nedemek cnm benim oglumda 9500 kilo ve çabuk terliyo giydiriyorum uyuturken daha terliyo cıbıl cıbıl geziyoruz ..bizdede oldu ısılik doktorumuz oksizing verdi gercekten ise yariyo bide ben mümkün oldukca sıcak suyla yıkıyorum boynunu kollarını poposunu ter üstünde kalincada yapıyo...teşekkür ederim cnm cevabın için.
domatesi bende verdim kıyma da denedim meltemden gaza gelip çok sevdi mete.
ama şehriye çorba bi ana yemek olunca onun için dokunur mu diye düşündüm..vericem ama saol cevabın için..
ha bi de metenin kolaarı kırmızı nokta olmuş. isilik mi oldu alerji mi çözemedim.
çok sıcak burası çocuk sırılsıklam ter bi de tombiş biraz isilik olması daha yatkın gibi ama bilemedim.
doktora da yaın götürcem.
maşallah canım bende normal doğum tarihim 19.12.2013 tü ama erken geldilerhep aklımdan 11.12.13 te gelsinler die geciyordu ne yalan sölim çok güzel bir tarihte doğmuş minnik
nedemek cnm benim oglumda 9500 kilo ve çabuk terliyo giydiriyorum uyuturken daha terliyo cıbıl cıbıl geziyoruz ..bizdede oldu ısılik doktorumuz oksizing verdi gercekten ise yariyo bide ben mümkün oldukca sıcak suyla yıkıyorum boynunu kollarını poposunu ter üstünde kalincada yapıyo...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mrblar..
size birşey sormak istiyorum her zamanki gibi..
oğluma kendi için yaptığım gıdaları zor yediyorum.
maşallah çok iştahlı ama öğüre öğüre yiyor.
aç kalırım diye zorla yiyor vermeyincede ağlıyor.. biraz farklı olsun diye et tavuk suyu kullanarak çorba yapmak istiyorum. dokunur mu acaba??
domates rendeleyip tavuksuyuna şehriye çorbası yapsam olur mu??
mrblar..
size birşey sormak istiyorum her zamanki gibi..
oğluma kendi için yaptığım gıdaları zor yediyorum.
maşallah çok iştahlı ama öğüre öğüre yiyor.
aç kalırım diye zorla yiyor vermeyincede ağlıyor.. biraz farklı olsun diye et tavuk suyu kullanarak çorba yapmak istiyorum. dokunur mu acaba??
domates rendeleyip tavuksuyuna şehriye çorbası yapsam olur mu??
Masallah cnm benim allahim esirgesin onlari bizde 11.12.13 dogumluyuz erkek :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sütüm azaldı artık
Benim bile azaldı inanamıyorum. Fışkıra fışkıra geliyodu hiç azalmıcal gibi geliyordu:)
Daha da mı azalmasın iyice yemem kesildi dinlenemiyorum hastalandım ettim
Neyse sorun su ki günde 4kereye falan sütüm yetiyor. Dün denedim bu paşa da buzluktan ineni içmedi ve benim 2 buzlık dolusu poşet sütüm var yığılı yani
O kdr çok kiiiiii
Tamam sabah kahvaltılarına koysam gene de nasıl bitcek tarihi geçebilir
Nereye kullanabilirim başka??yoğurdu ondan mayalamak istemiyorum
Çünkü süt benmari usulü kaynamalı
Ziyan olursa çok çok üzülürüm
Olmadı yeni doğan sütü olmayan bi anneye vercem yazık günah atamam içim gider
Benim miniğiminde doğum tarihi 11.12.13 :) içimden geçen tarihti kızım süpriz yaptı ve bu tarihte geldi :)
Benim bile azaldı inanamıyorum. Fışkıra fışkıra geliyodu hiç azalmıcal gibi geliyordu:)
Neyse sorun su ki günde 4kereye falan sütüm yetiyor. Dün denedim bu paşa da buzluktan ineni içmedi ve benim 2 buzlık dolusu poşet sütüm var yığılı yani
O kdr çok kiiiiii
O kdr çok kiiiiii
Yok uykusunun arasında da denedik içmediCok ac oldugunda dene cnm iyce aciksin o zaman wer sutu gece uyku arasinda wer oyle oyle icer bence walla yazik olur ya sutlere cidden uzulurum bende araya giderse her damlasi ne kadar degerli
Sebzeye nasıl katılacak ki?benim arkadaşımın oğlu 10 aylık oldu, o da dolaptan çıkardıklarını sebzelerine, muhallebililerine, kahvaltılarına kata kata tüketti..
ama dediğin de çok mantıklı. etrafta bi sürü sütü olmayan ve mama alacak gücü olmayan insan da dolu(
Yaamiktar olarak benim de azaldı.. Azalmış hatta... Ben sağmıyordum uzun zamandır .. Ek gıdaya geçtiğimizde kahvltı ve muhallebilerini anne sütüyle yapıyorum sağıyorum meğer baağı azlmış... Eskiden 150 cc çıkardı şimdi anca 90 ccdolapta benim de sütüm vardı biraz taze sıkılmış anne sütüne göre zor içiyor zilli... Oysa bilseki onlar bittiğinde yiyeceğini gıkını çıkarmazdı heralde:)
Sen de elindeki sütlerle muhallebi yap bence canımbelki çorbasına katabilirsin sonradan kremalı misali :) atılırsa dediğin gibi yazık olur... Yada Eylül içmiyor mu?
Yok uykusunun arasında da denedik içmedi
Açlıktan ağladı bas bas gene de içmedi
Sebzeye nasıl katılacak ki?
Muhallarbiye nasıl katcam bi de?? Ben bi cacık bilmiom yaaa
Ayy öznur miktarımı bile aynııı
150ydi 90 çıkıo
Muhallebisini nasıl yapıp katıosun anlatsana
Çorbaya katıp riske atamam çünkü her zaman çorbayı içmio çöpe atıyprum
O kdr çok kiiiiii
Yok uykusunun arasında da denedik içmedi
Açlıktan ağladı bas bas gene de içmedi
Sebzeye nasıl katılacak ki?
Muhallarbiye nasıl katcam bi de?? Ben bi cacık bilmiom yaaa
canım ben hipp in kaşık mamasını aldım 100 cc anne sütünü benmari usulü biraz ısıtıp içine 2 kaşık mama koyuyorum. pek de bayılarak yediğini söyleyemem ama yiyo yine de ağız burun kıvırarak. içine avakado da ekliyorum genelde. patates ,havuç , kabak pürelerini de anne sütüyle sulandırıyorum bazen. yoğurt denedim beceremedim. pek hoşlanmıyolar malesef dondurucudan çıkan sütten. benim süt de azaldı biraz yaa ek gıdaya başlayıncaKızlar sütüm azaldı artık
O kdr çok kiiiiii
Ek gıdaları yemiyor sadece yoğur tarhana yiyor mamayıda 120 cc ancak bilmiyorm valla canm minyon da desem değil boyu güzel ama doktr boya göre iyi hiperaktivesi var normal dedi ama işte insan her ay tartıda artş bekliyor hep aynı rakamı görünce asabm bozuluyor