- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
ya esracım ben de biran önce sünnet yaptırmak istiyorum ama ne zaman karar veremiyorum aslında 4 5 ay civarı iyi gibi
hem bahara gelmiş olur ne alakaysa iyi gibi geldi bahar
yani çok sıcaklarda pişik mişik belki daha zorlar
baharda olsun bitsin o zaman bu iş
inşallah kolay atlatırıs
sen de az gezmemişsin miniğinle maşallah size allah nazardan korusun
biz de kız istemiştik abime
tam kırkımızda nişan oldu...
düğünde yaza
hic farketmez yaz kis...tavsiyem hemen yaptirman. cok rahatlik...onc pipiye igne yapiliyor. sonra ucndan accik :))))
bende girmisstim sunnnete. bizm antepte kimsemiz yok..mecbur ben ve esim tuttuk kollardan bscaklardan. buyuynce daha zor oluyor...keske 5.5ayliktan nce bile yaptirsaydik dedik..zaptetmesi kolay...
antepte cocuk cerrahisi iyi olan medical parkta yaptirmistkk. ortalik snnetcilerini tavsiye etmemm...
yarndan tezi yok randevuyu al cnm :)))
bende namazlara baslayamadm yaaa...
Allah utandirmasin tamamına erdirsin inş canim. İnanirmisin bende seni sormak için girmiştim tam:) bu Kiz nerde kaldi yaaa yazicaktim bi baktim donatmissin :)) valla benim oglanin bogumlari esit biz cektirdik kalça USG mizi ama daha Dr a gostermedik. Sonuç kagidi canimi sikiyo değerler birbirini tutmuyor esra (( sağ farklı sol farkli bogumla olacak is değil galiba bu((
ayyy canmnm benimmm..merak mi ettin beni..
arkadasimmm...
dur telas yapma dr a ne zaman gostercn..snuclari..bisey cikmz musterih ol..bak baskalarida oyleymis normal diyolar.