2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

cok gecmıs olsun ben 1 tane 23+4 ıkı tanede 6 haftalık kaybettım bu dorduncu bebegım ınsallah bunu hayırlısıyla kucagıma alırım allah tekrarrını yasatmasın bıdahakını ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bende cok korkuyorum bebegıne bısey olucak dıye dua edın banada mahvoldumm

ben çok fena kabızlık yaşıyorum yaa nolcak halim bilmem doktorumu aradım eczaneden lavman al kullan dedi hergün zeytinyağı iç dedi imkansız içemem

:))) cnm bnm oğlumda benımle dalga gecıyor anneciiiimmm öykkkk diyor:))) taklıdımı yapıyor.
5 yaşında kendisi..
bende 12. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla.. inşallah o zaman geçer.. gecicekkkk gecmeliiiiiiiiiiiiiiii

ben çok fena kabızlık yaşıyorum yaa nolcak halim bilmem doktorumu aradım eczaneden lavman al kullan dedi hergün zeytinyağı iç dedi imkansız içemem

cnm kayısı ve armut ye .. gerçekten işe yarıyor.. eger önlemini şimdi almazsan daha beter olursun..

kızlar gecicek bunlar ve superr zevkli şeylerden de bahsedicezz.. cogu gitti azı kaldı bu zorlu günlerimizin..

ama bebişlerimize herşey değer.. Rabbim korusuun hepsini

canım çok geçmiş olsun inan böylesi senin için daha hayırlıdır ilerki aylarda kaybetmek çok daha acı geliyo insana ben ilk bebeğimi 40 haftalıkken kaybettim herşeyi hazırdı meleğimin 1 gün önce beşiğini bile hazırlamıştım helede hareketlerini hissetmiş olmak şu anda senin yaşadıklarında zor ama allah beterinden korusun inşaallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın

Bozma moralini dur bakalım riskse bize de risk. Dikiyorlarmış bir şeyler yapıyorlarmış. İnşallah bu sefer yolunda olacak her şey

tabıkı sızede rısk ama ben buyuk rısk altındayım erken dogumum var benım dogumuma gıren doktor var dedı benım kendı doktorum yok demıstı

benım soyledıgım ılacdan ıc on numara hatta bı ölcekden fazlasını kacırırsan cırcır oluyosun o derece bende hemoreitte var kabızlıkda gaz sancısıda herseyıme bıre bır geldı
benımde eşimm işden gelır gelmees öööğğğğ ay diyoo bana kusma takliti,mide öööö galagalagal dıye soyluyoo :) ama kusarken aklı gıdıyooo
canım cok uzuldum ınankı benımde ılk hamılelıgımde sonu kotu bıttıı ama işallah umdunu yıtırme bıdahakı sefere allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp eder işallah

40 haftalıkken mi.... canım neden peki ..offff bu acıya yürek mi dayanır..
( Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah uzunnn omurlu olsun

yesillila sanada cok geçmiş olsun .. kendine iyi bak.. ileriki donemde kaybetseydin.. cokk daha yıpratıcı olucaktı elbette
ama acını cok ıyı anlıyorum Tekrar hayırlı haberlerını beklıcez canım..

tabıkı sızede rısk ama ben buyuk rısk altındayım erken dogumum var benım dogumuma gıren doktor var dedı benım kendı doktorum yok demıstı

sen özel ilgi iste. üzerine düşsünler.1 den çok kaybım var de. olmadı 2 dr a git. tek dr a gözükme canım. ciddiye alsınlar durumunu

Ayyy bugün hava çok kotu hep uyudum valla. Bugün de nöbet günüm akşama kadar okuldayım ayakta uyuyorum kızlarr:)

canım gerçekten çok zor kalp kapakçıkları ile ilgili bir sorunu vardı kısmette yoksa olmuyor ama ondan sonra 2 kızım oldu şimdi biri 11 diğeri9 yaşında kısmetse bu 3.ama bunun içinde 3 sene uğraştım ve 2012 de 3 kimyasal gebeliğim oldu hayırlısıyla sağsalim buda dünyaya gelirse başka bişeyistemem herhalde rabbim isteyen herkese versin

buarada bugün dr a gittim tam 7+1 çıktı crl 9.8 mm ilk kez bebişimin kalp atışlarını gördüm inanın sanki ilk bebeğim mütiş bi heyecan tabi kaybettiklerimin etkiside var

benim daha 1 kez bile midem bulanmadı canım annemde de olmamış, nazar değmesin:) ben de bugün 8+4 üm. çalışınca bulantı kötü olur bebeişler düşünüyor bizi:)

çoook geçmiş olsun canım. dualar müşterek

benim daha 1 kez bile midem bulanmadı canım annemde de olmamış, nazar değmesin:) ben de bugün 8+4 üm. çalışınca bulantı kötü olur bebeişler düşünüyor bizi:)

ulennnnn bnm bebiş bir dogsun ısırıcam totosundannnnnnn
oğlumda çektirdi bunda da çekiyorum
bende anama cekmişimmm o da ilk 3,5 ay çekermiş

canım ınan cok üzüldüm kaç haftalıktı sebebi bellımı rabbım ınsallah tez zamanda yıne nasıp eder

canım benım ınan cok korkuyorum 2 gidiş 2 dönüş koca başkentde yaşıyorum yollar berbat yaaa çok sallanıyor sankı bırsey olacakmış gıbı göbeğimi tutuyorum bırde öküz gibiler yer bıle vermıyorlar benım göbek erken cıkınca hamişlikte bellı oluyor ama ınsanımızda merhamet vıcdan kalmamış

Son düzenleme:
kızlar çok fenayım aldım yanıma bi leğen kalkıcak halimde kalmadı yerimden Allahım yardım etsin hepimize çok zor bi durum

kızımdan kalma göbüşüm vardı zaten.2 yıldır tam gitmemişti.bi de hamile kaldım adet olamamanın verdiği şişlikle göbekliyim şu anda.ama ilk hamileliğimde insanların hamile olduğumu anlaması 5.ayı bulmuştu.zaten sonrasında öyle hızlı büyümeye başlıyo ki offff yani o yüzdenaslında ilk aylarda kilo almamak lazım.çünkü hamileyken bayıldığımız göbeklerimiz doğumdan sonra baya uzun bi dönem dert oluyo tecrübeyle sabit

bence biraz yavaşla cnm.kzıımda ilk 3 ay kilo almamama ve hatta 2 kilo vermeme rağmen 18 kilo aldım 4.aydan itibaren :S

Allah yardımcın olsun.bebeğin tutunsun cnm

Allah sabır versin cnm.kısa zamanda sağlıkla bebek sahibi ol inş

Allah senin de yardımcın olsun cnm

Ayyy bugün hava çok kotu hep uyudum valla. Bugün de nöbet günüm akşama kadar okuldayım ayakta uyuyorum kızlarr:)

ah o nöbet günleri yok mu.. neyse az kaldı şunun şurasında kaç nöbet kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…