2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın kızlaaaar hepiniz inşallah sorunsuz güzel bir gün geçirirsiniz

canım benim...beni de listeden çıkartır mısın...ben bebeğimi kaybettim maalesef...ama sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin RABBİM...

çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlı bir hamilelik, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

bu fikrine bende katılıyorum. Eşimlede aynı fikirdeyiz. Allah korusun bir problem varsa, yahut olursa aldıracak değiliz. Rabbim böylesini nasip etmiş diyip kabulleneceğiz. Herşey insanlar için. Temennim Rabbimin hepimizin evlatlarını elleri ayakları düzgün, aklı fikri yerinde sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etmesidir.Amiin

Benim karşı komşuma doktorlar hamileliği boyunca bebeğine özürlü doğacak demişler. İçim rahat etsin en azından sonucuna hazırlarım kendimi diye tüm testleri yaptırmış. Tamamen özürlü bir bebek beklerken şükür sağlıklı bir bebeği oldu. hiç bir sıkıntısı yok. Testler yani %100 kesinlik vermiyor.

Benimde dünden beri aynı adet olmuşum gibi kanamalarım var. Dün öğlen kesilmeyince doktoru aradım gel dedi. Muayene etmeden direkt büyük ultrason varmış ona yönlendirdi akşam 6 ya kadar ultrason sırası bekledim ve tabi doktor çoktaan gitti. Ultrasonda bebekte bir sıkıntı olmadağını gördük hamdolsun. Kesede , kalp atışlarında herhangi bir anormallik görülmedi. Rapordada düzgün gebelik yazıyor.

ama kanamam yoğun olmasada bugünde devam ediyor. Kahverengimsi gibi, kırmızımsı gibi. Hatta tuvalete girince damlıyor. Birazdan sonuçlar için doktoru tekrar arayacağım. Ama doktor muayene bile etmediği için bu doktoruda eledim. Dua edin bana kızlar olur mu?

günaydın canım anneler :)
bugun hepimize güzel bulantısız sorunsuz bi gün olsun :)
benm de karnım bi şişiyo bi iniyo anlamıyom nolduğunu ama sabah yok akşama doğru çıkıyo verdiğim kiloları alamadım daha 500-600 gr aldım sayılır 65.9 dum hamile kaldığımı öğrendiğimde 3 kilo verdim 62.5 oldum şimdi 63.1 falan cıkıyo kilom anlamıyom ben bide spora başladım hafif hafif kendimi yormadan yürüyorum spor yapıyorum

folik plus mı içiyorsunuz

kızlar hepinize günaydın ve cok şükür perşembe bugün kızlar size bırsey soracağım ben işe gidip gelirken 2 vesait dolmuşa bınıyorum ama cok sallanıyor yollar cok kötü bende cok korkuyorum bebeğime bırsey olur dıye sızdede oluyormu bu arada bu uyuma pozisyonunda yastığı denedim sağa dönmeyim dıye sırtıma koydum allah yastık yerlerde ne olacak bılmıyorum bır çözüm bulmam lazım bu yatış işine

başbelası42

canım cok geçmiş olsun rabbım sağlıkla kucağına versın inşallah bırsey olmaz bol bol dua et

canım hoşgeldın aramıza bende çalışan bır anne olacağım

seydacım bıtanem eğer için rahat etmıyorsa doktora gıt bak temızlık iş felan yapma bebeğinden önemli değil 3-4 ay dişini sık ama benı dınlersen bır doktora gıt muayene ol hem sende rahatlamış olursun dualrım senınle

telefonla uğraşma dırek gıt bugün sakın kafana göre ilaç içme belkı doktor iğne veriri canım

canım bende zayıf bır ınsanım artık herkes hamıle olduğumu anlıyor karnım sabah kalkınca düm düz sonra çosuyor mübarek aslında vücut hamıleliğe alışmaya çalışıyor organlar bıle değişiyor eee doğal olarak gazda şişlik yapıyor ya sıkıntı değil çoğumuzda var bu durum

Son düzenleme:
kızlar kanamalar için dün doktora gitmiştim sonuçlar içinde az önce doktoru aradım istirahat önerdi sağlık ocağından rapor yazdırıcam. Birde progestan ve bir ilaç daha yazdı reçete numarasını telefondan aldım 10 gün sonra gene gel mutlaka kontrole dedi. Hiç bir iş yapmayacaksın dinleneceksin dedi.

başbelası42

canım cok geçmiş olsun rabbım sağlıkla kucağına versın inşallah bırsey olmaz bol bol dua et

çok teşekkürler canım benim. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

canım gecmıs olsunnnnn .. inşalah bı daha kanaman olmaz.. ınsan çok korkuyor o gıbı durumlarda..

merhaba bende nasip olursa aralık ayında doğum yapacagım inşş Allah nasip ederse . 8 hafta6 günlük. şu an sıkıntım sabahları pek bişey yiyememem ve mide bulantısı, halsizlik uyku istegi onun harici ciddi başka bi sorum yok çok şükür inşş olmazda . sizde durumlar nasıl ?

kanaması olan arkadaşlar var sanırım bnm bu 2.gebeliğim ilkinde tamamına erdirmek nasip olmadı 25 haftalıkken kaybettim ikizlerimi.Allah başka acı göstermesin . onlaraa 3 aylık hamileyken bendede olmuştu kanama doktor iğne falan verdi yattım hastanede 2 gün sonra 1 hafta kalkmadım evde geçti. korkunun ecele faydası yok nasipte varsa ki, ben çok duydum çok kanaması olan ve doğum yapan sağlıkla çok var. korkuyo ama insan tabii. mutlaka doktora gidin danışın önerim bu ve fazla yormayın kendinizi dinlenin bu durumda olanlar rapor alıp mutlaka yatsın ..

günaydın herkese... nasılsınız.. uzun zamandır giremedim. bulantılarımla basım belada:) artık oglumda bu durumdan şikayetci dün ben çıkartırken babasına ben çok korkuyorum diyormus yarım yamalak konusmasıyla. bir an önce 12 hafta olsada azalsa biraz ne güzel olacak:)) onun haricinde hepimiz iyiyiz su halen içemiyorum ama birşeyler yiyebilmeye basladım biraz biraz:)

Bende aynı senin gibiyim metabolizmamız da şaşkın ne yese bulantı oluyo yemese daha fena sonra bir uyku hali arada da kıtlıktan çıkmış gibi bir açlık :)))

Selamlar

kızlar ben aksam gaz sancısından hıc uyuyamadım kasıklarım karnım yok boyle bi sey bu durumda olan var mı ? onerileriniz nelerdir ne yapmalıyım ne gecirir gazı ?

Canım dinlen o zaman. Kendine dikkat etmelisin.Bol bol yat şu riskli3 ayı bitir.Güzel haberlerle gel sonra da=)

Selamlar

kızlar ben aksam gaz sancısından hıc uyuyamadım kasıklarım karnım yok boyle bi sey bu durumda olan var mı ? onerileriniz nelerdir ne yapmalıyım ne gecirir gazı ?

benımde oyleydı hem gaz sancım hemde bagırsaklarımın kolay sındırımı ıcvın bana surup verdıı hamıleler cok rahat kullanıyomus bı arkadasımda bu surubu kullanmıs hemde dokuz ay cok rahatlıyorum onu ıcdıkden 10 dakıka sonra bagırsaklarımdan sesler gelmeye baslıyoo gazımı cıkartıyorum rahatlıyorum ... ismi duphalak

kızlar konuda actım burada raslayanlarda cevap versın lutfen ben 23+4 haftalıkken 2011 agustosunda dogum yaptım bebegımı kaybettım 11+3 haftalık hamıleyım suanda cok korkuyorum rahım agzı yetmezlıgı teshısı konulucak dıye tecrubelı olanlar varsa yardım etsınler bana

12. haftada mı ölçülüyordu canım sen geçen söylemiştin hatırlıyorum ben.

kızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur

kıyamam yaaa. Allah sabır versin melek olmuş o artık. Allah sana sağlık versin canım.Gönlüne göre olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…