arkadaşlar bebeğine yalnız bakmak zorunda kalanlar nolur üzülmeyyin aksine sevinin çocuğunuzla sadece kendiniz ilgilenebiliyorsunuz.10gündür görümcem bende bana yardım etmeye geldi.dün oğlumu giydirirken ayağına bastırıp üstünü düzeltmeye çalışmış (sanki 5 yaşında çocuk) ve bebeğimin dizinden kırt diye bı ses gelmiş ve aman allahım bi ağlama görmeniz lazım belki de doğduğundan beri öyle ağlamıyor.neyse sonra ağlama kesildi.doktorunu aradık ankaradaymış .bizde acile götürdük film çektiler ortopedi uzmanına filmi gönderdi doktor bişey yok dedi ama oğlumu yerden kucağımıza bile alırken o ayağını havaya kaldırıyor.inşallah bişey olmaz oğluma.nolur dua edinn.6 aydır ne güzel bakıyordum oğluma
Yeliz1115 çok geçmiş olsun okuyunca içim gitti. Annelik işte yavrularımızı koruyacağız derken kendimizi unutuyoruz .senin ki büyük bir kaza olmuş iyi ki kopmamış. Hemen iyileşir inş.
Bu gün kızıma kabakları soyup yuvarlak doğurayıp az suda haşlayayım dedim azda pirinç attım azıcıkda tavuk suyu koydum pirinçler yumuşayınca hepsini ezdim kızıma verdim yavrum ilk defa öğürdü. Lifli ondan mı dedim biraz daha ezdim ama yok ağzına koyar koymaz midesi kalkıyor nefret etti. Ilk sebze püresi denememiz hüsranla sonlandı.kavanoz mamalarını seviyor meyveler ha keza. Labne peyniri krem peyniri hakkında iyi şeyler duymadım hanımlar. Bozuk peynirlerden yapılıyormuş . Hanımlar güneşe çıkarırken güneş kremi sürmemiz gerekiyor mu ne süreyim kıyamıyorum o yumşacık tenine
Kızlar bu sivrilerden kurtuluş yolu nedir yaaa
Bizim odaya raid in likitini takıyorum ama bebeğin odasına takmak zarary verir mi
Nette okuyorum çok fazla bilgi var anlamadım
Likit ya da tablet farketmez. Kullanan duyan eden oldu mu zararını falan:44:
Bizim odaya raid in likitini takıyorum ama bebeğin odasına takmak zarary verir mi
arkadaşlar bebeğine yalnız bakmak zorunda kalanlar nolur üzülmeyyin aksine sevinin çocuğunuzla sadece kendiniz ilgilenebiliyorsunuz.10gündür görümcem bende bana yardım etmeye geldi.dün oğlumu giydirirken ayağına bastırıp üstünü düzeltmeye çalışmış (sanki 5 yaşında çocuk) ve bebeğimin dizinden kırt diye bı ses gelmiş ve aman allahım bi ağlama görmeniz lazım belki de doğduğundan beri öyle ağlamıyor.neyse sonra ağlama kesildi.doktorunu aradık ankaradaymış .bizde acile götürdük film çektiler ortopedi uzmanına filmi gönderdi doktor bişey yok dedi ama oğlumu yerden kucağımıza bile alırken o ayağını havaya kaldırıyor.inşallah bişey olmaz oğluma.nolur dua edinn.6 aydır ne güzel bakıyordum oğluma
Cnm omleti yutabiliomu oyle?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar acil yardma ihtycm var 1-2gun once bazayi kaldrdim bugun de sanki sezeryan yerim agryr. Dururken degil de egilip dogrulurken. Bisey olmus mudur endiselendim((
Cok degil cnm ama hareket ederken brz iste... Dedign gbi zorladm galiba..Korkma cnm ya bisey olmamistr zorladigin icin olmustur muhtemelen ama insan kendini bilir cokta agrin warsa bi doktora gorun yada ara
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm...
yutuyor canım, ege çok güzel çiğniyor. ama alıştırdım ben, sebzelerini püre verdim, zamanla yarısı püre yarısı çatalla ezilmiş verdim, sonra sırf çatalla ezdim. kahvaltıya da ilk bulamaç sonra tane tane başladım. balığı da veriyorum eze eze yiyiyor. yavaş yavaş alıştırmak lazım.
zaten omlet sadece yumurta sarısıyla ve peynir iyice yumuşak tutuyor. tavsiye ederim.
ah elifcim bana da oluyor( ağır işlerden kaçınmak lazım. ve en acısı da bu yıllarca böyle gidecek. kız kardeşim 8 yıl önce sezeryan oldu ben de her paniklediğimde ona soruyorum... ooo ben hala çekiyorum diyor, soğuk havalarda sızlıyor, hemen üşütüyor, ağır kaldırınca ağrıyor diyor...
ağrı kesici iç canım rahatlatıyor.
canım ben kullanmadım, ege, akçay da çok fena sineklere yem oldu yavrum(
ama istanbula dönünce de kullanıcam ben prize takılandan evde çok sinek oluyor.
annanemlerin köyde çok sinek oluyor, dayımın çocuklarının odasına hep taktılar. bişey olmaz diyo annanem, sinek mikrobu daha kötü diyor.
Cok degil cnm ama hareket ederken brz iste... Dedign gbi zorladm galiba..Korkma cnm ya bisey olmamistr zorladigin icin olmustur muhtemelen ama insan kendini bilir cokta agrin warsa bi doktora gorun yada ara
yutuyor canım, ege çok güzel çiğniyor. ama alıştırdım ben, sebzelerini püre verdim, zamanla yarısı püre yarısı çatalla ezilmiş verdim, sonra sırf çatalla ezdim. kahvaltıya da ilk bulamaç sonra tane tane başladım. balığı da veriyorum eze eze yiyiyor. yavaş yavaş alıştırmak lazım.
zaten omlet sadece yumurta sarısıyla ve peynir iyice yumuşak tutuyor. tavsiye ederim.
ah elifcim bana da oluyor( ağır işlerden kaçınmak lazım. ve en acısı da bu yıllarca böyle gidecek. kız kardeşim 8 yıl önce sezeryan oldu ben de her paniklediğimde ona soruyorum... ooo ben hala çekiyorum diyor, soğuk havalarda sızlıyor, hemen üşütüyor, ağır kaldırınca ağrıyor diyor...
annanemlerin köyde çok sinek oluyor, dayımın çocuklarının odasına hep taktılar. bişey olmaz diyo annanem, sinek mikrobu daha kötü diyor.
Cok degil cnm ama hareket ederken brz iste... Dedign gbi zorladm galiba..
Yaa demek yillarca boyle olacak. Neyse bsy olmasin da baya korktum ama acildi fln sandim bidaha tobe kaldrmam :)
Ohhh çok şükür canim çok geçmiş olsun... Bizim ahmedde daha bi hareket yok dişlerde bakalim ne zmn teşrif edecekler:44: esinlede aran düzelir inşallah cnm:5
Yeliz
Okurken bayilacaktim az kalsin çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha yasatmssin :18:
Pakizeg
Kiz o nasil çocuk bakmak tobe ya Rabbim degmismi? Aman Birak daginik kalsin yaaa
Kizlar bebisleriniz yatarken yastik kullaniyor musunuz we benim oglun biseyleri yuzune ortmeyi cok sewiyor sonra nefes alamiyo cirpiniyo guluyo sonrada cekince oyun saniyo aklim cikiyo bi ortu aslaa bulundurmuyorum yaninda mesela suan hawa sicak isilik olmasin diyede klima acik we usumesin diye bisey ortmek istiyorum ama ben uyurken ya yuzune kapatrsa diye korkuyorum ortmuyorun insallah usutup hasta etmem cocugu
günaydın herkeseee... ek gıdaya geçiş çalışmalarıma hız katmak istiyorum aslında geç başladığım için simdiye kadar yoğurt ve sebze püresi verdim (2 şer tatlı kaşığı) henüz yoğun veremiyorum özellikle yoğurdu sevmedi pek kuzucum. internette araştırma yaparken bebeğin 7. ayı doldurmadan tam tahıllarla tanışması lazım yoksa çölyak hastalığına yakalanma ihtimali yüksek diyor. ek gıdada çok yeni olduğumuz için tereddüt ettim sizler ne yapıyorsunuz bu tam tahıl işini? hazır gıda kullanmak istemiyorum kavanoz mamaları falan ama bilemedim şuanda neyapacağımıgurmebebekte tam tahıllı muhallebi tarifi vermiş ek gıdaya yeni başlayan bebek için birden ağır gelirmi tam tahıllı muhallebi acaba?
Biz bugün sineklik yaptırdık bütün odalara en etkili çözüm bu galiba :))
Kiz bizimkilerde hep sineklik var bi tek balkonda yok ama evdeki tul uzun yine girmişler nerden giriyolarsa gece iki kere gördüm ahmedin koluyla bacagina konmuslardi vampirler reddeder
Sondaki "reddeder "oraya nerden gelmiş yaaa iste boyle bi telefonla mücadele içindeyim birde offffff