- 21 Mayıs 2009
- 464
- 16
Bu da ağlarken
Son fotoyu demin Gizeme göndermek için çektim 1 saat olmadı.
Yatağına koy hep kucakta olmaz ki dedi
Koydum o hale geldi:)
Eki Görüntüle 1160588 Eki Görüntüle 1160589 Eki Görüntüle 1160590 Eki Görüntüle 1160592
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyyy kıyamam nasıl da akmış gözyaşları boncuk boncuk
Aaaaa resimi unutmuşum:)
Eki Görüntüle 1160632 Eki Görüntüle 1160634
6.ay kontol ve aşılarımızı oldk.
Yine çok gerildim neden benm kızım hiç kilo almıyor hala 7,150-7,200 sayıklıyorz yerimizde boyumuz 72 cm
Hiperaktiveye bağladı doktor ama ben yinede onu besleyemiyormş gibi hissettim kendimi
maşallah masala boyu çok güzel kilosu da öyle çok az değil sınırlar dahilinde,
besleyememekle ne ilgisi var o kadar yürümeye kilo tutmaz tabi
canım gece uyusun diye gündüz uyutmamaya çalışıyorsan bu da doğru değil ama...
uykusu gelen bebek uyumazsa, uyutmaya çalıştığında uykuya daha zor geçer ve bu da zor.
bence sen önce gündüz uykusu ayarla...
gündüz o biraz uyurken sen de yat dinlen...
sonuçta gündüz de sallaya sallaya uyutunca uyuyacak sana da dinlenme fırsatı olur..
eşin de geldiğinde sana biraz yardımcı olsun, o ilgilensin sen dinlen...
artık ahmet uykusuzluğa çok alıştı, nasıl bir bünyesi varsa artık (
senin yapabileceğin en doğru şey, eşinden veya başkalarından yardım isteyerek gün içerisinde dinlenmeye çalışmak.
haa çocukla uğraşırken de ev işlerine gömülme, onları da salla gitsin...
tuğba mesajını görürse kendi anlatır durumunu ama
bildiğim kadarıyla durum şöyle, bu haftaya kadar ahmed hep canı istediğinde uyuyup uyanıyordu
bütün gece uyumayıp uykusu olduğu için gündüz uyuması gerekenden çok fazla uyuyordu
doktor kontrolünde doktorları gündüz 2 kere 1 saatlik uyutmasını daha fazla uyutmamasını söylemiş
yani gündüz uykusunu azaltıp gece uykusunu artırmaya çalışıyor
Merhaba kizlar uzun bir zamandir yazamiyodum ama takip ediyorum.ve paylastiginiz bilgilerden cok yararlandim.
Bu arada masal duruya masallah allah nazarlardan saklasin.hayati boyunca hep boyle basarili olur insallah.
Anilcigim arasa gecmis olsun.neyseki bisey olmamis.bende hep duser diye korkuyorum.
Bizde ek gidaya coktan basladik. Sade yogurt disinda hersey yiyor. Sutasin bebekler icin yogurdu var elmali onu cok seviyor.
Uykumuz duzene oturdu.gunduzleri 2 defa uyuyor uyuturken yatagina birakiyorum kendi kendine uyumayi ogrendi.sallanarak uyumayida birakti o yuzden cok mutluyum. Geceleride 1 kere mamaya kalkiyor. Aksam 9 bucuk 10 gibi uyuyor sabahta ayni saatlerde kalkiyor.
Kizlar aralik bebeklerinin hepsi masallah birbirinden tatli resimlerine hep bakiyorum allah nazarlardan saklasin kuzularinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu da benim tombis kizim alya su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah tombişe, çok tatlı olmuş annesi bu melek