kızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur
benımde oyleydı hem gaz sancım hemde bagırsaklarımın kolay sındırımı ıcvın bana surup verdıı hamıleler cok rahat kullanıyomus bı arkadasımda bu surubu kullanmıs hemde dokuz ay cok rahatlıyorum onu ıcdıkden 10 dakıka sonra bagırsaklarımdan sesler gelmeye baslıyoo gazımı cıkartıyorum rahatlıyorum ... ismi duphalak
günaydın herkese... nasılsınız.. uzun zamandır giremedim. bulantılarımla basım belada:) artık oglumda bu durumdan şikayetci dün ben çıkartırken babasına ben çok korkuyorum diyormus yarım yamalak konusmasıyla. bir an önce 12 hafta olsada azalsa biraz ne güzel olacak:)) onun haricinde hepimiz iyiyiz su halen içemiyorum ama birşeyler yiyebilmeye basladım biraz biraz:)
ben çok fena kabızlık yaşıyorum yaa nolcak halim bilmem doktorumu aradım eczaneden lavman al kullan dedi hergün zeytinyağı iç dedi imkansız içemem
evet cok moralım cozuk cok heyecanlıyım cok korkuyorum tekrar aynı acıları yasamaktan
kızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur
Bozma moralini dur bakalım riskse bize de risk. Dikiyorlarmış bir şeyler yapıyorlarmış. İnşallah bu sefer yolunda olacak her şey
benım soyledıgım ılacdan ıc on numara hatta bı ölcekden fazlasını kacırırsan cırcır oluyosun o derece bende hemoreitte var kabızlıkda gaz sancısıda herseyıme bıre bır geldıben çok fena kabızlık yaşıyorum yaa nolcak halim bilmem doktorumu aradım eczaneden lavman al kullan dedi hergün zeytinyağı iç dedi imkansız içemem
benımde eşimm işden gelır gelmees öööğğğğ ay diyoo bana kusma takliti,mide öööö galagalagal dıye soyluyoo :) ama kusarken aklı gıdıyooo:))) cnm bnm oğlumda benımle dalga gecıyor anneciiiimmm öykkkk diyor:))) taklıdımı yapıyor.
5 yaşında kendisi..
bende 12. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla.. inşallah o zaman geçer.. gecicekkkk gecmeliiiiiiiiiiiiiiii
canım cok uzuldum ınankı benımde ılk hamılelıgımde sonu kotu bıttıı ama işallah umdunu yıtırme bıdahakı sefere allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp eder işallahkızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur
canım çok geçmiş olsun inan böylesi senin için daha hayırlıdır ilerki aylarda kaybetmek çok daha acı geliyo insana ben ilk bebeğimi 40 haftalıkken kaybettim herşeyi hazırdı meleğimin 1 gün önce beşiğini bile hazırlamıştım helede hareketlerini hissetmiş olmak şu anda senin yaşadıklarında zor ama allah beterinden korusun inşaallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın
tabıkı sızede rısk ama ben buyuk rısk altındayım erken dogumum var benım dogumuma gıren doktor var dedı benım kendı doktorum yok demıstı
kızlar hepinize günaydın ve cok şükür perşembe bugün kızlar size bırsey soracağım ben işe gidip gelirken 2 vesait dolmuşa bınıyorum ama cok sallanıyor yollar cok kötü bende cok korkuyorum bebeğime bırsey olur dıye sızdede oluyormu bu arada bu uyuma pozisyonunda yastığı denedim sağa dönmeyim dıye sırtıma koydum allah yastık yerlerde ne olacak bılmıyorum bır çözüm bulmam lazım bu yatış
ben yolculuk konusunu doktorumla konuştum. Hafta içi 2 buçuk saat mesafede Bi ile geliyorum cuma da eve donuyorum. Dağ yolu ve çok berbat. Doktor hiçbişi olmaz dedi bu donemde. Hatta yolculuk iyi dedi. İçim rahatladı:)
Kızlar iyi geceler.
Benim gibi hiç bulantısı olmayan var mı? :26:
Herkes öğürmekten, bulantıdani tiksinmeden bahsediyor...
Umarım bi sorun yoktur :18:
8+3 üz.
ama annemdede hiç bulantı kusma olmamış. anacıgıma çekmişimdir inşallah. Bebişim iyidir dimi kızlar
Haftaya çarşamba randevum var.
benim daha 1 kez bile midem bulanmadı canım annemde de olmamış, nazar değmesin:) ben de bugün 8+4 üm. çalışınca bulantı kötü olur bebeişler düşünüyor bizi:)
kızlar hepinize günaydın ve cok şükür perşembe bugün kızlar size bırsey soracağım ben işe gidip gelirken 2 vesait dolmuşa bınıyorum ama cok sallanıyor yollar cok kötü bende cok korkuyorum bebeğime bırsey olur dıye sızdede oluyormu bu arada bu uyuma pozisyonunda yastığı denedim sağa dönmeyim dıye sırtıma koydum allah yastık yerlerde ne olacak bılmıyorum bır çözüm bulmam lazım bu yatış
ben yolculuk konusunu doktorumla konuştum. Hafta içi 2 buçuk saat mesafede Bi ile geliyorum cuma da eve donuyorum. Dağ yolu ve çok berbat. Doktor hiçbişi olmaz dedi bu donemde. Hatta yolculuk iyi dedi. İçim rahatladı:)
Kızlar herkese günaydın? Bir şey soracağım hiç içinizde şimdiden karnı şişen var mı benim gibi? Benim hiç göbeğim yoktur. Daha bu zamanda kocaman bir göbeğim oldu. İtiraf ediyorum kilo da aldım; ama tüm kiloyu neredeyse göbeğime aldım. O kadar çok ve sık acıkıyorum ki yemeyince elim ayağım titriyor. Daha önce hiç böyle alışkanlıklarım yoktu.
herkese günaydın kızlarrr
benimde hiç bulantım yok inşallah hep böyle devam eder ama iştahım yerindegün geçtikçe kilo alıyorum hamileliği öğrendiğimde 65 kiloydum şimdi 67 oldum bir ayda 2 kilo aldım daha hamileliğin ikinci ayındayım
Günaydın kızlaaaar hepiniz inşallah sorunsuz güzel bir gün geçirirsiniz
çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlı bir hamilelik, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
bu fikrine bende katılıyorum. Eşimlede aynı fikirdeyiz. Allah korusun bir problem varsa, yahut olursa aldıracak değiliz. Rabbim böylesini nasip etmiş diyip kabulleneceğiz. Herşey insanlar için. Temennim Rabbimin hepimizin evlatlarını elleri ayakları düzgün, aklı fikri yerinde sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etmesidir.Amiin
Benim karşı komşuma doktorlar hamileliği boyunca bebeğine özürlü doğacak demişler. İçim rahat etsin en azından sonucuna hazırlarım kendimi diye tüm testleri yaptırmış. Tamamen özürlü bir bebek beklerken şükür sağlıklı bir bebeği oldu. hiç bir sıkıntısı yok. Testler yani %100 kesinlik vermiyor.
Benimde dünden beri aynı adet olmuşum gibi kanamalarım var. Dün öğlen kesilmeyince doktoru aradım gel dedi. Muayene etmeden direkt büyük ultrason varmış ona yönlendirdi akşam 6 ya kadar ultrason sırası bekledim ve tabi doktor çoktaan gitti. Ultrasonda bebekte bir sıkıntı olmadağını gördük hamdolsun. Kesede , kalp atışlarında herhangi bir anormallik görülmedi. Rapordada düzgün gebelik yazıyor.
ama kanamam yoğun olmasada bugünde devam ediyor. Kahverengimsi gibi, kırmızımsı gibi. Hatta tuvalete girince damlıyor. Birazdan sonuçlar için doktoru tekrar arayacağım. Ama doktor muayene bile etmediği için bu doktoruda eledim. Dua edin bana kızlar olur mu?
cok gecmıs olsun ben 1 tane 23+4 ıkı tanede 6 haftalık kaybettım bu dorduncu bebegım ınsallah bunu hayırlısıyla kucagıma alırım allah tekrarrını yasatmasın bıdahakını ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bende cok korkuyorum bebegıne bısey olucak dıye dua edın banada mahvoldumm
Ayyy bugün hava çok kotu hep uyudum valla. Bugün de nöbet günüm akşama kadar okuldayım ayakta uyuyorum kızlarr:)