- 12 Aralık 2011
- 828
- 55
Eki Görüntüle 998834 Eki Görüntüle 998820
Merhaba teyzoşlar..Herkes iyidir umarım..özledik sizi kızımla vakit bulamıyorum girmeye(
aysun maşalalh prensese...çok şeker olmuş bu kız...
Çocugumun çektiğinemi yanıyım neye üzülceğimi şaşırdım hastanede yatmalar serumlar onlar bunlar hepsi bi idrar yolu enfeksiyonuymuş ve bu 2 haftada anlaşıldı şaka gibi. Zimaks antibiyotik başlıyoruz..şükürler olsun herkese tesekkürler :)
ah canım benım ya çok geçmiş olsun...idrar enf. neden anlayamadılar gizem ya..allah allah...tez zamanda iyleşir eylüş inşallah..dualarımız onun için..
Kizlar Ahmed yasin 9.30 da uyandi daha yeni uyudu inş uyanmaz. Biz edirnedeyizde yine huyu degisti
tuba nasıl oldu koliğiniz..biz hala sabah 4 lerde uyuyoruz ya
merhaba arkadaslar uzun suredır gelemedım inşallah hepınız iyisinizdir bebişlerınızle beraber.
hepınıze ımrenıyorum ne guzel anne sutu alıyo yavrularınız. ama ben 1 bucuk ay emzırebıldım sutum bı turlu cogalmadı ve oglum emmeyı bıraktı sımdı 1 bucuk aydırda sadece aptamıl ıle beslenıyo ve ben bu yuzden pskolojık tedavı goruyorum ogluma bısey olcak dıye cevrenızde bebegını emzırememıs anneler var mı ben tekmıyım bu dunyada
arkadaşım hiç üzülme varır bir hikmeti elbet sıkma canını..benım eşim kırk gun sadece anne sutu almış merak etme fazlasıyla zeki:)) gayette sağlıklı sen sıkma canını..