2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ya bende 25 mayısta gıdeceğim tam 11 haftalık oluyor bende merak ediyorum acaba 2li test yaparlarmı kızlar bılgısı olana varmı :KK28:

11 -13 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum.Aç karnına test yapılıyor.Gittiğinde belki hemen yapmaz ama kısa zaman içinde tekrar çağarır bence

slm güzel anne adayları nasılsınız?
bende sizi takip ediyorum ama sohbete çok katılamıyorum.
bulantılarım yeni yeni başladı ve rahatsız edici boyutta.
hilbar gelmiş galiba canım benide eklermisin listeye
yaşım 26 ilk bebeğim olacak inşallah
muhtemel doğum tarihi 17 aralık.:KK16:

hilbar benide listeye eklermiisin 28 subat satım 23 yaşındayım ilk bebegim

tabıkıde eklerım ama lısteyı duzenlemem benım ıcın bıraz dıkkatlı biiş oluyo karıstırmak ıstemıyorum o yuzden lısteye bakıp hangı bılgıler gerekıyosa eksıksız bılgı verırsenız duzenlerken sorun yasamam işallah listemıs uzaaaaar gıder ... eksiksiz bilgilerinizi yazın ekleyeyım hem sonradan

ya bende 25 mayısta gıdeceğim tam 11 haftalık oluyor bende merak ediyorum acaba 2li test yaparlarmı kızlar bılgısı olana varmı :KK28:

ben de 29 mayısta gideceğim, sat'a göre değil doktora göre 11+3 yani 12. haftanın içinde oluyorum, ikili test yapacağız demişti. internette de 11+0 dan itibaren yapılır yazıyor

tabıkıde eklerım ama lısteyı duzenlemem benım ıcın bıraz dıkkatlı biiş oluyo karıstırmak ıstemıyorum o yuzden lısteye bakıp hangı bılgıler gerekıyosa eksıksız bılgı verırsenız duzenlerken sorun yasamam işallah listemıs uzaaaaar gıder ... eksiksiz bilgilerinizi yazın ekleyeyım hem sonradan

Hilbar ben sana memleketi yazmamışım tabii boş kalmış=)dilersen yazarsın çok problem değil=)İstanbul maalesef(sevmem burayı)

yaş 30 ilk bebiş kısmetse istanbul sat 10 mart

Bende 32 yasındayım malatyalıyım. İstanbul da oturuyorum. Sat 24 mart tahmini dogum tarihi 29 aralık
Beni de listeye ekler misin :KK3:

canım yaş 22
ilk bebişim olucak inş.
yaşadığımız şehir bursa
satım 25 mart
bdt :31.12.2013 yılın son annesi olucam inşallah... :)

ilk üç ay folik asit kullanacağız ya kızlar bana vermiş olduğu bitince sizce tekrar alayım mı :44: doktora gideyim mi 9 tane var daha inşallah o zamana kadar 8+1 hafta olacak keseye göre yani 9 hafta olacak

oowww siz kocamansınız... kalp atışlarını ne zaman duydunuz? ben haftaya çarşamba randevu bulabildim o zaman duycam Allah nasip ederse...

ilk üç ay folik asit kullanacağız ya kızlar bana vermiş olduğu bitince sizce tekrar alayım mı :44: doktora gideyim mi 9 tane var daha inşallah o zamana kadar 8+1 hafta olacak keseye göre yani 9 hafta olacak

benimde 5 tane kaldı ilacım. ama bitince yenisini alacağım çünkü dr um 3 aydan önce başka vitamin önermiyorum sadece folik asit iç dedi.bende alacağım 30 tane kullanacağım 60 tanesi boşa gidecek ama olsun ne yapalım. dönemlerimiz aynı canım,bende 9. haftanın içine gireceğim inşallah.

folik 3 ay sonuna kadar diyor doktorlar sormana gerek yok bence devam et içmeye.benimde bir kaç tane kaldı alıcam devam edicem.hamilelikten önce başlamıştım ben.

ilk 3 ay kullanmak gerekiyor zaten ama benim ilacım 25 mayısta bitecek, doktora 29 mayısta gideceğim, 4 gün içmesem bir şey olur mu:) çünkü başka ilaç vereceğini söyledi

canım benim...beni de listeden çıkartır mısın...ben bebeğimi kaybettim maalesef...ama sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin RABBİM...

oowww siz kocamansınız... kalp atışlarını ne zaman duydunuz? ben haftaya çarşamba randevu bulabildim o zaman duycam Allah nasip ederse...
ben 6+2 de duydum keseye göre ama sata söre 7+2 filan oluyor 1 hafta kadar fark var benim
benimde 5 tane kaldı ilacım. ama bitince yenisini alacağım çünkü dr um 3 aydan önce başka vitamin önermiyorum sadece folik asit iç dedi.bende alacağım 30 tane kullanacağım 60 tanesi boşa gidecek ama olsun ne yapalım. dönemlerimiz aynı canım,bende 9. haftanın içine gireceğim inşallah.
benim aldığımda 28 tane vardı 30 tane kullanacağım 60 tane boşa gidecek demişsin
folik 3 ay sonuna kadar diyor doktorlar sormana gerek yok bence devam et içmeye.benimde bir kaç tane kaldı alıcam devam edicem.hamilelikten önce başlamıştım ben.
bende devam ederim o zman
canım benim...beni de listeden çıkartır mısın...ben bebeğimi kaybettim maalesef...ama sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin RABBİM...

üzüldüm canım geçmiş olsun rabbim inşallah sana yine hayırlı evlat nasip eder

duzeltıyorum canım satım 28 subat muhtemel dogum 3 aralık 23 yazındayım ılk bebegım ıstanbul da oturuyorum

yaşım 20, ilk hamileliğim, sat 28 şubat, nevşehirliyim eklersen sevinirim hilbar :KK1:

ben 6+2 de duydum keseye göre ama sata söre 7+2 filan oluyor 1 hafta kadar fark var benim

benim aldığımda 28 tane vardı 30 tane kullanacağım 60 tane boşa gidecek demişsin

bende devam ederim o zman

üzüldüm canım geçmiş olsun rabbim inşallah sana yine hayırlı evlat nasip eder

ben folik plus içiyorum dr um nu önerdi başka mineraller de içerdiği için.onda 90 tane var. ama bir aylığına o 30 luklardan varsa onlardan alabilirim=)) süper,=)

canım çok çok üzüldüm Allah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana inşallahh...

X