2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bu da ağlarken
Son fotoyu demin Gizeme göndermek için çektim 1 saat olmadı.
Yatağına koy hep kucakta olmaz ki dedi
Koydum o hale geldi:)
Eki Görüntüle 1160588 Eki Görüntüle 1160589 Eki Görüntüle 1160590 Eki Görüntüle 1160592

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boncuk boncuk gozyaslari dökmüş arasim kiyamam yaaa yavrum benim oyyyyy oyyyyy

Anilcum bu arda sanada geçmiş olsun canm Allah acil şifalar versin çabucak atlar insallah

Kizlar ahmede uyku düzeni vermeye calisiyoduk ya hani? Bu beni sinir hastasi edecek vallahi billahi sinirlerim harab oldu gece Ahmed uyusun diye ayakta salla gündüz Ahmed uyumasin diye oyna bende insanim yani vallahi cildiricam az kaldi...

Ege paşa hep sırıtık ama ses çıkmıyo..
görüntü var ses yok :)))
çocuğu karşıma alıp aaaaa diye bağrıyorum, o da heyecanlanıp aaaaa diye bağrıyo :))
eşim diyo ki millet çocuğunu susturmaya uğraşıyo sen bağırtmaya..
eee napim sesi çıkmıyo ki diyiyorum...
canım boşver ya çıkmadığı daha iyi benim kızım sabahtan akşama çığlık çığlığa :KK1: kafa beyin kalmıyo .kahkaha atıyo kendi kendine konuşuyo işim olduğunda da bakmıyosam hemen ağlamalar :KK53: sürekli muhabbet istiyo geveze :KK9:

Kizlar ahmede uyku düzeni vermeye calisiyoduk ya hani? Bu beni sinir hastasi edecek vallahi billahi sinirlerim harab oldu gece Ahmed uyusun diye ayakta salla gündüz Ahmed uyumasin diye oyna bende insanim yani vallahi cildiricam az kaldi...

canım gece uyusun diye gündüz uyutmamaya çalışıyorsan bu da doğru değil ama...
uykusu gelen bebek uyumazsa, uyutmaya çalıştığında uykuya daha zor geçer ve bu da zor.
bence sen önce gündüz uykusu ayarla...
gündüz o biraz uyurken sen de yat dinlen...
sonuçta gündüz de sallaya sallaya uyutunca uyuyacak sana da dinlenme fırsatı olur..
eşin de geldiğinde sana biraz yardımcı olsun, o ilgilensin sen dinlen...
artık ahmet uykusuzluğa çok alıştı, nasıl bir bünyesi varsa artık :KK43:(
senin yapabileceğin en doğru şey, eşinden veya başkalarından yardım isteyerek gün içerisinde dinlenmeye çalışmak.
haa çocukla uğraşırken de ev işlerine gömülme, onları da salla gitsin...

canım boşver ya çıkmadığı daha iyi benim kızım sabahtan akşama çığlık çığlığa :KK1: kafa beyin kalmıyo .kahkaha atıyo kendi kendine konuşuyo işim olduğunda da bakmıyosam hemen ağlamalar :KK53: sürekli muhabbet istiyo geveze :KK9:

yaa öyle deme insan sesini duymak istiyor..
haa ege'nin de çenesi çok düşük ama küçük küçük...
bazen sabahları çok bağrınıyo, ama öyle rahatsızlık verecek boyutta değil...
komşularım diyorki, biz bebeği görmesek unutcaz apartmanda bebek olduğunu :))
ben doğum yaptım, 1 ay falan oldu, alt komşu eşime sormuş ne zaman doğum diye, eşim demiş askere gitcek çocuk artık :))
düşün doğduğunda bile ses yoktu, hala yok...

Kuzum evet izledim tıpış tıpış yürüyor masalımız inNamayan gelmesin bu topiğe artık, burda yaZılana güvenmeyn girmesin topiğimize, zatrn uykusuz günlerim geri geldi sinirim tepemde:))) aşı yaptırdık bugün henüz ateş yok saat 4 ama bi huzursuzluk car umarım aşıdandır ve hemen geçer:)

Teşekkr teyzesi masala ayakkabı kampanyası yapcam anam agladı ayakkabı almaktan ona😝
Hadi ya grçmiş olsn kuzum ama bebekler heray uyku düzennde değişiklik yaşıyor canm strese sokma kendini

ben doğum yaptım, 1 ay falan oldu, alt komşu eşime sormuş ne zaman doğum diye, eşim demiş askere gitcek çocuk artık :))
:KK1: ilk aylar benim kuzu da hiç ağlamıyodu hala pek ağlamaz ama sesi gürleşti çığlık atmayı seviyo kahkaha çığlık karışımı tuhaf sesler çıkarıyo bayılıyorum aslında şaka bi yana. ama sabahları bağırma olayı çoğunda var sanırm o biraz zorluyo beni :KK1:

Canım bu konuşulanları biraz geç gördüm ama biz seni tanıyoruz ve biliyoruz sen hiç canını sıkma masal çok harika bir bebek ve elinden geldiğince sende ona daha verimli olmak istiyorsun zaten bu aralık bebeklerinin huyu farklı kuzum hepsinde birşeyler var ve hepside birbirinden mükemmel çocuklar canım benim

Bende şaşırdım ilk başlarda ama ben pek yabancı değilim bu konuya benim kuzenimde 5 aylıkken emeklemeye ve 7 aylıkken yürümeye başladı ve annemde söylüyor ben ikiz eşiyim ve ikizimle bende herşeyimizi yaşımızdan önce yapmışız 9 aylıkken annemlerle sofraya oturup kendi tabağımızdan kaşık yada çatalla yemek yermişiz 1 yaşını doldurduğumda normal cümleler kurabiliyormuşum öyle çat pat konuşma değil düzgün ve anlaşılır bir şekilde cümleler...

Canım benim sen ve masal iyi olsun gerisi boş kuzummmmmm :KK16:

Teşekkür ederim zaten destekleriniz olmasa güç alamazdm
Çoğunuzun sayesinde ayakta kalma gücü buluyorm kendimde
İspattan ziyade tabiki inanılmayabilir ben bile bazen masal durunn yaptıkları karşısnda şok oluyorm.Ama kim neden böyle bir yalan atsnki ben birazck buna gerildim açıkcası
Evet herkesin bebeği muhteşem ben onlardaki kavrama gücüne zekalarına bayılıyorm.Rabbim hepsini güzel yerde görmeyi nasip etsin inşallah
Bakalm tüzder derneği bizden bazı testler istedi pedagog-psikolog eşliğinde onları yaptracağız agustosta snca göre gerekli eğitimleri alıcak
Bilemiyorm kafam allak pullak böyle bir bebeğe sahip olmak hem çok güzel hem çok zor

Mete de ilk 3hafta cok sessizdi dedigin gibi.Sonra kolik basladi. Her gun ayni saatlerde ozellkkle geceleri durdurulamayan aglama. Bende aglyrdum onceleri so.ra alistim.Hala aglar arada uykusunda yaramaz oglum :)

Canım ya ben yeni duydum 4 ay aşısı için gittiğimde 31 aralık doğumlu ve sonrası için aşı tekararı yapılacak demişti ebe bana neyse bugün aşımız var :KK43: olmadı onuda yaptırırım bakalım hayırlısı olsun umarım bebeişlerimizin sağlığı hiç bozulmaz

Bende bugün 6.ay aşılarımızı yaptrdm çock felci aşısınıda oral yolla yaptılar
Umarm canmm

6.ay kontol ve aşılarımızı oldk.
Yine çok gerildim neden benm kızım hiç kilo almıyor hala 7,150-7,200 sayıklıyorz yerimizde boyumuz 72 cm
Hiperaktiveye bağladı doktor ama ben yinede onu besleyemiyormş gibi hissettim kendimi :KK43:

Mete de ilk 3hafta cok sessizdi dedigin gibi.Sonra kolik basladi. Her gun ayni saatlerde ozellkkle geceleri durdurulamayan aglama. Bende aglyrdum onceleri so.ra alistim.Hala aglar arada uykusunda yaramaz oglum :)

valla canım kolik çok zor... tamam bebek dediğin ağlar da kolik çok zor gerçekten... neyse baya atlattın ama sanırım. az da olsa varsa da o da geçer zamanla... kolik 4. aydan sonra azalıp 6. aydan sonra bitiyormuş. sen daha çok araştırmışsındır gerçi :KK66:)
geçen babam da diyo bu ne biçim bi bebek ya aşıda da ağlamıyo, bebek dediğin ağlar falan dedi.
dedim herkes böyle diye diye nazarlıcak 6. aydan sonra ağlamaya başlıcak yavrum...
yasakladım herkese ağlamıyo diye söylenmelerini :))

Bindallımız nasıl hatunlar😀

Bindallımız nasıl hatunlar😀

Aaaaa resimi unutmuşum:)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403038386.585042.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403038402.698365.jpg

valla canım kolik çok zor... tamam bebek dediğin ağlar da kolik çok zor gerçekten... neyse baya atlattın ama sanırım. az da olsa varsa da o da geçer zamanla... kolik 4. aydan sonra azalıp 6. aydan sonra bitiyormuş. sen daha çok araştırmışsındır gerçi :KK66:)
geçen babam da diyo bu ne biçim bi bebek ya aşıda da ağlamıyo, bebek dediğin ağlar falan dedi.
dedim herkes böyle diye diye nazarlıcak 6. aydan sonra ağlamaya başlıcak yavrum...
yasakladım herkese ağlamıyo diye söylenmelerini :))

Valla soyleme cnm kimselere nazar degmesun bence de Ege'cigime

Merhaba kilzlar 6 aylin asimizi olduk Bir Agiz 3 ayak mahfoldu kuzum ya. Kolomuz masallah 8600 boy 67 coo sukur insallah ates olmazEki Görüntüle 1159725

Saçımız bile toplanıyo artık yaaaaa:))))Eki Görüntüle 1159865

Bu da bizim anne-bıcır selfiemiz:nazar:Eki Görüntüle 1159879

Sıra sizde hadi bakalım..:)

Bu da benim tombis kizim alya su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1160316

aralık bebişlerini gördüm, alıntıladım alıntıladım, yazdım yazdım hooop gitti...
buradan diyim bütün aralık bebişlerinin maşallahı var :))
ben de kıskandım Ege Deniz'imi koyayım bari :))

Bu da bizim sele sefamız
Eki Görüntüle 1160461

Hepsine en kocamanından maşallahhhh:nazar:

Ege paşa hep sırıtık ama ses çıkmıyo..
görüntü var ses yok :)))
çocuğu karşıma alıp aaaaa diye bağrıyorum, o da heyecanlanıp aaaaa diye bağrıyo :))
eşim diyo ki millet çocuğunu susturmaya uğraşıyo sen bağırtmaya..
eee napim sesi çıkmıyo ki diyiyorum...

Ay Azra da çok bağırmaya başladı yaa.. Kafa kalmıyor alim Allah:)

Bu da ağlarken
Son fotoyu demin Gizeme göndermek için çektim 1 saat olmadı.
Yatağına koy hep kucakta olmaz ki dedi
Koydum o hale geldi:)
Eki Görüntüle 1160588 Eki Görüntüle 1160589 Eki Görüntüle 1160590 Eki Görüntüle 1160592

Yerim onun gözyqşlarını hiç dayanamıyorum yaa:KK43:

Aaaaa resimi unutmuşum:)
Eki Görüntüle 1160632 Eki Görüntüle 1160634

:nazar:

maşallah ya burda dudaklarımı kemiriyorum bu minnaklara offf :KK56: :KK14:anıl bizimkide ağlayınca öle boncuk boncuk yaaa

X