2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebeklerle hayat.
ben ikizlerden vakit buldukca girmeye çalışıyorum 7 aylık olcaz bu cuma günü :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
dişimiz hala çıkmadı huzursuzluk var geceleri aglıyorlar uykularında:18:
bebelere tek başıma bakıyorum ve canım çıktı :KK53::KK53::KK53:

bu aralar 2 saatlıik uykuyla geçiyor günlerim dün 3 tane aşı olduk şuan çok vızıldıyo37-37,5 arası atesi 2 tane diş çıkardık biz bana çekmş ama bende erkn çıkarmsm bebekken

ben ikizlerden vakit buldukca girmeye çalışıyorum 7 aylık olcaz bu cuma günü :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bu arada ikisiyle nası geçiyo gümlerim özet geçsene cnm ben walla çok zorlanıyorum hep kucak iistio sen nası yapıyosun ikisini

teşekkürler canım Allah yardım ediyor çok şükür. şuan uyuyorlar ve evi toplucam ama dermanım kalmıyor :KK53:

Ben de yeni yatırdım kızımı ama halim yok iş yapmaya aşımız oldu huysuzluğu var çok yordu bu gece beni daha kalkıp 2 lokma birşey yemedim :KK50:

maşallah sana ya bide ben ortalıkta övünüp duruyorum senin yanında saygıyla eğiliyorum :KK9: benim kide çıkarmadı henüz :KK31:

Benim ki akşam işe gidecek saat 12.5 gibi uyandırdım normalde 4 te kalkar dedim kalk kahvaltı yapalım birlikte kaç gündür doğru dürüst bir şeyler yapamıyoruz dünde söz verdin ama dvd izlemedik gidip yattın bari kahvaltı yapalım dedim bağırdı çağırdı hiç uyutmuyormuşum hep uyandırıyormuşum yok şöyle yok böyle bi ton laf etti bende iyi yat o zaman dedim kapısını da kapattım çıktım arkamdan bayağı söylendi şimdi fosur fosur uyuyor ve ben daha bir lokma birşey yemedim sinirden

ya işte sevdiğin insandan bi anda buz gibi olunuyomu olunuyo arkadaş :KK31:

bu aralar 2 saatlıik uykuyla geçiyor günlerim dün 3 tane aşı olduk şuan çok vızıldıyo37-37,5 arası atesi 2 tane diş çıkardık biz bana çekmş ama bende erkn çıkarmsm bebekken

bu arada ikisiyle nası geçiyo gümlerim özet geçsene cnm ben walla çok zorlanıyorum hep kucak iistio sen nası yapıyosun ikisini
canım geçmiş olsun bizde 6 aylık aşımızı 20 gün önce olduk çok şükür ateş yapmadı uyudular sürekli :) haftasonu kendi drumuza gidiyoruz eşimle birlikte orda yapılolar aylık aşılarınıda eşim olmazsa zaten hiç baş edemem. sabah 6;30 da ayaktayız yürütece koyuyorum pır pır egleniyorlar sonra mama veriyorum henüz kahvatıya geçmedik. sonra uyuyorlar veuyanınca çorbalarını yediriyorum oynuyorlar artık birbirlerini tanıyorlar gülüşüyorlar biri ağlarken diğeri ona bakıp şaşakın şaşkın izliyor :KK1: bir bakmışım akşam olmuş babamız gelmiş uyuduklarında işlerimi yapıyorum malesef yemek yapamıyorum akşam ya dışardan yiyoruz yada eşim aç olmuyor ben bişeler atıştırıyom. sonra 9 gibi uyuyorlar gece beslemeye kalkıyorum tekrar sabah oluyor :KK8::KK53:
Ben de yeni yatırdım kızımı ama halim yok iş yapmaya aşımız oldu huysuzluğu var çok yordu bu gece beni daha kalkıp 2 lokma birşey yemedim :KK50:
aşı halsizleştiriyor kuzuları geçmiş olsun canım
maşallah sana ya bide ben ortalıkta övünüp duruyorum senin yanında saygıyla eğiliyorum :KK9: benim kide çıkarmadı henüz :KK31:
sizede maşallah canım benim ilk çocuklarım birden bire iki bebe verildi kucagıma annem 20 günlükken gitti kaynanam gelmiyor yardım etme özürlü:KK9: tek başıma bakıyorum allah yardım ediyor. napacam başka çaremiz yok evlatlarımıza en iyi şekilde bakmaya çalışıcaz. rabbim herkesin yardımcısı olsun. ikiz çok güzel bişey ama baya yorucu tabi. yinede çok şükür bugünümüze:KK17:

canım geçmiş olsun bizde 6 aylık aşımızı 20 gün önce olduk çok şükür ateş yapmadı uyudular sürekli :) haftasonu kendi drumuza gidiyoruz eşimle birlikte orda yapılolar aylık aşılarınıda eşim olmazsa zaten hiç baş edemem. sabah 6;30 da ayaktayız yürütece koyuyorum pır pır egleniyorlar sonra mama veriyorum henüz kahvatıya geçmedik. sonra uyuyorlar veuyanınca çorbalarını yediriyorum oynuyorlar artık birbirlerini tanıyorlar gülüşüyorlar biri ağlarken diğeri ona bakıp şaşakın şaşkın izliyor :KK1: bir bakmışım akşam olmuş babamız gelmiş uyuduklarında işlerimi yapıyorum malesef yemek yapamıyorum akşam ya dışardan yiyoruz yada eşim aç olmuyor ben bişeler atıştırıyom. sonra 9 gibi uyuyorlar gece beslemeye kalkıyorum tekrar sabah oluyor :KK8::KK53:

aşı halsizleştiriyor kuzuları geçmiş olsun canım

sizede maşallah canım benim ilk çocuklarım birden bire iki bebe verildi kucagıma annem 20 günlükken gitti kaynanam gelmiyor yardım etme özürlü:KK9: tek başıma bakıyorum allah yardım ediyor. napacam başka çaremiz yok evlatlarımıza en iyi şekilde bakmaya çalışıcaz. rabbim herkesin yardımcısı olsun. ikiz çok güzel bişey ama baya yorucu tabi. yinede çok şükür bugünümüze:KK17:

Ay cnm bnm yaa ne kadar zor isin tahmin ediyorum kaynananda ha bi gelse yardim etse annen baska sehirde sanirim.. Biz dun ilk defa kahwaltiya basladik ekmek ici yumurta sarisi labne peyniri pekmez dun 3 kasik yedi bugun 9 kasenin yarisini yani yarinda tamamini wermeyi dusunuyorum yerse öggg etti biraz cunku :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay cnm bnm yaa ne kadar zor isin tahmin ediyorum kaynananda ha bi gelse yardim etse annen baska sehirde sanirim.. Biz dun ilk defa kahwaltiya basladik ekmek ici yumurta sarisi labne peyniri pekmez dun 3 kasik yedi bugun 9 kasenin yarisini yani yarinda tamamini wermeyi dusunuyorum yerse öggg etti biraz cunku :)

aman bırak gelmesin bide o hizmet bekliyor sonra:KK9: zaten şuan memleketinde:KK1:
inşallah yer canım bizde cumartesi dr gitcez kontrole başlatır heralde 7 bitmiş olacak çünkü.

aman bırak gelmesin bide o hizmet bekliyor sonra:KK9: zaten şuan memleketinde:KK1:
inşallah yer canım bizde cumartesi dr gitcez kontrole başlatır heralde 7 bitmiş olacak çünkü.

Kac dogumlular we cinsiyetleri ne cnm ay haklisin bide hizmet beklerler boswer

Canım şikayet etsem bile değişen bir şey olmaz adamların yeri sabit ve benim dr çok iyi ebe kötü ama napalım zaten katlanmaya çalışıyorum ona da kızım iyi olsunda gerisi boş diyorum ben

Doğru çok haklısın canm

Eşim gece birde gelio
Berbat ve acınacak haldeyim
Bi elimde tel bi kolumda Aras
Ne yapcam bilmiyorum
Zatem iğneyi de yanlış vurulmuşım 12 saatte birmiş 24 saatte bi vurulmuşım cahil gibi
Ayroca gece 12 de vurulmam lzm ama vurulamam gidemem yani ne yapcam bakalım

Masal kadar tatlı değill:21:

Oyssss tatlı ben ısırmak istiyorm onu mıncık mıncık

Gülayyy Özlemin kızı değik oğlu oo:KK52:
Yerim seni
Nasıl oldunız
Ben öyle hastayım ki dr iğne verdi vuruluomm
Her gün deldiriom totoyuu:KK76:

Ayy çok güldum ya...
Kız o anılcim üstündeki tulumdan dolayi birazda erkek tipi var o yüzden erkek sanıyorlar:)))

Eklentiler

• $1403096516469.jpg
    $1403096516469.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 31
Masallah cnm benim allahim esirgesin onlari bizde 11.12.13 dogumluyuz erkek :)

maşallah canım bende normal doğum tarihim 19.12.2013 tü ama erken geldiler :KK70: hep aklımdan 11.12.13 te gelsinler die geciyordu ne yalan sölim çok güzel bir tarihte doğmuş minnik:nazar:

Kızlar kızım 4gün sonra 7.ayina girecek ve 6.ay kontrolünde 7.5kiloydu ve hic kilo almamışti acaba neden almıyordur...
Emziriyorum üstüne günde 3-4öğün ek gıda veriyorum muhallebi,cici bebe,tarhana, kaşık mamasi.vs kaynanam da her uyandığında ver de toplnsin iki üç kere veriyon tamam diyor sanki ac bırakıyorum çocuğumu..çok da hareketli bi bebek ondan mi almıyor acaba

Kızlar biraz özel olacak ama..
Eşinizle durumlarınız nasıl??..
Hamileyken istek tavanken şimdi hic canım istemiyor:KK14:
Ev işi,çocuk,yemek derken yorulmuyorum kız desen gece saat 12 den aşağı uyumuyo herif beni bosicak bu gidişle:KK52:
İnanır misiniz kendime bakmaya bile zaman bulamıyorum..:KK14:

Son düzenleme:
mrblar..
size birşey sormak istiyorum her zamanki gibi..
oğluma kendi için yaptığım gıdaları zor yediyorum.
maşallah çok iştahlı ama öğüre öğüre yiyor.
aç kalırım diye zorla yiyor vermeyincede ağlıyor.. biraz farklı olsun diye et tavuk suyu kullanarak çorba yapmak istiyorum. dokunur mu acaba??
domates rendeleyip tavuksuyuna şehriye çorbası yapsam olur mu??

mrblar..
size birşey sormak istiyorum her zamanki gibi..
oğluma kendi için yaptığım gıdaları zor yediyorum.
maşallah çok iştahlı ama öğüre öğüre yiyor.
aç kalırım diye zorla yiyor vermeyincede ağlıyor.. biraz farklı olsun diye et tavuk suyu kullanarak çorba yapmak istiyorum. dokunur mu acaba??
domates rendeleyip tavuksuyuna şehriye çorbası yapsam olur mu??
mrb canım..ben veriyorum kıyma olarak domateste verdim bence birşey olmaz ama tabi herkesin bebegi farklı en ii sen bilirsin bebegini...bende şehriye çorbası yapıp vermeyi düşünüyorum hatta kemik aldım kaynatıp et suyu yapacagım..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrb canım..ben veriyorum kıyma olarak domateste verdim bence birşey olmaz ama tabi herkesin bebegi farklı en ii sen bilirsin bebegini...bende şehriye çorbası yapıp vermeyi düşünüyorum hatta kemik aldım kaynatıp et suyu yapacagım..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim cnm cevabın için.
domatesi bende verdim kıyma da denedim meltemden gaza gelip çok sevdi mete.
ama şehriye çorba bi ana yemek olunca onun için dokunur mu diye düşündüm..vericem ama saol cevabın için..
ha bi de metenin kolaarı kırmızı nokta olmuş. isilik mi oldu alerji mi çözemedim.
çok sıcak burası çocuk sırılsıklam ter bi de tombiş biraz isilik olması daha yatkın gibi ama bilemedim.
doktora da yaın götürcem.

X