2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Masali biliyorum cnm sok olmustum bide sayiyomus ya bir iki bir iki diye massallah walla benimkide donuyo ordan oraya kafasini yere koyuyo popoyu kaldiriyo tirtil gibi ileri ittiriyo kendini cok komik yaa bide 2 gundur uykusu geldiginde kafasini salliyo gozunu kapatip resmen uyut beni dio masallah ya ahahaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu duyguların hepsini çaganda yasadım. aycada daha metanetli ve soğukkanlıyım.

bu arada ayca bnaa hiç yüz vermiyor. hep somurtuk.
çagana ve serdara çok gülüyor. içerliyorum
insanın zoruna gidiyor.

evet ek gıda topiği biraz çorba oldu sayfa 27 de hepsini toplamıştım.
olmazssa orda muhabbet etmeyelim sadece tarif paylaşalım

dene canım bence çorba gibi oluyo zaten . inş yer tosbik

oyy yerım senın çıtı pıtı kızını benım kız da yalnız kalmayı sevıyor evde pür neşe insan gördümü ne güler ne bakar utanıyor göğsüme gömülüyor eskıden ağlıyordu alalha şükür o günler geçti şimdi bön bön bakıyo :) işe de başlamışsın hayırlı olsun ben de eylül de başlıcam ücretsiz izindeyim hala

anılcım 2 ltye yakın sütüme yazık oldu maalesef zaten sevmedı tadını da buzluktan çıkanların

Benim oglumda 11.12.13 dogumlu bakalim 4-5 gune insallah bizimkide emekler

O kadar önemli değil er geç emeklicek yüricek sonuçta canım :) kızlar daha hareketli bide sanırım :)

O kadar önemli değil er geç emeklicek yüricek sonuçta canım :) kızlar daha hareketli bide sanırım :)

Aynen cnm o isin sakasi elbet emekliyceklerde yuruyceklerde iste annelik bi an once olsa gorsem mutlu olsam diosun:)

canım ben labne kullanmadım hiç. normalde kendim de yemem, sevmem, hiç peynir gibi gelmiyo bana.
ben koyun peyniri veriyorum. dediğin gibi akşamdan suya koyuyorum, tuzunu alabildiğim kadar alıyorum.
ben kahvaltıya başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu.
ilk 2 hafta bulamaç verdim, şuan tane tane yediriyorum.
bulamaç verirken, yumurta sarısı, cici bebe, peynir, tereyağ koyuyordum.
şuan sade ve ayrı ayrı tane tane veriyorum ağzına.
ee kaşık kadar hızlı olmadığı için kızıyor ege bey ama baya kahvaltı düzeni oturttum.
bazen kendime menemen yaptığımda suyundan veriyorum, ufacık ekmek içiyle 1-2 kere.
fazla vermiyorum domatesin sindirimi zormuş, 8-9. ay olması lazım.
henüz çok çeşitlendiremedim kahvaltılarımızı malesef
neyse yavaş yavaş çeşitlenir.
gizem'in tarifleri çok iyi.
eylül'e baya bişeyler denedi.

Ege 2 gündür emekleme pozisyonu almaya başladı.

evet ek gıda topiği biraz çorba oldu sayfa 27 de hepsini toplamıştım.
olmazssa orda muhabbet etmeyelim sadece tarif paylaşalım

aynen canım ya orada da çok muhabbet döndü çorba oldu. gerçi en son gizem yığdı oraya tarifleri :))
dediğin gibi oraya tarifi yazıp çıkalım, soruları buradan soralım..

Evet benn :)) Eki Görüntüle 1162627

maşallah maşallah
Ege de 2 gündür aynı bu şekilde emekleme pozisyonu almaya başladı. gerçi gün içerisinde 2 kere anca yapıyor.
ben çok erken beklemiyorum malesef..
şimdi bi süre bu pozisyona gelir, sonra öyle durup ileri geri sallanır ooohoo ooo yolu uzun bu Ege'nin :))

:))))
poşet işime çok yaradı. put gibi yattı valla :))
teşekkür ederim canım.

anılcım 2 ltye yakın sütüme yazık oldu maalesef zaten sevmedı tadını da buzluktan çıkanların
Ay deme yaaa
İçim gidiyoo. Nasıl sağılıyo ne emekle.
Sek mi verdin hep:)
Birşeylere katarak denedin mi mama yapmayı falan. SORUYorum başıma geşeceklere hazırlı olayım diye:18:
Pekmez de koy diyorlar o bulamaça??
Sen alerjiden mi koyun kullanıyorsun yoksa daha besleyici diye mi?
Valla en azından bisküviyke ezince o sütü içeceğini umut ediyorum
Ya da inanmk istiyorum aman offf yaaa çok var çok benim buzluk annemin buzluk
Arkadaşımın kuzenimin buzluğunda. SIğmadığı için nerde sağdıysam orda bıraktım
ne yer bulsam kardır diye ...:26:

Bak sen küçük hanım büyümüş de melankolik takılıyormuş :)))

valla canım hiç bişeye katmadım sade bberona koyup verıyordum ilk zamanlar.. ama biberondan da almıyordu diş kasıyor biberonla tadını da sevmedı zaten sütüm de iyiydi gerek kalmadı buzluktaikelere ela denize bir kez mama yaptım onda da alerji oldu mamaya tövbe ettık sonra ek gıdaya geçtim ha bugun ha yarın derken 6 ay doldu ilk ağız sütüm bile 200 cc kadarı duruyor ona kıyamadım ne yapcaksam müzeye koycam :):):):

anılcım bence hiç bulamaca falan girişme direkt ver baktın olmuyor sonra dene ayrı ayrı ver ne vereceksen benımkı ev yemekleri yıyor valla ona yaptğım şeyleri sevmıyor bizimle masaya oturuyor köfte dolma makarna et çorba tuzsuz az yağlı yapıyorum taneli pütürlü bir güzel çiğniyor sankı dişi varmş gibi sulu şey sevmıyor tanelı olacak dou dolu ağzına gelsin istiyor sen sütlerini de çorbalarına kat dediğim gibi başka mama veriyorsan su yerıne onunla yap ama ısıtılmıyor anne sütleri o da olmaz

Bak sen küçük hanım büyümüş de melankolik takılıyormuş :)))

tatlıımmm sormaaa çok hanfendiiii kontes kimseyi istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…