2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bu da ağlarken
Son fotoyu demin Gizeme göndermek için çektim 1 saat olmadı.
Yatağına koy hep kucakta olmaz ki dedi
Koydum o hale geldi:)
Eki Görüntüle 1160588 Eki Görüntüle 1160589 Eki Görüntüle 1160590 Eki Görüntüle 1160592

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyyy kıyamam nasıl da akmış gözyaşları boncuk boncuk

Aaaaa resimi unutmuşum:)
Eki Görüntüle 1160632 Eki Görüntüle 1160634

6.ay kontol ve aşılarımızı oldk.
Yine çok gerildim neden benm kızım hiç kilo almıyor hala 7,150-7,200 sayıklıyorz yerimizde boyumuz 72 cm
Hiperaktiveye bağladı doktor ama ben yinede onu besleyemiyormş gibi hissettim kendimi :KK43:

maşallah masala boyu çok güzel kilosu da öyle çok az değil sınırlar dahilinde,
besleyememekle ne ilgisi var o kadar yürümeye kilo tutmaz tabi

canım gece uyusun diye gündüz uyutmamaya çalışıyorsan bu da doğru değil ama...
uykusu gelen bebek uyumazsa, uyutmaya çalıştığında uykuya daha zor geçer ve bu da zor.
bence sen önce gündüz uykusu ayarla...
gündüz o biraz uyurken sen de yat dinlen...
sonuçta gündüz de sallaya sallaya uyutunca uyuyacak sana da dinlenme fırsatı olur..
eşin de geldiğinde sana biraz yardımcı olsun, o ilgilensin sen dinlen...
artık ahmet uykusuzluğa çok alıştı, nasıl bir bünyesi varsa artık :KK43:(
senin yapabileceğin en doğru şey, eşinden veya başkalarından yardım isteyerek gün içerisinde dinlenmeye çalışmak.
haa çocukla uğraşırken de ev işlerine gömülme, onları da salla gitsin...

tuğba mesajını görürse kendi anlatır durumunu ama
bildiğim kadarıyla durum şöyle, bu haftaya kadar ahmed hep canı istediğinde uyuyup uyanıyordu
bütün gece uyumayıp uykusu olduğu için gündüz uyuması gerekenden çok fazla uyuyordu
doktor kontrolünde doktorları gündüz 2 kere 1 saatlik uyutmasını daha fazla uyutmamasını söylemiş
yani gündüz uykusunu azaltıp gece uykusunu artırmaya çalışıyor

Merhaba kizlar uzun bir zamandir yazamiyodum ama takip ediyorum.ve paylastiginiz bilgilerden cok yararlandim.
Bu arada masal duruya masallah allah nazarlardan saklasin.hayati boyunca hep boyle basarili olur insallah.
Anilcigim arasa gecmis olsun.neyseki bisey olmamis.bende hep duser diye korkuyorum.
Bizde ek gidaya coktan basladik. Sade yogurt disinda hersey yiyor. Sutasin bebekler icin yogurdu var elmali onu cok seviyor.
Uykumuz duzene oturdu.gunduzleri 2 defa uyuyor uyuturken yatagina birakiyorum kendi kendine uyumayi ogrendi.sallanarak uyumayida birakti o yuzden cok mutluyum. Geceleride 1 kere mamaya kalkiyor. Aksam 9 bucuk 10 gibi uyuyor sabahta ayni saatlerde kalkiyor.
Kizlar aralik bebeklerinin hepsi masallah birbirinden tatli resimlerine hep bakiyorum allah nazarlardan saklasin kuzularinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu da benim tombis kizim alya su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah tombişe, çok tatlı olmuş annesi bu melek :nazar: :nazar: :nazar:

6.ay kontol ve aşılarımızı oldk.
Yine çok gerildim neden benm kızım hiç kilo almıyor hala 7,150-7,200 sayıklıyorz yerimizde boyumuz 72 cm
Hiperaktiveye bağladı doktor ama ben yinede onu besleyemiyormş gibi hissettim kendimi :KK43:

Cnm malesef benim kizimda 4. Ayda 6500 du
Simdi ince yazliklarla tarttim 6875 kg boy 69
4. Ayda iki kat kiyafet vardi
Dusun kiyafet hesabi yapar oldum
İse basladim yoruluyorum ondanmi sutummu azaldiki
Ne yapcagimi sasirdim

Kizlar 6. Ay asisi olduk dun
3 bacaktan 1 agizdan 2 damla cocuk felci olduk
Simdi sorum suriyelilerin asisi bu mu oluyor
Yoksa baska yaptircam mi

bildiğim kadarıyla durum şöyle, bu haftaya kadar ahmed hep canı istediğinde uyuyup uyanıyordu
bütün gece uyumayıp uykusu olduğu için gündüz uyuması gerekenden çok fazla uyuyordu
doktor kontrolünde doktorları gündüz 2 kere 1 saatlik uyutmasını daha fazla uyutmamasını söylemiş

Hepsine en kocamanından maşallahhhh:nazar:

Ay Azra da çok bağırmaya başladı yaa.. Kafa kalmıyor alim Allah:)

:nazar:

Tesekkur ederiz teyzeleri

Bu da ağlarken
Son fotoyu demin Gizeme göndermek için çektim 1 saat olmadı.
Yatağına koy hep kucakta olmaz ki dedi
Koydum o hale geldi:)
Eki Görüntüle 1160588 Eki Görüntüle 1160589 Eki Görüntüle 1160590 Eki Görüntüle 1160592

Yawrum kiyamam ya agzini bukerek icli icli aglamis onun gozyaslarina kurban olurum

Aaaaa resimi unutmuşum:)
Eki Görüntüle 1160632 Eki Görüntüle 1160634

Bindallisini yesinler cok milyon bi kiz olcak masal duru o yuzden kiloya fazla takma yemesinde bir sorun yoksa.

Ne bileyim o kilo almayınca kendimi mutsuz hissediyorm
Zaten ancak 120 cc mama içiyor ek gıdayla hiç arasıda yok yediklerini yürüyüp yakıyor

Cnm malesef benim kizimda 4. Ayda 6500 du
Simdi ince yazliklarla tarttim 6875 kg boy 69
4. Ayda iki kat kiyafet vardi
Dusun kiyafet hesabi yapar oldum
İse basladim yoruluyorum ondanmi sutummu azaldiki
Ne yapcagimi sasirdim

Benm kız emmiyor bide canm ya napcaz biz bunlarla bilmiyormki

Yawrum kiyamam ya agzini bukerek icli icli aglamis onun gozyaslarina kurban olurum

Bindallisini yesinler cok milyon bi kiz olcak masal duru o yuzden kiloya fazla takma yemesinde bir sorun yoksa.

Ek gıdaları yemiyor sadece yoğur tarhana yiyor mamayıda 120 cc ancak bilmiyorm valla canm minyon da desem değil boyu güzel ama doktr boya göre iyi hiperaktivesi var normal dedi ama işte insan her ay tartıda artş bekliyor hep aynı rakamı görünce asabm bozuluyor

kuşum şimdi ne alaka diceksin ama evin serin mi öyleyse ohhh miss neden dersen kotla görünüyosun ben şortla bile ölüyorum ya lina yla dondurma gibi erim erim eriyos yavrum bezi ve atletle bile daralıyo :KK25:

Yok hayatım o ben değilim eşim
Tam okula gidecekti giyinmişti yoksa ev felaket sıcak offf

Kızlar pazardayım
Nektarin üzüm kiraz mor erik verebiliyo mıyuz
Bu ne ya pazarda hiç meyve yok bunlar var şeftali muz alabildim sadece

Yerim ben bu bebisleriii. Sabriya cok tatli bebisin papatya maşallah bu güzelliğe. Isimleriniz cok gelmiyo aklima sepetteki bebise bayildim, bindallisini yedigim masaldi galiba, o gozyaslari olan bebis Aman Allahm kiyamam yavrum kuzucum, annisiyle cekilen kara yagiz bebisimiz kirtlarim senin agzini :) pembis kiz bebegim toplanan saclarini seveyim...

Teşekkür ederim zaten destekleriniz olmasa güç alamazdm
Çoğunuzun sayesinde ayakta kalma gücü buluyorm kendimde
İspattan ziyade tabiki inanılmayabilir ben bile bazen masal durunn yaptıkları karşısnda şok oluyorm.Ama kim neden böyle bir yalan atsnki ben birazck buna gerildim açıkcası
Evet herkesin bebeği muhteşem ben onlardaki kavrama gücüne zekalarına bayılıyorm.Rabbim hepsini güzel yerde görmeyi nasip etsin inşallah
Bakalm tüzder derneği bizden bazı testler istedi pedagog-psikolog eşliğinde onları yaptracağız agustosta snca göre gerekli eğitimleri alıcak
Bilemiyorm kafam allak pullak böyle bir bebeğe sahip olmak hem çok güzel hem çok zor

Allah yardımcın olsun canım benim sen sadece ayakta durmaya çalış eminim masal için hangi eğitim iyiyse ona karar verilir ve sende masala destek olursun gerçekten de işin zor ama mükemmel bir bebeğe sahipsin bu da işin tatlı yanı kuzucum :KK34:

Kızlar pazardayım
Nektarin üzüm kiraz mor erik verebiliyo mıyuz
Bu ne ya pazarda hiç meyve yok bunlar var şeftali muz alabildim sadece

canım erik hariç hepsini verebilirsin... ben veriyorum... özellikle kiraz ve üzümü tülbentte sıkıp suyunu çıkarıp içiriyorum, çok seviyor.
erik gaz yapar ama bildiğim kadarıyla 8-9. ay falan.
şeftali, muz da iyi tercih...
nektarin de güzel püre oluyor.

Bende bugün 6.ay aşılarımızı yaptrdm çock felci aşısınıda oral yolla yaptılar
Umarm canmm

Aşıya gittim canı zaten 6. ay aşısı içinde çocuk felci aşısı varmış ağızdan verdiler ama ebem ger zamanki gibi beni çıldırttı bana diyor ki ilk aşı yaptırıldıktan 1 ay sonra tekrarlanacaktı senin haberin yok mu dedi ben de sen haber vermezssen nasıl haberim olacak benim dedim senin görevin arayıp hatırlatmak dedim 4. aya kadar her ay aramayı biliyordun da 2 aydır aramıyorsun çocuğu takip etmeyi bile bıraktın dedim birde doğumdan sonra hiç bir şeyin eksik kalmadı gülhan herşeyi yaptım demeyi biliyorsun bir daha böyle birşey olmasın dedim

buarada bana 9. ayda geleceksin aşı ve kilo takibi için ondan önce gelmene gerek yok dedi sana öyle birşey söyledilermi

Allah yardımcın olsun canım benim sen sadece ayakta durmaya çalış eminim masal için hangi eğitim iyiyse ona karar verilir ve sende masala destek olursun gerçekten de işin zor ama mükemmel bir bebeğe sahipsin bu da işin tatlı yanı kuzucum :KK34:

Teşekkür ederim canm zor her kulaktan bir ses bazen allak pullak oluyorm inanki

X