canım geçmiş olsun bizde 6 aylık aşımızı 20 gün önce olduk çok şükür ateş yapmadı uyudular sürekli :) haftasonu kendi drumuza gidiyoruz eşimle birlikte orda yapılolar aylık aşılarınıda eşim olmazsa zaten hiç baş edemem. sabah 6;30 da ayaktayız yürütece koyuyorum pır pır egleniyorlar sonra mama veriyorum henüz kahvatıya geçmedik. sonra uyuyorlar veuyanınca çorbalarını yediriyorum oynuyorlar artık birbirlerini tanıyorlar gülüşüyorlar biri ağlarken diğeri ona bakıp şaşakın şaşkın izliyor
bir bakmışım akşam olmuş babamız gelmiş uyuduklarında işlerimi yapıyorum malesef yemek yapamıyorum akşam ya dışardan yiyoruz yada eşim aç olmuyor ben bişeler atıştırıyom. sonra 9 gibi uyuyorlar gece beslemeye kalkıyorum tekrar sabah oluyor
aşı halsizleştiriyor kuzuları geçmiş olsun canım
sizede maşallah canım benim ilk çocuklarım birden bire iki bebe verildi kucagıma annem 20 günlükken gitti kaynanam gelmiyor yardım etme özürlü
tek başıma bakıyorum allah yardım ediyor. napacam başka çaremiz yok evlatlarımıza en iyi şekilde bakmaya çalışıcaz. rabbim herkesin yardımcısı olsun. ikiz çok güzel bişey ama baya yorucu tabi. yinede çok şükür bugünümüze