2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende 4gğndür gitmedim
İyileşeceğimr daha kötü oluyorum
Bi gittim ki crp tavan!!!
Kanım mikrop kaynıuo
İyi ki gitmişiz antibiyotiksiz asla geçmezdi dedi dr
Ve giderek de artarmış
Her yerim kırılıuo dökülüo. İğne iyi gelir inşş
Tam play boy olmuş buu:KK52:
Yakışıklı Aliiii:))

Anammm günün en iyi haberlerinden
Bu bildiğimiz surata sürülen kil maskeleri mi aceppp
Aynen kalanları da Aras yakaldı mı affetmio çatır çatır koparıo valla
Çok hastayım Meltemmm:KK43:( buna da bi çareee:2:

Canım ben saç dökülmesine çözümü kestirmekte buldum belime gelen saçımı omzumda kestirdim bir de suan dökülmesi çok normalmiş annem çocuk tanımaya başladımı anneyi saç dökülmeye başlar daha da dökülecek dedi ama daha sonra düzelir eski haline gelir dedi

Geçmiş olsun kuzum benim bende oldum Allahtan Asyaya bulaştırmadan atlattım ben vücut direncini artırıcı bir içecek hazırladım onunla kendime geldim canım 2 elmanın kabugunu soyup bir cezveye yada tencereye koy içerisine 1 çubuk tarçın 4-5 karanfil 3-4 top yeni bahar ve kök zerdeçal ve havlıcan koydum havlıcan ve zerdeçal bulamazsan koymayabilirsin bunları kaynattım 4 bardak suyla ve 15-20dk kaynadıktan sonra süzüp balla tatlandırıp günde 2 fincan içtm ve 2 günde ayağa kalktım canım dene istersen

Aşıya gittim canı zaten 6. ay aşısı içinde çocuk felci aşısı varmış ağızdan verdiler ama ebem ger zamanki gibi beni çıldırttı bana diyor ki ilk aşı yaptırıldıktan 1 ay sonra tekrarlanacaktı senin haberin yok mu dedi ben de sen haber vermezssen nasıl haberim olacak benim dedim senin görevin arayıp hatırlatmak dedim 4. aya kadar her ay aramayı biliyordun da 2 aydır aramıyorsun çocuğu takip etmeyi bile bıraktın dedim birde doğumdan sonra hiç bir şeyin eksik kalmadı gülhan herşeyi yaptım demeyi biliyorsun bir daha böyle birşey olmasın dedim

buarada bana 9. ayda geleceksin aşı ve kilo takibi için ondan önce gelmene gerek yok dedi sana öyle birşey söyledilermi

tam antikaymış sizin ebe :KK52: 8. ayda çağırdı cnm bizide izlem için dediği gibi aşı yok

Teşekkür ederim canm zor her kulaktan bir ses bazen allak pullak oluyorm inanki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım güvendiğin 2-3 kişi dışında herkese kulağını tıkayacaksın yoksa canında sıkılır sinirde olursun boşver herkesin dediğini onlar yaşamıyor masalla siz yaşıyorsunuz tatlım

tam antikaymış sizin ebe :KK52: 8. ayda çağırdı cnm bizide izlem için dediği gibi aşı yok

Hiç sorma canım ya ona kalsa aşıları arka arkaya durmadan yapacak çocuk ağlamaktan mosmor oluyor hala dur sunuda yapayım diyor çocugu kaldırıyorum ben bana sakin ol tedirgin olma diyor dedim en son ben çocuğumu zor dünyaya getirdim 20 gün erken doğdu benim kızım ve sezeryanla ameliyat oldum çünkü kızımın boynuna kordan dolanmıştı ben bu şartlar altında doğum yaptım ve kızım ağlamayacak dedim gerekirse 3 aşıyı yarım saatte yapacaksın ama benim kızımın ağlamaktan nefesi kesilmeyecek tedirgin değiliz dedim tedirgin olan sensin lafını bil artık dedim bana tamam canım bişe demedim diyor Birde ben aşılara annemle gidiyorum anneme sakin ol diyor halbuki annem çok sakin soğuk kanlıdır ben bile sakinim ama her gittiğimizde sakin olun tedirgin olmayın diyor
Tam dayaklık bir ebemiz var :KK52:

Hiç sorma canım ya ona kalsa aşıları arka arkaya durmadan yapacak çocuk ağlamaktan mosmor oluyor hala dur sunuda yapayım diyor çocugu kaldırıyorum ben bana sakin ol tedirgin olma diyor dedim en son ben çocuğumu zor dünyaya getirdim 20 gün erken doğdu benim kızım ve sezeryanla ameliyat oldum çünkü kızımın boynuna kordan dolanmıştı ben bu şartlar altında doğum yaptım ve kızım ağlamayacak dedim gerekirse 3 aşıyı yarım saatte yapacaksın ama benim kızımın ağlamaktan nefesi kesilmeyecek tedirgin değiliz dedim tedirgin olan sensin lafını bil artık dedim bana tamam canım bişe demedim diyor Birde ben aşılara annemle gidiyorum anneme sakin ol diyor halbuki annem çok sakin soğuk kanlıdır ben bile sakinim ama her gittiğimizde sakin olun tedirgin olmayın diyor
Tam dayaklık bir ebemiz var :KK52:

Allam yarabbim ya...tuhaflar gerçekten bizim kilerde adamına göre muamele yapıolar çok sinir oluyorum kılığı kıyafeti pek iyi olmayana it gibi davranıyolar terbiyesizlik

Canım ben saç dökülmesine çözümü kestirmekte buldum belime gelen saçımı omzumda kestirdim bir de suan dökülmesi çok normalmiş annem çocuk tanımaya başladımı anneyi saç dökülmeye başlar daha da dökülecek dedi ama daha sonra düzelir eski haline gelir dedi

Geçmiş olsun kuzum benim bende oldum Allahtan Asyaya bulaştırmadan atlattım ben vücut direncini artırıcı bir içecek hazırladım onunla kendime geldim canım 2 elmanın kabugunu soyup bir cezveye yada tencereye koy içerisine 1 çubuk tarçın 4-5 karanfil 3-4 top yeni bahar ve kök zerdeçal ve havlıcan koydum havlıcan ve zerdeçal bulamazsan koymayabilirsin bunları kaynattım 4 bardak suyla ve 15-20dk kaynadıktan sonra süzüp balla tatlandırıp günde 2 fincan içtm ve 2 günde ayağa kalktım canım dene istersen
Ben her ay kestiririm saçlarımı
Bu hafta kestirdim mesela ama hiç bi faydası olmuo
Senin bu dedijlerini de çıkıp almak lazım ama benim h öyle şmkanım yok:KK43:
Kizlar ahmede uyku düzeni vermeye calisiyoduk ya hani? Bu beni sinir hastasi edecek vallahi billahi sinirlerim harab oldu gece Ahmed uyusun diye ayakta salla gündüz Ahmed uyumasin diye oyna bende insanim yani vallahi cildiricam az kaldi...
Tubaaaa inşallah oyurtursun
Herkes rahat eder sen Ahmed eşin
Dua etcem size gerçekten...
Bindallımız nasıl hatunlar😀

Yerim bunu yaaaaaa
Ne kadar yakışmışşşş:nazar:
Hepsine en kocamanından maşallahhhh:nazar:
Ay Azra da çok bağırmaya başladı yaa.. Kafa kalmıyor alim Allah:)

:nazar:

maşallah ya burda dudaklarımı kemiriyorum bu minnaklara offf :KK56: :KK14:anıl bizimkide ağlayınca öle boncuk boncuk yaaa

oyyy kıyamam nasıl da akmış gözyaşları boncuk boncuk

maşallah tombişe, çok tatlı olmuş annesi bu melek :nazar: :nazar: :nazar:

Yawrum kiyamam ya agzini bukerek icli icli aglamis onun gozyaslarina kurban olurum
.
Tşk ederiz teyzeleriii
Her ağlaması gözü yaşlı. Sahte ağlamaları bile:))

Canım güvendiğin 2-3 kişi dışında herkese kulağını tıkayacaksın yoksa canında sıkılır sinirde olursun boşver herkesin dediğini onlar yaşamıyor masalla siz yaşıyorsunuz tatlım

Tıkıyorm canm zaten artk video isteyenedr yollamıyorm kimse alnmasn eşim kızıyor ister istemez nazar oluyor bende sürekli onla uğraşıorm açıkcası

Tubaaaa inşallah oyurtursun
Herkes rahat eder sen Ahmed eşin
Dua etcem size gerçekten...

Yerim bunu yaaaaaa
Ne kadar yakışmışşşş:nazar:

Tşk ederiz teyzeleriii
Her ağlaması gözü yaşlı. Sahte ağlamaları bile:))

Teşekkür ederim canm
Kız paşa nasıl aglamş boncuk boncuk kıyamam ona yaaa:KK43: maşşallah çok tatlı :nazar:

Aşıya gittim canı zaten 6. ay aşısı içinde çocuk felci aşısı varmış ağızdan verdiler ama ebem ger zamanki gibi beni çıldırttı bana diyor ki ilk aşı yaptırıldıktan 1 ay sonra tekrarlanacaktı senin haberin yok mu dedi ben de sen haber vermezssen nasıl haberim olacak benim dedim senin görevin arayıp hatırlatmak dedim 4. aya kadar her ay aramayı biliyordun da 2 aydır aramıyorsun çocuğu takip etmeyi bile bıraktın dedim birde doğumdan sonra hiç bir şeyin eksik kalmadı gülhan herşeyi yaptım demeyi biliyorsun bir daha böyle birşey olmasın dedim

buarada bana 9. ayda geleceksin aşı ve kilo takibi için ondan önce gelmene gerek yok dedi sana öyle birşey söyledilermi

Kafayı kırmş senn asmdekiler canm şikayet edebilrsin onları
Herkes bi garip ya anlamıyorm adam gibi sağlık hizmeti alamaz duruma geldik ya

Kıyamam ben sana ya keşke yakın olsak ben yapar getirirdim sana eşine falan söylesen akşam gelirken alsa en azından tarçınla elmayı alsa o bile iyi gelir sana kuzum benim

Kafayı kırmş senn asmdekiler canm şikayet edebilrsin onları
Herkes bi garip ya anlamıyorm adam gibi sağlık hizmeti alamaz duruma geldik ya

Canım şikayet etsem bile değişen bir şey olmaz adamların yeri sabit ve benim dr çok iyi ebe kötü ama napalım zaten katlanmaya çalışıyorum ona da kızım iyi olsunda gerisi boş diyorum ben

Kıyamam ben sana ya keşke yakın olsak ben yapar getirirdim sana eşine falan söylesen akşam gelirken alsa en azından tarçınla elmayı alsa o bile iyi gelir sana kuzum benim
Eşim gece birde gelio
Berbat ve acınacak haldeyim
Bi elimde tel bi kolumda Aras
Ne yapcam bilmiyorum
Zatem iğneyi de yanlış vurulmuşım 12 saatte birmiş 24 saatte bi vurulmuşım cahil gibi
Ayroca gece 12 de vurulmam lzm ama vurulamam gidemem yani ne yapcam bakalım
Teşekkür ederim canm
Kız paşa nasıl aglamş boncuk boncuk kıyamam ona yaaa:KK43: maşşallah çok tatlı :nazar:

Masal kadar tatlı değill:21:

Eşim gece birde gelio
Berbat ve acınacak haldeyim
Bi elimde tel bi kolumda Aras
Ne yapcam bilmiyorum
Zatem iğneyi de yanlış vurulmuşım 12 saatte birmiş 24 saatte bi vurulmuşım cahil gibi
Ayroca gece 12 de vurulmam lzm ama vurulamam gidemem yani ne yapcam bakalım

Masal kadar tatlı değill:21:

Ay canım benim yaa Allah yardımcın olsun bir an önce iyleşirsin inşallah tatlım benim

Ne oldu kuzum bu kocalar hep böyle sinir ediyor zaten benimkide beni çıldırttı 2 saat önce :KK47:

offf çok sinir oluyorum kaynana koca şikayeti muhabbetine ama sinir olmamak içten deil :KK4: tüm hafta evde çocukla evle uğraş sıcak bi yandan paşam hiç gezmesinden ödün vermiyo yaaa... pazar günleri ağzıma bi bal çalıo tamam ohhh şimdide aradı arkadaşlar hafta sonu deniz e çağırıyolar die dedim gitmek istiyosan git dio sen istiyomusun (ayak yapıo) dedim ii ama c.tesiden :KK53::KK53::KK53: yuh dedim ya eee öle ayarlamışlar ne denir iyi dedim sen rahatsan sorun yok ya anneni çağır dio ne annesi be dedim eee içim rahat etsin dio ayyy allam ya dedim senin için rahat sen keyfine bak!!! (dedim dedi ler havada uçuştu bu arada ) :)
inş. senin ki daha az gıcık bişe yapmıştır :KK30:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebeklerle hayat.
ben ikizlerden vakit buldukca girmeye çalışıyorum 7 aylık olcaz bu cuma günü :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
dişimiz hala çıkmadı huzursuzluk var geceleri aglıyorlar uykularında:18:
bebelere tek başıma bakıyorum ve canım çıktı :KK53::KK53::KK53:

offf çok sinir oluyorum kaynana koca şikayeti muhabbetine ama sinir olmamak içten deil :KK4: tüm hafta evde çocukla evle uğraş sıcak bi yandan paşam hiç gezmesinden ödün vermiyo yaaa... pazar günleri ağzıma bi bal çalıo tamam ohhh şimdide aradı arkadaşlar hafta sonu deniz e çağırıyolar die dedim gitmek istiyosan git dio sen istiyomusun (ayak yapıo) dedim ii ama c.tesiden :KK53::KK53::KK53: yuh dedim ya eee öle ayarlamışlar ne denir iyi dedim sen rahatsan sorun yok ya anneni çağır dio ne annesi be dedim eee içim rahat etsin dio ayyy allam ya dedim senin için rahat sen keyfine bak!!! (dedim dedi ler havada uçuştu bu arada ) :)
inş. senin ki daha az gıcık bişe yapmıştır :KK30:

Benim ki akşam işe gidecek saat 12.5 gibi uyandırdım normalde 4 te kalkar dedim kalk kahvaltı yapalım birlikte kaç gündür doğru dürüst bir şeyler yapamıyoruz dünde söz verdin ama dvd izlemedik gidip yattın bari kahvaltı yapalım dedim bağırdı çağırdı hiç uyutmuyormuşum hep uyandırıyormuşum yok şöyle yok böyle bi ton laf etti bende iyi yat o zaman dedim kapısını da kapattım çıktım arkamdan bayağı söylendi şimdi fosur fosur uyuyor ve ben daha bir lokma birşey yemedim sinirden

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebeklerle hayat.
ben ikizlerden vakit buldukca girmeye çalışıyorum 7 aylık olcaz bu cuma günü :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
dişimiz hala çıkmadı huzursuzluk var geceleri aglıyorlar uykularında:18:
bebelere tek başıma bakıyorum ve canım çıktı :KK53::KK53::KK53:

Allah yardımcın olsun canım biz biriyle baş edemezken sen nasıl ikizlerle baş edebiliyorsun umarım en yakın zamanda dişlerini çıkarırlar

Allah yardımcın olsun canım biz biriyle baş edemezken sen nasıl ikizlerle baş edebiliyorsun umarım en yakın zamanda dişlerini çıkarırlar
teşekkürler canım Allah yardım ediyor çok şükür. şuan uyuyorlar ve evi toplucam ama dermanım kalmıyor :KK53:

X