.canım ben yürüteç aldım, çok keyifleniyor, fıldır fıldır her yeri karıştırıyor, köpeklerimizi kovalıyor, hayvanlar bıktı, kaçacak delik arıyorlar :))
ben bolca yere attım çocuğu, kucağıma çok almadım, ama ege de emeklemiyor henüz, yere atınca çılgın gibi dönüyor, sürünüyor, gitmek istediği yere gidiyor umarım bu emeklemesini geciktirmez.
bolca yere attım destekli oturttuyorum ama desteksiz oturamıyor
ben ege'ye her gün en az 1 saat klasik müzik dinletiyorum, hamileyken de çok dinlettim. mutlaka kitap okuyorum.
gelişim oyuncakları iç içe geçen adam aldım, ikeada iç içe geçen halka aldım, yine boy boy iç içe geçen kovaları var.
ama şuan onlarla zekasını geliştirmeye uğraşmaktansa, dişlerini kaşımayı tercih ediyor :))
şarkı söylüyorum, dans ediyorum egeyle, beraber anne-bebek sporu yapıyoruz.
senin ingilterede daha çok alternatiflerin vardır sanırım. en azından bebekler için sosyal aktiviteler vardır. gerçi ing. de çok pahalı, türkiyede de var bebek aktiviteleri ama inanılmaz pahalı, deli işi... sen neler yapıyorsun bebişinle.
Evet canım ıngılterede aktıvıte coktu özel cocuklar icin egitım yerleri yapmıslar oraya gidiyorduk icerisinde pahalı oyuncaklar yoktu ama cok egleniyordu pet sısesıne su koymuslar ıcerısıne pirinç yada degişik kumaş parcaları kitaplar falan vardı.şimdi türkiyeye geldik 3 ay burda tatilimiz var burdaki herkes inan sen bunu rahat bırak kendi oynasın her agladıgında alma kendı kendıne oynasın kafasını carpa carpa büyür emeklemiyor ama sürünüyor gözümün önünden ayıramıyorum böyle diyorlar dogru mu degilmi bilemedim bende yururec almak istiyorum ama int cok olumlu degil almayin diyor bebellere zarar veriyor diye ondan sordum sen arastirdin mi canim