Kızlar oruç tutacakmısınız?? Ben hamile iken baıldım hep oruç tutma denemelrinde şimdide bayılırsam diye çook korkuyorum.
Ali ağlamaktan çatlar yada dışarda düşürürüm diye Rabbim kolaylık versinde tutalım..
Birde bebeklerinizin göbeğini ne yaptınz ?Nereye gömdünüz bizimki hala evde...Gömemedim bir türlü.
4
canım emziriyorsan tutma orucunu, yazık günah yavruna. süt için bol su, protein çok önemli. sonra kazasını tutarsın.
Kizlar selam sicak gunlerde daha zor olmaya basladi bebisler terden yaps yapisiz ikimizde.. Kahvaltiyi sorcktim erken degil dimi herkes baslams galiba neyle ne kdr nasil baslaycaz
Melteem senin gibi karstrsammi ayri ayri birer birer mi baslasam ne ypcagmi blmyrm
zaten sizlerde oldigu gbi mete de ek gida da istahli degil zor oliyo ydrmk cok az yiyo silikon kasik aldim ama cay kasigiyla ydryrm agzuni acmadigi icin caykasigini dudaklarnn arasindan sizdryrm silikon kasik kalin ya... Onu da eline veryrm oynuyr herseyi isteksiz yiyor
canım ben 1 hafta bulamaç verdim. ege'nin damakları çok sert, güzel çiğniyor, artık tek tek veriyorum, 1 aya yakın oldu. böyle çok iyi beraber sofrada vakit geçiriyoruz.
Slm kızlar herkes iydir umarım
Gizem sen valla süper annesin sabrın maşşşalah subhanallah geçicek inşallah bugünle
Oy minik sünetmi oldu hafi geçmiş olsn canm
Anılcm nasıl gidiyor daha iyimisin
Mira meltem yeliz hevuk asyamca ve birçok annecikler hepinizi özledim ama malum masal duru imanımı gevretiyor sanki nefessiz yaşıyor gibi hissediyorm kendimi bazen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yoğunluğunu biliyoruz canım, biz de seni özledik :))
masalı öp benim için.
kızlar cok moralim bozuk
bir coğunuz gibi eşimle bir limoni bir iyiyiz
ama ben cok yoruldum artık
kendimi saldıkca salmak istiyorum
zaten işe gidiyorum eve geliyorum yardım eden kimsem ama kimsem yok
ailem uzakta gelip görmeye niyetleri yok
kv kp deseniz yakınlar ama sadece kendi sevdalarındalar umurlarında değiliz
çok yoruluyorum
kızım asla yük değil onu cok bekledim
biliyorsunuz belki öncesinde 2 düşük 1 ölü doğum yasadım
kızımı 4 bebegim içinde seviyorum
ama beni bunaltan yanlızlığım, herseye ben kosuyorum
eskiden makyaj yapardım mesela şimdi güneş kremi bile sürmek gelmiyor içimden
eşim sürekli yok kilon var yok kıyafetin kötü yok şuran yok buran diyor
65kilo 165cm im öyle çok kilom yok yani ama eskiden 55 falandım
sonucta peşpeşe iki doğum
karmasık anlattım ama sanırım depresyondayım
ailem eşim eşimin ailesi herkes benden birsey istiyor ama kimse senin derdin vvarmı yardıma ihtiyacın varmı demiyor
herkes o biz yanındayız canım torunumuz diyor ama kızım sanki kimsenin umrunda değil
arkadaslarımın hep ya kayınvaldesi ya anneleri yardım ediyor
bense hep yanlızım
bunaldım
iyice sulugöz oldum
eşimle boşanmayı düşünüyorum onu da beceremiyorum
mutsuz mutsuz ömrümü devam ettiiriyorum
emzirme dönemim sürüyor
bilmiyorum ondan mı cok hassasım ama cok mutsuzum
canım sakin ol herkes de aynı dert.
ben artık kimseyi takmıyorum, aileleri aramıyorum desem yeri, zaten eşimin ailesinden iyice bıktım. ne soframa gelsinler, ne sofralarına çağırsınlar dedim sildim attım. eşim de bıktı o da aynı sitemlerde, herkes kendini yalnız hissediyor. biz herkesi salladık gitti. eşim ben ve ege mutlu mesuduz şimdi.
o aileler yok mu o aileler her düzeni b.k eden onlar. ailelerimizin içine çomak sokanlar da onlar valla.
sıkılma, hemen boşanmayı da düşünme, bebeğin çok ufak. çocukların anne kadar babaya da ihtiyacı var.
biraz sakinleş, kendine özen göster. unutma sen kendine özen göstermezsen, eşinin sana özen göstermesini beklemek saçmalık olur.
kim ne derse desin dış görünüş herkes için önemli.
ben giyinip süslenip makyaj yapmayı severim, kendimi mutlu hissediyorum, bakımlı ve iyi hissediyorum.
biliyorum çocukla herşey zorlaşıyor ama kendini atlama.
bu en büyük yanlışın olur. bir anne çocuğuna kendini adarken kendi hayatını silmemeli.
sakin ol, herşey düzelir. dediğin gibi emzirme döneminin verdiği hassasiyet bunlar.
umarım yakında iyi şeyler yazarsın, herşey düzelir.