Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısın ... buyur canım sorun vardı ? herhangı bı konuda yardımcı olabılırsem ne mutlu banahilbar Allah yardımcın olsun. hem sevinmek hem üzülmek var burada . herşeyi her şekilde kabullenmek gerekiyor bazen
Beni de eklermisin yaşım 30 ikinci cocuk sat 13 mart muğla da oturuyorum
11 -13 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum.Aç karnına test yapılıyor.Gittiğinde belki hemen yapmaz ama kısa zaman içinde tekrar çağarır bence
ben de 29 mayısta gideceğim, sat'a göre değil doktora göre 11+3 yani 12. haftanın içinde oluyorum, ikili test yapacağız demişti. internette de 11+0 dan itibaren yapılır yazıyor
sorma öluyorum öluyorum mıde bulantısından öğürmekden hıckıra hıckıra bagıra bagıra aglıyorum kusarken nefessız kalıyorum dun doktora gıttık serum taktılar aksama kadar serum yedım bugun bıraz daha ıyıyım ma ayıne baslıcak mıde bulantılarım hıssedıyorum... ikizya teyzesi cok yoruyolar sımdıden benı bu ıkılı test neyın nesı anlatın bana bana doktorum soylemedı daha nasıl oluyo ne ıcın ?
Canım yaaa ( kusmak çok iğrenç ya Allahım ne zaman gecicek bu. Allah yardımcımız olsun.
Cnm ikili test 11-14 haftalar arasında bebeğin en şe kalınlığını down sendromlu olup olmadıgının anlaşılması için yapılan bi test.
Muhakkak yaptırılması gerekiyor.
Ben oğlumdada kustum öğürdüm ama bunda daha kötu ve daha uzun süredir devam edio.
Yemek nedir unuttum. Sabahları bi tane sade yagsız poğaça çay bile içermiyorum çok şeyden tiksindim.
Limon et tuz acı olan hersey
Sadece meyveyi sorunsuz yiyebiliyorum.
canım yasını ve bnerde oturdugunu da soylermısın beklıyorum yazıcam lısteye
geçmiş olsun kısçeler papatya çayı rahatlatır papatya çayı için isterseniz
Aynen=))Galeta ve çubuk krakerden yıldı adam artık=) ben yemediğim için o da yemiyor.hiç beslenemiyor üzülüyorum=((
Şimdilerde malta eriği yemeye başladım serin serin iyi geliyor. Deneyin isterseniz.
nasıl insanlar bunlar.. Allahın görgüsüzleri.. ay çok kızdım ya.. insanlıktan nasibini almamış yaratıklar.. daha neler soyleyesim var ama terbiyem müsade etmiyor..
kızlar ben yuz ustu yatamıyorum =) goguslerım okadar buyudukı anlatamam cok canım acıyor elektrık carpıyor bazen oyle canım acıyor kımseyle sarılamıyorum resmen canımı acıtıcaklar dıye gerı gerı cekıyorum kendımı benım gıbı olan varmı
selam kızlar bende öyle rahatsız edecek bi bulantı yok.hafif hafif oluyor sadece. Maşallah diyeyim kendime nazar değmesin Bulantısı olanların da çabuk geçer inş
Bulanti gercektn cok zor surekli icinde bi dalga bulandirip duruyo butun hayatini etkiliyo ben butun kokulardn tiksiniyorum suan sevdigim hic bi koku yok
Ayyy sanki beni anlattın varya bugun bı kase kayısı yedım sadece dahada bişeyy yokkkk... :18: ayyy down sendromu ıcın mı ense kalınlıgındanmı anlıyolar ama benımkıler ıkız ıkısınıde ayrı ayrımı ölcucek şimdii allahım işallah hıcbırımızde bı sorun cıkmazz kan alıyolarmı ?
kızlar ben ıkılı yada uclu test yaptırmıcam ayrıntılı ultrason takıplerını tahlıllerın hepsını yaptırıcam ama ıkılı uclu test yaptırmıcam bır cok kısının hayatını karartan testler bunlar dogruluk payıda dusuk hem anne karnında mudahale yaptıramazsınız
hem cocugum allah korusun down sendromlu olsa test sonucunda ne yapıcam bebegımı oldurucekmıyım hayır
sakat olsa engellı zıhınsel engellı yada bacakları kolları olmasa ne yapıcam oldurucekmıyım hayır
buyuzden ıkılı uclu testı yaptırmıcam eger zekasında problem varsa down sendromluysa dogdugu zaman ogrenırım barı hamılelıgımde uzulmem hıc yoksa
tedavısı olsa amenna yaptırayım ama tedavısı yok
ayyy canım bu test sadece cocugun hastalıgınımı goruyo yanı oyleyse ıstersek cocugumu aldırcakmısız tobe tobe allah korusun.... ne gıbı bı zaarı var bu testlerın ?
kızlar folidoce 400mcg folik asit+2 mcg b12 vitamini 28 tablet ben bunu kullanıyorum farkı ne yanlış değildir umarım benden başka bunu kullanan varmı ay kafam karıştı:18: kardeşime sorduım oda plus olandan kullanmış
ben folidoce kullanıyorum canım sadece günde 1 tane 2 gün sonra bitiyo solgar folicane aldım ona başlıcam 2 gün sonra doktor öyle dedi.bi sorun yoktur yanii :)