Eki Görüntüle 976013 ben genellikle bu 2 şekilde emziriyorum, çok yorgunsam yatarak emziriyorum o zaman da bebeğimin başının altına küçük bir yastık koyuyorum
ilahi esra bir günde mi hunilik hale geldin, Allahtan yardım edenin çokmuş
ben istanbul ataşehirde oturuyorum canım, ya fsm ye ya da darülacezeye gidicem herhalde usg için.
memeyle zıtlaşma benimkinde de var bu ara sinirleniyor, ağlıyor arada tepiniyor,
gaz sancısından ya da süt fazla geliyor olabilir :44:
fönü açınca sakinleşip alıyor bazen, bazen de o bile işe yaramıyor savaşıyoruz resmen
ay bende öyleyim canım ya, tatlılar çikolatalar hamurişleri gözümün önünde uçuşuyor
en ince noktamdan vurdun beni, var mıdır onu sevmeyen, olsa da yesem
sevgililer günü, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi dertlerimiz yok bizim o yüzden pek bir rahatım valla
hah işte tam ben de öyle düşünüyorum, bana da bir huni hediye edebilir, modadan geri kalmak istemem
çok güzelmiş
ben de 1 aydır sadece anne sütü veriyorum, d vitamini ve gaz ilacı dışında başka birşey vermiyorum,
benim bebeğim günde 2-3 kez çok fazla miktarda, 1-2 kez de az miktarlarda sulu kaka yapıyor,
ilk ay benimkinin de her bezinde kaka vardı, zamanla azaldı.
Bebekler büyüdükçe dönem dönem kaka miktarı azalıyor, kıvamı normalse bebeğinde huzursuzluk yoksa problem yok
korkma canım, çıkmaz inşallah, dudağını bebeğinin alnına koyduğunda sıcak geliyorsa ateşi vardır
geçmiş olsun canım, maşallah kuzuna gayet iyi kilosu, sen o mama diyenlere tıka kulağını sakın mama verme, hiçbir mama senin sütünün yerini tutamaz, mamayla kolayca doymaya alışıp seni bırakırsa ne olacakmış ona da çözümleri varmıymış o herkeslerin,
hem tombul bebek sağlıklı bebek demek değildir her zaman