 6. Hastalık heralde... Bu süreçte iştah gitti tabi su bile içmiyordu habire meme verdim tabi... Ha bu arada bana da bulaştı dün bütün gün ve hala çok olmasa da ateş içindeydim... Kolumu kaldıracak halim yoktu... Sağolsun kv geldi de o yardım etti yoksa tek başıma mümkün değil yapamazdım...

Biraz uzun oldu kızlar çok dolmuşum heralde:) iki gündür devgiremedim çok fazla... Detaylı da yazıyorum ki sizlere de Allah korusun ama örnek olur diye... Aklınızda bulunsun diye...

Valla canım ben de kucağıma alıyorum... Zira şurada yaklaşık 1 ayım var sonra çocuğumu akşam 1-2 saat göreceğim:KK43:( off yine aklıma geldi... Psikolojik benimki... Ama mutlaka kendi kendine de oynamasını sağlıyorum... Kendi kendine vakit geçirmeyi de öğrenmeli... Kah oyun halısına koyuyorum kah minderine oturtuyorum... Bir süre kendi takılıyor sonra ık mık ediyor tabi beraber oynuyoruz... Bir tane konuşan kitabı var onu çok seviyor aynası var ona bayılıyor (narsist midir nedir:KK37:) poşet seviyor, hışırtılı şeyler seviyor, müzik çalan borazan gibi birşey var onunla uğraşıyor, alfabeyi vs sayan emeklemesi için de yardımcı bir oyuncağı var o ilgisini çekiyor... Ama tabi henüz emeklemiyor tam randımanlı... Dans etmeyi seviyor kıkır kıkır gülüyor... Hele ben dans edince müzik eşliğinde karşısında kahkahalarla gülüyor ( tamam komik olabilirim:KK37:) onun dışında sürekli şarkı söylüyorum.. Severken bile bir şarkının içinde geçen sözcüklerle seviyorum:) (lisede korodaydım sesim fena değildir:KK51:) evdeki onun kendine zarar vermeyeceği materyallerden ona oyuncakar seçiyorum değişik büyüklük ve yumuşaklıkta... İlk kez görüp eline aldığı için çok mutlu oluyor ciddi ciddi inceliyor:) yumuşak plastik kaşık ya da plastik küçük saklama kabı.. Kapaklı benimki klipsli içine nohut koydum çalkalıyor mesela... Böyle evdeki şeylerden de oyuncak yapabiliyorum... Ama tabi müdahale etmesem de başında durup kafasına gözüne geçirmesin diye bekliyorum... Bir ara eğitici oyuncaklarının fotolarını çekip koyarım...

ayni ayni miracim oldum oldum dirildim valla 40 dereceyi gorunce zaten basimdan asagi kaynar sular dokuldu nerde olmadik duyulmadik hastalik var bizde cikiyor:KK37:benim haberim yoktu girip bakamadim azranin hasta oldugundn sonradan okudum bilseydim hemen sana yazardim korkma diye alerji dr olmasa ne yapariz bilmem bakmadan muayene etmeden bildi hastaligimizi burda adama 3 kere goturdum atesi var diyorum asidan banyo yaptirma 2 gun diyo neyseki atlattik allahim beterinden korusun havale gecirenler oluyormus bu hastaliktan :KK47:oyuncaklarin resmi cok iyi olur canim valla bulamadim burda ne versem oynasa bilemedim meltem demis ingiletereyi ozlersin diye sanirim ozledim orda oturtmustum sistemi uyku saati bozuldu burda davetlerden falan yemek saatleri disarda oluyoruz yanimda goturemiyorum icine anne sutu koydugum icin bozulur diye ...kucagimdan birakiyorum ama dayanamayip geri aliyorum hic kiyamiyorum ya surekli onunla vakit geciriyorum annem falan birak bi cocugu kendi kendine dursun diyo anne zor dogurdum diyorum:KK52:biz kolaymi dogurduk diyo:KK52: herkezin cocugu kendine kiymetli aralik bebekleri bi ayri tatlilar yaa:KK16:

ay canım okudum şimdi nette 6. hastalığı, ne saçma ne beter bişey ya...
tekrar çok geçmiş olsun..
şimdi nasıl keyfi falan?
ege hala öksürüyor ama hırıltısı azaldı, sümüklü böcek durumunda, 3 gün hiç bişey yemedi. dün gün içerisinde 150 cc mama anca içti. çok şükür bugün öğlen 2 kase çorba içti, sevdi diye akşam da çorba verdim 1 kasede öyle içti. benim de içim rahatladı biraz. yemek yemeye başladığına göre az kaldı iyileşmesine :))

Son düzenleme:
Dernek bizi aile danisman psikologa yonlendirdi belirli testler icin bakalm haftaya randevumuz vsr eger tamamen kesinlesirse kizim benden ayri 6 saat gecirnek zorunda kalarak egitim alicak masal duru bensiz kalamiyor tam anne kuzusu yanimdan neredeyse wcde bile ayiramaz oldm nasil olcak bu is hem bu hem ameliyat derken bunaldm simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dernek bizi aile danisman psikologa yonlendirdi belirli testler icin bakalm haftaya randevumuz vsr eger tamamen kesinlesirse kizim benden ayri 6 saat gecirnek zorunda kalarak egitim alicak masal duru bensiz kalamiyor tam anne kuzusu yanimdan neredeyse wcde bile ayiramaz oldm nasil olcak bu is hem bu hem ameliyat derken bunaldm simdiden

ayça ne ameliyatı??

ayça ne ameliyatı??

E yazmistim daha once masal duru dogduktan 15 gun sonra basparmaginda kirmizilik ve sislik oldu doktors gotruduk damar anemisi fazla olusan damarlsrin dugumlenmesi oldugunu soyledi 8aylikken anestesi alabilir dedi bu zamana kadsr patlamasin dedi birdahaki ay ameliyat olucak

Eklentiler

• $1404855261987.jpg
    $1404855261987.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $1404855278185.jpg
    $1404855278185.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 45
E yazmistim daha once masal duru dogduktan 15 gun sonra basparmaginda kirmizilik ve sislik oldu doktors gotruduk damar anemisi fazla olusan damarlsrin dugumlenmesi oldugunu soyledi 8aylikken anestesi alabilir dedi bu zamana kadsr patlamasin dedi birdahaki ay ameliyat olucak

Aa cok gecmis ollsun cnm insallah cabucak iyilesir

ayni ayni miracim oldum oldum dirildim valla 40 dereceyi gorunce zaten basimdan asagi kaynar sular dokuldu nerde olmadik duyulmadik hastalik var bizde cikiyor:KK37:benim haberim yoktu girip bakamadim azranin hasta oldugundn sonradan okudum bilseydim hemen sana yazardim korkma diye alerji dr olmasa ne yapariz bilmem bakmadan muayene etmeden bildi hastaligimizi burda adama 3 kere goturdum atesi var diyorum asidan banyo yaptirma 2 gun diyo neyseki atlattik allahim beterinden korusun havale gecirenler oluyormus bu hastaliktan :KK47:oyuncaklarin resmi cok iyi olur canim valla bulamadim burda ne versem oynasa bilemedim meltem demis ingiletereyi ozlersin diye sanirim ozledim orda oturtmustum sistemi uyku saati bozuldu burda davetlerden falan yemek saatleri disarda oluyoruz yanimda goturemiyorum icine anne sutu koydugum icin bozulur diye ...kucagimdan birakiyorum ama dayanamayip geri aliyorum hic kiyamiyorum ya surekli onunla vakit geciriyorum annem falan birak bi cocugu kendi kendine dursun diyo anne zor dogurdum diyorum:KK52:biz kolaymi dogurduk diyo:KK52: herkezin cocugu kendine kiymetli aralik bebekleri bi ayri tatlilar yaa:KK16:

Canım valla cidden allerji doktoruna br kez daha saygım arttı... Allahtan birşey olduğunda açıp soruyorum kafam kalmıyor... Bizi yanlış tedaviden kurtardı kadın yaa iki dakikada.... Yaa insanın evi dışında düzeni mutlaka bozulur... Bizim de şu birkaç gün uyku saatlerimiz bozuldu... Gün içinde hep aynı saatlerde uyurdu onlar hep değişti eski düzene geri dönmek lazım:) hehe sorma kıymetli kardeşim bizim bebeler:))

ay canım okudum şimdi nette 6. hastalığı, ne saçma ne beter bişey ya...
tekrar çok geçmiş olsun..
şimdi nasıl keyfi falan?
ege hala öksürüyor ama hırıltısı azaldı, sümüklü böcek durumunda, 3 gün hiç bişey yemedi. dün gün içerisinde 150 cc mama anca içti. çok şükür bugün öğlen 2 kase çorba içti, sevdi diye akşam da çorba verdim 1 kasede öyle içti. benim de içim rahatladı biraz. yemek yemeye başladığına göre az kaldı iyileşmesine :))

Off sorma Meltem kime söylesem 6. Hastalık olmuş diye o ne yaa diyor ilkten:KK1: kızım 3 ü 5 i bıraktı drekt 6 ya geçti:KK37: çok şükür şimdi vücudundaki döküntüler dışında iyi... Ateşi düştü hatta demin 36.1 di:)) eşim dedi donacak be ört üstünü:) iştahı da bugün daha iyiydi yedi yemeğini...

Düşün Ege birşey yemeğip az süt içtiyse anlaki ne kadar hasta oldu annesi:KK43: ama dediğin gibi iştah gelmeye başlamış yakında tamamen iyileşir inşallah.. Eski performansını bekliyoruz:) istanbula döndünz belki yol hava değişimi klinavs yapmış olabilir mi? Hastalık işte çocuk olacak bunlar diyoruz biz de:KK43:

Hadi hayırlısı canım yaa hergün 6 saat ayrı mı??? Başta günah diye düşündüm ama çalışıyor olsaydın daha da beter olacaktı öyle düşünmeye çalış... Benimki 12 saat ayrı kalacak nasıl olacak vilmiyorum ama olacak:KK43:( alışacak inşallah... O da ben de alışacağız...

Ay evet sizin böyle bir olayınız değil mi... Çok geçmiş olsun tekrardan ibşallah kolaylıkla atlatırsınız canım... Masal Duru yaşının üstünde bu ameliyatı da olgunlukla atlatır :) kuzuyu küçümseme annesi lütfen:))

aa çok geçmiş olsun canım, bilmiyorum ki ben :KK43:( kaçırmışım ya a ben foruma takılmazken yazmışsındır. 6 saat ayrılık bişey değil canım masal hanımın iyiliğine bu..

Off sorma Meltem kime söylesem 6. Hastalık olmuş diye o ne yaa diyor ilkten:KK1: kızım 3 ü 5 i bıraktı drekt 6 ya geçti:KK37: çok şükür şimdi vücudundaki döküntüler dışında iyi... Ateşi düştü hatta demin 36.1 di:)) eşim dedi donacak be ört üstünü:) iştahı da bugün daha iyiydi yedi yemeğini...

Düşün Ege birşey yemeğip az süt içtiyse anlaki ne kadar hasta oldu annesi:KK43: ama dediğin gibi iştah gelmeye başlamış yakında tamamen iyileşir inşallah.. Eski performansını bekliyoruz:) istanbula döndünz belki yol hava değişimi klinavs yapmış olabilir mi? Hastalık işte çocuk olacak bunlar diyoruz biz de:KK43:

ya yok canım yollardan değil ya, yeğenim hastaydı, egeyi de çok kıskanıyor neler neler yapıyor çocuğa, babamlarda bağırmış ''egeden nefret ediyorum, ölsün gebersin, o olduktan sonra teyzem beni sevmiyor artık'' demiş. çok üzüldüm, 9 yaşında artık az buz da değil, elimde büyüdü, okula benim yanımda başladı, 1 yıl ayrıydı annesinden, çok bağlı bana, ben de ona ama aşırı bir şekilde egeyi kıskanıyor. hastaydı ırmak, öksürüyordu, burnu akıyordu, egeye yaklaşma, elleme hastasın dedikçe inadına çocuğun yüzüne yüzüne öksürdü. kızdım en sonunda, hasta olacak ırmak dedim. bişey olmaz teyze ben de hastayım geçer diyo.. dedim senle o bir mi?! yok anlamadı, sattı çocuğa rahatladı. akçayda burnu akmaya başlamıştı da önemsememiştim, ırmaktan bulaştı sanırım. hava çok sıcak böyle mikroplar çılgın gibi yayılıyor.

iyi çok şükür azra da iyi.. döküntü de geçermiş zaten bikaç güne rahatlarsın. keyfi de yerinde olsun inşallah.

ya uyku saatini açması çok normal, ege sabah uykusunu aynı saatte devam ama öğlen uykusu kafasına göre.. hastalıkla beraber 4 gündür gece uykusuna geçiş de saati de şaştı :KK43:( çocuğumun ne güzel uyku alışkanlığı vardı, hastalıktan uyuyamadı hiç, ilk defa pışpışlayarak uyuttum çocuğu, canım çıktı :KK43:(
derler ya ''çocuğumun hasta olduğuna değil, huyunun değiştiğine yanarım'' diye. umarım hastalıktan sonra tekrar kendi kendine uyumaya devam eder. bi de herşeyi sil baştan yapmam..

Kizlar meraba:)bende araniza yeni katildim benimde 6 aralik dogumlu Asaf'im var.Asaf son bi hafta 10 gundur gece uyku gecislerinde ziril ziril agliyo ya kucagimda ya ayagimda salliyorum tekrar mecbur ama sabah uyanma saati geldiginde cok mutlu gulerek uyaniyo.sizce uyku egitimimi vermelimiyim yoksa bi surec olarakmi bakmaliyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya yok canım yollardan değil ya, yeğenim hastaydı, egeyi de çok kıskanıyor neler neler yapıyor çocuğa, babamlarda bağırmış ''egeden nefret ediyorum, ölsün gebersin, o olduktan sonra teyzem beni sevmiyor artık'' demiş. çok üzüldüm, 9 yaşında artık az buz da değil, elimde büyüdü, okula benim yanımda başladı, 1 yıl ayrıydı annesinden, çok bağlı bana, ben de ona ama aşırı bir şekilde egeyi kıskanıyor. hastaydı ırmak, öksürüyordu, burnu akıyordu, egeye yaklaşma, elleme hastasın dedikçe inadına çocuğun yüzüne yüzüne öksürdü. kızdım en sonunda, hasta olacak ırmak dedim. bişey olmaz teyze ben de hastayım geçer diyo.. dedim senle o bir mi?! yok anlamadı, sattı çocuğa rahatladı. akçayda burnu akmaya başlamıştı da önemsememiştim, ırmaktan bulaştı sanırım. hava çok sıcak böyle mikroplar çılgın gibi yayılıyor.

iyi çok şükür azra da iyi.. döküntü de geçermiş zaten bikaç güne rahatlarsın. keyfi de yerinde olsun inşallah.

ya uyku saatini açması çok normal, ege sabah uykusunu aynı saatte devam ama öğlen uykusu kafasına göre.. hastalıkla beraber 4 gündür gece uykusuna geçiş de saati de şaştı :KK43:( çocuğumun ne güzel uyku alışkanlığı vardı, hastalıktan uyuyamadı hiç, ilk defa pışpışlayarak uyuttum çocuğu, canım çıktı :KK43:(
derler ya ''çocuğumun hasta olduğuna değil, huyunun değiştiğine yanarım'' diye. umarım hastalıktan sonra tekrar kendi kendine uyumaya devam eder. bi de herşeyi sil baştan yapmam..

İnşallah geçer dediğin gibi canım hemencecik çok fana oldu yüzü kafası sırtı göğsü off off... Bir de pişik oldu:KK43: ishal de hala devam ediyor:KK43: ilaç bu kadar dokunmuş olmasındiye de korkmuyor değilim :KK43:

Ay yazık Egeye yaa.. Bu kıskançlık olayı kötü ya... 2. Çocuğu olan ailelerde de sıkıntılı... Düzelir uykular diye umuyorum:)

Kizlar meraba:)bende araniza yeni katildim benimde 6 aralik dogumlu Asaf'im var.Asaf son bi hafta 10 gundur gece uyku gecislerinde ziril ziril agliyo ya kucagimda ya ayagimda salliyorum tekrar mecbur ama sabah uyanma saati geldiginde cok mutlu gulerek uyaniyo.sizce uyku egitimimi vermelimiyim yoksa bi surec olarakmi bakmaliyim?

aramıza hoşgeldin.
ben uyku eğitimi taraftarıyım. ha karşı çıkan anneler de var. bebişlerini kucaklarında veya ayaklarında sallamaktan yana çok anne var. ama ben uyku eğitimini bebeğe verilen ilk ve en önemli eğitim olarak görüyorum. uyku eğitimiyle beceri kazanan bir bebeğin kendi kendine uykuya geçebilmesini özgüvenin temelleri olarak görüyorum. ben ege 2,5 aylıkken odasını ayırdım ve kendi kendine uyuması için çok çaba sarf ettim. şimdi ben de çok rahatım o da..

aramıza hoşgeldin.
ben uyku eğitimi taraftarıyım. ha karşı çıkan anneler de var. bebişlerini kucaklarında veya ayaklarında sallamaktan yana çok anne var. ama ben uyku eğitimini bebeğe verilen ilk ve en önemli eğitim olarak görüyorum. uyku eğitimiyle beceri kazanan bir bebeğin kendi kendine uykuya geçebilmesini özgüvenin temelleri olarak görüyorum. ben ege 2,5 aylıkken odasını ayırdım ve kendi kendine uyuması için çok çaba sarf ettim. şimdi ben de çok rahatım o da..

Seninle ayni fikirdeyim Asafta 45 gunlukken basladi kendi odasinda yatmaya bu zamana kadarda dis sıkıntısı haric hic uyku problemimiz olmamisti.hergun ayni rutini uygulayarak aglatmama gerek kalmadan uyumasini basarmistik ama nolduda boyle oldu anlayamadim.o kadar sık uyaniyo ve sagolsun o kadar kuvvetli agliyoki gecenin o saati sallamaktan baska bi cozum bulamiyorum😔

aa çok geçmiş olsun canım, bilmiyorum ki ben :KK43:( kaçırmışım ya a ben foruma takılmazken yazmışsındır. 6 saat ayrılık bişey değil canım masal hanımın iyiliğine bu..

Aa cok gecmis ollsun cnm insallah cabucak iyilesir

Insallah canm dua edin bize hep tedekkur edrm

Canım valla cidden allerji doktoruna br kez daha saygım arttı... Allahtan birşey olduğunda açıp soruyorum kafam kalmıyor... Bizi yanlış tedaviden kurtardı kadın yaa iki dakikada.... Yaa insanın evi dışında düzeni mutlaka bozulur... Bizim de şu birkaç gün uyku saatlerimiz bozuldu... Gün içinde hep aynı saatlerde uyurdu onlar hep değişti eski düzene geri dönmek lazım:) hehe sorma kıymetli kardeşim bizim bebeler:))

Hadi hayırlısı canım yaa hergün 6 saat ayrı mı??? Başta günah diye düşündüm ama çalışıyor olsaydın daha da beter olacaktı öyle düşünmeye çalış... Benimki 12 saat ayrı kalacak nasıl olacak vilmiyorum ama olacak:KK43:( alışacak inşallah... O da ben de alışacağız...

Saol canim cok tesekkur ederm.Ya iyi dusunmek zaten umarm oyle olur anne yuregi iste
Neden 12 saat senin

Ay evet sizin böyle bir olayınız değil mi... Çok geçmiş olsun tekrardan ibşallah kolaylıkla atlatırsınız canım... Masal Duru yaşının üstünde bu ameliyatı da olgunlukla atlatır :) kuzuyu küçümseme annesi lütfen:))

Kucumsemiyorm kiz onun fenaligi brnm basima brla dun 2 kez dustu zaten yuregim koptu sandm gozu hep yerde hep yurume meraklisi essek benm kizim

Seninle ayni fikirdeyim Asafta 45 gunlukken basladi kendi odasinda yatmaya bu zamana kadarda dis sıkıntısı haric hic uyku problemimiz olmamisti.hergun ayni rutini uygulayarak aglatmama gerek kalmadan uyumasini basarmistik ama nolduda boyle oldu anlayamadim.o kadar sık uyaniyo ve sagolsun o kadar kuvvetli agliyoki gecenin o saati sallamaktan baska bi cozum bulamiyorum😔

mutlaka bir sıkıntısı vardır. yoksa düzenli bir bebek bir anda böyle yapmaz. yine diş olabilir veya başka bişey. yine de sallayarak uyumasına izin verme. benim bebeğim de 4 gündür hasta, üst solunun yolları enfeksiyonu, burada bilen bilir Ege çok obur, düzenli, herşeyi saatli ve sakin bir bebek, hastalıkla beraber ne yemek yedi, ne uykuya geçebildi, ne düzen kaldı :KK43:( doğduğundan beri ilk defa bu 4 gün içinde pışpışlayarak uyuttum, çocuk hiç kollarımda uyumaz. ama ben yine de sallayarak uyumasına izin vermiyorum heleki ayakta sallamayı hiç denemedim denemicem de.. kucağımda sakinleştiriyorum, yatağına koyup sırtını sıvazlıyorum, poposuna pat pat yapıyorum, sakinleştikten sonra uyuyor. haa zaman harcamak gerekiyor, geçen gece bu işlemi 3 saat yaptım.. sakinleştirip koyuyorum salona geçiyorum, tekrar kendi uykuya geçmeye çalışıyor yine ağlama hoop tekrar aynı işlem... uzun, yorucu, bıkkınlık veren bir işlem, yeter uyusun artık dedirtiyor insana, ama inatla kendisi uyusun diye yırtındım. geç oldu ama yine de oldu.

İnşallah geçer dediğin gibi canım hemencecik çok fana oldu yüzü kafası sırtı göğsü off off... Bir de pişik oldu:KK43: ishal de hala devam ediyor:KK43: ilaç bu kadar dokunmuş olmasındiye de korkmuyor değilim :KK43:

Ay yazık Egeye yaa.. Bu kıskançlık olayı kötü ya... 2. Çocuğu olan ailelerde de sıkıntılı... Düzelir uykular diye umuyorum:)

Oznurcum nsallah tez zamanda duzelir azracik..insann onlar hastayken ici gidiyor.

Hosgeldin canm.
Benim kizda sn 10 gundur hep agliyarak kalkiyor. Oyle bagiriyorki en son evden atilacaz yani:KK9:

Genellikle susamis kalkiyor biraz emzirip su veriyorum. Likir likir icip uyuyor.

mutlaka bir sıkıntısı vardır. yoksa düzenli bir bebek bir anda böyle yapmaz. yine diş olabilir veya başka bişey. yine de sallayarak uyumasına izin verme. benim bebeğim de 4 gündür hasta, üst solunun yolları enfeksiyonu, burada bilen bilir Ege çok obur, düzenli, herşeyi saatli ve sakin bir bebek, hastalıkla beraber ne yemek yedi, ne uykuya geçebildi, ne düzen kaldı :KK43:( doğduğundan beri ilk defa bu 4 gün içinde pışpışlayarak uyuttum, çocuk hiç kollarımda uyumaz. ama ben yine de sallayarak uyumasına izin vermiyorum heleki ayakta sallamayı hiç denemedim denemicem de.. kucağımda sakinleştiriyorum, yatağına koyup sırtını sıvazlıyorum, poposuna pat pat yapıyorum, sakinleştikten sonra uyuyor. haa zaman harcamak gerekiyor, geçen gece bu işlemi 3 saat yaptım.. sakinleştirip koyuyorum salona geçiyorum, tekrar kendi uykuya geçmeye çalışıyor yine ağlama hoop tekrar aynı işlem... uzun, yorucu, bıkkınlık veren bir işlem, yeter uyusun artık dedirtiyor insana, ama inatla kendisi uyusun diye yırtındım. geç oldu ama yine de oldu.

Oyy kuzucuk kiyamam gecmis olsun cok.hian once saglikli obur gunlerine doner ins miniklerimiz Allah hepimizin herkesin bebeklerini korusun.dedigin gibi gercekten yorucu bi surec bu gece yasanirsa aynilari baska bi cozum bulayim ben alisicak diyede korkuyorum biyandan.tesekkur ederim canim

X