- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
bebeğim geçen cuma 2 aylık oldu ama ben hala kararsızım rota aşısı hakkında
devlet hastanesinde iki tane çocuk doktoruna sordum "rota aşısı yapılmalı mı sizce" diye biri "yapılsa iyi olur" dedi
diğeri "%70 koruyuculuğu 400 lira maliyeti var siz karar verin" dedi, bugün 2. ay aşılarımız için sağlık ocağına gidicez bir de aile hekimimize sorucam çok hastası yoksa
geçmiş olsun canım, fışkırarak kusma can sıkıcı bişiy, ben kızım 6 aylık olana kadar defalarca yaşadım, testler muayeneler sonucunda hiçbişiy çıkmadı, sanırım fazla beslenmeden oluyordu, inşallah senin kuzunda da bir rahatsızlık yoktur
ah canım ya bi düzenli uyusa senin paşa artık, kendini de seni de çok yıpratıyor yazık
bebeğin geçen ay 5 kiloysa bu ay 6 civarı olmuştur 2 numara sıkar artık,
biz geçen ay 4200 gr dık, 1 haftadır 3 numara kullanıyoruz, 2 numaraya sığmıyor artık tombik poposu
canım ben çok düzenli kullanmıyordum gaz ilacını günde 1-2 kere birkaç damla veriyordum
cuma doktor kontrolümüzde çok gazı var dedi doktor, günde 4 kez 8-10 damla metsil ver dedi, baya rahatladı kuzum
kaka konusundaki sıkıntınız nedir bilmiyorum ama
benim bebeğim su gibi, fışkırarak çıkan bazen yeşil, bazen sarı, bazen köpüklü, bazen mukuslu kaka yapıyordu kaka tahlili de idrar tahlili de temiz çıktı
geçmiş olsun canım, Allah sana kolaylık bebeğine de sağlık versin
alınacaklar listeme bir ürün daha eklendi, eşim isyan edicek valla, yine o forumda mı gördün diyor bişiy alalım dediğimde
maşallah sübhanallah, ne güzel gözler onlar öyle
kızlar sezeryan izinin geçmesi için bir krem söylenmişti adını hatırlayamadım bilen yazabilir mi lütfen, bu iz benim çooook canımı sıkıyor
Ah ah sorma
Bizim durumda ibaret olunca sesi cikmiyor yoksa isyan edebilirdi:)