2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
iyiyim kuzuuu sen nasilsin yegenim nasil canim araniz nasil bidikimla :)
efe iyi oglum buyuyo teyzesi cok seviorum cok duskunum ona her anne gibi.cok sukur bu gunleri de gorduk :KK16:
iyiyiz çok şükür büyüyoruz günden güne...
evet çok şükür :KK16: Allahım bütün isteyenlere versin
sizi kocaman öpüyorum cano :KK54:

Merhaba kilzlar 6 aylin asimizi olduk Bir Agiz 3 ayak mahfoldu kuzum ya. Kolomuz masallah 8600 boy 67 coo sukur insallah ates olmazEki Görüntüle 1159725

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saçımız bile toplanıyo artık yaaaaa:))))Eki Görüntüle 1159865

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu da bizim anne-bıcır selfiemiz:nazar:Eki Görüntüle 1159879

Sıra sizde hadi bakalım..:)

Bu da benim tombis kizim alya su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy aman allahım maşallah :KK16:
özlem selfienizi sevsinler sizin.. senin güzelliğin de gözlerden kaçmıyor
tam yemelik bu bebişler yaa
Allahım nazarlardan korusun

Son düzenleme:
Kızlar biraz önce kızımi banyo yaptırıyordum bi baktım şampuan şişesini ağzına almış agzi kapaliydi fakat ağzına üstünden köpük filan kaçmış olabilir birşey olur mu ya dalın şampuanımiz

iyiyiz çok şükür büyüyoruz günden güne...
evet çok şükür :KK16: Allahım bütün isteyenlere versin
sizi kocaman öpüyorum cano :KK54:

ayy aman allahım maşallah :KK16:
özlem selfienizi sevsinler sizin.. senin güzelliğin de gözlerden kaçmıyor
tam yemelik bu bebişler yaa
Allahım nazarlardan korusun

Tsk ederim canım o senin güzelliğin

Kızlar dün yürüteç almaya çıktık alamadan döndük
80-90 liraya uyduruk yürüteçler vardı içime sinmedi
200 liraya kraftın falan yürüteçleri varrdı çok güzeldi ama pahalı geldi

siz ne aldınız? nereden aldınız ? var mı bi tavsiyeniz

ist anadolu yakasındayım

ist anadolu yakasındayım

canım ben çocuk zımbırtılarına o kadar paralar dökmeye karşıyım...
sevip sevmeyeceğini binip binmeyeceğini sıkılıp sıkılmayacağını bile bilmiyoruz.
ben 60 TL'ye sıradan basit bişey aldım.
oyuncakları ötmüyo, ışıkları yok, ama Ege halinden memnun...
zaten şuan elinde tek tuttuğu şey, diş kaşıma aparatı...
onun haricinde ilgisini çeken hiç bişey yok...
ben akçaydayım şuan burada bi yerden aldım.
ama nette bulabilirsin uygun.
haa illa caf caflı olsun, oyuncakları olsun, ötsün, ışıkları falan olsun diyosan, sana tavsiyem sahibinden. coma 2. ellere bakman...
2. ellerde çok uygunlar düşüyor.
ben ege'nin bebek arabasını pusetiyle beraber 2. el 200 TL'ye aldım.
sıfırı 700 TL'ydi..
ve 3 kere kullanılmış, inanılmaz temizdi.
haa çok bekledim iyisi düşsün diye şansım oldu.
ama sıfıra o kadar para verme çocuğuna daha yaratıcı, zeka gelişimini destekleyecek şeylere harcarsın paranı.

canım ne güzel iştahlı bir bebeğin var, benimki de aynı, maşallah bebişlerimize:nazar::nazar::nazar::nazar:
benimki de herşeyi istiyor, ama vermiyorum.
ayından önce verilen ek gıdalar ileride obeziteye, sindirim problemlerine, karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına neden oluyormuş. ben açıkçası bundan çok korkuyorum.
şuan herşey ayına uygun. zaten 2-3 ay sonra baya çeşitlenecek yedikleri, 6 ay sonra herşeyi yiyebiliyor olacaklar.
ben de çok istiyorum her yediğimden vereyim diye ama dediğim gibi obeziteden çok korkuyorum. bi de benim ailem de eşimin ailesi de obeziteye meğilliler..
aklım çıkıyor valla..
senin de aklında bulunsun bence.

merhaba canım
maşallah kuzuya boyu da kilosu da çok güzel

maşallah pamuğuma, mertin saçlar hala minicik hiç uzamıyor

tuğbacım, ahmed parande atıyor desen şaşırmam, o bıdık herşeyi yapar :KK16: iki takla da atmış olabilir
park yatağın üst kademesi 6 aylığa kadar kullanılıyor, sen de alt kademeye al artık ahmedimi, maşallah çok hareketli bir kaza gelmesin başına

ben de senin gibi düşünüyorum, bebek bakıyor diye zararlı olabilecek şeyler verilmemeli,
milletimiz tombul bebek seviyor ama o tombul bebeklerin obeziteye bir adım daha yakın olduğunun farkında değiller sanırım
bebek iştahlı olabilir bu çok güzel bişey ama bebek iştahlı diye her bulduğumuzu ağzına sokmamalıyız bence
özellikle çikolata, gofret, hazır meyve suları, mısır şurubuyla çin tuzuyla hazırlanmış gıdalar, çay gibi şeyler çocuğa hiçbir fayda sağlamaz,
mesela ben puding yiyeceğim zaman merte muhallebi yapıyorum, çay içerken ona da pekmezi sulandırıp ya da elma sıkıp veriyorum,
onun yiyecek içeceklerini de benimkiyle aynı tip tabağa bardağa koyuyorum, o zaman benim ne yiyip içtiğimle ilgilenmiyor

Kızlar haklısınız kırılma falan olmadı ama ben ölçülü bir şekilde veriyorum bunları zaten 6. ayımızı doldurduğumuz için sorun sıkıntı yok be her şeyin tadına bakması taraftarıyım çünkü her şeyin tadını bilecek ki ben hangisinin zararlı olduğunu söyleyeyim aklı erdiğinde bundan kaynaklı tattırma yapıyorum birde benim kızım mama yemiyor artık pekmezimizide kan ilacı kullanmadığımız için günde 1 tatlı kaşığına yakın verdiğim için pekmez serbeti içiremiyorum istediğim anda fazlası zarar kızıma Allahım tüm miniklerimize sağlık sıhhat versin canlarım

Kızlar haklısınız kırılma falan olmadı ama ben ölçülü bir şekilde veriyorum bunları zaten 6. ayımızı doldurduğumuz için sorun sıkıntı yok be her şeyin tadına bakması taraftarıyım çünkü her şeyin tadını bilecek ki ben hangisinin zararlı olduğunu söyleyeyim aklı erdiğinde bundan kaynaklı tattırma yapıyorum birde benim kızım mama yemiyor artık pekmezimizide kan ilacı kullanmadığımız için günde 1 tatlı kaşığına yakın verdiğim için pekmez serbeti içiremiyorum istediğim anda fazlası zarar kızıma Allahım tüm miniklerimize sağlık sıhhat versin canlarım

tamam canım tattırma olaraksa sorun yok...
ben de tadına baktırıyorum...
ben bi de sebzelerine, kendimize pişirdiğim yemeğe tuz atmadan suyundan ekliyorum. azıcık tat veriyor...
yoksa sebzeler bi başına saman gibi..

canım ben çocuk zımbırtılarına o kadar paralar dökmeye karşıyım...
sevip sevmeyeceğini binip binmeyeceğini sıkılıp sıkılmayacağını bile bilmiyoruz.
ben 60 TL'ye sıradan basit bişey aldım.
oyuncakları ötmüyo, ışıkları yok, ama Ege halinden memnun...
zaten şuan elinde tek tuttuğu şey, diş kaşıma aparatı...
onun haricinde ilgisini çeken hiç bişey yok...
ben akçaydayım şuan burada bi yerden aldım.
ama nette bulabilirsin uygun.
haa illa caf caflı olsun, oyuncakları olsun, ötsün, ışıkları falan olsun diyosan, sana tavsiyem sahibinden. coma 2. ellere bakman...
2. ellerde çok uygunlar düşüyor.
ben ege'nin bebek arabasını pusetiyle beraber 2. el 200 TL'ye aldım.
sıfırı 700 TL'ydi..
ve 3 kere kullanılmış, inanılmaz temizdi.
haa çok bekledim iyisi düşsün diye şansım oldu.
ama sıfıra o kadar para verme çocuğuna daha yaratıcı, zeka gelişimini destekleyecek şeylere harcarsın paranı.

bende senin gibi düşündüğüm için alamadım 200 lira olanı :)
hoppalayı kuzenimden aldım hiiiç sevmedi iyiki para vermedim dedim, gerçekten bebeğin sevmesi çok önemli
eşim internetten allış veriş sevmediği için ikinci ele bakamıyorum
cvilde uygun fiyata çok çeşit gördüm oraya bakacağım inş

tamam canım tattırma olaraksa sorun yok...
ben de tadına baktırıyorum...
ben bi de sebzelerine, kendimize pişirdiğim yemeğe tuz atmadan suyundan ekliyorum. azıcık tat veriyor...
yoksa sebzeler bi başına saman gibi..

Canım ben tuz atmıyorum ama bi tarifim vardı yazdımda zaten onu ona hiç tuz eklemeye gerk yok gerçeken tadı tuzu yerinde oluor hafif z.yağı koyuyorum ve ben bile tuzssuz salçasız yiyorum istenirse çok az tuz konabilir bebeğim ayıla bayıla yiyor kuzum benim sen de dene istersen şekerim

Özlem ne güzelsin sen maşallah kızında sana benziyor çokk güzel.
Sabriya senin süslü kızının elbisesini yesinler ilk kızın da çok güzeldi bu da çok güzel benzemiyorlar sanırım
Eylüüüllll prensesss seniiiii ham yaparımmm..
Anıl çook geçmiş olsun canım ya çokk üzüldüm artık yükseklere koymamk lazım muhtemelen ayaklarını kaldırdı ağzına sokayım derken kayıdı ters yönde düştü..
Bugün Aliyi yataga koymuştum bende önünde dikiliyodum ortaya koydum eşarbımı baglarken bi baktım bana yaslandı 2 saniyede nasıl yanıma geldi anlamadım yere koyunca totoyu kaldıramıy yataga koyunca aşka geliyorr...
Alıntı yapamıyorum kızlar Ali şimdi uyanır özledim sohbet etmeyii Sizleri seviyorum..

$974640_10203659513196414_1919186343_n.jpg $IMG_1549.jpg

Ali'm Küçük adam BÜYÜKK AŞKKKK:103:

Özlem ne güzelsin sen maşallah kızında sana benziyor çokk güzel.
Sabriya senin süslü kızının elbisesini yesinler ilk kızın da çok güzeldi bu da çok güzel benzemiyorlar sanırım
Eylüüüllll prensesss seniiiii ham yaparımmm..
Anıl çook geçmiş olsun canım ya çokk üzüldüm artık yükseklere koymamk lazım muhtemelen ayaklarını kaldırdı ağzına sokayım derken kayıdı ters yönde düştü..
Bugün Aliyi yataga koymuştum bende önünde dikiliyodum ortaya koydum eşarbımı baglarken bi baktım bana yaslandı 2 saniyede nasıl yanıma geldi anlamadım yere koyunca totoyu kaldıramıy yataga koyunca aşka geliyorr...
Alıntı yapamıyorum kızlar Ali şimdi uyanır özledim sohbet etmeyii Sizleri seviyorum..

Gülayyy Özlemin kızı değik oğlu oo:KK52:
Yerim seni
Nasıl oldunız
Ben öyle hastayım ki dr iğne verdi vuruluomm
Her gün deldiriom totoyuu:KK76:

Gülayyy Özlemin kızı değik oğlu oo:KK52:
Yerim seni
Nasıl oldunız
Ben öyle hastayım ki dr iğne verdi vuruluomm
Her gün deldiriom totoyuu:KK76:

AHAAAA Kızı olmaışmıydı yaa onunnnn kafa bir milyonnn oğluda yakışıklıymış ozaman :KK52:
Bede sizii yiriiimmmm
gitmedim hastaneye kiii iyiyim daha dr ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 gün grip dedii aynı yani iyleşme süresi şimdi daha iyiyimmm

ist anadolu yakasındayım

Ben esrobot markasi aldim. Burd maagaza da 100 dediler internetten 48 tl ye aldm. Internete bakmadan alma

$10494677_10152284749689495_227428476658572869_n.jpg

aralık bebişlerini gördüm, alıntıladım alıntıladım, yazdım yazdım hooop gitti...
buradan diyim bütün aralık bebişlerinin maşallahı var :))
ben de kıskandım Ege Deniz'imi koyayım bari :))

annanem geçen gün dedi ki, bu saç dökülmesine kil iyi geliyormuş.
kili sulandırıp saçları yıkıyormuşsun.
ben daha denemedim, ama en kısa sürede denicem, 1 aya belli eder kendini.
kafamda saç kalmadı ya..
olanları da maymunum yoluyor :KK43:(
kili annem köyden getiricek bana ama sanırım aktarlarda da bulunuyor.

AHAAAA Kızı olmaışmıydı yaa onunnnn kafa bir milyonnn oğluda yakışıklıymış ozaman :KK52:
Bede sizii yiriiimmmm
gitmedim hastaneye kiii iyiyim daha dr ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 gün grip dedii aynı yani iyleşme süresi şimdi daha iyiyimmm
Bende 4gğndür gitmedim
İyileşeceğimr daha kötü oluyorum
Bi gittim ki crp tavan!!!
Kanım mikrop kaynıuo
İyi ki gitmişiz antibiyotiksiz asla geçmezdi dedi dr
Ve giderek de artarmış
Her yerim kırılıuo dökülüo. İğne iyi gelir inşş
Tam play boy olmuş buu:KK52:
Yakışıklı Aliiii:))
annanem geçen gün dedi ki, bu saç dökülmesine kil iyi geliyormuş.
kili sulandırıp saçları yıkıyormuşsun.
ben daha denemedim, ama en kısa sürede denicem, 1 aya belli eder kendini.
kafamda saç kalmadı ya..
olanları da maymunum yoluyor :KK43:(
kili annem köyden getiricek bana ama sanırım aktarlarda da bulunuyor.

Anammm günün en iyi haberlerinden
Bu bildiğimiz surata sürülen kil maskeleri mi aceppp
Aynen kalanları da Aras yakaldı mı affetmio çatır çatır koparıo valla
Çok hastayım Meltemmm:KK43:( buna da bi çareee:2:

Maşalladogumlu.izinki oturmaya başlamış bile..
Ben açık kıyafetler giydirmeye korkuyorum kızlar ya hasta olursa diye

Benimki 6 aylikken oturmaya basladi. Sizinkilerden bir ay buyuk kasim dogumlu.hasta olmaz cnm havalar isindi bu havalarda biraz ince giydir yoksa sicaktan hasta olur.benim kiz sicagi sevmiyor gece ustunu ortturmedigi gibi cami acana kadar uyumuyor.

X