2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Biliyorum canım ama ilk gün çook heveslendim hamile ikende tutamadım ki bayıldım hep daha önce hiç bayılmazdım Ali bu kadar huysuz olmasa tutardım ama bünyem artık hiç birşeye dayanamıyor üzüldüğüm için Alide huysu olunca bögüre bögüre ağladım :) kimsede kapıya gelmedi yaa adiler insan der bu kıza ne oldu nie ağlıyor komşuluk kalmamış.
Rabbim kabul etsin inşallah canım..

ay yelizim ya okurken parmaklarım uyuştu... çok geçmiş olsun çok üzüldüm (

ay canım çok güzel oluyor ama haşlayınca çok kuru oluyor döküyor ağzından. omlet süperdi.. teşekkür ederim :))
çiğ domates 8. ayda. ama ben menemen suyundan veriyorum bişey olmadı. bazen sebzelerine de kendi yemeklerimizin suyuna tuz atmadan katıyorum, 1-2 çorba kaşığı.. ben salatalığı veriyorum sofrada elinde oyalanıyor yoksa hep ağzına bekliyor kahvaltıyı kendim yiyemiyorum :))

:118::122::124::125::129::111::111::111::111::111::111::111::111::111::101::101::101::101::101:
Ne taktın kafana kuzum bukadar

Ne olcak eşimin bönlüklerini, kıza bakıcı tuttum o nasıl olacak iyi mi kötü mü....... Hepimizin derdi ortak balım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol bitanem dikkat edin diye yazdım şu sıra hepimiz kullanıyoruz blender rondo, aman sakın yapmayın benim gibi

Cook gecmus olsun cnm
Ay benim kafa vallaha gitmiş çok sağol yazacaktım:)

Cok da guldum ayrica cnm ya Allah iyiligni versin :))

sağlığın ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli gülaycım allah yardımcın olsun yalnız olmak yanında bir yakının olmaması çok zor artık maalesef komşuluk ta pek yok insan merak etmez mi duyupta gelmez mi? sen şimdilik tutma alınınde huysuz olmadığı zamanlar olur elbet yıne denersin

aslında ben herşeyden verıyorum da yemeklerde falan domates oluyor ama çiğ domates pek vermedim asit ya pişik olur alan diye menemende aklıma gelmedı yapmak çeşit olsun artık yaparım yoğurt da yemeye başladı bizimki sevdirememiştim ne h,kmetse mama kavanozlarına yapıyorum hergün bir tane yıyor artık allahıma şükür ne versem yıyor ikeanın mama sandalyesını aldık bursaya gttık sırf onun için hem de alışveriş içim ona bayıldı yemeklerımız çok keyifli geçiyor

çok geçmiş olsun canımmm üzüldüm yaa inş hemen iyileşirsin :26:

çok çok çok geçmiş olsun canım, içim parçalandı ya ( İNşallah biran önce toparlarsın

buarada ben oruçlarımı tutuyorum, şükür bi sıkıntı yok, iftara 5 dk kala kızım yine güzel emdi, süt vardı.
İnşallah böyle devam ederse tutacağım. Rabbim yardım ediyor

Yeliz1115 çok geçmiş olsun okuyunca içim gitti. Annelik işte yavrularımızı koruyacağız derken kendimizi unutuyoruz .senin ki büyük bir kaza olmuş iyi ki kopmamış. Hemen iyileşir inş.
Bu gün kızıma kabakları soyup yuvarlak doğurayıp az suda haşlayayım dedim azda pirinç attım azıcıkda tavuk suyu koydum pirinçler yumuşayınca hepsini ezdim kızıma verdim yavrum ilk defa öğürdü. Lifli ondan mı dedim biraz daha ezdim ama yok ağzına koyar koymaz midesi kalkıyor nefret etti. Ilk sebze püresi denememiz hüsranla sonlandı.kavanoz mamalarını seviyor meyveler ha keza. Labne peyniri krem peyniri hakkında iyi şeyler duymadım hanımlar. Bozuk peynirlerden yapılıyormuş . Hanımlar güneşe çıkarırken güneş kremi sürmemiz gerekiyor mu ne süreyim kıyamıyorum o yumşacık tenine

Arkadaslar günes kremleriyle ilgili yazmak istedim. 50 faktör daha iyi korur diye 50 faktör almayin. 30 faktörun üstü bebeklere zararliymis.

Ben deniz içn uzun mayolardan aldim ogluma. Üstü uzun kollu alti sort. Antalyada oturdugumuz icin denize sık gidiyoruz. Gümes kremi kullanmiyorum. Y akşam üstü ya sabah erkenden gidiyoruz denize. Birde şisme havuz aldim. Deniz suyuyla dolduruyoruz havuzu oglumu icine oturtup suya oyuncaklari koyuyoruz. Hosuna gidiyor.

Ayy bak güneş kremi kullanmayan birini duyduguma sevindim. Canım benimki yedi ayina bir hafta var. Seninki ne kadarlik krem surmediginde cildine bişey olmadı dim? Bizde antalyaya gidicez yarın. Sıcağından korkmuyo değilim. Evinizde sanirim klimalar hep aciktir cocuk hasta oluyomu

arkadaşlar bebeğine yalnız bakmak zorunda kalanlar nolur üzülmeyyin aksine sevinin çocuğunuzla sadece kendiniz ilgilenebiliyorsunuz.10gündür görümcem bende bana yardım etmeye geldi.dün oğlumu giydirirken ayağına bastırıp üstünü düzeltmeye çalışmış (sanki 5 yaşında çocuk) ve bebeğimin dizinden kırt diye bı ses gelmiş ve aman allahım bi ağlama görmeniz lazım belki de doğduğundan beri öyle ağlamıyor.neyse sonra ağlama kesildi.doktorunu aradık ankaradaymış .bizde acile götürdük film çektiler ortopedi uzmanına filmi gönderdi doktor bişey yok dedi ama oğlumu yerden kucağımıza bile alırken o ayağını havaya kaldırıyor.inşallah bişey olmaz oğluma.nolur dua edinn.6 aydır ne güzel bakıyordum oğluma

Bizim ev çok güzel esiyor daha hiç klima açmadik. Bundan sonra acarmiyiz bilmiyorum.

Güneş kremi kullanmiyorum ama günesede cikarmiyorum dedigim gibi ya sabah erken yada aksam üstü gidiyoruz günesin feri söndükten sonra. Mutlaka da şemsiyeninn altinda oturuyoruz plajda. Bide deniz simidi var onunda üstü tenteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…