- 3 Şubat 2011
- 430
- 1
canım benim...beni de listeden çıkartır mısın...ben bebeğimi kaybettim maalesef...ama sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin RABBİM...
kızlar ben ıkılı yada uclu test yaptırmıcam ayrıntılı ultrason takıplerını tahlıllerın hepsını yaptırıcam ama ıkılı uclu test yaptırmıcam bır cok kısının hayatını karartan testler bunlar dogruluk payıda dusuk hem anne karnında mudahale yaptıramazsınız
hem cocugum allah korusun down sendromlu olsa test sonucunda ne yapıcam bebegımı oldurucekmıyım hayır
sakat olsa engellı zıhınsel engellı yada bacakları kolları olmasa ne yapıcam oldurucekmıyım hayır
buyuzden ıkılı uclu testı yaptırmıcam eger zekasında problem varsa down sendromluysa dogdugu zaman ogrenırım barı hamılelıgımde uzulmem hıc yoksa
tedavısı olsa amenna yaptırayım ama tedavısı yok
yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..
benimde 5 tane kaldı ilacım. ama bitince yenisini alacağım çünkü dr um 3 aydan önce başka vitamin önermiyorum sadece folik asit iç dedi.bende alacağım 30 tane kullanacağım 60 tanesi boşa gidecek ama olsun ne yapalım. dönemlerimiz aynı canım,bende 9. haftanın içine gireceğim inşallah.
slmlar hepinize. hem çalışıp hem 2 yaşında bi çocuk annesi olup hem de hamile olunca haliyle yoğun bi tempoda yaşıyorum ve buraya da çok sık gelemiyorum.ama daha önce de kısaca tanıtmıştım kendimi ama yine yazayım listeye beni de ekleyin.sanırım hilbar sen ekliyosun. 29 yaşındayım. kısmetse 2. bebeğime hamileyim.2 yaşında bir de kızım var.ee ne var ne yok herkes iyidir umarım
yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..
ayy sarı lekeden sonramı düşk tehlikesi dedi..ay bend ebuı akşm progestan aldım bilmm ama ii mi ettm ..onu aldıktan sonra kesildi lekelnmm ..yarın ola hayrolo..ahh bee diyom ekndime..ne çektin be şeydaaaa..allh betrnden korusun...
Kızlar herkese günaydın? Bir şey soracağım hiç içinizde şimdiden karnı şişen var mı benim gibi? Benim hiç göbeğim yoktur. Daha bu zamanda kocaman bir göbeğim oldu. İtiraf ediyorum kilo da aldım; ama tüm kiloyu neredeyse göbeğime aldım. O kadar çok ve sık acıkıyorum ki yemeyince elim ayağım titriyor. Daha önce hiç böyle alışkanlıklarım yoktu.
başbelası42
canım cok geçmiş olsun rabbım sağlıkla kucağına versın inşallah bırsey olmaz bol bol dua et
kızlar kanamalar için dün doktora gitmiştim sonuçlar içinde az önce doktoru aradım istirahat önerdi sağlık ocağından rapor yazdırıcam. Birde progestan ve bir ilaç daha yazdı reçete numarasını telefondan aldım 10 gün sonra gene gel mutlaka kontrole dedi. Hiç bir iş yapmayacaksın dinleneceksin dedi.
çok teşekkürler canım benim. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Gunaydin cnm :) benim sabah pek biseyim yok ama kahvaltidan sonra bi basliyo heleki aksam kocaman oluyo siskinlikten ve gazdan sanirim. Acikma bende de mevcut bisiler yediyen 1 saat sonra nasil avikiyorum sanki saatlerce bisey yememis gibi oluyorum ackende midem bulaniyo ve halsizlesiyorum bisiler yiyince kndime geliyorum:) dun aklima geldi ya dedim ben hamile olmadan once 5 saat yemek yemeden duruyodum nasi dayaniyomusum diye:) hayret ediyorum simdide :)
folik plus mı içiyorsunuz
kızlar kanamalar için dün doktora gitmiştim sonuçlar içinde az önce doktoru aradım istirahat önerdi sağlık ocağından rapor yazdırıcam. Birde progestan ve bir ilaç daha yazdı reçete numarasını telefondan aldım 10 gün sonra gene gel mutlaka kontrole dedi. Hiç bir iş yapmayacaksın dinleneceksin dedi.
çok teşekkürler canım benim. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Selamlar
kızlar ben aksam gaz sancısından hıc uyuyamadım kasıklarım karnım yok boyle bi sey bu durumda olan var mı ? onerileriniz nelerdir ne yapmalıyım ne gecirir gazı ?
kızlar konuda actım burada raslayanlarda cevap versın lutfen ben 23+4 haftalıkken 2011 agustosunda dogum yaptım bebegımı kaybettım 11+3 haftalık hamıleyım suanda cok korkuyorum rahım agzı yetmezlıgı teshısı konulucak dıye tecrubelı olanlar varsa yardım etsınler bana
kızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur