2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469
Cumartesiden beri günde bi defa o damladan kullanıyorum madecascol merhem lanolin li kremler kullanıyorum yine de geçmedi. Sanki biraz daha genişledi. Yada bana öyle geliyor. Yok demedi su vakte kdr geçer diye bisi canim. Zaten oğlum çok agliyo fln diye anlatiyodum bu ne panik hep senden etkileniyodur diyo. Dedim oğlum kolik hic umursamadi bile kadin. Tmm çocuk belki benden etkilenyor ama ben onun yüzünden boyleyim boyle yorgun bitkin olmamin sebebi o. Ben boyle olmadan evvelce böyleydi çocuğum

Annemdeyim cuma aksamdan beri güzelim. Gece annem bakiyo uyurken kipirdaniyo sürekli diyodum ya iste annem pispisss yapiyo memeden memeye veriyi bana sabah namazdan sonrada ben aliyorum annemi uyutuyorum öyle vardiya yaptik. Aglamalari hala var bu sira ağlama nobetlerimiz gece değil gündüz ve akşam saatleri. Az önce bi nöbet atlattim mesela uyuttum annenin yanina koydum şimdi girdim yatagima bi uyuyabilirsem uyucam canim. Allahim şifa versin herkese. Beterinden de esirgesin.

şuan ayçada uyuyor toplasan 1-2 saat uyanık kaldı gün boyu:44::44:

Asi olmussunuZ geçmiş olsun bizde geçtiğimiz perşembe olmuştuk. Gelince Ahmed de uyumustu ama gece fenalasmisti. Maşallah ayça hanim kizimiza:)) uyusunda buyusun Ahmed yasin gibi yaramaz çocuk olmasin :))
 
Benim görev tamam kızlar , bugünüde 1,5 ta bitirdik , cok şükür biraz düzene girdik , hergün maksimum 1.5 ile 2 arası uykuya dalıyor sabah 7 ile 7,5 a kadar full uyuyor kuzum , sonra altı değişip karnı doydu diuinceye kadar tekrar uyuyor 11 gibi kalkıyor hemen tepesine gidiyorum uyanınca , dünyanın Enn muhteşem şeyi sevinciyle gğnaydınnnnnn diyorum mutluluk gülücükleri atıyor hemen sıpam , cok şükür , bu arada şimdiye kadar sadece anne sütü aldı, gaz ilacı gazımız olmasına rağmen vermedim , cok etkisi olmayacağını söylemişti doktorum , masajlara egzersizlerle, gaz gürültüsünü duydugum an mutlu yüz ifadeleriyle oyaladım bugüne kadar , 10 Aralık ta doğmuştu kızım , gecen hafta kilomuz 5300 dü, cuma günü rotavirüs ve kalça filmi için randevu aldık , bu Arada denizim uyudu annesinin uykusu kaçtı :)) ben yatar kızlar , sabaha enerji bonuslarımı toplayım , uyutmaya çalışan annelere Allah kolaylık versin uyuyanlarada deliksiz uyku versin öptümmm kocamAnn bebişlerinizi ve sizi , ( öpüyorum bebişleri ama son derece temizim )) :)))
 

Biliyorum canım biz neocate kullanıyıruz zaten.. Mama var yani en nihayetinde zorda kalırsan verirsin... Ben mamayı günde 1 kereye indirmiştim şimdi protein ve vitaminleri adam gibi alabilsin ve kilo alımı yavaşlamasın diye günde 3-4 e çıkarmak zorunda kaldım... Zaten sütüm de giderek azalıyor... Offf offf... Bu arada benim diyetimde ceviz ve hurma da yasak bilgine...

ruyamda hamileydimmmmm
gercek gibiydi....
suan inanamizyorumm ruyaymiss.sukurlero olsinnnn

Yuhaha hakikatten kabus
 

Canım sütün azalıyorsa sana milkplus'ı öneririm. Ne denediysem işe yaramamıştı bende ama bu mucize gibi geldi. Tabi sizin alerjiden dolayı durumunuz özel, doktorunuza danışmadan alma. Ama sanki içeriği size uygun gibi geldi.
 

Öyle düşünme canım. Zaten kısıtlı yiyorsun. Doktorun ne dedi bilmiyorum ama bebeğin o kadar da zayıf değil. Benim kızım seninkinden daha zayıf ama bir hafta normalden biraz fazla kilo alsa doktorumuz bize kızıyor. Her bebek tombiş olacak diye bir kural yok. Yeter ki sağlıklı olsunlar.
 

Benim 2,5 aylık kızım da kucakta uyuyor. Daha yeni yeni gece biraz uyumaya başladı. Eskiden günde toplam 5 saat bile uyumuyordu. Ben de uyku eğitimi düşünüyorum ama 3. aydan sonra mı 6. Aydan sonra mı karar veremedim. Doktorumuz 7. aydan önce sadece çocuğu ağlatmış olursunuz diyor. Böyle de çok yorucu sürekli kucakta. Nöbetleşe uyuyoruz.
 
Guuuuunnnaaaayyyyyyddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn hanımlar..!
Herkese guzel mutlu huzurlu bi gun diliyorum



Esracım rüyan hayırlara çıksın inşallah hamilelik mal mülk rızk vs derler..
Tabi şuara tam bi kabus gibi olmuştur sana )
 
Aramıza hoşgeldin.
Rota ağızdan mı damlatılıyot? Bende düşünüyorum
İlk oğlum cok kötu günler geçirdi bu illet yüzünden

Hosbulduk. Evet agizdan yapiliyor . Tadi guzelmis genelde bebekler seviyormus)benimki baya sevdi daha olsa daha icerdi yani) 142 tl iki doz ve rotarix marka olanini yaptik . Bir yan etkiside olmadi...
 
Aramıza hoşgeldin.
Rota ağızdan mı damlatılıyot? Bende düşünüyorum
İlk oğlum cok kötu günler geçirdi bu illet yüzünden


Evet benimde kafam cok karismisti ve yaptirmamaya karar vermistimki, doktorumuz olmali dedi ve yaptirdik.sizin durumunuz hassasmis.. doktorun muhakkak en dogrusunu yapacaktir benim ablamin kizida alerjikti yaptirmamislardi..
 

Ay dur benaraştırayım doktora da sorayım belki içebilirim... Sağolasın:)
 
Ay dur benaraştırayım doktora da sorayım belki içebilirim... Sağolasın:)
canım bir arkadaş burada yulaflı bisküvinin ve burçak bisküvinin sütü artırdığını söylemişti, tesadüfmüdür bilemem ama denedim gerçekten sütüm birazcık farketti gibi ama bol su da içiyorum ben, uykusuz kaldığımda süt müt olmuyor gerçi ama.... denemekte fayda var ben humana still tea ve lactamil de kullandım bilmiyorum faydası oluyormu . bugün aile hekimliğinde bunların çok da etki etmediğini sadece su ve uykunun ve sık sık bebeği emzirmenin sütü artırdığını söylediler
 
bugün 2 aylık aşılarımızı yaptırdık çok ağladı minik tavşanım, o ağladı ben ondan çok ağladım ilk defa gözünden yaş aktığını gördüm demekki bugüne kadarkiler bağırtıymış, ilk defa yavrumun canı yandı, topuk kanı da var gerçi ama gözünden yaş akmamıştı ozaman nekadar zor bu annelik yaa, annemi aradım aşı olayını anlatırken ağlamaya devam ettim, klasik sözü duydum tabiki "eee anne olmak böyle birşey şimdi beni anlıyor musun?" 2 aylık boyu 56 cm olmuş kilomuzda 4700 civarında. rota virüsü için aşı yaptırmaya karar verdim, zaten ishal olacak ama bunu aza indirmek ve tehlikeli ishal için önlem almak daha mantıklı dedi aile hekimliğindeki hemşire mantıklı geldi, 3. ayda yapılıyormuş bu aşı. bazıları burada 2. ayda yapılıyor falan demişler kafam karıştı???????
 

Canım malesef ben beveğimden dolayı allerji diyetindeyim vebisküvü yiyemiyorum lactamil de kullanamıyorum... Geriye su kalıyor onu da biraz daha arttırdım şimdi bakalım fayda edecek mi(( sağol düşündüğün için ama:))
 
evet esracım ötüyor öyle
ama burun tıkanıklığından mı o dediğinden mi bilemicem
geçer inşallah

o kadar mantıklı ki bu dediğin
ama 16 da nasıl yatarıs bilmiyorum
bu defa da üşütmekten korkarım


amin allahım dermansız dert vermesin
dün Dr.a gittim anıl
hem burun tıkanıklığı için hem kusmaları için görünmek istedim
tıkanıklık için bi sprey verdi 3günden fazla kullanmamam gerekiyormuş
3güne geçmezse kulak burun boğaza gidin dedi
kusmalarını söyleyince de idrar tahlili istedi
pazartesi sonuç... inşallah bi sorun yoktur
benimki de sadece anne sütü içiyo

nem kaç olması gerekiyor normalde?
nem ölçerim yok ondan da almam gerek sanırım
oyyy hiç bitmiyor ihtiyaçlar
üstüne bi faturalar geliyor ki aman allahım
hiç bu kadar açılmamıştık

evet doğru canım sık sık temizlemeye çalışıyorum ama burun içi görünürde temiz
tıkanıklık derinde
beni de korkutan o
allah korusun geniz eti falan olabilir mi acaba
serum da kullanıyoruz ama çekince hiçbişey gelmiyor bazen
şu ilacı kullanalım bakalım 3 günde geçerse ne ala
yoksa KBB!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…