2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469
kızlar kabızlık sorunumuz var doktora gıttık nurse harveys verdi günde 3 sefer dedi ama ölçüsunu unuttum yada söylemedi.
arıyorum ulaşamıyorum doktora
kullanan var mı acaba
 
kızlar kabızlık sorunumuz var doktora gıttık nurse harveys verdi günde 3 sefer dedi ama ölçüsunu unuttum yada söylemedi.
arıyorum ulaşamıyorum doktora
kullanan var mı acaba

Bu ilacı kullanan biiiiiiiirrrr süüüüürüüüüü anne vaar burda ama ben Zinco kullanıyorım
Üzgünümm
 
canim afiyet olsun harika gorunuyor ben daha yemek yapip yiyemedim tatli yapacagim gunler uzakta sanirim

cnm ben bunun hamurunu akşam pişirdim dolaba attım
sabahta şantiyle yoğurdum yuvarladım etrafını çikolataya hindistan cevizine falan buladım çok basit yani ama ben yinede iki aşamada yapabildim ancak hemde oğlum kardeşine bakıyordu yanlız olsam bende yapamam haklısın


cnm sende benimki gibi bir değil ki :26: allah yardımcın olsun hemide eşimle oğlum yardım ederken bile diğer işlerden tatlıya vakit mi kalıyor pastaneyi zengin ettim 2 ayda
normalde hep kendim yapardım cnm ne istese ama malesef bi süre böyle olacak



anılım hayırlı olsun
kurtulmuş kuzum inşallah çabuk atlatır ağrısız sızısız
seninkide hepsi birden gelmiş
ben sadece aşı yapılacak önümüzdeki hafta çok tedirginim

kizla emzigi ne zaman veriyosunuz. tok lnca emmiyor birz nc bambinonn emzigni aldim.uyuyodu uyanirken verdm.aldi..
emdikten snra deniyeyim dedm almadi.
ackn mi yada uykuya dalarken mi veriyosunuz..

esracım ben emziği emzirdikten sonra huysuzlanırsa veriyorum
gece uyumakta zorlanırsa veriyorum
gündüz uyuma zamanı veriyorum
sen yeni alıştığı için açken biraz ver onu sonra emzir tutmayı öğrensin
sonra emzir gazını çıkart ver
 


Bence çok iyi kilosu.bizimki 3200 doğdu ishal geçirdik kilo almamış o ara geçen hafta tarttırdım 4400 geldi yarın kontrolümüz var umarım kilo almıştır.



ay çok sağolun kızlar, çocuğumun kilosunu kafaya takmayan bi annee olucam diyordum bana da kafayı yedirttiler
k.valide hergün mama ver diyor, ben eşim ve k.peder direniyoruz, sonra mutfağa gelip sende gizliden ver diyor

unyeliarzu inşallah sütün artar canım, benim ilk 3 gün gram sütüm yoktu sonradan geldi, belli olmuyor bu süt işi, eminim arttırmaya çalışıyosundur sakın kaybetme umudunu devam et.

Anıl sünnetiniz hayırlı olsuun, inşAllah sıkıntısız atlatırsınız, neler atlattı senin yavrun sünnet nedir ki onun için :) MaşaAllah SubhanAllah
 
Kizlar bizde bgn Dr kontrolüne gittik asilarimizi olduk başka ivir zivirlarda oldu geldik. Bu Dr lar beni anlamiyorlar
 

karamelim seni yerimm :))) hazir acikmiskenn

saol bitanem..cagan da emmed hic bolmiyorum o yuzden
hizir gibi yetistin vallla.

biraz nce yine verdim uyuycakti. direndi 10-15dk. snra aldi...uyudu.
uyannca mzirdim bakalm alacak mi diye karni tokken almiyor...sanirim..zorlamadm bende.,.uykusu gelnce vercem

bide dn ilk defa youtube den fon makinesi sesi ile uyutttm.. cok iyiydiii :)))
 
Kizlar bu arada önceki msjlarinzda bana vermiş olduğunuz gazlardan dolayı tesekkur etmeyi unutmustum. Hatirladiklarim esradincel sukunet78 ve essela hayirlamadigim ama gazini eksik etmeyen dertdaslarima da çok tesekkur ediyorum. Yorumlarinizi okumuştum ama cvp yazamamistim k.b. çok optum
 
tubaaaa

bende seni bekluyodum ne dedi bacak icin dr..

Sağ kalcada gelişme geriliği var bi ay sonra tekrar USG. Ztn dr a gicik oldum böyle giderse ne olacak tedavisi varmi fln diye sordum sen bi sakin ol bak çok agliyo çok gazli diyosun senin yüzünden iste fln dedi Dr soymek istemedi ne olacagini. Tekrar TSH için kan verdik asi olduk delik deşik ettiler çocuğu kevgire döndü. Bide araba hastaneye giderken trafikte istop etti. Tam rezillik sinir bozukluğu hepsi bi arada. Eve geldim oturdum agladm daha kaldirmiyor bünye. Dr lara gore ben abartiyorum Çocuğumun aglamasini. Bgn sordum uyku düzenini nasil saglayim 5-30 dk uyuyo zaten kolik dedim ne yapabilirim? İnanirmisin bintane önerisi olmadi emzik için ne diyorsunuz dedim tavsiye etmiyorum dedi bende zorda kkalırsam vereyimmi dedim zorda kalacak ne var diyo. Bu kdr basit iste onun gözünde çocuk bakmak. Ben niye bakamiyorum? Vallahi kendi uykusuzlugumdan çok Çocuğumun saglikli uykusu yok bebeklik dönemi boyle Harala gurele geçti gitti hala bi resmimiz yok hep birlikte.

Ayyy ne çok yazmisim siliyim dedim gereksizleri ama o kdr vaktim yok Ahmed yasin uyandi. Yapmis olduğum kelime israfiyeti için özür dilerim anca laf kalabaligi:)
 

Canim oncelikle geçmiş olsun. Bebegin ne sorunu oldugun tam olarak bilmiyorum canim.dr bizi anlayamaz cunku kitaptan konusuyorlar sen takma onlar.umarim bebisin en kisa zamanda sagligina kavusur.dr degistirmen mumkun degil mi?
 
2. ay 3 aşı yapılıyor, birer tane her 2 bacaktan, 1 tanede sol omuzdan
inşallah ilaçsız atlatırsınız, aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırılmıyor o da aklında bulunsun

bizde bugun asi olduk ve surekli agliyor diye dus aldircaktim iyi ki yazmissin canim
 

Canım arkadaşın dediği gibi başka doktora olmadı göster.. Sen zaten sıkıntı çekiyorsun bir de ilgisiz sorduğuna adam gibi cevap vermeyen doktor hiç çekilmez.. Yazık günah ikinize de..
 
kizlaaar hic giremiyorum ev berbat yemek yapamiyorum bebek surekli kusuyor bir saniye bile yalniz birakamiyorum cok merak ediyorum sizi bebekleri daha ne kadar bu tempoda olucam cok yorgunum uykusuzum..... ama herseye ragmen bebegimle mutluyum hala ona bakip bakip sukurler ederek agliyorum kalbime sigmiyor sevgisi:)
 
kızlar bugün ası olduk
rotavirus asısı ve iki ası daha verem asımızı 10 gün sonra yapacaklar
neyse kızım cok huzursuz normal mi
alerji için süt ürünleri yemeye basladım ondan mı asılardan mı bilemiyorum
sizde de huzursuzluk oldumu asılarda
ay ne zor ya koca aşı giriyor vucuduna
 
Canim oncelikle geçmiş olsun. Bebegin ne sorunu oldugun tam olarak bilmiyorum canim.dr bizi anlayamaz cunku kitaptan konusuyorlar sen takma onlar.umarim bebisin en kisa zamanda sagligina kavusur.dr degistirmen mumkun degil mi?

Canım arkadaşın dediği gibi başka doktora olmadı göster.. Sen zaten sıkıntı çekiyorsun bir de ilgisiz sorduğuna adam gibi cevap vermeyen doktor hiç çekilmez.. Yazık günah ikinize de..

Saglik bakanliginin yaptigi testte sorun cikinca cerrah paşaya yönlendirdiler. Zorunlu olmasam gitmemki. Ztn her gittiğimde farklı bi Dr oluuo nöbet yapiyolar galiba.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…