Kizlar selam sicak gunlerde daha zor olmaya basladi bebisler terden yaps yapisiz ikimizde.. Kahvaltiyi sorcktim erken degil dimi herkes baslams galiba neyle ne kdr nasil baslaycaz
Melteem senin gibi karstrsammi ayri ayri birer birer mi baslasam ne ypcagmi blmyrm
zaten sizlerde oldigu gbi mete de ek gida da istahli degil zor oliyo ydrmk cok az yiyo silikon kasik aldim ama cay kasigiyla ydryrm agzuni acmadigi icin caykasigini dudaklarnn arasindan sizdryrm silikon kasik kalin ya... Onu da eline veryrm oynuyr herseyi isteksiz yiyor
Slm kızlar herkes iydir umarım
Gizem sen valla süper annesin sabrın maşşşalah subhanallah geçicek inşallah bugünle
Oy minik sünetmi oldu hafi geçmiş olsn canm
Anılcm nasıl gidiyor daha iyimisin
Mira meltem yeliz hevuk asyamca ve birçok annecikler hepinizi özledim ama malum masal duru imanımı gevretiyor sanki nefessiz yaşıyor gibi hissediyorm kendimi bazen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ananmmmmmgeçen cumartesi sünnetimiz oldu kızlar.. çokkkk şükürr
bunu atlattık.... ki erkeklerin hayatında önemli bir yere sahiptir
1 sünnet
2 askerlik
allahım tüm yavrularınkini kolay atlatmayı nasibetsin
kolay değil çok ağladı boğazı acıdı artık ağlamaktan ben başta girmemiştim eşim annem babam içerdeydi ama dayanamadım dışarda sesini duyup ta beklemek daha zordu girdim elini tuttum konuştum bebeğim benim ayyy tekrar o ana döndüm
neyse iyiki yaptırmışız dr da daha kolay iyileşildiğini doğru bi karar olduğunu söyledi
düşünenler varsa da korkutmuş olmayayım
ağlamasının sebebi acı değil çünkü hissetmiyorlar
sıkı sıkı tutulması ağlatıyor ve ağladığı halde serbest bırakılmayıp sıkıca tutulmaya devam edilmesi çileden çıkarıyo
tavsiye ederim olsun bitsin hatırlamasın kuzucuklar
sağol denizimmm tşk ederiz
anıl oldu da bittii
sağol cano
tşkler melek çok şükür kolay atlattık sayılır
oturak banyosu var işte
sabah akşam 10 dk suda oturuyo
deniiizzz anııılll sizinkileri de oturtmuş muydu drunuz ?
Tahmin ettik isyanlarda olduğunu dedim bu kız yok :))Slm kızlar herkes iydir umarım
Gizem sen valla süper annesin sabrın maşşşalah subhanallah geçicek inşallah bugünle
Oy minik sünetmi oldu hafi geçmiş olsn canm
Anılcm nasıl gidiyor daha iyimisin
Mira meltem yeliz hevuk asyamca ve birçok annecikler hepinizi özledim ama malum masal duru imanımı gevretiyor sanki nefessiz yaşıyor gibi hissediyorm kendimi bazen
kızlar cok moralim bozuk
bir coğunuz gibi eşimle bir limoni bir iyiyiz
ama ben cok yoruldum artık
kendimi saldıkca salmak istiyorum
zaten işe gidiyorum eve geliyorum yardım eden kimsem ama kimsem yok
ailem uzakta gelip görmeye niyetleri yok
kv kp deseniz yakınlar ama sadece kendi sevdalarındalar umurlarında değiliz
çok yoruluyorum
kızım asla yük değil onu cok bekledim
biliyorsunuz belki öncesinde 2 düşük 1 ölü doğum yasadım
kızımı 4 bebegim içinde seviyorum
ama beni bunaltan yanlızlığım, herseye ben kosuyorum
eskiden makyaj yapardım mesela şimdi güneş kremi bile sürmek gelmiyor içimden
eşim sürekli yok kilon var yok kıyafetin kötü yok şuran yok buran diyor
65kilo 165cm im öyle çok kilom yok yani ama eskiden 55 falandım
sonucta peşpeşe iki doğum
karmasık anlattım ama sanırım depresyondayım
ailem eşim eşimin ailesi herkes benden birsey istiyor ama kimse senin derdin vvarmı yardıma ihtiyacın varmı demiyor
herkes o biz yanındayız canım torunumuz diyor ama kızım sanki kimsenin umrunda değil
arkadaslarımın hep ya kayınvaldesi ya anneleri yardım ediyor
bense hep yanlızım
bunaldım
iyice sulugöz oldum
eşimle boşanmayı düşünüyorum onu da beceremiyorum
mutsuz mutsuz ömrümü devam ettiiriyorum
emzirme dönemim sürüyor
bilmiyorum ondan mı cok hassasım ama cok mutsuzum
Bugün aklıma geldin canım yaa dedim içimden de heralde bu kız yine koşturmacada.. Allah yardımcın olsun...
Ananmmmmm
Bi sünnetli pipi daha oldukk
Allah damatlıpını da göstersinnnn geçmiş ılsun cnm arkadaşım
Bizde ıturtma oldu mu olmadı mı bilöiyorum ama biliyorsun bizim 1,5 aylıkken oldı
Denizin senin daha geç. Belki selimi onda. Oturttu
Ben girmedim Ameliyathaneye iyi cesaret seninki ama bizim hastane almıyordu ebeveynleri
Yavrum ta gözlerim doldu((
Kıyamam. Benimki de ağlamıştır öyle denek(
O zaman söylğyoruzzzz
Oldu da bitti maşallahhh
Nazar değmez insallah
Tahmin ettik isyanlarda olduğunu dedim bu kız yok :))
Bende iyileşme biraz var ama Aras da yok
Beslenme sıfırrr
İnşallah kilo alamadığı için hasta falan olmaz
Bünye alıştı her ay bi kiloya:44:
Arkadaslar merhaba sizi okuyorum cogu zaman ama yazma firsatim olmuyor.
Ben bebe bisküvisini kendim yapiyorum tavsiye ederim cicibebe de şeker var karbonat var ikiside zararli. Gurme bebek sitesinde tarifler cok kolay. Haftada 1 defa yapip tupper kapta dolapta sakliyorum bisey olmuyor. Migros marketlerin organik reyonlarinda tam bugday unu irmik pirinc unu var yumurta var yine organik bebe yumurtasi yaziyor bunlarla yapabilirsiniz.
Pekmezi birilerinin yaptigi köy pekmezi vs almayin pekmez yülsek sicaklikta kaynatilarak yapilirsa yarardan çok zarara dönüsuyormuş soguk sıkım tercih edin. koska nin 70 c yi geçmeden kaynatilarak hazirlanmis pekmezi var yine migrosta bulabilirsiniz tavsiye ederim, ayrica pekmezi yüksek sicaklikta pisirdiginiz hic biseye eklemeyin kan yapsin diyede vermeyin sadece tatlandirmak istediginiz seylere tat vermek amacli pisirdikten sonra ekleyebilirsiniz. Mesela aksam muhallebi yapiyorum ben ona muhallebiyi pisirdikten sonra az ekleyip karistiriyorum öyle veriyorum.
Simdilik aklima gelenler bunlar, sizlerden cok şey ögreniyorum bende bildiklerimi paylaşmak istedim.
Bide aksam belli bi saatten sonra corba, meyve vs vermeyin sadece muhallebi veya süt verin dr söylemisti.
Bizimde 1 disimiz çikti.6.ay asilarimizi geçen hafta olduk. Ben çalisiyorum ek gidalarini annem veriyor ben sadece aksam muhallebi veriyorum bide hafta sonlari butun ögünlerini ben veriyorum. Bizden haberler bu kadar
Ayyy allahim bende seni emmiyo anladim bizde o sorun wardi bi ara biberon iciyo beni emmiodu oyle sandimmm koptum burdaozaman dis cikariyodur ya ondandr huzursuzlugu
Gizem kizlar cok tatlisiniz yaa :)
Bütüngün zombi gibi olan memur kızım düğün boyunca saatlerce uyuyarak beni deli etti😁rekor
Eki Görüntüle 1171465
Hayatımm nasılsın özledim seni valla yazamadım hiç dün gibi karnından cinsiyet tahmini yaptıgım günler :))))
Amann eylülün düzelceği yok böyle geldi böyle gider nasıl bi inat anlayamıyorum aç bebeğe ne versen yer içer yok gece delirtiyo bizi dün eşim bile ilk kez yetera artık dedi çok zor geçiyo geceler
Kuzum benim valla bende çok özledim seni aynen kızın olacak demiştin :) hatırlıyorum o günleri unutulmazdı :)
Canım benim ya ne desek boş senin işinde eşinin işide zor canım benim gerçekten ama bir süre en azından eylül kendini anlatana kadar ne istediğini söyleyene kadar böyle geçecek günler tahminim yaşını doldurmadan düzene girer bu durum canım benim Ya benim kuzenimin kızı da öyleydi hiç birşey yemiyordu şuan 4 yaşında yeme konusunda maşallahı var oda yaşını doldurana kadar mahvetmişti annesini ama şimdi rahatladı.
Şuan ne yediriyorsun hiç böyle severek yediği bir şey yokmu sürekli onu versen sevdiği şeyler arasında diğerlerini versen belki denemişsindir cnm ama ben yine söylemek istedim
Yok Lemancım nasıl yaparsam yapayım asla kabul etmiyor
Koyu cıvık pütürlü blendrlı
Soğuk ılık sıcak. Neler denedim
Derdi ek gıdayla da değil. Süt de içmiyo. Sütün tadını istemiyı desem mama denedim onu da içmio
Ne yapcam bilmiyorum
Aç olsa ağlar sanırım be bileyim pofff
Senin tabsiyelere de bayıldımmmm
Bisküviyi kesinlikle denicem tupper almam lzm ama yok bende
Canım gündüz sıkıntı yok ek gıdaları yiyo zaten sorun gece mama içmiyo süt yetmiyo aç uyuyamıyo gece ne verirsem veriim istemiyo açlıktanda uyumuyo tabiki