Kızlar bebeğine rota virüsü aşısı yaptıran var mı? Bizim doktor 2. Ay aşılarıyla birlikte yaptırın dedi.bizim 15 günümüz var daha ben yaptırmayı düşünüyordum Ama burada yaptırmayacaklar çoğunlukta sanırım sebebini ve yaptıran varsa sonrasını paylaşır mısınız?
bebeğim geçen cuma 2 aylık oldu ama ben hala kararsızım rota aşısı hakkında
devlet hastanesinde iki tane çocuk doktoruna sordum "rota aşısı yapılmalı mı sizce" diye biri "yapılsa iyi olur" dedi
diğeri "%70 koruyuculuğu 400 lira maliyeti var siz karar verin" dedi, bugün 2. ay aşılarımız için sağlık ocağına gidicez bir de aile hekimimize sorucam çok hastası yoksa
maşallahh çok tatlı paşan
allah nazarlardan korusun inşallah
şimdi okudumda süt alerjisi olan annelerr allah size yardım etsin sabır versin çok zormuş yahu :26:
bizdede söylediğiniz belirtiler var yeşil ve kanlı kaka dışında :44:
zaten önümüzdeki ay gittiğimde kulaklarına idrar yollarında bişey var mı diye bide bu alerji işine baktırcam emin olmak için
eşim sürekli hastalık yakıştırıyorsun yapma diyor ama ne yapıyım bazen öyle canı acır gibi ağlıyor susmuyor ki düşünüyorum neden diye
sonra uyuduğunda amann abartmışım diyorum içimden ama o zamana kadar gel bana sor aklımdan neler geçiyor hele hele fışkırarak kusunca
dün öyle bir kusmuşki babasının kucağındaymış abisinin odasında peteğin arkasındaki duvar aşağıya kadar kusmuk ama üstünde hiç bişey yok
bu bebekler büyüyene kadar aklımız yerinde kalsa bari
geçmiş olsun canım, fışkırarak kusma can sıkıcı bişiy, ben kızım 6 aylık olana kadar defalarca yaşadım, testler muayeneler sonucunda hiçbişiy çıkmadı, sanırım fazla beslenmeden oluyordu, inşallah senin kuzunda da bir rahatsızlık yoktur
Esra Kiz simdi kaç kilo oldu? Ahmed gecen ay ki kontrolde 5 kilo olmuştu 2 numara klabiyoruz biz De Na küçük geliyo galiba.
Kizlar oğlum dun aksam saat 11 fen bu vakte kdr sadece bi saat uyudu mecalim kalmadi artik uyku istiyirum
ah canım ya bi düzenli uyusa senin paşa artık, kendini de seni de çok yıpratıyor yazık
bebeğin geçen ay 5 kiloysa bu ay 6 civarı olmuştur 2 numara sıkar artık,
biz geçen ay 4200 gr dık, 1 haftadır 3 numara kullanıyoruz, 2 numaraya sığmıyor artık tombik poposu
Merhaba kızlar bende aralık annesiyim ve hep sizi takip ettim burdaki herkesi tanıyorum:) benim sorunum gaz ve kaka ne yaptıysam fayda etmedi siz nasıl geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim ...şimdiden teşekkürler
canım ben çok düzenli kullanmıyordum gaz ilacını günde 1-2 kere birkaç damla veriyordum
cuma doktor kontrolümüzde çok gazı var dedi doktor, günde 4 kez 8-10 damla metsil ver dedi, baya rahatladı kuzum
kaka konusundaki sıkıntınız nedir bilmiyorum ama
benim bebeğim su gibi, fışkırarak çıkan bazen yeşil, bazen sarı, bazen köpüklü, bazen mukuslu kaka yapıyordu kaka tahlili de idrar tahlili de temiz çıktı
Yok yok cevremde alerjik olan pek cok cocuk var ama onlar astim hastaligi tasimuyorlar sadece alerjik cocuklar daha yatkin oluyorlar
bizim hikayemiZ su sekilde gelisti bir yilda 4 kez bronsit oldu alerji +tekrarlayan btonsitler oldugu zaman astim tablosu ortaya cikiyor
Neye alerjisi olduguna gelince
yumurta
inek sutu
Patates
domates
fakat vucudu sadece yumurtaya tepki veriyor onun disindaki gidalari rahatlikla tuketiyor
cocugun alerjik yapida olup olmadiguni kanda bakilan total ieg tahlili ile kolaylikla ogrenilebiliyor
maksimun 35 olmasi gereken deger oglumun 278
Oglum 16 aylik olcak mirakar teshis konulali iki ay oldu
geçmiş olsun canım, Allah sana kolaylık bebeğine de sağlık versin
Amim cnm benim derdi veren rabbim dermaninida vermis cok sukur ki
Cnm ben h2o mopx5 aldim oldukca memnunum hergun yerleri sildigumi saniyirmusum
mop un bezini gorunce anladim sadece sandigumi
Evet evet birde ben pahali bir urun almama ragmen oldukca memnunum
fayanslarda da derz aralari icin oldukca etkiki
arasin durumundan dolati halilarim yun yada saggy degil ince hali.onlarida oldukca guzel siliyor
Birde oldukca pratik bezle yada voledayla sildimmi daga zahmetli
bunun hazznesine su doldurup silmeye basliyorsun
tam bebeli kadin isi:)
alınacaklar listeme bir ürün daha eklendi, eşim isyan edicek valla, yine o forumda mı gördün diyor bişiy alalım dediğimde
Eki Görüntüle 971516 Buda benim minik kuşum
maşallah sübhanallah, ne güzel gözler onlar öyle
kızlar sezeryan izinin geçmesi için bir krem söylenmişti adını hatırlayamadım bilen yazabilir mi lütfen, bu iz benim çooook canımı sıkıyor