- 3 Şubat 2011
- 430
- 1
canım yat dinlen dinlenmek iyi gelir
malesef çalışıyorum. Allahtan yorucu bir işim yok. Devlet memuruyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yat dinlen dinlenmek iyi gelir
saol tesekkur ederım işllah duzelıcek bebişlerim için dayanmam lazım
Arkadaşlar bugün doktor randevum vardı benimde. Sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını o anı tarif edemem. Hala aklımdan çıkmıyor gözlerim dolu dolu oldu :)) bebeğin 8+2 olduğunu söyledi ultrasona göre ve 17 mm miş :) ultrasonda da gösterdi kalp atışlarını duymakla kalmayıp gördümde. Darısı duyamayan diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
Bebek iyiymiş şükür bir sıkıntı yok dedi çoğunuzdan istenen tahlilleri istedi özel hastaneye (Büyük Anadolu Hastanesi) gidiyorum bende sadece tahlilller için 8 tl istediler içim rahat etti.
1 ay sonraya gel dedi. İlk 3 ay yediğinin içtiğinin çok önemi yok nasıl rahat ediyosan öyle ye iç beslenemiyorum diye korkma dedi. ilk 3 aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlayacakmış ondan sonra önemliymiş yediğimiz içtiğimiz.
Şükür benim bulantılarım azaldı. Herşeyi olmasada canımın istediği şeyleri iştahla yiyebiliyorum. Mesela kaç günden sonra bugün sabah ilk kez doya doya kahvaltı yaptım (peynir, salatalık, domates). sanırım zamanla bulantılarım azalacak.
Bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve hafif olan kanamalarım için normal dedi. Yani mutluyum Rabbime hamdolsun bebeğim iyi
baana hiç bişe yaptrmadı valla dr ..çok tuaf oldum he şimdi bak DD..ne onu yaptr ne bunu yaptr dedi..böle olan tek kişi benm sanırım heee.......
hilbar sanda geçmiş olsun cnm ..olmlu düşün sakin ol..allhın izniyle bişe olamz cnmm
bu arada bende24 yaşındayım izmit 13 mart sat tdt 18 12 2013 ilk bebem
İyi geceler
Bugün ben sağlık ocağına gittim kayıt için, çünkü sürekli arayıp soruyorlardı bebek var mı olursa bize haber verin diye.. Gitmişlen hastanede yaptırdığım tahlil sonuçlarınıda gösterdim hebatit b aşısı yaptırman iyi olur bağışıklığın yok dedi ama yinede hastaneye gittiğinde doktoruna danış dedi. Size hiç söylediler mi hamilelikte hiç bir zararı yokmuş doğum sırasında anneyi hebatite karşı korumak içinmiş. Bilgisi olan var mı?
Birde ben şimdi 6+6 oldum kalp atışları için haftaya gitsem duyarmıyım?
herkese günaydın
işe gelmeyi sevmiyorummmmm 27 hamilelikten sonra iş her gün biraz daha zor geçiyor
günaydın kızlar.
bugün çok az kanamam var dün doktora gittim bir problem yok dedi daha önce akıntı ile karışık geliyodu belli belirsiz. şimdi ise biraz daha kırmızı inşallah bi aksilik olmaz
Hepimize aydın ve güzel bir gün olsun :)
günaydınnn günaydın:)
sağlıklı günler herkese
günaydın aralık anneleri
bende 6 nisan'da öğrendim anne olacağımı:) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallahh..benim gibi çalışan anne adaylarına da Allah kolaylık versin kızlar
malesef çalışıyorum. Allahtan yorucu bir işim yok. Devlet memuruyum
otururken belini desteklemelisin ayaklarını uzatabiliceğin bi şey bul masanın altına
tamam canım çok sağol bilgisayar kasasının üzerine uzattım :)))
aralık anneleri öğürmeler ne durumda
üst kattakini banyo borularına vurdurtcak derecede rahatsız olmuşlar ne anlayışsız insanlar var sanki keyfimden yani
inanmıyorum ya insanlar bu kadar anlayışsız oldu demek yazık
üst kattakini banyo borularına vurdurtcak derecede rahatsız olmuşlar ne anlayışsız insanlar var sanki keyfimden yani
Ayy ne kadar ayıp yaa
hayvan olan ne anlar ayıptan halden canımmm..
boşver canım onları takma onlarında misafiri olursa sesolursa sende vurursun rezil olurlar ama aynı seviyeye inmeye degermi bilmem
hayvan olan ne anlar ayıptan halden canımmm..
haklısın gerçekten insani duyguları olandan insanca hareketler beklenir