2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Vay be antalyada klima acmayan biri ne guzel. Bak korkumu hafiflettin :) doktor da 12 ila 5 arasi cikma dediydi. O zaman sen denize girerkende kullanmıyorsun. Birde bebeği tamamen çıplak sokma işine ne diyorsun canim?

Ayyy bende tutcam inşallah Hic olmazsa gun asiri

Arkadaslar sizi uzun zamadir takip ediyorum ama hic yazmamistim simdiye kadar. Bende oruc tutmak istiyorum, kizim 6 ayini yeni doldurdu ve ek gida olarak zar zor meyve suyu iciyor sadece (puresini yemiyor). Onu ictikten sonra doymadigi icin hemen emmek istiyor. Oruc tutsam sutum azalirsa ac kalir mi diye endise ediyorum. Ne dersiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun..

Hayda geçmiş olsun size de.... Birşeycik olmaz inşallah annesi korkma...

Canım çok grçmiş olsun inşallah hiç bişeycik olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben iki gündür tutuyorum, Elhamdulillah bi sıkıntı olmadı. sütüm yetiyor, sahurda bi bardak süt çayı içiyorum, 3 lt su içiyorum, sahurda 2 yumurta iftarda mutlaka et-tavuk yiyorum, Rabbim de yardım ediyor.

Süt yemekten daha çok, hormon-stres-uyku-düşünce vs. ile alakalı, bence denemelisin.
buarada kızıma günde ya 1 çaybardağı ya da 1,5 çay bardağı ek gıda veriyorum.

Vay be antalyada klima acmayan biri ne guzel. Bak korkumu hafiflettin :) doktor da 12 ila 5 arasi cikma dediydi. O zaman sen denize girerkende kullanmıyorsun. Birde bebeği tamamen çıplak sokma işine ne diyorsun canim?

Dr.un dedigi gibi yap hatta 10 ile 5 saatleri arasi günes görmesin kesinlikle..günes kremi sana kalmis tatil icin geleceksiniz hergun denize havuza gireceksiniz sonucta üst üste o kadar gün günese maruz kalirsa cildi zarar görebilir. Günes kremi alacaksan vucut tarafindan emilmeyen üstte tabaka halinde kalan bisey almalisin bence.

Ciplak sokmadim ben hic ama altinda bezsiz sadece deniz sortu oluyor. Bezini cikariyorum.

Öptüm bile:)

Oglum kasik gorunce agzini sikica kapatiyor napicam hastayiz bide bogaz enfeksiyonu yine varsa yoksa meme ama bizle sofraya oturdugunda yemeklerin suyundan verdiğimde agzini gayet guzel aciyor ((( kilo boyu cok iyi 10 kilo 72 cm ama onun icin hazirladiklarimi ozellikle sebze puresini kesinlikle almiyor ne yapmam gerekiyor kizlar bi akil verin lutfen

herkes ek gıdayı halletmiş benim gibi tembel varmıdır acaba dr anne sütü aldığı için 6 ay bişey verme dedi bende uydum ona cevremdeki onca baskıya rağmen kızım şuan 6 ay 10 günlük yeni yoğurt verdim 2 gün sonra 2 gün sebze püresi verdim buarada demir ilacına yeni başladık ferrum dan 3 damla ver dedi eczacı siz ne veriyorsunuz aile hekimliğinden 4. ayda 9 damla ver demişlerdi ama vermedim ben yeni başladık şuan 8 kg . ek gıda olayı çok geriyor beni, yoğurdu sevmedi kızım, sebze püresini 2 kaşık yedirdim bugun yine yoğurt yedircem, çrş da elma suyu vermeyi düşünüyorum. sütü günlük pastörize süt kullanıyorum atatürk orman çiftliğnin 100 ml yapıyorum gerisi kalıyor sütün hergün yeni süt mü alıyorsunuz yoğurt yapmak için?

Yeliizzz
Okurken içime bööööyylee sıcak birşeyler aktınsanki offff
Bende hep aynı dalgınlığı yaparım diye hep önce fişi çekiyorum
Çünkü aynısını benim kardeşimde yaptı
Kıyamam çok çok çok geçmiş olsun
Seni kısıtlıyo mı bandaj. Ey Allahım görünmez kazaaaa
Gülay sana aybısını yaşıyorum demekten ben sıkıldım senibilmem:))
İlk 2 hafta ne güzel yedi
Hep farklı farklı şeyler yaptım
Şimdi aslaaa yeniyo
Ama derdi ek gıda değil süt de içmiyo
Günde 4kere besleniyo
6saatte bir 150 cc süt falan
Arada meyve yopurt falan kakalarsam bonus oluyo işte

Kimse bana ek gıdaya geç başladın tada alışmıyo da diyemez
4.ayda tattırmaya 5. Aydan sonra epey epey yedirmeye başladım herşeyden
Bunun erken geç başlamayla alakası olduğuna çok inanmıyprum o yüzden
Gitti iştah sıfır

Bu arada bu hayırsız arkadaşın hala senin çağrına dönüş yapacak.....
Arıcam özür dilerim

Oy ne diosun kıyamam yavrum uaaaa
Ona olan bize olsunn
Görümcenende tebriklerimi iletiyırum yaaa
İnşallah olmamıştır takip et bakalım kuzum benim inş biraz daha iyidir ağlaması bitmiştir
Sütün yemeyle içmeyle çok alakası yok cnm
Susuzluk belki zorlar sütü belki azaltır o kdr
Dinlenebiliyorsan dayanabilirsen tut
Sana kalmış tabi ben gikrimi söylüyorum tutma gibi niyetin varsa ve süt için tutmamazlık yapıyorsan diye
Benimkinin bırak ek gıda sütle de arası yok
Senin şükür emiyormuş maşallaj
Cnm bizimki de öyle bi kitliyo ki ağlarken bile açık ağlamıyo
Güldürüyorum kapalı gülüyo sinirden bende gülüyorum bu sefer
Ağzı açsan diliyle ittiriyo imkanı yok yani
Yap at yap at bakalım ne kdr sürecek
Emzir bari de en azından ordan alır bağışıklığunı iyileşir inşallah kızucuk
Kıyamam tripli hepsi. Huyları bitmiyo

Bunu geçen konuştuk burda epey ben sormuştum aynısını sana özet geçeyim canımcım hemennnn
Burdakilerde çoğu ben dahil günlük süt alıyoruz 250 mu
2 kavanoz yapıyoruz ve art arda 2 gün veriyıruz
Vende atayım mı her gün yeni süt mü aliim diye sorunca herkes böyle cevap verdi:))
Atmasan da günlük de yapmak istiyorsan açıldıktan sınra 2 gün içinde tüket sütü atmana gerek yok yani

Canım geçmiş olsun kuzum yaa 20 dikiş çok fazleymış derin kesmişsin sağlık olsun Allah daha kötüsünden korusun tatlım

Canim cok gevmis olsun.
Cokmus dikis...

Biz tatile girdik.
Once antepten adanaya ordan nevsehire geldik.
Ayca nn atesi var bide ishal oldu.
Cok huysuz. Calpol veriyorum. Ablamn yanndayim. Ablam dr. Neyseki. Aksam bogazina bakti. Hafif kizarik dedi. Herhalde ondan.
Ama cok yordu beni...
Burayada gezmekten giremiyorum bosladim.biraz.

Ohhh çok şükür canim çok geçmiş olsun... Bizim ahmedde daha bi hareket yok dişlerde bakalim ne zmn teşrif edecekler:44: esinlede aran düzelir inşallah cnm:5

Yeliz
Okurken bayilacaktim az kalsin çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha yasatmssin :18:

Pakizeg

Kiz o nasil çocuk bakmak tobe ya Rabbim degmismi? Aman Birak daginik kalsin yaaa

Kizlar acil yardma ihtycm var 1-2gun once bazayi kaldrdim bugun de sanki sezeryan yerim agryr. Dururken degil de egilip dogrulurken. Bisey olmus mudur endiselendim ((

Cnm omleti yutabiliomu oyle?

Kizlar acil yardma ihtycm var 1-2gun once bazayi kaldrdim bugun de sanki sezeryan yerim agryr. Dururken degil de egilip dogrulurken. Bisey olmus mudur endiselendim ((

Korkma cnm ya bisey olmamistr zorladigin icin olmustur muhtemelen ama insan kendini bilir cokta agrin warsa bi doktora gorun yada ara

Benimkide oyleydi cnm ama az az werdim 3 gun arayla werdim oyle oyle alisti simdi sewiyo allaha sukur kahwaltiyida sewmedi onuda oyle alistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…